9 aysevgili KScanlar daha öncede buna benzer bir soruya cevap verdim gene veriyorum
prensiplerinizden taviz vermemek kaidesiyle bir kadının ilk adımı atması gayet normal bir durumdur ve aslında işin aslı zaten kadından gelen taleplerle başlamalıdır yani talepden kastım kadının hoşlandığı kişiye onun anlayacağı dilden ona karşı olan hislerini edep kuralları dahilinde belirtmesidir bu ayıp değildir gayet normaldir çünkü erkekden bu ve benzeri tür duygu yüklü bir sinyali erkek o gün orada gördüğü kadına gönderir başka gün başka yerde gördüğü kadına gönderir dolayısıyla buna tamam arapçası denir tutarlı bir davranış değildir sağlıklı ilişki kurulamaz ama kadından gelen sinyale erkek doğru bir algıyla cevap verirse ömürlük bir ilişkiye yelken açmaz olurlar aksi halde erkekden gelen talepler çoğunlukla şıpsevdi ilişkiyle sonuçlanır ve yürümez tabi bunların arasında eskiden görücü usulü evlilikler vardı aslında hala var görücü usulü evliliğe genel olarak kızlar karşı duruş sergilerler ama aileler görücü usulü evliliğe genelde sıcak bakarlar çünkü evlilik çağına gelmiş bir kızın her ne kadar da olsa kendi başına vereceği kararlarda illaki erkeğin birtakım eksiklerinin farkına varamayacağı ve evlilik beraberliği sürecinde bazı aksaklıklara yol açabilir düşüncesi ile damat adayının aileler tarafından bazı özel araştırmalar sonucunda evlilik yürütebilir konumuna gelmiş olmasına ikna olarak gelin adayınında rızası alınarak her iki taraf arasında karar verilir
o yüzden 17 18 yaş üstü kızlar ile 28 yaş altı kızların analitik değil de genelde içgüdüsel olarak bıkkınlığından kaynaklı amaan ne olursa olsun bıktım artık birini bulup svişmek istiyorum baskısıyla hatalı tercihler yaptığı sıkça görülmektedir ama bunu arkadaş çevresine hep şöyle yansıtırlar çok iyi bir insan uzun boylu fedakar şuanda işi yok ama yakında işe başlayacak falan gibi aslı esası olmayan aslında kendisini ne buldun bundada bununla evlendin sorusal baskılara karşı dejenerasyon rencide olmaya karşı manüple etmek için bir tür savunma yansıması yaparlar oysa iş işten geçmiştir bir gram dahi mutlu değildir konu uzadıkça uzar göreceli bir kavram değil analitik yönü çok geniştir sevgiyle kal ♥️10 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 ayBenim için doğruyu söylemek gerekirse bir kadını ilk adımı hatasından hiçbir zaman rahatsızlık duyma bir kadın gerçekten seviyorsa değer veriyorsa ilk adımı atabilir genelde bazı erkekler özellikle cahil kafalı odun kafalı erkekler Bir kadın ilk adımı attığı zaman şunu söylerler ya işte yolla bana yürüyor gibi kelimeler kullandıkları için kadınlarda duygularını açmakta geri durur hatta hayatındaki adamın samimiyetinden emin olmak isterler ama bir kadınla duygulandı çok rahat bir şekilde açabilir
00 Yorumla
