Beş parasız biri ile sevgili olur musunuz?

#beyazorkidem😘
Beş parasız biri ile sevgili olur musunuz?

#beyazorkidem😘
Dürüstçe söylüyorum hayır. Özellikle bazı sebeplerden ötürü gerçekten maddi durumu iyi biriyle evlenmek istiyorum. Bu demek değil ki ille zengin olsun villaları olsun vesaire hayır, böyle biri değilim ve bir erkekle sırf parası için birlikte olmam ya da evlenmem fakat evlenme planları yapacağım bir erkeğin mutlaka en azından kendini idare edebilecek geliri olmalı.
Şayet eğer çok çok sevdiysem onunla bu konuyu konuşur bir şekilde halletmeye çalışırım ama mutlaka geçim olmalı yoksa inanın gece buz gibi bir evde tir tir titreyerek, aç karnın guruldayarak uyuduğunda ne aşk gelir akla ne de zevk...
Daha tıklamadan kahkaha atarak bir kızın bu konuyu açtığını tahmin ettim. Konuyu tıklayınca daha fazla güldüm. Para avcısı ve görgüsüzce bir soru. Cehalet kokuyor. Böyle bir soru soran biriyle bırak sevgili olmayı, arkadaş bile olmam. İlişkiye de girmem.
Beş parasız bir kızla sevgili olmak harika olur çünkü tok gözlü ve gerçek seven olur.. O kız onurlu ve gururlu olur onu sevindirmekte benim için bir onur olur.
Ben kız olsam ıssız adama niteliksiz adama şans vermem. Parası az olabilir maaşı az olabilir fakir olabilir ama serseri ve işsiz sorumsuz olamaz.
Cevap
55Cevap
Olurdum
Olurum, benim için sevgi her şeyden önce gelir. Yerin 7 kat dibinde de oılsa o kişiye karşı gerçek bir sevgim varsa eğer yokluktan ağzı koksa bile ben o kokuya mest olurum. Çünkü biliyorum, malın mülkün getirdiği huzur biyere kadar. Sevginin ise sonsuz
Eğer çalışmadığı için beş parasız ise asla sevgili olmam çünkü ben çalışkan adam severim tembel adam sevmem. Sağlık sorunu ya da az maaş nedeniyle (borca harc ödemekten para kalmıyor bitiyorsa) beş parasız kalıyorsa o zaman gönlüm varsa sevgili olurum
Cok komik geldi bi an pes parasiz nasil yasasin insan aklima gelmez oyle olsam kimseyle. Sevgili olmak.
Hayatta kalmaya calisirken sanirim kimseyi gozum gormez hayata odaklanirdim sevgili o konuda daha sonraki olay
Kadın olsaydım beş parasız olsa bile ilerde para kazanma potansiyeli olan karakterli sadık adamlara şans verirdim, zengin adam karakterli değilse %99 ihtimalle seni kölesi gibi kullanıp atar gerçekçi olmak lazım, karakterli olanı da seçeceği kadında yine birçok kriter arar yani bu erkeklere zaten donanımlı olan çok az sayıda kadın ulaşabilir.
Yüzü fiziği uyum önemli benim için. Paradan ziyade kültürlü ve zeki olsun her ay çeyrek altın bile veririm 😃
Erkek her halükarda hesap ödediği için kadının çalışıp çalışmamasının pek bi anlamı yok
Banane ya senin parandan hayatım, elbette senle her daim olurum.
Kadinlar beni cebime gore değerlendiriyorsa onlarinda cebinin dolu olmasi lazim kimse kusura bakmasın esitlik diye yirtan kadinlar kendilerini. Gelip butun yükü erkege yigmasinlar. Erkegin arabasi evi olsun diceklerine onlarin olsun oyle ya.
Olurum abi, cidden insan olmak çok önemli artık. Bir insanı çözmek mucizevi bir durum diyebiliriz. Üzülüp ruhumuzu yorunca milyonlarda harcasa karşımda ki insan yine şüpheyle yaşatır beni. Sevgi bile ölçülür hale gelmişken paraymış pulmuş.. bugün olur yarın olmaz.
Yani bu devirde parasız pulsuz adamla ne yapacaksın. Ha önceden işi olur işten çıkar yine iş bulur ancak başlangıçta böyle bir hata yapmayın. Bu yola çıktıysa insan birşeyleri olmalı.
Ben para için insan sevmem sevseydim tek kalmayı tercih etmezdim bana insanın dürüstlüğü bana olan sevgisi saygısını severim bu sevdiğim biri ise Allah ne verdiyse derim ben yemem ona yediririm
Olurum ya ne olacak. Bu kadınlar herkesi öyle kendileri gibi sanıyorlar (latifedir, öyle olmayan üstüne alınmasın)
olurum ama parasızlık yüzünden zengin olma hayalleri kurmıycak azla yetinicek evinin kocasını seven namuslu kadını olsun yeter
beş parasız nasıl oluyor yani fakir durumu olmayan dersen anlarım da neyle geçiniyo bu adam parasız
Parkta yatıyo galiba 😂
@Brooklyn88 herhalde 😀
Evet Erkek se bwlli bir süreye kadar idare edilir Kadınsa Evet Çünkü Evin parasal kısmı Erkeğe Ait idare kısmı ise kadınlara
Hayır olmam. Parasızlık bir yere kadar idare eder. Bir süre sonra sorunlar çıkmaya başlar. Hem kadın hem erkek çalışmalı bana göre.
Erkek olduğum için kadının parasına bakmam ama kadın olsaydım erkekteki en önemli şeylerden birisi para olurdu.
Evet, olurum: Aklımı başımdan alıyorsa olurum.
Parayla sevgili oluyorsa benim neden olmuyor tabikide parasız sevgilide olur.
Kisme olmaz. Öyle sevgiliyle.
Çünkü sevgilin varsa parayı gözden çıkarman gerekir.
İki aç bir ambara yakışır ben aç o aç medet umma bacimdan bacın oluyor açından olmaz bu is
Bu devirde ya paran olacak ya da baya yakışıklı olcan
Fakir kız hiç çekilmiyor çok görgüsüz varoş oluyor birde, paralı kız iyidir
Hayır çalışsın ikimizde güzel para kazanırız
Hayır olmam. Kız dediğin çalışacak maddiyatı da olacak. Erkeğe bakmayacak.
Biraz zor gecimde zor parasız kişi gereksiz kişidir bana gore
Dilenciyim ne yapayım. 🤣🤣🤣 Bende diyorum neden yok. 🤔
Uzaya çıkacaksak olurum
Orada yerçekimi olmadığı için enflasyon da yok
Lanet olsun hep bana öyle geldi tank denk
Para bir tarafta olsa yeter
Ay yok, korkarım ben 😨
Olunur ama bir süre sonrasında durumun düzelmesi lazım yoksa gg wp
Ama fakirliğe (geçici olanına)
Müsamaha göstermekten zarar gelmez
Cinsiyetim açısından değerlendirmek gerekirse tabiki olabilirim hiç sakıncası yok ama kadın olsaydım aynı cevabı verirmiydim bilemiyorum
Bu devirde çok zor karşındaki kadınsa belki erkek çalışır eski mantıkla kadın evine bakar ama erkek beş parasız da kadın essek gibi çalışıyorsa biraz zor gelebilir
Verdigi zevk fiziği önemli
Hersey para değil duyguda çok önemli
Bana gelebilecek yol parası olsun yeter.
Parasız pulsuz kadınla ne işim var
Böyle bir zamanda zor kanka
Olurum cunku para ondan degerli degil
%90 ihtimalle olurdum.
Ben ona bakarım oda bana olduğunda…
Seviyorsam işe sokarım çalışsın para kazansın.
Olurum tabe simit yer yuvalaniriz
Her şey para deyildir
bu olması imkansız mevzu çıkar illa ki
Para önceliğim deildir hiç bi zaman
Olmam
Olmam net
Aşk karın doyurmuyor.
Hem zengin hem yakışıklı olsun. Beni alan yaşadı. 😅
Milyarları olup insan olamamış, insan olsun yeter
Olabilirim.
Olurum diyen yalan söylüyor
Olmam