AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Parası onun olsun dürüstlüğü ve masumiyeti ile gelsin yeter..
Ben beş parasız değilsem sorun olmaz aksi durumda iki çıplak sadece hamada olur..
Parayı görünce gözü daha fena dışarılara kayar filan. Güvenemem.
Yaşadığım 3 ilişkiyi özetledin, devlet memuru olunca anında değiştiler...
Ben de artık parasızla olmam 👍
@Nazlihilalcetinnnn parasız bir erkek çaresizdir. O an gözü senden başkasını zaten görmez çünkü muhtemelen kimse onu adam yerine koymuyordur sevgilisinden başka. Dolayısıyla parayı görünce 180 derece dönmesi çok olası 🙄
👍👍👍👍👍😢
@Nazlihilalcetinnnn a yazııkkkk demek gocundugun şeyler bunlarmış yazık sana iyi olmuş seni terk etmişler 🤣
Çatladın demi güzel bir kızım diye
Feyzo😂😂
Nasıl şamarı yedin çocuktan
Iyi yapmış sanaaaaa🤣🤣🤣🤣
Hadi bakem ağla
Önceden oluyordum ama artık olmam
Parayı bulunca ilk tekme attığı kişi hayatındaki kadın oluyor
Olurum Allah güzel kapılar açandır, beklerim ama olmazsa da evlenmem
Erkeğin parası neden yok çalışmadığı içinmi yoksa çalışıp gayret ediptemi parası yok ona bakarım
Sevgilinin parasına bakacak kadar düşmedik :D maalesef oyle
hadi burdan yak. olamazsın kardeşim. olman için senin durumun çok iyi olacak belki.
Olurum diyen varsa burdayım :) 1 motorum var birde kalbim
Eğer ben zenginsem olurum, değilsem olmam. Maalesef aşk karın doyurmuyor..
Herkesin dönem dönem parasız kaldığı zamanlar olabilir eğer mücadeleci azimli biriyse olurum
Karakteri sağlam olsun art niyetli olmasın kafi para sıkıntı değil
Eskiden belki olurdum. İnsan olgunlaştıkça kararları değişiyor
para mutluluk getirmiyo hep bir dert... ben evlenirdim
Olurum vallahi yeter ki samimi sevgi olsun, ben beğeneyim gerisi hikaye..
Seveceğim kadını parası için değil yüreği için severim
Oldum, Olurum. Detaya girip duyar kasmaya gerek yok, kısa ve net.
Gönül bu konacağı yeri bilmez parasizada gider culsuzada
Ters acidan bakalım çok paralı ama heran aldatma potansiyeli olan biriyle sevgili olur musunuz?
Denedim, güzel yanları var. Ama biraz da çaba gostermeli kendi ekonomisi için.
Para sevgiye mani değildir..
Sevgi kişi ise bunun bir önemi yok ama paraysa önemli.. 😉
olurum tabi azimli oldumuz surece bir yolunu buluruz sevgi baki kalsin yeter
Sevgi karın doyurmuyor. En Azından İkimizin de geçinebilecek kadar geliri olmalı
Olurum tabiki, para her şey değil benim için çalışıp kazanırım. Bence herkes ekonomik özgürlüğünü sağlamalı, sevgilisine, eşine güvenerek yola çıkmamalı.
Parasiz insana birlikte olmak istemem
Bana kim bakacak sonra?
Olurum ama imkandan dolayı öyleyse cabalayip işleri yolunda gitmiyorsa ben destek olmaya çalışırım. Ama asalagin tekiyse umrumda olmaz
Her seyi satarim hatta gerekirse kendimi bile satarim aglaya aglaya.. yeter ki o mutlu olsun :( olurum
Yalanlara bak
@Gjlşşş ne yalani be asil senin yalana bak HEY YALANLARINI YIYIM BE
Anonim Şirket kurmuyosun :P sevgili oluyosun temeli maddiyatsa zaten o başlayan ilişkinin adı sevgililik olmuyo bence
Kim ne derse desin bana göre para olmadan mutluluk olmaz.
Kölelik olur.
Bu erkek ve bayan içinde geçerli
Olmam. Bunun geleceği var sonuçta evine çoluğuna çocuğuna bakamayan birine bakmam sorumsuz insanla işim yok.