Eskiden bu konuda bir düşüncem olmazdı olabilir derdim fakat daha önce ilk adımı attigimda deneyimledigim durumlar oldu öncelikle şu konuda anlaşalım sadece kız tarafının sevdiği ilişkiler genellikle olmuyor toksik bitiyor ve hemen bozuluyor fakat genel olarak erkeklerin sevdiği çabaladıgi ilişkiler daha ılımlı olmaya daha uzun süreli ilişkiler kurdurmaya yardımcı oluyor bunun bir sürü sebebi vardır eminim ya da istisnalarınin olduğunu da çok biliyorum fakat duruma genel olarak bakıyorum. Erkeklerin sevip çabaladıgi ilişkilerin daha ılımlı ya da daha uzun sürmesinin sebebi kadınların çabayı ilgiyi ince düşünülmüş şeyleri (çiçek, belden tutma, saç sevme, güzel bakış, hoş iltifat) bunları gördüğünde içlerinde bir kelebek etkisi bırakıyor kadınlar daha duygusal daha şefkatli ve bu tarz durumlar sayesinde bir ilişkiyi daha uzun ya da kabul etme durumunda olabiliyoruz bundan dolayı erkeklerin ilk adımı atması daha önemli ayrıca kızların ilk attığı adımda bazı erkekler de mutlu olabilir ilgi verebilir ama bu bir istisnai durumdur genel olarak erkekler daha az duygusaldir sizin bu tarz adımınızı cinsellik, kendilerini yüksekten görme (yakışıklı etkileyici olduklarıni fazlasıyla düşünme) veya sizinle sadece flört olma durumuna geçerler ayrıca eskilerin söylediği laflarda kadınların daha Nazlı erkeklerin daha açık sözlü olması gerektiğini vurguluyorlar (lafı hatırlamıyorum) haklı da olabilirler sonuç olarak hisler eski çağda da yeni çağda da değişmez. Ben böyle düşünüyorum bu konuda ve fazlasıyla da iddialıyim ve fazlasıyla da dediklerimin doğru olduğunu düşünüyorum
21 Yorumla
9 ayBir kadının ilk adımı atmasında hiçbir yanlış yok. Erkek de kadın da hoşlandığını gösterebilir. “Kadın bekler, erkek hamle yapar” düşüncesi eski kafalı bir şey. Şimdi herkes hissettiğini gösterebiliyor.
Hatta çoğu erkek için bu hoş bir sürpriz oluyor, çünkü sürekli onların başlatması bekleniyor. Ama önemli olan dengeli olmak: ilk adımı atabilirsin ama karşı tarafın da aynı şekilde ilgisini göstermesi lazım. Yoksa tek taraflı kovalamaca olur, o da yıpratır.
Kısacası: İlk adımı atmak seni küçültmez, tersine özgüven gösterir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bir kadının ilk adımı atması kesinlikle yanlış değil. İlişkilerde cinsiyet rollerine dayalı katı kurallar koymak, bazen güzel anların yaşanmasını engelleyebilir. Eğer hislerin güçlü ve karşındaki kişiye bir şans vermek istiyorsan, bu cesur bir adım olur. Kendini ifade etmek, birini mutlu edebileceğini ve güçlü olduğunu gösterir. 💪✨ Hem, hisler samimi ise, kim ilk adımı atmış, önemi var mı? 😊
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 9 ayBence atmamalı. Kadın birinden hoşlanıyorsa kendisine gelen yolları zorlaştırmaz, açar ve tabiri caizse yeşil ışık yakar. Sonrasında Erkek atmalı ilk adımı.
1211 Yorumla- 9 ay
Erkekler adım atmak için yanıp tutuşuyor sanki... 😅
- 9 ay
Görüşümü salınız. Prenses erkekler adım beklerken, Adamlar adım atmaktan korkmaz.
- 9 ay
@Kenan1045 mal derken?
