Kuzenimle evlendirecekler :( ?

Arkadaşlar çok özür dileyerek söylemek istiyorum ve yazıyorum. 18 yaşındayım benimle yaşıt sülalemde 1 tane kız kuzenim var. Karadenizin en köklü ailelerindeniz haliyle eski olduğu için cehalette var sonuçta eski toprak hepsi. İzmirde yaşıyoruz biz ailemle geçende Samsuna gitmek zorunda kaldık (Samsunluyum) çok önemli bir işimiz vardı tüm işlerimizi hallettik babamın halasının evine gittik oturuyoruz orda ben büyük hala diyorum ona kuzeniminde babaannesi olur. Şimdi soy ağacımı saysam baya şaşırırsınız ayrıca çokta karışık çokta kalabalık. Her neyse gittik büyük halaya oturuyoruz sülalenin yarısı evde hatta dışarı falan dahi taştı ben önemli bir olay var sandım ya da düğün olabilir ya da kız isteme diye düşündüm. Kuzenimin annesi (Oda benim halam babamın kardeşi halamda kuzeniyle evlenmiş zamanında) muhabbet açtı işte kim kimle evlenmiş evlenecek diye eniştem huzursuz oldu kalktı gitti bende peşinden gideyim dedim halam gitme otur dedi. Büyük hala konuşmaya başladı dedi ki "Zamanında siz doğmadan önce halan ve annen bir birilerine söz verdiler siz sağlıklı doğarsanız sizi birbirinize vereceklerdi o yüzden kimseye gönül kaptırmayın kaderinizin ne olacağını bilin" ben bu sözleri duyunca çıldırdım zaten rahatsız bir insanım oraya buraya saldırmaya başladım kuzenimde ağlıyordu buna izin veremem ancak dediğim gibi ya evlenicez ya da evlenmedik kimse sözünü tutmadı diye sülale birbirine girecek hatta birbirlerinide bizide öldürecekler sanırım ilk bizden başlayacaklar :/ arkadaşlar bu zaman karşı hep karşı olduğum şey başıma geldi ayrıca o kız benim kardeşim gibiydi hep kardeş gibi büyüdük oraya gitmeden öncede hakiri kikiri konuşuyorduk bunları duyunca hem aramız açıldı hemde ben orda önüme gelene yumruk salladım sülalemin yarısı bana darıldı. Annem illede olacak ne yaparsan yap diyor yaşlıda kadın ne yapacağım bilmiyorum söz geçiremiyorum bıraksam gitsem yalnız yapamazlar kuzenimle evlensem kardeş gibi büyümüşüm kan bağım var nasıl yaparım nasıl ederim bana bir akıl verin.
Güncellemeler
+1 yıl
Kuzenimle konuştum olmaz olamaz diyor oda benden umutlu ben karşı gelirim evliliği yaptırmam engel olurum diye umut ediyor ama yapabileceğim ne var bilmiyorum yardım edin :(
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben kaçarsam kıza zarar vereceklerini biliyorum ondan kaçmıyorum. Lafla anlamıyorlar kafalarına silah dayasan inatlarından vazgeçmezler. Ya kuzenimide alıp gidicem sonra o kendi yoluna ben kendi yoluma ya da evlenicem ki bu imkansız insan kuzeniyle evlenirmi? Yorumlarınızdan anlaşılıyor ki çare yok of
Kuzenimle evlendirecekler :( ?