Parasız ve aylak vasıfsız çok ve boş konuşuyorsa iyyyyyyyy oggggkkk Allah korusun öyle tiplerden. Ha bide sıkışınca ağıt yakarak inleyerek ağlayan tip ayy bak yine sinirlendim midem bulandı
Yavaş ol 😅😅
Ama var böyle tiplerr ki ben o tiple sözlendim Rabbimm verilmiş sadakam varmış 🤢🤢🤢🤢
Yaram derin dur gelme üstüme rahatca saydirim 😂😂
Sakin ol sen 😅bunda da vardır bir hayır
Öyle tabi de ben nasil bolu kadar kör salak olabildim, hayret. Yakışıklı değildi 1 buçuk metre boyu kel kafası vardı ha birde parası da yoktu aşık değildim yaa sadece ben varya hayır diyemedigim için çok büyük sıkıntılar atlattım. Ne küfürler ne hakaretler, ay birde çok afedersin hanzo gibiydi davranışları yemek yemesini bile bilmiyordu onunla dışarıda otururken acaba şimdi nasil bir abeslik yapacak diye titriyordum. Sırf bunlar hayır diyemedigim için başıma geldi ve abim olmasa ben daha diyemezdim de bu kafayla
İçin çok dolmuş çok çektirmiş sana o cocuk😅bundan sonra dikkat et
Onun boyu birbucuk Senin boyun kaç😊
Hahahaa😂😂 benim boyum da kısa ama enazindan alımlı duruyorum ve güzel olduğumu söylerler, ki ben bu sizlere ne kadar karşı olsam da 🙈 ve insanların yanına yakışıyorum davranislarimla konusmamla 🤪
İyi ki ayrilmişsin sen anlatirken ben sinir oldum eski eşim aklima geldi
Sorma abla sadaka verdim şükür namazı kıldım vallahi, daha varya beni ölümle falan tehdit etti, bir yıl boyunca takip ediliyormusum gibi hep korkuyla yaşadım evde ışıklar tv açık yattım hep, hala korkuyorum ama ya gelirse ya musallat olursa diye
Özelden yazayim diyeceğim ama mesaj atilmiyor neden anlamadim beceremedim galiba
Alımlı ve güzelsen herşey tamamdır 😅
Abla çünkü ikimizin seviyesi de bu kast sisteminde düşük 😂😂 ben de seninle konuşmayı çok isterdim çok ihtiyacım var buna
@cesurefendi gülme herşey tamam değil evet ama insan gibi davranıyorum enazindan karşımdakine, insan olduğu için değer veriyorum
He anladim canim. Konusuruz canim ya burdayim kaçmıyorum bir yere 🤗
@ZeynepAblanız34 çok anlayışlı 😊
😄☺️
Parasıyla mı sevgili olucam onunla olucam olurum yani para sonradan gelir hiç dert etmem parayı.
Helal
Olurum no problem. İkimize de yeterim fazlasıyla zaten
Evet, çalışıyor olsun yeter.
Beni tanıyormusunuz hanımefendi?
Herkes olurum demis. Biraz durust olun arkadslar kimse olmaz. Ha cok zengin olmasina gerek yok. 1 elin nesi var 2 elin sesi var. Sorumluluklarimizi bilelim kafi.
beş parasız olmayı çabalamamayı kendi seçtiyse o insan aciz ve ne yapması gerektiğini bilmeyen sorumluluklarının farkında olmayan bir insandır. Seçim senin
Ben erkek olarak bir bayanla hiç bir şeyi olmasa bile olurum ama önemli olan sevgi saygı olmazı zaten bir eş ya da sevgili secerken önce parasına degil kalp temizligine bakarsın.
Öyle bir erkek yoktur
Hem parasız hem ilgili
parasız olan sevgililerim hep ilgiisizdi
paralı olan bir sevgilim oldu çok ilgiliydi ne varsa parası olanlarda var sevmeyi biliyorlar
Çok güldüm ya sabah sabah 😅
sordugun döneme göre değişir lise yıllarında olunabilir üniversitede aynı şekilde fakat mesleği yoksa olmaz canım cicim bir yere kadar ilerler diye düşünüyorum
arkadaşlar bakın aşk bir yere kadar sonrası para hep para
Para önemli
Olurum bu işin parayla alakası yok. Ayrıca benim param var sorun yok.
Sevgi önemli saygı önemli. ben parası için değil onunla olmak istediğim için birlikte oluyorumdur.
İnsanın sağlığı yerinde olduğu sürece çalışıp para kazanır.
Önemli olan çalışmak azimli olmak.
Hiç kimse ile olmam parası varmış ya da yokmuş o sorun değil.
Zaten parası olsa bir kişi ile yetinmez idi herhalde diye düşünüyorum en azından yaşadıklarım ve gördüklerim öyle...
Ben zaten sevgili istesem bu insan 5 parasiz olsun isterdim. Çünkü onlarin gönlü zengin oluyor.👍
namaz kılıyorsa canım ve malım güvende olcaksa ve adamın dibiyse (seviyormuş taklidi yapmayan) neden olmasın:))
evet olurum tamam aşk karın doyurmuyo ama birlikte el ele verip her şeyin üstesinden gelmek mümkün yeterki şahsiyeti el versin
Kimin ne olacağı belli olmaz hayatta aşk ve maddiyat farklı şeyler
bende para varsa no problem 🖖🏼
Ama o zaman da paranı yemek için seninle olurlar 🤣🤣
Tecrübe konuşuyor..
olurum adam gibi olsun
Ne yalan söyleyeyim olmam
Para onemli
Olurum benim param var yeter
Parasız biriyle sevgili olmam ninecim evi arabası yati katı bankada milyon doları olmalı ki sevgili olayım😀
Parasız bir erkek olu lerden say gitsin hayatını karatmana değmez.
Aşkın, sevginin, saygının yanında Paranın hiçbir değeri yok o yüzden beni param için değil beni ben oldugum için seven bir kadın her zaman baştacımdır.
Parasız olup olması çok önemli değil sevmeyi bilsin, değer versin zeki olsun yeter.
eskiden olurdum ama artik kimseyle olmam
benim param yeter, olurum
kesinlikle olurdum oldum da daha once