- 9 ay
Ben bir. Magazada. Calisan beni her gordugunde ilgilenen gulumseyerek. Konusan. beni sevdigini dusundugum bir bayana". Haydi Doyle? Beni. Nasil sevdigini? Haydi soyle? diye sordum gozlerine gozlerimi hic kimildatmadan dimdirek bakiyordum ve. O. Cevabini. Verdi? Yikildim. O an 😔
- 9 ay
@KemalKotan02 çok fazla ibo izlemişsin sen
- 9 ay
@KemalKotan02 mağaza çalışanı herkese gülüyor ilgileniyor kadınlara bile
- 9 ay
@Kdodkdkdkdmd Ben. Beni sevdigini dusundum ve. ona. Acilmaya. Karar verdim. Ama. Aldigim cevap karsisinda. Yikildim ". Seni. Sevdigimi nerden. Cikardin "Krrroooo". dedi bana. Normalde " Kro". Olan kelimeyi bastirarak. soylemesi. beni uzdu ve. Yikti. Tanidigim bir. Arkadasim. ". Yikilmak yok oyle. hemen arkadas diye bana. moral Verdi sagolsun
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bu konu dahil hala kadın, erkek ayrımcılığı yapılıyorsa, bizden bi yol olmaz.
81 Yorumla- 9 ay
Sadece bu konu da değil ki.
Yanlış olan.
Yanlışla doğruyu bulmayı hala hayal eden var.
Buna rağmen hale aynı yolun başında beklemeye devam ediyor büyük bir kesim.
Hipnotize olmuş gibi inanıyorlar.
Bıraktım artık.
Kim ne yapmak istiyorsa , yolu da açık olsun.
Çivisi çıkmış her şeyin.
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
9 ayKadının ik adımı attığı ilişkiden çok nadir hayır geldiğini gördüm, genelde sonu psikiyatride bitiyor.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayCesur ve kendinden emin kadınlar bu adımı çok rahat atar. Kadında öz güven görmek çekici gelir bana. Kendinden emin ve öz güvenli kadınları tebrik ediyorum.
31 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u 9 ayYerine göre kadın ilk atağı yapar yerine göre erkek. Bunun cinsiyeti olmaz diye düşünüyorum.
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Ben atmadım belki aşkından ölsem atarım adım😀
42 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 9 ayYanlış bana görede. Erkek koşmalı kızın peşinden 😄
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayEvet bence de öyle herkes kendini bilmeli
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 9 ayHayır yanlış değil tabi ki de. zaten atmamalı diyen kızların hepsi yakışıklı erkek görünce direk adım atmışlardır. bir zat kendi gözlerimle gördüm. burada önemli olan isteyen tarafın adım atabilmesi. kadın istiyorsa gidip adım atsın bu kadar basit gurur yapılacak bir şey yok erkek de adım atabilir.
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
u 9 ayİlk adım erkeğin görevidir. İlk adımı atamayan pısırık adamdan zaten hayır gelmez. Birde şöyle bir durum var, ilk adımı kadın atarsa erkeğin totosu kalkabiliyor veya o kadını kolay kadın olarak görebiliyor, böyle düşünen erkekler de var.
513 Yorumla- 9 ay
İlk adımı atmak erkeğin görevidir diye bir kural yok hanımefendi. Bu sizin hüsn-ü kuruntunuz.
- 9 ay
Bu tür bir düşünce kadınların kendilerine olan güvenlerinin eksik olmasından kaynaklanıyor maalesef.
- 9 ay
@xgökkuşağıx Ondan sonra ilk adımı atan kadını elde etmesi kolay kadın olarak görüyorsunuz veya bir yeriniz kalkıyor. Erkekler düzgün davransa zaten bir sorun olmayacak. Benim kendime güvenim de sorun yok da, erkek de erkekliğini bilmeli seviyorsa ilk adımı atma cesaretini göstermeli. Pısırık yan gelip yatıp her şeyi ayağına beklemez erkek dediğin
- 9 ay
Genelleme yapmadan konuş, yoksa ben de genelleme yaparak konuşurum: Erkekler kadının bir tarafı kalktığı zaman sorun ediyor mu? Sorun etmiyor. Sen niye sorun ediyorsun? Çünkü özgüvenin eksik. Kendini savunma biçimin bile özgüven eksikliği göstergesi.
- 9 ay
Bunu yapamam diyorsan o zaman cilve yap ki adamı tavla, tavlayamadığın adam sana niye gelsin ki?
