Ayrılıp barıştık ve ben yazdım lütfen bana akıl verin?

Biz bu çocukla bir hafta çok güzel bir ilişki yaşadık bana çiçek aldı her şey şok güzeldi fakat bir anda ben ona yazmayı bıraktım ve o da bana yazmadı sadece öğlen saatlerinde bir fotoğraf attı işyerinde bende tik attım fotoğrafına. Sonrasında 4 gün oldu ve her şey normalmiş gibi hikaye attı instagram bunun üzerine bende clupta gibi bir hikaye attım ge bekledim yazmasını ama yazmadı. Sonuç olarak benim içim razı gelmedi ve ayrılık mesajı yazdım ama o mesajıma iyi geri dönüş verdi bende seni çok özledim annemin kanser olduğunu öğrendim o yüzden kafam karışmıştı bende seni seviyorum diyip defalarca özür diledi. bende gelecek gördüğünü ama kafasının o zaman karışık olduğunu söyledi ve yarın senin taraflara gelicektim seni aricaktım ben dedi. bide clup hikayeme sinirlendiği için yazmadığını söyledi. Çevreme barıştığımı söylediğimde hepsi telefonu ya yüzüme kapattı ya da oturduğumuz odadan çıkıp gitti. Pişman ettirdiler beni kısacası. çocuk seni umursamıyor yalan söylüyor dediler ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum, hissetmiyorum öyle. Sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun kafam çok karışık. Bu ilişki ilerlese bile çocuk beni hep cepte mi görecek bilmiyorum

Ayrılıp barıştık ve ben yazdım lütfen bana akıl verin?