Aile & Toplum konusunda 704 cevap paylaştı. Anneler böyledir genelde takma he de geç ayrıca evliliğin güzellikle alakalı olduğunu düşünmüyorum evli onlara bak bi hepsi çok yakışıklı veya çok güzel mi kader kısmet işidir bunlar zamanı gelince seni de bulur o kişi insanları çok takma.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle ama durumu da iyi bende şimdi zengini istemiyorum diye ilerde fakir birine denk gelirim diye düşünüyolar çoğu kişi
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Valla benden küçük kuzenim de evlendi hani baksan kızın mesleği yok şu an atanamadı çalışmıyor da ayrıca güzel de değil ama o evleniyor hem de iyi birisi ile şans yok biz de gerçekten ben de anlamadım
016 Yorumla- +1 yıl
Bilmem dayısının yanına girmiş işte çalışıyor
- +1 yıl
Soruyu soran ben değilim benim yaş 27
- +1 yıl
Ama oğlan görsel olrark ondan iyi ve çalışıyor yani o çalışmıyor da ayrıca ailesi de iyi oğlanın
- Soran+1 yıl
Cidden öyle oda öyle durumuda iyi evlendiğinin kendide biraz şey anlarsın ya ama işte erkekler böylelerini seviyor oysa benden güzel bile değil
- +1 yıl
Ben de bilmiyorum
- +1 yıl
Evet
- Soran+1 yıl
Benim kuzenim atılgan geziyor ediyor ben gezmiyorum aksine evdeyim
- +1 yıl
Işte belkide bundan kaybediyoruz onlar sosyal sürekli her ortama girip kendilerini göze sokuyorlar valla bi kuzenim geçen yüzük takti tip 0 ev kızı kocası murat boz gibi ayrıca durumları iyi insanın aklı durur halbuki adam yerinde başka biri olsa gider en güzel kızı alırdı kimsede ona yok demezdi şans
- Soran+1 yıl
Cidden öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Salla gitsin yaş aralığın doğruysa ne acelesi var 30 a kadar yolun var
02 Yorumla- Soran+1 yıl
22 yaşındayım
- +1 yıl
Kıskanma lan destek ol kuzeninin o senin ananan da söyle fazla konuşmasın yaptığı adamlık değil
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Helekide meslekli iyi bir koca bulduysa annen artık ömür boyu der😀
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Durumu iyi benide isteyen var ondan zengin ama ben istemiyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Nasip her şey zamanimiz gelmemiş bizimde
Seninle mi evleniyor
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Kız kuzenim nasıl benimle evlenebilir Allahım ua
Evde kaldın
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Yaşım 22 i ne kaldın