Bir kere çoğu erkek öyle kızı cepte görüyor. Birçok şekilde düşünebilir. Der ki bana açıldıysa öncesinde neler yapmıştır. Kıza karşı ilgisi yoksa bile numara yapıp kızla cinsellik yaşama ihtimalini düşünebilir. Veya kızın sevgisi üzerinden ego kasabilir
Valla son şöyle bişey diyimmi son 6 7 senedir 3 kız bana açıldı hiçbiriyle olmadı son 6 7 senedir ben 2 3 kıza açıldım hiç biriyle olmadı ilgisi yoksa zaten olmayacak erkek kız
3 günlük dünya istiyorsan adım at sana kalmış :)
Bazı erkeklerde şu var ulaşılamaz olani sevebiliyorlar ve ulaşmanın kolay oldugunu anlayınca soğuyorlar ben yaşadım:)
Rahibe teresa :) Ama adım atmassan o da atmassa asla da bilemeyeceksin olup olamayacağını olmassa da koyver illa baska zaman başkası olur ben alıştım artık olmuyor ne kadar istersen o kadar olmuyor :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bakıyorum etrafa herkese hatta tvdeki esra erolda bile kadınlar başka koca adam bulup kaçıyor hahaha bence ilk adımı atan çok. Ama gerek yok
Yanlış değil ki sen istiyorsan at adımını seninde duygularını ifade etme hakkin var
Yanlış falan değil. Sadece karşı taraftan emin olmadan açılmamak lazım
Sadece erkekler sevip aşık olmadığına göre kadınlarda sevip adım atabilir doğal bişey
Herkes içinden geldiği gibi hareket etmeli
Yioo ben ilk adımı da atarım 9283736 adımı da
Doğru bir şey aslında.
Ata bilir yarışmacı araldaşlara başarılar
Yanlış diye bir şey yok. Hoşlanan atar.
hayırrrr erdemlk sadsad
İlk adımı atan karı candır :d
Yanlış olacak bir şey yok
Çoğunlukla bence yanlış.
Neden peki? Bir erkek arkadaşıma danıştım o da yanlış dedi. Burdakiler genelde tam tersini söylüyor kafam karıştı
Bir kere çoğu erkek öyle kızı cepte görüyor. Birçok şekilde düşünebilir. Der ki bana açıldıysa öncesinde neler yapmıştır. Kıza karşı ilgisi yoksa bile numara yapıp kızla cinsellik yaşama ihtimalini düşünebilir. Veya kızın sevgisi üzerinden ego kasabilir
Hayatı ne kadar zorlaştırıyoruznya lanet gelsin. Bırakcam bu işleri
Türkiye gerçekleri
Niye yanlış olsun ki
Ben bunu bşr erkek arkadaşıma danıştım. Eğer ilgisi varsa o sana adım atar. Senin atman yanlış olur, bekle dedi. Bilemedim
Valla son şöyle bişey diyimmi son 6 7 senedir 3 kız bana açıldı hiçbiriyle olmadı son 6 7 senedir ben 2 3 kıza açıldım hiç biriyle olmadı ilgisi yoksa zaten olmayacak erkek kız
3 günlük dünya istiyorsan adım at sana kalmış :)
Bazı erkeklerde şu var ulaşılamaz olani sevebiliyorlar ve ulaşmanın kolay oldugunu anlayınca soğuyorlar ben yaşadım:)
İşte asıl korktuğum şey de son söylediğin cümle. Öf valla rahibe olcam
Rahibe teresa :)
Ama adım atmassan o da atmassa asla da bilemeyeceksin olup olamayacağını olmassa da koyver illa baska zaman başkası olur ben alıştım artık olmuyor ne kadar istersen o kadar olmuyor :)
Gayet normal seven taraf atsın sonra geç oluyor
Yoo yanlış değil
Onu elde etmen çok kolay
Yanlış değil bence
Hayir atabilir
Yoo gayet normal
Bence çok çekici
Normal
yoo normal artık
Değil
Değildir :D
korkma cesaretli kadın da erkek de her zaman kazanır.
Neden yanlış olsun
Değil