- 9 ay
Adamın beni tavlaması gerek, benim onu değil. Özgüvenim gayet yerinde ki bunu söylüyorum :)
- 9 ay
Adam sana tav olmadıysa yaklaşmaz. Bunu unutma. Kadınlar gizli avcıdır.
- 9 ay
Sen bu kafayla uzun süre müzmin bekar gibi kimsenin yanaşmadığı bir kadın olarak yaşarsın.
- 9 ay
Ben her sene kaç kişi reddediyorum. Sandığın gibi biri değilim. Boşa laf yapıyorsun.
- 9 ay
Bu durum kendini ulaşılmaz biri olarak görmenden kaynaklanıyordur. Sonuç olarak tek takılmaya devam ediyorsun.
- 9 ay
Kimbilir mutlu aileleri gördükçe için gidiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
9 ayBana göre içinde bulunduğumuz şartlarda yalnış değil. Pek çok ağır başlı efendi erkek, daha önce yaşamış oldukları kötü deneyimlerden dolayı red edilmekten değil, sapık ilan edilmekten korktukları için hoşlandıkları kadınlara açılamıyorlar. Bir kadını erkek sapık ilan etmez bu yüzden hoşlaştığı kişilere açılmalı ya da en azından hoşlandığını belli etmeli kendini zorla çaya kahveye davet ettirmeli diye düşünüyorum kadınlar için. Normali tabii ki de erkeğin kadını tavlaması ama ülkemizde birisine sırf günü güzel geçsin istedin diye ya da gerçekten güzel bulduğun için ''çok güzelsin'' desek bile masumane bir şekilde, '' sapık, bana yazıyor, bana aşık'' damgası yiyoruz maalesef ülkemizde...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
9 aybence yanlis degil. ilk adimi atmak cesaret isi ve gercekten mutlu olmak istiyosa bi kadin da cesaret gosterip adim atabilir. sorun su ki bu adimin kiymetini bilmeyen adamlara denk gelebiliriz. ben sahsen denk gelmedim ama cevremde cok gordum. yanlis bulmasam da gercekten karsidakinin duzgun biri oldugundan emin olmadan kadinlarin adim atmasini da tavsiye etmemm
12 Yorumla- 9 ay
🌸
9 ayİlk adımı kadın atmamalı diye düşünüyorum. Afedersin sonra erkeklerin bi tarafları falan kalkıyo. Hiç çekilmez.
513 Yorumla- 9 ay
Erkekler atınca da " Sapıhhh" ya da " Keko" diyorsunuz
- 9 ay
@Frankenstein16 Düzgünce hoşlandığınızı belirtebilirsiniz.
- 9 ay
Düzgünce hoşlandığımı 38 defa farklı kişilere söyledim.
Ertesi gün sanki "ahlaksız teklif yapmışım" gibi davrandılar.
O yüzden çok da istekli değilim artık bir kadına " Hoşlanıyorum" demeye - 9 ay
@Frankenstein16 En azından baya bi şansını denemişsin. Delikanlı gibi söylediysen sorun yok. Ama şunu da bil ki, herkes herkesten hoşlanmak zorunda da değil.
- 9 ay
Zaten konumuz hoşlanmayanlar değil.
Onlar zaten çekip gidiyor.
Ama bir de bakışlar atan, yüzü gözü kızaran, günde birkaç defa tesadüfen? karşılaştığını iddia eden bir kesim oldu hayatımda. Onlar da " Hayır" dedi ama ertesi gün ilgi bekledi. Bundan bahsediyorum - 9 ay
Asıl kadınların bir tarafları kalkıyor. Erkeklerin bir tarafı kalksa ne olur?
- 9 ay
@Frankenstein16 Yani ona bir şey diyemem.
