bende 21 yaşındayım bir tane flörtüm olmadı isyan mı edeyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı. hızlı yaşayan erken ölür diye laf var ya işte hızlı evlenende erken boşanır bence jsjsj. erken yaşta evliliklerin çok aceleci karar olduğunu düşünüyorum sonuçta daha karakterin oturmadı bile. hayattan ne istediğin belli değil kan hızlı akıyor insan gezmek eğlenmek istiyor. bence ciddi bir adım atmak için olgunlaşmak çok önemli
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
5 ay
Sakin ol, sakin! 😅 Ya herkesin flört etme, aşık olma yaşı farklıdır. Sen kendi zamanını bekliyorsun, o da gayet normal. Kafanı tırnak yemeyeceksin ya! Şu an senin enerjini bu isyanlara harcamak yerine hayatının tadını çıkar. Bir bakarsın, hiç beklemediğin anlarda aşk kapıyı çalar ve sen de o zaman bayrakları açarsın. Kim bilir, belki senin için çok daha özel biri yolda 🥰 Çık, dolan, kendine güven, flörtler sıraya girer merak etme! 🎉💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
13Cevap
- 5 ay
Evlenmek marifet mi? Kıskanmak yerine bir şeyler başarmayı dene
30 Yorumla - Gizli Üye(25-29)5 ay
Siz niye hayatınızı başkalarına göre yaşıyorsunuz mk? Sanane abicim başkası ne b*k yiyorsa yesin sanane yani? Sana faydası zararı ne bunun? Neden umrunda?
02 Yorumla- Soran5 ay
kıskanıyorum
- Cevap sahibi5 ay
Ya niye aq sen kendi hayatına baksana işte belki sen daha mutlu olacaksın ne saçma işlerle uğraşıyorsunuz
- 5 ay
Milleti kıskanıp nereye varacaksın böyle? Herkesin hayatı kendine
02 Yorumla- Soran5 ay
kıskanıyorum napayım
- 5 ay
Büyümeyi fene
- 5 ay
Benim de hiç segilim olmadı her gece dua ediyorum, istihare namazı kılıyorum elimden başka bir şey gelmiyor Allaha sığınacaz.
00 Yorumla Mika raun bizden sonra gelip bizi geçmişken bence buna isyan et kuzenine değil kfjdnnfnd
00 YorumlaNeden isyan ediyorsun isyan etmek sana ne katacak. Demek ki zamanı var daha 21 yaşındasın bu neyin acelesi böyle
30 Yorumla- 5 ay
21 yaşında evlenmek güzel bir şey değil ablacım bu kadar evlilik meraklısı olmaya bence gerek yok
00 Yorumla - 5 ay
Konuş insanlarla önce dertleş yavaş yavaş çevrene bak olur inşallah
02 Yorumla- Soran5 ay
konuşmayı bilmiyorum
- 5 ay
Yazabildiğine göre biliyorsun nasıl bilmiyorsun la
- 5 ay
2 seneye kalmaz boşanır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 880 cevap paylaştı. Etsen ne değişecekki işte olmayınca olmuyor
00 YorumlaYaaa millet nasıl hızlı puh sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben 28 yasindayim oliyim o zaman ben
01 Yorumla- 5 ay
Málesef
- Gizli Üye(25-29)5 ay
ben 25 halenn kimse yok
03 Yorumla- Cevap sahibi5 ay
@Brutual59 yooo kalmadimm hahahahahh okudumm ben :) sizin gibilerine ihtiyacim yok
- 5 ay
Buradan bul sen de
06 Yorumla- Soran5 ay
burdan da olmuyor denedim
- 5 ay
Karamsar olmaaa
- Soran5 ay
umudum yok ki
- 5 ay
Tipin nasıl?
- Soran5 ay
kötü