Kuzenimle evlendirecekler napicam?

Arkadaşlar uyuyamadim rahatsiz ettiysem üzgünüm... Bugün ramazan ayinin ilk günü ve amcamlar iftara bize geldiler. Sofradan kalktiktan sonra kiz kuzenimle topladık etrafı işte. Sonra benim babamgille amcam konuşuyor. sizin kızın evlilik yaşı gelmedi mi falan dediler. Bizim oğlanlada çok yakışırlar dedi amcam... Ardına babam konuyu falan değiştirmeye çalıştı. Adam açıyor da aynı konuyu açıyor ya. Yok evlilik yok bakacak biri yok şu yok bu. Sonra ben sinirlendim koltuğun kenarina vurarak çıkıp odama gittim. Ardına arkamdan annem geldi. Ben sandım olmaz öyle şey saçmalamasınlar seni vermeyiz falan diyecek. Bana "Bak eli is tutuyor. 7 8 bin lira maaş alıyormuş. Evlenseniz hem seninde yasin geldi senin içinde iyi olur genç kızsın hayatını kurarsın" demesin mi? Ben ağlamaya başladım. Annem sinirlendi "İyi napiyosan yap evde mi kalmak istiyon napacan bu yaştan sonra?" dedi ve çıktı odamdan. Gerçekten çok kötüyüm arkadaşlar babamgil hala onun hakkında konuşuyordu. Odaya geldiler uyuma taklidi yaptım. Konu hala evlilikti. Ya o da değil sevdiğim var benim 2 yıldır konuşuyoruz gizli gizli. Ailem fazla dindar olduğu için katiyen izin vermezlerdi böyle biseye ama sevdik birbirimizi. Ne yapicam bilmiyorum bunu ona nasıl söylerim? Off kafayı yiycem uyyamadim buraya yazayım dedim rahatsizlik verdiysem üzgünüm...
Güncellemeler
+1 yıl
Resti çektim. Sevgilimle konuşup ayrıldım. Bir kaç gündür arkadaşımdaydım. Dönmem için yalvardilar sabah vakti. Bende kabul ettim yine böyle olursa asla dönmeyecegimide belirttim. Teşekkürler cesaretlendirici yorumlar için. Hayatıma bir daha kimsenin karışmadığından emin olicam 🙏❤️
Kuzenimle evlendirecekler napicam?