- 9 ay
@xgökkuşağıx Tamam 😸
- 9 ay
Ben beni sevdigini. Dusundugum bir. Kadina acilmaya karar verdim " haydi. Soyle beni nasil sevdigini. Haydi soyle? Dedim.. aldigim cevap buydu. ". Seni. Sevdigimi nerden cikardin. Kiiiirrrooo? idi. O. An. Yikildim. Normalde. "Kro". Olmasi gereken. Kelimeyi " Kiiiirrrooo" uzatmasi beni dahada kirdi. sadece. " Sevmiyorum" deseydi ya?🤔 Bazi kadinlar. cok kaba
- 9 ay
@Frankenstein16 çünkü kimse seninle evlenmeden birşeyler yaşamaya meraklı değil gayet normal reddedilmen
- 9 ay
@Frankenstein16 dogru benim yuzumede seni. Sevmiyorum"Krrroooo" dedi? halbuki nazikce. yok. diyebilirdi? Hemde. " Kro". Kelimesini bastirarak ". Krroooo". diye soylemeside. buyuk edepsizlikti artik bende hic. istekli degilim sormaya
- 9 ay
@Kdodkdkdkdmd. Açıkçası tanımadığım biriyle evlenmem. Evlenmeden bir çay içmeye bile çekiniyorsa zaten bu işlere girişmesin
- 9 ay
@Frankenstein16 sen zaten bu kafayla kimseyi bulamazsın gayet doğal
Hayır yanlış değil ama Türk kadınları ilk adımı atarsak bizi basit görürler algısı içinde bu saçma bir düşünce çünkü erkekler böyle düşünmüyor.
21 Yorumla
9 ayBir kadinin. Bir erkegi direk ". Senden. Hoslandim." Diye acilmasi yalnis olur "Amma🤔. Caktirmadan. Baska bir ilgisiz. Bir. Konusma baslatmasi. Harika olur Cunku konu aclinca. konusma sayesinde. Belli etmeden istedigi erkekle konusursa. ve ictende. bir ilgisiz varsa o actigi konu caktirmadan uzar ve derin konular icin guven baslamis olur
12 Yorumla- 9 ay
Baska ilgisiz konulardan. Ornek " bugun. Yagmur yagacak mi biliyor musunuz? Cok afedersiniz bu adres nerede acaba? V. S.
- 9 ay
Ve. Cevap veren erkegin gozlerini gozlerini. Oynatmadan. bakarak dinlemeli. Ve iyi. dinledigini gostermek icin " Oo gercek mi? mm derken. Onun gozlerine. Cok dikkatle bakip iyi. dinlediginizi belli etmelidir. bayan. Cunku acilmis. bu konusma uzar ve. derinlesir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
9 ay16 yaşında platonik olduğum sevgilime ilk adım atmıştım ilk. Uzak akraba olduğu için istememişti 19 yaşındada o bana adım attı arabayla geldi. Bu sefer ben istemedim. Bırakın erkek adım atsın ondan sonra hep erkekler adım attı beğendiysem karşılık verdim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayYanlış bilerek isteyerek yapılan bir şeydir ve bu kasten yapılan durum ve eylemdir. Bu kavramı öğrenmek lazım başta. Karşıt cinsin ilk adımı atması ve bunu yaptıktan sonra reddedilmesi de diğer türlü hemcinsimin de böyle durumla karşılaşması kadar doğal durum yoktur. İşte bu yüzden bir Avrupa ülkesi olamıyoruz. Bu kafaları aşmak lazım.
10 Yorumla
9 aybu kadın adım atarsa erkegin bi yerini kaldiririz ya da kadın adım atarsa erkek onu cepte goruyo diyenler neyin kafasını yaşıyo? sanki erkekler adım attıklarında kadınlar hiç sapık var diye bağırıp çağırmıyo ya da sanki erkekler adım attıklarında kadınlar elimi sallasam ellisi bu erkekler bana muhtaç demiyo siz boyle duşunurseniz kim size niye ilgi duysunki bakış açınızı değiştirin bi kere
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sorularına bir daha gitmeyeceğim kişiler belli oldu bu soru sayesinde sana teşekkür ediyorum... soruna gelirsek fark etmez adım atmak ayıp değil, iki taraf içinde gurur verici bir durumdur..
