AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
188Cevap
Bence erkeklerin gözünde öyle ama tabiki basit kadın yapmaz
Kadın ilk adımı atarsa basit oluyorsa, erkek ne oluyor o zaman bu durumda
Keşke böyle düşünülmese, iki tarafta eşit olsa adım atmada
Ilk adımı atan kadın zeki ve başarılıdır her zaman güveni tamdır tuttuğu koparır
Aksine korkan kadınlar gıcığıma gidiyor bebek gibi o ne öyle, adım atması hoşuma gider ne istediğini bilmesi de
Aynen katılıyorum sana. Zaten kolay kolay ilk adımı atan biz olmayız eğer attıysak vardır bir hikmet 😉
Kesinlikle hayir basit birliktelik olmayacak ama sart o
Toplumca ne meraklıyız kadını basitleştirmeye.
Hayır basit değil cesur yapar bence
Erkek ya da kadın bunun bir önemi yok.. Kim istiyorsa, ilk adımı atabilir..
Elbette yapmaz basit olan o gözle bakandır ve malesef çevremizde bı şekilde bakan okadar oyulası göz var ki.. neyse...
Basit kadın yoktur, onları basit gören bozuk zihniyetli erkekler vardır.
Sevginin aşkın olayı gurur değil, cesarettir. Sevgi ve aşkı için gururundan ilk adımı atmayan kadında adam da kaybeder. Bu konuda cinsiyet ayrımı yapmak saçma olur.
Cesur kadın yapar
Neden basit olsun ki. Başka insanlar ne der diye düşünmeyin artık.
İnsanoğlu ulaşamadığı şeyin delisi ulaştığı şeyin ise nankörüdür.
Ilk adımı atması basit yapmaz ilk adımdan sonra reddedilirse ısrar ederse basit olur
İlkokuldayken kızlar ilk adımı atardı şimdi keşke öyle bir kız olsa diyorum çok değiştiler
Kadın ne yapsa erkeğe yaranamaz. O yüzden sadece kendinizi sevin kızlar 💜
Erkeklerin gözünden bakarsak evet böyle karşılıyorlar
Hayır değildir. Cesurdur o kadın sevdiği insana koşulsuz bağlıdır. Ben de zamanında yapmıştım ilk adımı ben atmıştım ve pişman olmadım hiç bir zaman.
Erkeği basit yapmadığı gibi kadını da yapmaz.
Hele merhaba yazan erkeğin abazan damgası yediği bu devirde kadınlar rolü ele almalılar
İlk adımı o attı ama bende biraz ileriye gittim sanırım umarım hakkımda kötü düşünmemistir
nasıl ılerı gıttın kı
@anticooor sevdiğimi söyledim buluşunca yapmak istediklerimden bahsettim
Ilk adımı atan kız karşındaki erkegi avucuna almak istiyordur yoksa sevdiginden falan degil kizlar sevdiklerini birakmaz biraktiktan sonrada arkasina bakmaz
Neden basit olsun ki candır can.
Neden basit yapsın. Karşı tarafın bundan dolayı onare olması bile gerekir.
Hayır yapmaz. Biz nasıl atıyorsak onlar da atsın ne var 😂
''Basitlik'' olarak gören kadın net AMA NET SÖYLÜYORUM ki olgunlaşmamış bir bireydir.
Cesur ve kendine güvenen kadın hamlesidir. Başarılı olur, örnekleri var 😉
Neden basit yapsın ki. Erkek kadın eşittir, bazı erkekler çekingendir adım atamayabilir, geç olmaması için tereddütlere gerek yok.
Kızlar yedek yapılma korkusundan adım atamıyor. Adım atmak demek üzülmek demek özellikle de çekici bir kız değilsen.
Erkeğin İlk Adımı Atması Onu "Basit Erkek" Mi Yapar?
İlk adimi atamayan PISIRIK kezban^kızlarin uydurmasi bu.
onu basit bir kadın yapmaz zaten eğer atsa bile bu nadir bir kişiye özeldir çok seviyosa seve seve ilk adımı atar :)
erkeği daha rahat hale getirir bence ve ilişkiye daha az değer verdirir tabii erkekten erkeğe değişir
Kadinlar atsin cunku biz hoslandigimizi belli etmek icin 10 takla atiyoruz ve acaba kizcakmi kabul etcekmi diye bekle bekle
Haklı olabilirsin ama erkeklerin çoğunluğu kadının bir şeyler için uğraştığını görünce çabalamayı keserler
karşı taraftan olumlu ya da olumsuz herhangi bir etkileşim görmeden de ilk adımı atar bunun erkek kadını yok
bence basit değil ve erkek yapabilirse bir kadınında yapması çok normal bu onu cesur yapar kendim yaptım ve mutluyum
Yoooo neden yapsin ki gönül sonuçta bu kadın da olsa erkekte olsa önemli olan sevdiğini soylemektir diye düşünüyorm
Hayır seven kadın yapar
Basit değildir ama güvenilmezdir
Ya aldatır ya terkeder en ufak bir şeyde ayrılır
Kendisinden hayır gelmez
Tecrübeyle sabit
hayır yapmaz bence bu kendine özgüven ve cesarettir
kesinlikle degildir kadınlarda ilk adımı atmalı bununla dalga geçen erkek eziktir
Böyle işlerde kadın ve ya erkek öncelikli olacak diye bir şey yok. Seven ilk adımı atar..
Ne saçma birşey bu kim seviyorsa ilk adımı o atar kız erkek fark etmez
Hep erkeklerden bekliyorsunuz. Nerede eşitlik nerede hukuk 😊
Bence bu cesurluk.. Hislerini karşısındakine cesurca söyleyebilmiş..
Basit bir kadin yapmaz ama o iliskide erkek hep ilk adimi erkekten bekler boyle bir kotu yani var
valla ben bir kere ilk adımı atmıştım gurur vericiydi 1 yıl sonra terk edildim
Asla basit kadın yapmaz ama erkeklerin de genelde onları reddeden kadınları sevdikleri aşikâr
Tamamiyle cesur kadın yapar. Ben bile olsam gerçekten sevdiğimi düşünürsem ilk adımı ben atarım.👍
İlk adımı attım ve 3 yıl. tercih sizin 😊😎
owwww
Hayır yapmaz
Yeterki doğru erkeği bulsun.
Yoo bence seven söylemeli. Ben söyledim :D
Alakası yok ya. Herkes bıraksın şu saçmalıkları.
Yapmaz neden yapsin ki. Bunu bir erkek sorsa yok özgüvebsiz yok cekingen demesini bilirsiniz. ya özgüvensiz zayıf ezik kadınları
Hayır biri adım atmalı kadin-erkek fark etmez.
Aksine klişelere takılmayan cesur kadındır
Bence özgüvenli yapar.
Basit yapması saçma ben birinden hoşlansam ilk adımı atarım ne var bunda bunda bir ayıp yok
Cogu erkegin gozunde oyle