Bir çocuktan hoşlanıyorum ama hiç konuşmadık hep bakışıyoruz ne yapmalıyım

bi çocuk var okulda.benden bir yaş küçük. beğenmiştim sadece sonra arkadasıma söyledim yanlış anladılar şakasına dalga geçtiler falan ama bilincaltıma işlediler geçer dedim gecmiyor 2-3 hafta oldu ama olsun gerçekten hoslanıyorumşu anbakısıyoruz arkadaşlarım belli etti o da biliyor bence o bana sureklı bakıyodu bı ara ben arkadasımla konusurken yandan goruyodum yani habire bakmıyorum ben. tabi arada ben de bakıyorum. bazı gunler hep karsılasıyoruz bazen hıc karsılasmıyoruz nerdeyse ama karsılasınca bakısıyoruz ılla. hiç de konuşmadık ne yapabilirim gidip söyleyemem faceden eklesem olmaz kızım ben saçma kaçar onun bulundugu mekana arkadaşlarımla gıdıyoduk falan dikkat çekmiş olabiliriz ama öyle ekleyemem her şeyi ben yaparsam basitleşebilirim öyle de olmak ıstemıyorum napcagımı bılmıyorum o bakıyo ben bakıyorum ama konustugumuz yok ortak bir arkadaşımız da yok falan
Güncellemeler
+1 yıl
burcu da ikizler ama beni surekli goruyor bir kere haberim yoktu onun orda oldugundan ama bulundugu yere gittik arkadasimla karsilastik falan onu takip ettigimi sandi pesinden kosuyorum falan sandi ikizler burcu bir de burca gore de yorumlar misiniz aptal yerine koymasin ben basit bir kiz olarak algilanmak da istemem benim burcum da başak

Güncellemeler
+1 yıl
filmlerde olur ya salakk kizlar pesinden kosar erkegin onu takip eder falan o tarz bisey algilamasindan korkuyorum ayni kattayiz bir de.

Bir çocuktan hoşlanıyorum ama hiç konuşmadık hep bakışıyoruz ne yapmalıyım