Bunun düşüncesi bile çok kötü, evlenene de evlendirmek isteyene de beyin nakli şart
3 ay
Bunun düşüncesi bile çok kötü, evlenene de evlendirmek isteyene de beyin nakli şart
Karşılıklı sevgi istek varsa yasal olarak da dinen de evlenebilirler. Zaten resmi nikah öncesinde sağlıklı bebek doğumu için gerekli olan kan tahlili ve doktor raporu isteniyor, olumsuzluklara karşı ön tedbirde alınmış oluyor. En azından Ankara da bu şekilde. Büyükşehir Belediyesi tahlil desteği veriyor.
Teessüf ederim. Kabalaşmayın lütfen. Bu yasak değil, günah değil, neden iğrenç olsun? İki kişi birbirini seviyorsa kardeş değilse birinci derecede kan bağı yoksa evlenebilir. Ben mi doruyu yanlış anladım, yoksa siz mi soruyu yanlış sordunuz? Bir yanlışlık yoksa, sizin bilginiz eksik ya da yanlış biliyorsunuz.
Sadece ülkemize özgü değil ki! Habsburg Çenesi araştır (avrupada bak bu, sadece türkiyede olur sözüne istinaden) . Hatta o soyun daha fazla iğrençleştiklerini göreceksin.
"Birbirlerini seviyorlarsa" yine de olmaz mı demeli misal?
Dinen bir yasak yok, engel de yok..
Asıl sorunlu olan şey, kuzenlerin birbirine aşırı yakın olmaları.. Din bunu yasaklıyor.. Sonuçta namahrem ve nikah düşüyor..
Cevap
20Cevap
İğrenç midem almaz bunu Ensest resmen
Hz. Muhammed'in eşlerinden birisi kuzeniydi. Adı Zeyneb bint Cahş.
Detaylı bilgi için:
Şimdi burada kuzeniyle evlenenlere hakaret edenler bilmeden peygambere de hakaret etmiş oluyor

Ensest en tiksindigim.
Yapmayın yaptırmayın, doğacak olan çocuğa yazık etmeyin. Ondan sonra da Allahtan geldi bu deyip de kendinize sövdürtmeyin..
Fransada bu kuzen kuzene evlilik serbest mi yoksa yasak mı?
Zorla olmaz tabi ama kuzenler birbirini beğenebilir ve sevebilir.
Evlenen çok ama mide bulandırıcı ve tamamen ensest
İğrenç, kuzenim ancak stres atmam dayak atmam için var
iğrenç bir şey kuzen kardeş demektir bizde yan gözle bakılmaz
Yani nenve de ama işte eskiler bunu en iyi seçenek olatak görüyorlar
Yapan çok adamlar kuzenleriyle sevişiyorlar evli olduğu veya olmadığı halde
Dinen bir sorun yok olabilir
Araştır diyicemde sen boş ver
Bende kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm ama bu gönül işleri ya hanii olabilir insanlar evleniyorlar sen istemezsin senin seçimin başkasinin seçimi de bizi ilgilendirmiyor
Ben kardeş gibi büyüdüm diye o gözle bakıp evlenmedim tercih etmedim. Ayrıca bu benim şahsi düşüncem değil ki Allah'ın izin verdiği bir şey akraba evliliği sen saçma dedin diye saçma olmuyor
Benim oğlum sakattır repliği gerçek olur 😂😂
yanı ama mal mulk dagılmasındıye cogu yapmakta
ya birbirlerini seviyorsa
Dinen sakınca yok ama ben karşıyım
Evlenir. (Dinsiz olduğum halde böyle düşünüyorum)
Hayır iğrenç biz Türklerin örfüne aykırı
Allah korusun hayır tabii ki
Akraba evliliğine karşıyım
Ben abim gibi görüyorum hepsini asla
Ensest resmen mide bulandırıcı 🤢
Eyevlenen var
Kuzene nikah düşmez
Hayır çok saçma..
Aile bireyleriyle evlenmek yask olmalı
Hayır kötü
Oha ya
Senin ana babaya sor