Annem neden benden nefret ediyor?

20 yaşındayım ve küçüklüğümden beri anne babamın kavgalarıyla büyüdüm. Annem abimle beni çok döverdi şiddetli bir aileydik kısaca. Şu an 20 yaşındayım ve hâlâ onun tarafından itilip kakılıyorum. Annedir yapar demeyin. İnsanın taşma noktası oluyor bir yerden sonra. Öfke kontrol bozukluğum var. Özellikle aileme karşı çabuk parlıyorum. Annem beni öncelikle hiç umursamıyor. Sevgilisi olan adamı daha çok seviyor onun için bizi bile bırakır ki daha önce başka bir adam için bizi bırakıp gitmişti. Hasta olsam bakmaz bile yanında ağlasam dönüp bakmaz telefonuyla ilgilenir. Ne zaman karnı acıksa çağırır beni ya da temizlik işi olsa çağırır yapsam da memnun kalmaz. Bana sürekli Çok yaşa diyor Allah uzun ömür versin diyor sevmediğini iliklerime kadar hissediyorum.. sevmiyor. Bugün 15 yıllık arkadaşımın yanında vurdu bana basit bir tokat değil kafama yumruk attı iki kere o sinirle ben de duvara kafa attım. sırf odayı beğenmediği için yaptı bunu. Kendin yap diyorum daha beter şeyler söylüyor abi. Oda bu toplanır düzenlenir bunda bir sıkıntı yok sen niye bu kavgayı en yakın arkadaşımın yanında yapıyorsun? Sen niye küçük düşürüyorsun beni? Ben seni arkadaşlarının yanında yağlayıp ballıyorum. Bir de kafama kafama vuruyor acımadan.. yemin ederim ölmek istiyorum. Sırf Çok yaşa dediği için ölmek istiyorum. Daha önce de boğmaya kalktı beni panik atak geçirirken. Nefes alamıyordum beni atağa sokanda kendisiydi. Ağzıma market poşetini sokup boğmaya çalıştı beni elleriyle. Kikir kikir sevgilisiyle konuşuyor abi. Öyle ağladım öyle titredim ki şurada kalp krizi geçirsem ruhu duymayacak kimsenin. Şurada anlık sinirle canıma kıysam haberi olmayacak kimsenin. Herkes onu savunuyor. Kimse bilmiyor beni dövdüğünü. 20 yaşındayım karşısında tir tir titriyorum ölüm korkusuyla. Bir yandan da öldürsün diyorum içimden. Atlasam şimdi şu balkondan üzülmez herkes kendi kuyusunu doldurur der.. göğüsüm sıkışıyor ağrıyor diyorum tınlamıyor beni.. ellerim titriyor umrunda değil.. neden böyle abi bu.. ölmemi mi istiyor? Benden nefret mi ediyor? Yine bırakıp defolup gidicek biliyorum. Hayatını yaşıyor ona engel olan biri de değilim? Niye bunları yaşatıyor bana benim suçum ne abi?

Güncellemeler
1 yıl
Sinirden yanlış yazmışım hep.. çok yaşa dediği yok. Allah uzun ömür versin diyor.
Annem neden benden nefret ediyor?