Annem neden benden nefret ediyor gibi davranıyor?

Gizli Üye
Cocuklugumdan beri annemden zerre kadar manevi yardim alamadim. 9 yasinda gizlice bir kurabiye yiyip ambalajini sakladim diye beni psikologa götürdü ve dogum günü kutlamamda arkadaslarima ve akrabalara: kizim hirsizlik yapti diye bu sene büyük bir sekilde kutlamadik kusura bakmayin demisti. 12 yasimda yine bir kere gizlice seker aldigimda beni zeka testine götürdü acaba zeka sorunum var mi diye ve bunu o zamanlar sinifima anlatmisti. 21 yasimdayim ve 4 senedir sevdigim biri var. Onunla ilerlemek istedigimi soyledim ama annem ve babam sirf oglan Kayserili diye ve benim gibi okumadi diye vermek istemediler. Buna anlayisim var di ama bende dedim ki en azindan taniyin ona gore yargilayin. Bunuda kabul etmediler bir ton tehdit yagdirdilar. Ben yinede vacgecmedim ve gecen sene gizlice evlendik. Evlendim ama evde yasamaya devam ettim kacmadim cunku ailemi birakamazdim. Babam 6 ay once hastaliktan dolayi vefat etti ve onun vefatinden sonra annem ve ailesi bana cektirtmedikleri kalmadi. Evli oldugumu ogrendiler ve dayim kocami arayip beni karalamaya calisti. Agiza alinmayacak seyler soyledi benim hakkimda. Anneme bunlari soyledigimde: sende o••• yapmasaydin dayin hakli dedi. Simdide bana secenek sunuyor. Ya o ya da biz ama onu secersen ne kardeslerini ne de beni gorursun diyor. Annem surekli bana sana sunlari aldik bunlari aldik soyle baktik bu mu tessekurun bize diyip duruyor. Rahmetli baban senden nefret ederek gitti sen cehennemde diril diril yanacaksin diyor ailesi ile beraber. Annem neden boyle yapiyor, neden manevi destek olmuyor sizce? Evlilik icin sinirlendigini anliyorum ama esim herkesten cok bana destekci oldu ve eminim ki rahmetli babam onu tanimak isteseydi su an oglu gibi severdi. Bu durumda ne yapmam gerek, annemin benden nefret etmesi niye?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar sunu eklemek istiyorum. Kendim uluslararasi hukuk ve avrupa hukuku okuyorum ingilizce agirlikli ve 5 dil ana dilim gibi biliyorum su an 2 dil daha ogreniyorum. Gönüllü isi cok yaparim, insan haklarini cok savunurum protestolara katilarak. Piano ve tenis biliyorum. Markette okul disi patron yardimcisiyim. Bir cok akademik basarimda var. Bunlar olmasina ragmen annem hicbir zaman gurur duymadi. Hep negatif ve elestiri dolu ve asla yaptigimizi begenmez
Güncellemeler
+1 yıl
Esime gelirsek: esim ailevi sorunlardan dolayi okulunu birakmak zorunda kaldi ama yazdan sonra cok iyi bir üniversitede mimarlik okuyacak. Dil falanda biliyor. Yani seviyemiz ayni. Yinede bunu soyledigime ragmen surekli bir elestiri bulma pesinde annem
Annem neden benden nefret ediyor gibi davranıyor?
17 Cevap