Hoşlandığım çocuk sürekli peşimde ama konuşmuyoruz bile. Benden hoşlanıyor mudur sizce?

selam millet öncelikle kendimden bahsedeyim: ben 18 yaşındayım, üniversite okuyorum. 10 gün önce sevgilimden ayrıldım başka birinden hoşladığım için. o bana çok farklı olduğumu söylerdi, diğer sevgililerim gibi o da ağladı falan ayrılmayalım diye ama istemiyordum ayrıldım. yalvarıyor falan kabul etmiyorum.

tabi sorum bunla alakalı değil, benim bu çıktığım okulun en popülerlerinden biriydi bu hoşlandığım da öyle. ben kimseyle göz teması bile kurmam kızların bir kısmı hiç sevmez arkadaşlarım var ama genelde tek takılmayı tercih ediyorum. bu hoşlandığım kişi de öyle çok cool ve popüler kimseyle çok yakın değil, genelde göz göze bile gelmiyoruz ya o bakar ya ben. benim eski sevgilimle yan yanayken bizim yanımıza gelir onla konuşurdu bana bakmazdı bile. geçende dalmıştı bakıyordu bana, ben de baktım bir anda çevirdi kafasını. çarpışıyoruz falan ben gidiyorum arkamdan geliyor, dersten çıkıyor diğer kızlarla konusuyor benimle hiç konuşmuyor, ben de itiyorum gerçi herkesi. ben arkada oturuyordum o iki sıra onumde önce çıktı gitti sonra arkama oturdu. beni taklit ediyor, sürekli peşimde ama konuşmuyoruz bile cool'luğundan ödün vermiyor; tabi ben de.

sizce yanlış mı anlıyorum, hoşlanıyo mudur?
Güncellemeler
+1 yıl
ayy herkeste bi kıskandı tamam susun yeter ahahah :D
Güncellemeler
+1 yıl
hepiniz o kadar anlamaz kafalara sahipsiniz ki soruyu kimse göremedi anlamadı benim egomu tarttı yurdum insanı işte kendileri eziliyo diye herkes ezilsin istiyo
Hoşlandığım çocuk sürekli peşimde ama konuşmuyoruz bile. Benden hoşlanıyor mudur sizce?