Severek ayrıldık, bunalmıştık , ben yazdığımda beni şöyle bi süre rahat bırak ben sana geleyim sen bana gelme dedi başkası mı var?

Sevgilimle birbirimizi bunalttığımız için ayrıldık , ben 15gün sonra mesaj attım ve çözülmeyecek bir sorun olmadığını söyledim ben seninle tekrar olmak isterim dedim. O da bana seni hala çok seviyorum ama bi süre birlikte olmak istemiyorum lütfen sen de anlayış göster dedi. Neden bir süre falan diye sorular sorunca , eskiye dönücekmişiz gibi geliyor çok kavga ettik travma oldu bende dedi üzerime geliyosun hala şu an konuşmayalım dedi ben konuştukça konuştum evet hata ettim ama beni wptan engelledikten sonra smsten Bana mesaj atmanı istemiyorum sen takıntılı bi insansın biz evlensek bile ayrılırız gibi cümleler kurdu sinirlenince zaten kırıcı konuşuyor ama bu kadarını beklememiştim sonra sanırım biraz sakinleşti ve ben birbirimizi sevmiyor muyuz neden olamıyoruz dediğimde , seviyorum maalesef amailişki istemiyorum dedi sonra , şu an , diye ekledi. Ben de birsürü şey yazdım ve yazdı ki beni şöyle bi süre rahat bırak kendi Halime , sen bana gelme ben sana geleyim dedi , bende hata ederek yine , yarın mı konuşalım dedim , ben yazana kadar yazma dedi. Ömrümün sonuna kadar mı bekleyeceğim bi süre neden diyorsun falan dedim , başta cevap yazıyordu sonra bıraktı yazmadı. Bu arada benim sosyal medyaya ne kadar sinir olduğumu biliyor bilmesine rağmen ayrılınca baya birisini ekledi ve benim bir fotoğraf attığım gün iki katı kadar kişi ekledi bilmiyorum biraz burnu yere düşse almayan biri o yüzden belki de inadına yaptı ben yazıyim diye ama yazdığımda da böyle konuştu anlamadım. Çok sosyal birisi değil evden işe işten eve gidiyor ortamı da değil. O yüzden hemen biriyle tanılamaz diye düşündüm ama aklıma her türlü kötülük geldi ya birini bulduysa ve bana o yüzden seni hala çok seviyorum ama bi süre birlikte olmak istemiyorum dediyse. o kişiyle anlaşamazsam diyr beni orada bi yerde tutmaya çalışıyorsa? çok üzgünüm

Severek ayrıldık, bunalmıştık , ben yazdığımda beni şöyle bi süre rahat bırak ben sana geleyim sen bana gelme dedi başkası mı var?