Bana kazık attı ama çok güzel günlerimiz oldu çok özledim onu. Seni hayatımdan çıkardım yazma birdaha dedim. Ama yazdı ne yapmali?

Bir işe girdim bir kız ile tanıştım bende kızim. Çok iyi bir dostluğumuz oldu yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Ben işten çıktım yine bulusrduk kardeşim gibi gördüm oda herşeyimi bana anlatırdı. Benim sevgilimi sadece o biliyordu kuzenimde bizimle beraber çalışıyordu. Bana kuzeninede söyleme çıktığınızi ailene söyler dedi. Ailemde baskıcı. Tamam söylemem sadece sen biliceksin dedim. Ve ertesi gün kuzenim bana siz cikiyormuşsunuz falan kişiyle dedi. Ben bu kıza güvendim kardeşim dedim. Ama gitti kuzenime söyledi ve kendisi bana sakın söyleme dedi gidip kendi söyledi. Bende buna yazdım bitti artık muhattap olma hayatımdan çıkardım sizi dedim. Aylarca yazmadı. Babaannemi kaybettik baş sağlığı diledi. Bugün de sana çok ihtiyacım var yazdı. Çok özledim onu ama bana yanlış yaptı. Sizce ne yapmalıyım onun bana yaptığı kötülüğü ben yapmam. Ama çok ihtiyacım var yazmış eskisi gibide olamam sizce ne demeliyim nolur yardım edin
Bana kazık attı ama çok güzel günlerimiz oldu çok özledim onu. Seni hayatımdan çıkardım yazma birdaha dedim. Ama yazdı ne yapmali?