Son 1 ay aktifken bişe geç yazıyordu düzel dedim baktım devam ediyo ayrıldım 10 gün oldu ayrılalı bide ayrıldıktan sonra bu 2 erkek arkadaşı vardı ekli onlarla yazışmış dönmek isteyince dedim sen hemen gittin konuştun dedim oda dedi arkadaşça bak ben yazmıyorum bile dedi öyle tek tük yazmış 1 haftadır da konuşmamış hiç görüldü atmış çocuklara dedi barışırsak sen al sil hepsini dedi sonra dedim tamam bu geç cevap verme nolcak bilerek yazmıyodun dedim oda ben sen beni bırakmazsın sanıyodum o kadar şey oldu atlattık bunun için bırakmasın sanıyordum ondan rahattım dedi onuda düzelticem dedi bende dedim bidaha olursa ama tamamen silerim seni dedim ama bana zaman ver biraz dedim şimdi ben barışmalımıyım 2. şans olur mu
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Brom bilmeyerek insanın canını acıtanın affı olurda. Bilerek acıtanın affı olur mu? Bilmiyorum sen öyle düşün
Dediğini düşündüm ama şu dediği olabilir mi işte hani çünkü kolay kolay bırakmadık 2 yıl sürdü bir sürü zorluk aşdık ve o geç yazdığı için ayrılacağımı sanmamış olabilir mi bunu düşünüyorum kendi öyle dedi ben bırakmazsın sandım rahattım dedi açık açık desi içte cepte gördüm ama 2. Şansı dedim işte bidaha olursa yüzüne bakmam her yerden silerim diye artık kaybetme korkusu olurdur olmazsa da devam ederse de zaten kaybetmeyi göze almıştır ondan öyle bi şans verebileceğimi düşündüm
Brom biz erkekler hep düşünürüz. Öyle düşünürüz ki; canı yanmasın aklı kalmasın üşümesin usanmasın hasta olmasın vs vs vs. Ama kadınlar öyle değil. Kandırma kendimi. Bitmiş bir ilişki. Cepte gördüm dediği anda hissettiğin anda bitmiştir. Neden 90+ oynamak istiyorsun. Bence sende biliyorsun gittiğini yılların hayrına kendini kandırma. Bitti bu ilişki oğlum bitti. Ne yaparsan yap bitti. Silkelen yoksa kaybettiğin yıllara yazık olacak
Haklısın ama aileler çok yakın ve sürekli aynı ortamda bulunuyoruz mesela pazar günü gelicek 1 hafta bizde kalıcak iki yabancı olmak da istemiyorum ama dediğin gibi cepte gördü ve rahat davrandı onu bile bişe nasıl başlıcam kafam karışık
Brom ben eski eşimle sürekli beraberim. Çok denedim tecrübe konuşuyor. Gerekirse dağda uyu unut. Seni tanımam etmem ama yapma kendine. Bitti o iş. Birde bu gece narsizmi araştır videolar felan izle. Kendine ve kız arkadaşına uzaktan bak bakalım.
Peki abi dediğini yapıcam ama şöyle bi ihtimal olabilir mi hani cepte görmemesi için daha ciddi davransam ve zaten uyardım başlamadan bidaha olursa silerim seni tamamen dedim oda tamam olmıcak dedi erkekleri al sil falan diyor işte şu cepte olayını çözersek ilişki olur mu ilerlermiyiz baktım aynı zaten bırakırım ki bıraktımda
Brom sen narsizmi izle araştır. Eğer bu tanıma uymuyorsa %50+ diyorum. O zaman konuşalım. Eğer %50+ uyuyorsa. Aslandan kaçar gibi kaç
Nerden izleyebilirim bi link falan atarmısın abi
YouTube narsizm yaz tek tek izle
Abi izledim ama yok yani mesela diyor hatalarını asla kabul etmez ama sizin hatanız olunca o ufak pire kadar hata deve gibi olur diyor doktor ama öyle değil mesela ben buna geç yazıyorsun falan deyince kabul ediyordu kendimi düzetlicem diyodu ama düzeltmedi orası ayrı diğer şey ise çıkar odaklılardır diyor onun çıkarı varsa iyidir güzeldir falan diyo ama çıkarı olduğunu sanmıyorum çünkü ben ona fazla ilgi vermiyodum her şey tadındaydı ve o tipliyim yskışıklı değilim zenginde değilim bir iide çalışıyorum kısaca çıkarı yokve aileler yakın olduğu için biz böyle olduk yoksa bakmaz bana daha iyilerini bulur bunu biliyorum eşini sevmez çocuğunu çıkar olarak görür vs diyorlar alakası yok bu kızla tek şey şu düzelmemesi tek o uyuyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!