Annem neden benden bu kadar nefret ediyor ki?

24 yasındayım annemle babam boşanalı 8 sene oldu ikiside kötü insanlarla evlendik annemle tartışırken bana Çok yaşa. allah b.. versin insallah defol git bu evden bu evden ölün çıksın 2 kezde o... demişti sebepsiz yere ben ona bu yasima kadar hic basini one egdirmedim sevgilim bile olmadi evlendiği adamdan bide bebek doğurdu çocuk 7 aylık oldu kiz kardeşim 18 yasinda sinava hazirlaniyor o adamla hep kavga ediyolardi aldatildi dayak yedi biz onla ayni evde hic durmadik 4 yillik evli 4 yil bize zehir oldu bosancam dedi dedi bosanmadi simdide ben onla 2 haftadir konusmuyorum umrunda bile degil kardesimin yaninda bana o laflari dedi ben de kardesimin yaninda ona o küfürü dedim anneye küfür edilmez ne olursa olsun terbiyesizz dedi bana zorumq gidiyor bu ama annem bana o küfuru 3 yildir 3 veya 4 kez etti bunla birlikte seni ölduresim geliyor dedim dun git kendini oldur dedi intihar etmek istiyorum artik siz hic dusundnzmu
Güncellemeler
+1 yıl
benden 6.5 yas kucuk kardesimde ben anneme küfür ettim diye bana terbiyesz ne olursa olsun o senin annen bana dese ben ona demezdim diyor ama oda kardesimin yaninda bana o kelimeleri kullandi
Annem neden benden bu kadar nefret ediyor ki?