11 Yorumla
u 9 ayRica ederim 😅
Gizli Üye(36-45)9 ayBeklediğim hamle açıkçası artık.
Erkek adım atınca adı :
" Sarkıntılık"
" Ahlaksız teklif"
gibi algılanıyor
Ya da en masumu
" Biz sadece arkadaşız" şeklinde geri dönüyor.
Ertesi gün " Arkadaş gibi" davranıp
" Eline koluna hakim ol, arkadaşız unuttun mu?" deyince de deliriyorlar 🤣🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayBence yalnis. İki kadın aynı anda atmalı. Bir kadin olmaz 😄😂 Şaka bir yana.. bence yalnis değil artık gununuzde. Kizda seviyorsa ilk adımı atan olabilir. Ama elbette güzel olan bence yinede ilk adımı erkeğin atması.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevdiği ve ruh eşiyse adım değil koşmalı, sen boş ver adım atılmazmış. Karşında hayat arkadaşın olacak, sevdiğin olacak eeee bekleyelim geç o işleri. Adım atacaksın, hem erkek hem kadın atar. İlk olması mühim değil, hareket önemlidir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayİlk adımı atan kadın için “ohhooo bu hafifmeşrep bu yollu”vs gibi düşünen erkek var mı hala?
12 Yorumla- 9 ay
Çok yazık bu hiç değişmeyecek sanırım 😒
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
9 ayEvet yanlış , sonra erkekler olarak biz garipsiyoruz. Bilmem kaç milyar yıldır bu görev bize verilmiş bu kadın neden tam zıttını yaptı diye düşünme perileri geliyor shshshs
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
9 ayBu işin adımı falan yok aslında yaşanacak olan ilişki kendini belli ediyor. O vakitten sonra kimin adım attığının önemi kalmıyor. Diyeceğim o ki kasmaya gerek yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayKadından yeşil ışık gelmeden bu işler olmaz
https://www.youtube.com/embed/UGicvepFPz810 Yorumla
9 ayBu zamana kadar hep ilk adımı ben attım ama hepsi boşa çıktı. Beni sevdiğinden en azından hoslandigindan kesin emin olduğum kişiyle bile cesaret gösterip konuştum ve sonuç boş.. eğer ben sussaydim o gelirdi çünkü
Ama tabii sana öyle yap demiyorum kendinden eminsen durum baska ben duygularımı saklamayı sevmeyen biriyim bu yüzden hep ilk ben aciklarim
20 Yorumla
9 ayHayır bende hep karşıdan bekliyorum ne zaman gelecek onu da bilmiyorum da biz isteyince kadınlar o kadar pas attığı halde yalan yere geri çekiliyor ama biz sizi asla kırmayız kabul etmesekte kibar kibar yok veririz 🙂tabi bu cevap genel bir cevap sizin için değil Mavi gözlü prenses
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İlk adımı atan kadının alnında kocaman “saIak” yazar.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
9 ayYanlış.
İlk adımı atan kadının kıymeti bilinmez.
Erkek avcıdır. Avlanması için imkan tanımak, fırsat yaratmak lazım
11 Yorumla- 9 ay
Bu arada oğullarıma sordum (14-16 yaş) kızların yazmasında sorun yok. Normal bir şey. Hiçbir kız yazmasa insan kendini değersiz hissetmez mi dediler.
Valla yeni neslin bakış açısı benlik değil 🤪
Yazmayın kızlar
Gizli Üye(25-29)9 ayGerçekten hoşlanıyorsa ve karşı taraf benim gibi odunsa kesinlikle atmalı. İlk adımı kız arkadaşım atmıştı meğersem 1 senedir benden hoşlanıyormuş ama ben anlamamıştım, iyi ki de ilk adımı o atmış şimdi 7 sene oldu.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayYanlış, önden erkek adım atmalı, kadın'da her zaman ki gibi reddetmeli hanımefendi.
