Bir işe girdim bir kız ile tanıştım bende kızim. Çok iyi bir dostluğumuz oldu yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Ben işten çıktım yine bulusrduk kardeşim gibi gördüm oda herşeyimi bana anlatırdı. Benim sevgilimi sadece o biliyordu kuzenimde bizimle beraber çalışıyordu. Bana kuzeninede söyleme çıktığınızi ailene söyler dedi. Ailemde baskıcı. Tamam söylemem sadece sen biliceksin dedim. Ve ertesi gün kuzenim bana siz cikiyormuşsunuz falan kişiyle dedi. Ben bu kıza güvendim kardeşim dedim. Ama gitti kuzenime söyledi ve kendisi bana sakın söyleme dedi gidip kendi söyledi. Bende buna yazdım bitti artık muhattap olma hayatımdan çıkardım sizi dedim. Aylarca yazmadı. Babaannemi kaybettik baş sağlığı diledi. Bugün de sana çok ihtiyacım var yazdı. Çok özledim onu ama bana yanlış yaptı. Sizce ne yapmalıyım onun bana yaptığı kötülüğü ben yapmam. Ama çok ihtiyacım var yazmış eskisi gibide olamam sizce ne demeliyim nolur yardım edin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tükürdüğünü yalama kız bir ilişkiye 2. şans verirsen mahvolursun
Düzgün okuyun soruları
@ĸαѕveтliɢri_ evet
Ne ilişkisi arkadaşım dı
ilişki görecili kavram arkadaş ilişkisi işte hemen önyargılı davranıyorsunuz
Sana çok ihtiyacım var dedi ama ne diyeceğim bilemiyorum😔
Hiç muhattap olma böyleleriyle
benimde 15 yıllık arkadaşım vardı candık ciğerdik. hep aynı muhabbet. kaç kere kazık attı affettim ama bunun bi sonu oldu. en sonunda sildim şimdi kafam rahat. ne zaman şans versem hep üstüne çıktı. sana acı veren seni üzeni sil. üzülmek için zaman harcama eğlenmene bak
Off kötü bir şey de demek istemiyorum acaba neyin var desemmi ya uf. Ne diyeceğim bilmiyorum
yeni bi kredi açmak istiyorsan aç soğuk davranabilirsin
Evet eskisi gibi samimi olmak istemiyorum istesemde olamam. Sana eğer arkadaşın sana çok ihtiyacım var dese Ne derdin
onu sildiğim gün bana da demişti "sana çok ihtiyacım var nolur gel kardeşim" ağlayarak söylemişti. koşarak gittim ölüm var sandım. ama önemsiz bişey için çağırmış. aramızdaki muhabet farklı o yüzden anlayacağını düşünmüyorum. oraya gittiğim gibi eve geri döndüm instadan bütün fotolarımız sildim yazdı yazdı aradı aradı açmadım yazmadım en doğrusu buydu. belkide bunu 15 yıl önce yapmalıydım
Ne oldu yazsam olur mu
Yaz barii, merak ediyorsun belli ki belki önemli bir şeydirm yaşattığını yaşıyor da olabilit
@ĸαѕveтliɢri_ evet yazdım ne oldu diye😬
Hadi bakalımm gelirmelerden haberdar et 😂
@ĸαѕveтliɢri_ yazdimm bakalım ne diyecek
@ĸαѕveтliɢri_ tamam yardımcı olursun artık😄
@ĸαѕveтliɢri_ ne oldu diye sordum ya, çok şey olduda illa bir şey olması gerekmiyor. Hep kalbimin bu köşesindesin. Hep bi özlem var sana karşı yazmış. Ne desem yaa
ne oldu diye sordum ya, çok şey olduda illa bir şey olması gerekmiyor. Hep kalbimin bu köşesindesin. Hep bi özlem var sana karşı yazmış. Ne desem yaa
Salla gitsin
Yapamam işte ben öyle. Ya yardımcı da olmak isterim ama eskisi gibi de olamam. Ne demeliyim
Yanliş yapm tekrar yapar ayni yerden ısırılmaa
ne oldu diye sordum ya, çok şey olduda illa bir şey olması gerekmiyor. Hep kalbimin bu köşesindesin. Hep bi özlem var sana karşı yazmış. Ne desem yaa
Ben tükürdüğümü yalamam de :)
Ya bende özledim onu pişman olmuştur o. Eskisi kadar da samimi olmam öyle dmeke istemiyorum. Ya