Sevgilim benden soğuduğunu, ara vermek istediğini söyledi. Bu süreçte sürekli yazdım, en sonunda ben ayrıldım iyi mi yaptım?

Arkadaşlar kız arkadaşımla 1 seneden fazla ilişkimiz var. Her konuda birbirimizin ilki olduk. İki tarafın da bütün çevresi bizden haberdar. Anne baba dahil. 10 gün önce bir tartışma üzerine sevgilim benden ara vermemizi, birbirimizi özlememizi istedi. 1 senelik ilişki boyunca ben kendisini biraz fazla sıktım, bunalttım. şu an bu ilişkiden soğudum dedi falan. Ben de bu süreçte her gün yazdım. İşte başka biri mi var birden bire noldu dedim. Ben yazdıkça o daha çok soğumaya başladı. Son günlerde 2 günde bir yazıyordum. Az önce yine konuştuk. Bana döneceğini, er ya da geç özleyeceğini söyledi fakat ben ufakta olsa güzel şeyler söyle bu şekilde beklet beni dedim. En sonunda ben de resti çektim. Dedim ki ben de senden soğudum artık. Bu noktaya sen getirdin, geçmiş olan 1 yıl pişmanlığım olarak kalacak. Beni gerçekten sevmemişsin. Sana dair ne var ne yoksa hayatımdan çıkaracağım dedim. Ben tamamen bitirdim yani daha sonra numarasını falan da sildim. Şimdi ben bu kızla bu saatten sonra napmalıyım? Bu son yazdıklarımdan sonra artık tamamen bitmiş midir yoksa kıza her gün yalvarırcasına yazmak yerine bu şekilde yapmam daha mı iyi oldu? Geri gelir mi beklemeli miyim?
Sevgilim benden soğuduğunu, ara vermek istediğini söyledi. Bu süreçte sürekli yazdım, en sonunda ben ayrıldım iyi mi yaptım?