Bir çocuktan hoşlanıyorum ama hiç konuşmadık hep bakışıyoruz, ne yapmalıyım?

Yakın sokaklardayız yani onun eviyle benim evimin arasındaki mesafe 30 adım falan diyebilirim. 2 senedir farkındayım bu çocuğun bir parkta gördüm futbol oynarken ve hem ben ona hemde o bana bakıyor ve her seferinde gözlerimiz buluşuyor. Ama ben asla fazla bakamıyorum gözlerine çünkü sürekli güldüğü anda çeviriyor kafasını bana. O gülünce haliyle benimde gülesim geliyor. İsmini bulmuştum geçen yazın istek atmıştım ama çok oynadım istekle sanırım tekrardan elim dokunmuş silmiş olabilirim diye düşünüyorum biraz utangaç bir insanım, tekrar istek atamam çok utanıyorum. Bana bakarken bile.. Bide küçük bir sorunum daha da var parka oturmaya gelirken annemde benimle geliyor acaba ondan mı adım atmıyor olabilir, sizce bakmasındaki amaç ne olabilir? Bide bir kaç yaş küçük sanırım benden ama en fazla 2 yaş olabilir. Ve bende ondan git gide hoşlanmaya başladım. Ona nasıl belli edebilirim hoşlandığımı, ne yapmam gerekir? Ondan bir adım mı beklemeliyim bir kız olarak, yoksa benim mi adım atmam gerekir?

> Yardım ederseniz çok mutlu olurum ya çünkü artık sadece bakışmak istemiyorumm :(
Güncellemeler
+1 yıl
Geçen yaz parka bir arkadaşımla daha gitmiştik sadece ikimizdik arkadaşım çocuğa baktığında gerçekten de çocuğun bana baktığını söylemişti 🙈
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce bir erkek neden sürekli bir kıza bakar? Gözlerini ona diker?
Güncellemeler
+1 yıl
Dün akşam sadece tek başıma gittim normalde daha erken giderim bir de geç gittim biraz parkta değildi sonra geldi 5 dk durdu durmadı, oturdu bir kaç saniye bir kere bile yüzüme bakmadı bir surat yaptı göz göze bile gelmedik çok moralim bozuldu ya neden böyle yapıyor 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bişey daha fark etmeye başladım bu haftaa ❤🙈 Git gide bana daha yakın olmaya çalışıyor gibi. Oraya tek gidemiyorum ama artık annemler gelmiyor kuzenimle gidiyoruz. Bana yakın bir yerde oturuyor yüzünü daha yakın görmeye başladım eskiden uzaktan bakıyodu o bana, bende ona. Git gide daha da kapılmaya başladım sevgim artmaua başladı o da bana karşı daha bir fazla gülümsüyor gibii 🙈 ama hala isteği atamadım ya çok utanıyorum, yanlış anlaşılmaktan korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Dün akşam istek attım, kabul etti vee gt yaptı şimdi napıcağımi bilmiyorum acaba tanımış mıdır beni 🙈
Güncellemeler
+1 yıl
Ya dmden mesaj atmayı istiyorum ama bana nasıl bir tepki verir hesap edemiyorumm :( Erkekler bu güncellememe karşın yorum atarsa çok mutlu olurum ya. Sizce kızın hiç konuşmadığı bir erkeğe mesaj atması saçma olur mu veya karşı taraftan (erkek tarafından) nasıl karşılanır. Nolur yardım edin 😓
Güncellemeler
+1 yıl
Beni takipten takipçilerden her yerden çıkarmış dün. Geçen gün fotomu da beğenmişti çok sevinmiştim. Onu da silmiş. Neden böyle bir şey yaptı bir kaç tane olay daha oldu yardımcı olursanız çok sevinirim çok üzgünüm onu kaybettim artık 😢
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var! Beni arkadaşlıktan çıkardı ben hala onu düşünüyorum çook seviyorum onuuu hala anlayamadım bana karşı hislerini ve hala da bakışıyoruz sizce neden bakıyodur ben onu unutamıyorum o neden böyle yaptı bi çaresi yok mudur napmam gerekir 😢😢
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar olmadı yapamadım ben.. Beni takipten çıkmıştı. Daha sonra bu kışın beni arkadaşları ekledi o çıkardıktan 1 ay sonra. Daha sonra galiba beni yanlış anlamış arkadaşlarıyla karşılıklı beğeni yapmıştık. (Ben benimle arkadaşlarıyla iletişime geçecek sandım) Ondan sonra bi arkadaşı en son ekliydi. 2 ay önce o arkadaşını çıkardım, çıkardıktan sonra gittim anlasın diye tekrardan hoşlandığım çocuğa istek attım ama isteği sildi..
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım onu tamamen kaybettim çok pişmanım, napacağımı bilemiyorum. Elim kolum bağlandı, sürekli rüyalarıma da giriyor 😭😭
Bir çocuktan hoşlanıyorum ama hiç konuşmadık hep bakışıyoruz, ne yapmalıyım?