Bir çocuktan hoşlanıyorum, çocukla tanışmıyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum siz ne dersiniz?

Ben bir kaç zamandır bir çocuktan hoşlanıyorum, çocukla tanışmıyoruz ama bakışıyoruz. Özellikle bu son zamanlarda bana bakması ve bakışmalarımız daha da çoğaldı. Arkadaşlarım dikkat etmekten çıktı bakışları artık falan diyorlar.

Ben onunla yakınlaşmak için yakın arkadaşından telefon numarasını aldım. Ve sanırım yakın arkadaşı söyledi ona. Ve 'bana hala mesaj atan yok atsın terslemeyeceğim' falan demiş. Bugün yine onun basketbol oynadığı yerdeydim, bana bakıyordu. Ve ben beni bilmesine rağmen ki yakın arkadaşı muhakak beni söylemiş ve göstermiştir, buna rağmen hala bir şey yapmamasına şaşırıyorum.

O kızgınlıkla bugün sahadan ayrıldım. Ben ayrılmadan önce bana baktı, sonrasını bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada hoşlandığım çocuğun adı barış,yazları burada okul olduğu zamanlar edirnede.Ve yakın arkadaşı bana barışı ayarlayamaz. .:\
Güncellemeler
+1 yıl
Ve arkadaşlar ben ona mesaj attımn selam diye onunda her yöne smsi olmadığı için cevap atamadı.
Bir çocuktan hoşlanıyorum, çocukla tanışmıyoruz. Ne yapacağımı bilmiyorum siz ne dersiniz?
Cevapla