AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Ben olsam onunla bosanmazdım. Pişmanlık yasatırdım o ayrı. Ama doğru olan boşanmak sen iyi birine benziyorsun mahkemeye delil olarak gösterirsen aldattığını çocuğu da sana verirler. Senin kararın çocukları da düşünmelisin.
Seni aldattigini kanitlaya delilller toplayip bosa bu sayede nafaka danda yirtarsin
Ya zaten eşim beni kazanmak için ne gerekiyorsa yapıp barışsam bile zaten öyle bir evlilik sözleşmesi yapacağım ki nafaka zaten en son dert edeceği şey olacak
Bunu sen ona yapsaydın, eşinin seni affetmesini ister miydin?
Ben isterdim, yalan yok. Yüzüne bakamazdım o ayrı
O zaman sen de onu dinle. Sebebini öğren. Bunu yaptığına olan pişmanlığına, seni hala sevdiğine ve evliligini devam ettirmek istediğine inanırsan sen de onu hala seviyor ve istiyorsan bir şans daha verebilirsiniz. Yani hem onun hem senin duygularinin bu evliligi sürdürmeye uygun olması önemli. Şüphe ve samimiyetsizlik varsa o evlilik artik sağlıklı yürümez.
Benim için ne kadar savaşacak o önemli. Şu an yeni yurtdışına çıktım. Kendini affettirmek için herşeyi göze alıp yanıma gelmezse zaten barışma lüksüm yok.
Şu intihar olayı kesinlikle sen ona geri dön diye yapılmış bır şey ve kusura bakma ama eşin cidden iğrenç biri. Zaten öyle birinin intihara niyeti de yoktur kendine kıyamaz. Ayrıl kesinlikle hatta ayrıl demekten bile utanıyorum böyle bı durumdan sonra ayrılmamak nasıl söz konusu olabiliyor? Çocuğu düşünürsek de ayrılmanın izlerini ona hissettirmemelisiniz. Yine de onun için bazen biraraya gelip bazen sanki aile gibi davranmak zorundasınız çocuk için bunu sağlayabilmeli her anne baba
Ben eşime çok aşığım daha doğrusu aşıktım. 6 yıllık evliyiz, onun için ölümü bile göze aldığımı bilir. Çok gururlu biriyim. Ama kabullenemiyorum bana bu nasıl yapıldı diye. Halbuki bir kere bile aldatmadım eşimi.
Yani bisefer yapan birdaha yapar demekki doyumsuz bir insan kararı senin vermen lazım istiyorsan beraber yaşayın herşeyi sonuçta yine yapicak yani eminimki kabulde eder bu teklifini sen karar vericeksin dostum
1 kere aldatan hep yapar, ki belki de yaptı da onların haberi yok. Boşa gitsin
ALLAH yardımcın olsun üstad. Evli değilim çok aldatıldım. Evli olsaydım napardım bilmem...
Bu kadar yazmana gerek yoktu boşanacaksın bu kadar basit.
Önce çocuğun DNA testini kesinlikle yaptır. nettt ve boşa bunun özrü olmaz asla
Ah abi.. yazik oldu ikisinede..
Ona tekrar guvenebilirsen yeni bir hayat yeni bir sayfa acin.. eger ondan soguduyaan bosanmak zorundasin abi. Senin bunu istemen dogal..
Anlik hatalar insana neler yaptiriyor.. uzuldum
Her ne yaparsan, öfke ile yapma. Önce buralara gel, her şeyi düşün. Aldığın kararları kafan sakibken al.
Aldatanda aldatılanda boşanmakta ısrarcı olmalıdır! ruhsal açıdan doğrusu bu
Boşa gitsin kadın / erkek fark etmez insan olmayan her türlü işkenceyi yapar
Yok bisey pişmandır affet çocuklarının hatrına erkekler yapınca kadınlara öyle diyorsunuz ya erkektir yapmis bir hata kadındır akli zayıftır yapmis bir hata şeytana uymuş affet çocuklarının anası 😊
Yapman gereken belli. üzüldüğümle kalıyorum böyle şeylerde akıl veresim gelmiyor
Öncelikle geçmiş olsun mu denir bilemedim. 3 yaşında bir çocuğunuz var ama ben boşanmanizi öneririm. Bir kere aldatan bir daha aldatır. Tüm bu olanları bile bile nasıl aynı yatakta uyuyabileceksiniz ya da nasıl ilişkiye girwbileceksiniz... aklınıza gelir o an o videoda olanlar. Zamanla eşinize karşı kinlenebilirsiniz. İçinizde hep bir şüphe olucaktir. Sakın kafayla düşünmeniz gerekiyor çok hassas bir konu. İnşallah em doğru karari verip mutlu olursunuz
Bu devirde sadık kadın kalmadı maalesef. Kötüyü bezdim diye iyiyi sıkıldım diye aldatıyor kadınlar. Allah aldatılanlara sabır aldatanlara sadakat versin.
Allah yardımcın olsun eşini affetsende bu olay seni yer bitirir en güzeli doğru zamanda ayrılmak
zor durum bir yanım aldatmış boşan diyor bir yanım affet ortada bir çocuk var sonucta annesi babası ayrı olan biri olarak dıyorum cocuk ıcın hıc de kolay olmuyor
Abi adına çok üzüldüm, boşanman gerek ama kız çocuk var işte
Bu gerçekle yaşamak çok ağır olacak ama yine en iyisini sen bilirsin abi.
Sizin hayatınız, bize ne? Biz ne diyebiliriz 🤷🏻♀️ Enteresansınız
İnsanlar böyle durumlarda mantığını devreye sokamayabiliyor burda yardımcı olmak yerine köstek olacaksanız boş boş konusacaksaniz yorum yapmanıza lüzum yok burda samimi bı şekilde yazmış, kafası karışık ve hayatta yasanilabilecek son derece üzücü bı olayı yaşamış insan var karşınizda
@BirÇicekİkiBöcek insanların kendi fikri olmayınca başka insanların fikrine başvurur ve kaos orda başlar. Her hayat parmak izi gibi tektir ve herkes kendi hayatını yaşamalı, başkalarının fikrine bağımlı olmadan.
Söylediklerimin gayet açık olduğunu düşünüyorum, bazı insanlara tonla cümle kursan ince detayı göremez. İyi geceler
insan mısın sen ya. adam neler yaşamış ne yapacgını bılmez halıyle bı care yardım ıstıyor. kimse seni sevmemiş belli nefeetinle yalnız kalırsın bı gun aklın basına gekır
@atudaaaa hepiniz ayrı ayrı enterasansınız. İnsan kendi duygularını, kendi hayatını kendisi çözemiyorsa, bu büyük sorundur. Burda çoğunluğun ne dediğine bakarak karar mı vermeli? Neyin kafasındasınız? Çok tuhaf çok.
sen bi ne boku çözdün kendi başına bakalım anlat dınleyelım. böyle konustuguna göre bişiler icat ettin. kesin bi toplumu dönüştürcek bi fikrin var. boş yapma ya insan karmakarısık yapıdadır sok anında ne yapacagını bılemezsın kımsenın. aynı durum da kalırsın umarım da sorununu çözersın bız de ızlerız
@atudaaaa hayırdır? Senin bu öfken neye? Amacın ne senin? Kavga etmek mi? Hiç tanımadığın benimle? Kocaman adam gelmiş burda ‘bana biri mesaj attı cartta curtta, üstünden şunca zaman geçmiş, yok kızım var vesaire vesaire’ diye anlatıyor. Onun hayatını yaşayacak olan ben mi? Sen mi? Ya da burdaki herhangi biri mi? Herkesin aklı taşıyor da başkalarına akıl verecek seviyeye mi geldi bu sitedekiler? Hadi verdiler diyelim, hadi bu vatandaş da uydu diyelim, yarın öbürsü gün yanlış yapmayacağı ne malum? Kısacası ben az ve öz ‘ sizin hayatınızdan bize ne’ diye cevap verdim. Size giren çıkan ne? Neyse daha fazla uzatmayalım. Burda son bulsun.
bana bi şey girmiyor. bu sıteyı boş buluyosun peki burda işin ne. belllı kı baska hayatlarla ılgılısın. bu plorformdasan bunlara şahıt olcaksın. elestırı yapacagın yer burası degıl. kavga cıkaraam nolur senınle ne elde ederim. ınsanlar kendıne yeteöwdiği için psıkolklar var herkesın kendı sorunu çözebıldıgı yer bi ütüpyodue boş boş konustun
@atudaaaa sen dolu konuştuğunu düşünüyorsan benim için sorun yok.
ıkımızın de fikri hayat kurtarmıycak netice de. ben en azından ütüpyacı degılım. ınsan dogasına ve içgüdülerine hakimim insan olduğum için
Nedesek bosta en iyi bi din alimi ile konus ama gercek bir alimle gonul gozu acik olanlarla
diyecek pek birşey görünmüyor neyse zaten gizlisn ama ayrıl
Çocuğu dna testi yap sendense evlilige devam et derim
Olan olay geçmişte olmuş sil aklından unut gitsin evlilige devam et derim
Boşa yapcak bişey yok aldatan bunu düşünerek yapıyordur.
Çocuğunuzun hatırına bir kez şans ver ama bu sırada başka çocuk yapmayın
Boşan derim bi insan 7disinde neyse 70 de odur. Çok seviyorsun eşini kizini bahane edip kabul etmek istiyorsun burda da olumlu yorumlar bekliyorsun kendini kandirma. Kabul etsende huzurlu mutlu yuvan olmaz. Onsuz yapamam diyorsan Kabul et
Salakmisin boşanma tabiki. Baska tenler arıyor bellii.. uslanmaz.
Barışmalısın kadın bi kere hata yapmış affet gitsin
Eksileyenlere bak duygu yoksunları sizi
O öyle kolay olmayacak. Kapıları kapatmadım ama savaşacak mı beni kazanmak için, onu bekliyorum sadece
Kolay olmayacaksa bas tekmeyi gitsin amacın ne ki senin bi karım beni boynuzladı diye burada karını rezil ediyon bi de öyle kolay olmayacak benim için savaşacak diyon
Ben kimseyle konuşamadığık için açtım konuyu gizli profille. Kimseyi rezil etmek değil amacım
Neden konuşamıyorsun kimseyle burada hiç mi sırdayın yok bi de kadına demek ki çok özgürlük vermişsin ki ilk fırsatta seni aldatmış senin adına üzüldüm abi inşallah istediğin kararı verirsin
En yakın arkadaşım var. Aile dostumuz. Ailecek görüşürüz. İkimizin de çocukları var. Ona anlatırsam eğer bir daha yüzüne ne karısı ne de kendisi bakar.
E bakmasın daha niye savunuyon seni boynuZlayan karını
Onu yapan bidaha yapar sevse zaten yapmazdı gidecek yeri olmadığı için sana ondan öyle yapıyor atlayacak ölecek olan da gittiği zaman yapardı emin ol.. Keşke böyle şeyler olmasa yaşanmasa ama doğrusuda bu kardeş
yani boşanman lazım seni seviyorum demesi hiç inandırıcı değil ayrıca bu ihanet kabul edilemez ayrıca korkma intihar felan edemez blöf yapıyor
Sende aldat ödeşmiş olursun o zaman belki anlar hatasını
Gerçi onun seviyesine düşme sorumlu olduğun bir kızın var ona göre davran eşin bunu becerememis belliki
Sana acı ama sorulması gerek olacak soruyu soruyorum. Sen sordun mu ona başka birileriyle beni aldattı mı diye ve sen eminmisin aldatmadiğına ve sen eminmisin ileride seni aldatmayacağına?
Olm s i ke çalım şerefin yok mu senin bunu bile bile o kadın hala yanında mı böyle erkek olmaz olsun erkekliğimden utandım ne halt yersen ne ga v at
Gerçekçi konuşalım bikere aldatan yine aldatır hatta hep aldatır sen yokken ama kızını düşünmelisin, ben babasız büyüdüm çok zor oluyor ve belki kızını sana karşı kötüliyecek kızın ilerde senden soğuyacak falan ayrılma bence kızın için
Abi senin elinde ispatı duruyorsa boşan. Alabiliyorsan çocuğu da yanına al. Eşin seni aldattığı için belki nafaka da ödemezsin. Güzel iş de buldun madem götür çocuğu da yanında o da rahat etsin sen de.
Ayrıl gitsin yurt dışına çıkmışsın zaten çocuğunu da al git. Orada Rus bir kız bulursun belki ya da yabancı bir kadın evlenirsin. Boşver bu yolluyu sana kız mı yok bu yanlışla yaşama hayatı yalandır o kadının. Sevmeyin olm niye seviyosunuz.
Eşininin yaşadığı o ilişkiyle sen günahkar olmazsın. Bunu aşabilirsen yenide. Deneyebilirsin. Ama bunu tamamen kapatman gerekebilir. Mutlaka ama mutlaka eşine bunun ikinci bir telafisini olmayacağını hissettirmelisin.
Affet onu yaralarını sar çocuğunun annesi sonuçta affet büyüklük sende kalsın pişman olmuş sonuçta çaresizdir şu an
Cigerimi bıraktım buraya reis dünyanın en berbat duygusunu yaşamışsın ve bunu sindirmen imkansız gibi birşey olay taze ise biraz zaman geçmesini bekle bence bu arada da etraflıca düşünürsün ne yapman gerektiğini
Umarim troll dur. Gercekten uzuldum gercekse. Ya dinimizin emrettigi seylerde hayir var. Kadin erkek ayni yerde calismamali.
Sana bir şey diyeyim mi? Eşin intihar konusunda blöf yapmış sakın kanma.
Biliyorum ama riske atamadım o sıra.
Eşinden boşanmalısın yurtdışına çıkan birisi imişsin zaten evinden her uzaklaştıkca aklına eşin gelecek acaba napıyor beni aldatıyor mu diye kendini yıpratırsın bu şekilde muhtemelen yine aynı şeyleri yapacaktır cuckold olmaya razı isen evliliğini sürdür
Bence ayrıl uzatma fazla intikam falan demişsin böyle saçma girişimler de yapma yol yakınken bitir onurun varsa tabi biraz
Onurluyum, gururluyum, nasıl olduğumu eşim çok iyi bilir. Ama ne kadar çok sevdiğimi de biliyor. Şu an zaaflarımı kullanıyor.
Onurunu çok önemseyen bir insan her şeyini bir kenara atar
Ben karımı ölümüne sevdim. Kestirip atmak çok kolay bi karar değil
Ne kazanması defolsun gitsin namussuz. Eşine acımadın çocuğa da mı acımadın? Namussuzun çocuğu derler Türkiyede bunu Türkiyede yaşayan gayri müslimler bile bilir.
Dediğin doğru. Bazen kendime kızıyorum, kendi namusuma sahip çıkamadım diye. Ne yapacağım bilemiyorum. Psikolojim bozuldu
Sizinle ne ilgisi var? Herkes kendi namusuna kendi sahip çıkmalı.
Öyle düşünüyorum işte, evet ama dediğiniz doğru. Benim konumum itibariyle çok kez fırsatım olup da aldatmamışsam eğer karşımdan da aynı şeyi de beklerim.
sen sahip çıkamamış değilsin namusu olmayan biriyle evlenmişsin farketmeden.. bu tamamen onun basitliği ucuzluğu.. kendini sevilen eşten kullanılan ucuz kadın haline getirmiş. kızın bu anneyi mi hak ediyor?
Üzüntüden telefon elimden düştü. Tezgah bezini yanlışlıkla yere atmışım. Ben el yabancı olarak bu kadar üzüldüm. Nasıl acımaz bir insan eşine?
Ben hayatımda hiç bu kadar dibe vurmamıştım. Allah kimsenin başına getirmesin. Çok acı şu an
bencil ol ve kendini düşün sana zor geliyorsa affet gitsin kolay değil evliliği yıkmak
İntikam almak istiyorum. Bu acıyı onun da yaşamasını. Nasıl yapayım diye o sürekli aklımda
İntikam işe yaramaz. yaptıgınla kalırsın. eger intikam alacaksan affetmemişsindir demektir.
ilk tavsiyem psikolog ile görüş olmadı çift terapisine gidin. o da psikloga gitsin cunku bu yapılan birseyyin eksikliğini gidermek için yaplırı
Kanka. muhtemeldir ki kadın patronu bırakmak istedi patronda sana attı o fotoları. ne diyeyim zor bir karar. Allah yardımcın olsun
yaşadığın çok büyük bir travma ama artık eskisi gibi olıcak hiç bir şey ona dokunurken bile aklına gelicek çook garip çıkmaz ama burda gurur aşka ağır basmalı :(
Bence bir kez ihanet eden hep eder 😔 bu kadına güvenmemelisin derim
Affetsen bile tekrar güvenemezsin ki. Boşan o yüzden
la ne biçim bi adalet yaaa bizi bana niye böyle erkekler gelmiyo şansımın içine edeyim. gül gibi adamlar kimlerin hayatında heba oluyo Allahım ya
Bu düşüncelerin için teşekkür ederim. Çevremde bana değer veren en az 3 kişi uyardı, o kız seni haketmiyor. Ona göre davran diye.
Üzüldüm senin için bence ayrılın. burcun nedir söylersen sevinirim
Aslan
Ne yaptın affetiysen tekrar yaptı mı ne yaşadın kral
instagramda arama kısmına iliskidr yaz ilişki danısmanı diye çıkar o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyor izlemen gereken yolu gösterir napman gerktiğini anlatır d
öncelikle başına gelen bu olaya üzüldüm hiçbir erkek ve kadın aldatılmayı haketmez eşinin buyaptıkları gerçekten hiç hoş değil bana kalsa affetmem her ne kadar intihardan dönmüş olsa bile
Abi kızını düşün eşin hata yapmış ve pişman tekrarlamıycağı belli eskisi gibi olma ama ayrılma kızına yazık olur hayatı güzelken travma yaşatma kızcağıza
Her hata kabullenmek ister. Her ihanet ceza ister.
Diğecek pek bir şey kalmamış aslında ama yinede kabullenmek zorunda olduğunu hissediyorsan affet ama içindeki kırgınlığını asla gizleme
Kanka kadınları 5 dakika seks'siz bıraksan hemen başka kucağa atlıyorlar evlilik amaçları bile seks ne bekliyoruz ki kadınlardan, seks para ev araba düşünüyor hepsi.
Bırakıp bırakıp yurtdışına gidersen olacağı bu iyi yapmış
Allah belanizi versin. Adam ise gidiyor yurtdisina neye gidiyor sanki.
@Nickied karısını da götürsün o zaman karısı evde onu beklemek zorunda değil o zaman evlenmesin
Karisini nasil gotursun adam bir ton masraf belki yatili ise gitti orada ev kirasi filan oraya mi gitsin
@Nickied vallahi adam çıkacak çıkacak gidecek kadın orada bunu bekleyecek madem o kadar zor bir hayatı var evlenmesi kadının hayatını mahvetmeye ne hakkı var
Uff siz s. klidiginizde kalin biz skyruz.
@Nickied evet aynen evlilik sorumluluğunu kaldıramıyor saniz evlenmeyin
Ben doseyip birakiyorum hep
@Nickied belli
Sirada sen varsi
Cariyem ol benim
@Nickied pardon cahiliye derken
Cariye
seks kölesi
@Nickied bu adamın karısını tercih et bence
Ben sadece seni istyrm hadi istek at
@Nickied bu adamın karısı daha iyidir bence
Ben seni skmek istyrm.
@Nickied hadi gittim ben
S. g
@Nickied Sen git s kecek birini bul eminim iktidarsızım tekisin
La öyle olsa sana niye yazayim ya karisi 23 yasindayim gunde 3 kere yapiyorum mast. Gel resmide var atym sana yalamak istersin %10₺
%100
@Nickied iyi yapmış diyo bide ulan bunu gibi karılarla evlenenin aklından şüphe ederim aw
@ozann007 hayır adam bıraksın bıraksın gitsin biz suçlu olalım
adam bırakıp gitti diye milletin altına mı yatacan mk
@ozann007 bırakıp giden adamla evlenmem
suçlu kadın tabi mk kadının yaptığı o*ospuluğumu savunuyosun burda
@ozann007 savunmuyorum onu da anlamak gerek diyorum
la sg onu da anlamak gerek diyo napsın tebrik mi etsin afferin mi desin
@Nickied defol
@Nickied la buna falan laf mı anlatıyon sal gitsin
Şimdi boynuzlu boynuzlu bir güzel yaşarsın yurtdışında
@Nickied önemliyse bırakıp gitmeseydi namusunu
@nickied bütün kadınlar bu durumu yanlış görürken sadece bu karı savunuyo demekki bu da onun gibi onunla bununla yatmış gelmiş konuşuyo burda :D :D
@Nickied bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye bir sürü insan işsiz kalıyor yurtdışına çekip gitmiyor karısını kızını bırakıp eğer gidiyorsa bedeline katlanacak arkadaş
bedeli ne yaprağım gevaşelik mi
@Nickied ya he he ya kapa çeneni
@Nickied Anlamıyorsun demi? Olaylar benim yanıbaşımda olmuş, ben yurtdışında değildim o zaman diye söyledim defalarca
İlgisiz bir adam olduğun kesin en azından
Abi bence için rahat etmiyorsa ayrıl derim çünkü o içini yiyip bitirecek bir yere gittiğinde hep aklında şüphe olacak kendimden biliyorum aldatanları affetmemek gerekir bence çünkü değişmiyorlar
Eşin patron sekreter ilişkisi yaşıyor sende karım diyor sun ilginc