11 YorumlaBazen seviyorsan git söyle modunda olmak gerekir.
212 Yorumla- 9 ay
İlk adımı attın mı hiç
- 9 ay
Kabul etti mi bari
- 9 ay
Sebep
- 9 ay
Çünkü araya salça olanlar olacak. Rahat bırakmazlar ve ayrıca madem bu konular özel kimsenin bilmesini istemiyorum yorumlarda
- 9 ay
Aslında bir sürü neden var ama şimdilik bunlar başlıca olanlar
- 9 ay
Ben kolay kolay teklif etmem
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayBir sure sonra çantada keklik olmak istiyorsanız yapın tabii
20 Yorumla
9 ayDeğil. İlla kızlar utangaç olacak ve bekleyecek diye bir şey yok.
20 YorumlaKadın ilgisini belli eder erkek adım atar
60 Yorumla
9 ayyo atabilir. soruya gelince Erkek atarsa daha bi anlamlı olur.
10 Yorumla
9 ayHayır değil. Nedenlerini söylemicem, ama en sağlam ilişkiler o şekilde yürüdü
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ay'dan söz ediyorsak, artık çok geç. Mars olabilir belki.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Atmalı ama bu sefer erkekler konuyu farklı yerlere çekiyorlar
10 Yorumla
9 ayAdım atacağım kişiyi gerçek anlamda tanıdıysam buna değerse ilk adımı atabilirim.
10 Yorumla
9 ayKadınlar sakın atmasın ortalıkta ürkek ya da egoist erkek doldu bu yüzden bırakın cesur olan gelsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayDeğil mesela ben öyle kadınları daha cesur buluyorum daha bir bağlı buluyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. ya neden yanlış olsn kadınlar neden böyle düşünürler
11 Yorumla- 9 ay
Mal oldukları için
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayCiddi ve ahlaki bir ilişkide, ilk adımı kadın da atabilir. Bir tuhaflık yok bunda.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Değil niye yanlış olsun..
Sevdikten sonra ne var bunda.
10 Yorumla
9 ayBence bu işin kadın erkek kuralı yok; daha çok isteyen, daha çok seven adım atmalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
9 ayTabiki dogru , böyle bir fırsatı ego yüzünden kaçırmak pişmanlıktır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kadın yeşil ışık yakar. Erkek adım atar. Racon böyle
10 Yorumla
9 ayErkek atmalı. Kız atarsa erkek şımarır havaya girer.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence asla değil. En çok sevenin atması faha doğru olur. Cinsiyet dışında.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
9 ayBunun doğrusu yanlışı yok kadının teklif etmesin de bir sorun da yok
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yanlış bir durum yok. Çokça yaşandı.
Artık normalleştirmek lazım.10 YorumlaHayır değil , seven hoşlanan taraf adım atmalı bu cinsiyet farketmeksizin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
9 ayBen ikinci adımı bile attım çıt yok 🤭.. demekki durmayı öğrenmem gerekiyor
10 Yorumla
s 9 ayYani kimin attığının bir önemi yok bence.
Aslolan enerjiyi yakalayabilmek.10 Yorumla
9 ayYanlış değil ama yapmıyorum :d
22 Yorumla- 9 ay
😅🥰
Gizli Üye(18-24)9 ayKadin telefon sinyalini gonderir , erkek ise kadini oyle arar. Yani adim atsin istiyorsan belli et , hissettir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayNe kadar yanlış olmasa da hala yadırganıyor veya bir anda kadın adım atsa aylarca bakışmaların, uzaktan izlemenin büyüsü bozuluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBence yanlış bir şey yok bunda. En azından duygularını söylemekte bir yanlışlık yok fakat büyük bir cesaret ister. Nitekim ben söyleyemedim. :)
10 Yorumla- Devamını Gör (182)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat