Bence olmaz abi çok yakın çocuk olsa sakat doğma ihitmali yüzde bir milyon benim bildiğim kuzen abi yarisidir ama ben evlenmedigm için kuzenlerimi bana diyolar sinir oliyorhm yaşım 27 onlar 37 45 50 anasını satayım bu ne yani onlardan nasıl uzak durabilirim önceden operleedi severledi ama ben çocuktum onlar büyüktü şimdi çocuk değilim büyüdüm yine aynı mualeme oluyo ve uzak dursam boxuluyorlar 🙄 uzak yerden gelince selam vereyim istiyorlar ne yapmalıyım Allah'ım ne günlere kaldim ya bir tane birisini bulamadım ki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu ülkeye bir meteor falan düşse de kurtulsak, kuzenle evlendirmek istemek nedir ya iğrenç.
Aynen öyle
ama bu ülkede 9 yasindaki kizla evleniyorlar buna igrenc denmezmi
kuzenle olurda seninle olmaz
Olmaz kuzenle o kadar da değil
Biz 6 kardeşiz hiçbirinde fiziksel veya zihinsel bişey yok yüzde bir milyon falan abartmayın
Kuzenle sevisilir ama evlenilmez cocuk yapilmaz bence
Bende öyle senin gibi pasifim evde kaldım
cesaretli olup yürürsen birisine bulursun
Senın acılen evlenmen lazım benım gıbı 😂
Evet ama kimseyi bulamıyorum
Ne tesaduf bende bulamıyorum gorucu usulune kalmadan tanısmaya ne dersın 🤔🤔
Ben çok seciciyim ama bakıyorum sapık olmamalı düzgün olmalı uzun boylu olması mesleği olmalı üniversite mezunu olmalı nazik kibar değer veren seven biri koruyan sahiplenen olmalı bu özellikle mevcutsa tanisabiliriz ama senin profile vaktim sapikliktan eledim mesela
Sizin zıhnıyetınıze... gercekten kıt dusunuyorsunyz sırf bu dusuncen yuzunden yanından gecmem. Cinsel soru soranlar sapıksa en buyuk sapıkalr senın hemcınslerın gtunu basını memesını paylasan onlar. Şimdi gıt kendıne rahıp bul nah bulursun. Isteksız hırını bulur her gece yarım kalır sonra burada kocam benı doyuramıyor dıye aglarsınn.
Kusura bakma nelere yorum yaptığına ne yaptığına bakıyorum ister istemez siz de biraz dikkat edin o zaman
Valla siz kusura bakmayın kadınlarınkı ozgurlukse bızımkıde ozgurluk bu konuda senın cınsune cok tavız verıldı ben onlardan degılım. Ayrıca cinsel ıstegı olan ınsanlara sapık muamelesı yapıyorsan dedıgım gbı 40 yas ustu ya da lıbıdosuz bırıni bul sonra gel burada agla.
Milletin kizlarina böyle yazan ben evli iken de yazar
Ne alakası var ya cidden bu nası dusunce. Sen evlendiginde kuzenlerını opersın ozman. Sen kadın degılmısın gece kocanı mutlu edersen kocanda dısarıya bakmaz. Ama rahıbe modunda basım agrıyo der kıcını donersen yazar tabi
Hayır olmaz..
Anne tarafından olursa sorun olmaz
Soru sormuş cevabını vermiş djdbdj
Olmaazzz
Bence de
Bi zahmet olmasın kan bagından engelli cocuk olması yuksek ihtimal
Oyle ben de onu diyorum annem bile kuzenimi söyledi tanıdığımız bildiğimiz insan diyir ben de dedim tanıdık olmasın şok oldum anasını satayim annem bile ikna olmuş benim acil birisini bulup Cat diye evlenmem gerek
Tamam yarın gel başla 😂
sen gulec konuskan bırımısın?
Evet neden
bucun ne
Sorun bu işte yaşıtlarımız bize bakmıyor
😞 ne acı verici hqlbuki ben görünüm olarak 23 24 duruyorum
Çalışıyor mısın
Üstelik minyonum evet
O zaman çevrene bakın sanalda bulamazsın seçiciysen
Asil çevrede bulamıyorum asosyali. biraz
Yaşınız kaç
Olmaz ya kızlara bak adamlara atlıyorlar peşlerine düşüyorlar evlenene kadar, pasif olursan kimseyi bulamazsın
Yirmi sekiz
Hımmm bende 32
Knşmk istrmsn
Ben pasifim 😞
@Nicknameyokk Hyr
Erkekmisin
Yz knşlm
?
@Nicknameyokk hyrrrrr
Neye hayır anlamadım
Yani seninle tanışmak istemiyor neyini anlamadin?
@Nicknameyokk konuşmuyorum diyorum
Tamam şimdi anladım kusura bakma özür dilerim
🤣🤣🤣
Ortalık karıştı 😂😂😂
🤣 😅
🙈🙈🙈
Soran sen karıştırdın ortalığı 😊😂😂
Şimdi ikiniz konuşuyor olmayın 😊😂😂😂
Ortalığı ben karıştırmadim sen kıza konuşmak istiyorum dedin o da hayır dedi bu kadar
Şaka yaptım yaa
Babam anneannemin kuzeni
kuzen kimdendir baban mi annenden mi
Annemden ne farkeder ki
yani teylenin oglumu dayinin oglumu
Teyzem
teyzen se olur evet ama amca oglu olmaz dügün ne zaman
Ne alaka ya her türlü olmaz
sana dedim teyze ogluyla dayi ogluyla olur gelsenözledn
şans şans
Böyle şansin diyeceğim neyse günaha gireceğim
istemeden mi adım atıyorsun
soyle
denk ARA..
Bulamıyorum denk ben kendim gibi misal kendim 28 e gireceğim ama 24 gösteriyorum üniversite mezunuyum memurum bu sarylarda ariyorim ama olmuyor bana gelen yaşı çok büyük ya da çok gösteriyor universte mezunu değil işi iyi değil yani denk değil hiç
bir sekilde
acelen yokk
denk olsun
işk sana tavsiyem
yaş uyumudurr
2-3, max 4..
benden dewamlı
tavsiye alabilirsin
mehaba
Tavsiye etmiyorum