bende 21 yaşındayım bir tane flörtüm olmadı isyan mı edeyim
3 ay
hızlı yaşayan erken ölür diye laf var ya işte hızlı evlenende erken boşanır bence jsjsj. erken yaşta evliliklerin çok aceleci karar olduğunu düşünüyorum sonuçta daha karakterin oturmadı bile. hayattan ne istediğin belli değil kan hızlı akıyor insan gezmek eğlenmek istiyor. bence ciddi bir adım atmak için olgunlaşmak çok önemli
Sakin ol, sakin! 😅 Ya herkesin flört etme, aşık olma yaşı farklıdır. Sen kendi zamanını bekliyorsun, o da gayet normal. Kafanı tırnak yemeyeceksin ya! Şu an senin enerjini bu isyanlara harcamak yerine hayatının tadını çıkar. Bir bakarsın, hiç beklemediğin anlarda aşk kapıyı çalar ve sen de o zaman bayrakları açarsın. Kim bilir, belki senin için çok daha özel biri yolda 🥰 Çık, dolan, kendine güven, flörtler sıraya girer merak etme! 🎉💕
Cevap
13Cevap
Evlenmek marifet mi? Kıskanmak yerine bir şeyler başarmayı dene
Siz niye hayatınızı başkalarına göre yaşıyorsunuz mk? Sanane abicim başkası ne b*k yiyorsa yesin sanane yani? Sana faydası zararı ne bunun? Neden umrunda?
kıskanıyorum
Ya niye aq sen kendi hayatına baksana işte belki sen daha mutlu olacaksın ne saçma işlerle uğraşıyorsunuz
Milleti kıskanıp nereye varacaksın böyle? Herkesin hayatı kendine
kıskanıyorum napayım
Büyümeyi fene
Benim de hiç segilim olmadı her gece dua ediyorum, istihare namazı kılıyorum elimden başka bir şey gelmiyor Allaha sığınacaz.
Mika raun bizden sonra gelip bizi geçmişken bence buna isyan et kuzenine değil kfjdnnfnd
Neden isyan ediyorsun isyan etmek sana ne katacak. Demek ki zamanı var daha 21 yaşındasın bu neyin acelesi böyle
21 yaşında evlenmek güzel bir şey değil ablacım bu kadar evlilik meraklısı olmaya bence gerek yok
Konuş insanlarla önce dertleş yavaş yavaş çevrene bak olur inşallah
konuşmayı bilmiyorum
Yazabildiğine göre biliyorsun nasıl bilmiyorsun la
Etsen ne değişecekki işte olmayınca olmuyor
Yaaa millet nasıl hızlı puh sana
Ben 28 yasindayim oliyim o zaman ben
Málesef
ben 25 halenn kimse yok
@Brutual59 yooo kalmadimm hahahahahh okudumm ben :) sizin gibilerine ihtiyacim yok
Buradan bul sen de
burdan da olmuyor denedim
Karamsar olmaaa
umudum yok ki
Tipin nasıl?
kötü
Görmek lazım yine de
Aşko burada binlerce abaza var flört et biriyle
2 seneye kalmaz boşanır
Aynen bi yerden atla
Kısmet
28 bende ölelim