Annem bana neden nefretle bakıyor?

Arkadaşlar anneme anne desem kavga çıkıyor sürekli kavga ediyoruz anlaştığımız dakika bile yok bana bakışları çok değişik nefretle bakıyor kardeşlerime karşı böyle değil her hareketimi babama gidip şikayet ediyor onu dolduruyor sonra bana bağırıyorlar bıktım artık psikolojimi bozdular babam seni evlatlıktan reddediyorum dedi bana annem babam bana bağırınca rahatlıyomu bilmiyorum sürekli herşeyimi söyler telefonumu karıştırmıştı arkadaşlarımla mesajlarımı okumustu ve küfür görmüştü sürekli tehdit ediyo beni babana söylerim diye rahat nefes alamıyorum bi fikir verin lütfen ben ne kadar alttan almaya çalışsam daha çok üstüme geliyor kavga etmeye çalışıyo bir şey yapmamı söylerken sürekli bağırarak söylüyor etmedikleri hakaret kalmadı bide babam gidip akrabalara bu okumaz falan diyor o kadar başarısız bir öğrenci değilim teşekkür aldım demediklerini bırakmadılar telefonla uğraştığım için okumaz diyorlar annem bide telefonumu aldı bide bunlar yetmiyo gibi çok baskıcı olmaları var annem erkeklerle konuşmama bile izin vermez rehberimde sınıftan erkekleri gördüler diye numaralarınj silmişlerdi hepsinin aşırı geri kafalılar napıcam yardım edin

Annem bana neden nefretle bakıyor?