Kadın ilk adımı atmalı mı?

Benim online egitimden ders aldigim bir ogretmen var ben de ogretmen olarak orada kursiyerim. Atamam henuz olmadi o da baska meslek grubundan atandi yeni ogretmen olarak atanmadi her neyse. Ben 30 o da 34 yaşında. Ara sira espiri saka olsun diye evlenemedim diye derste bahsediyor iste annem bana kiz bakiyor vs. Gecen gun de storysine cevap vermistim atanmayan kizla evlenmeyen erkekler var diye o da "Mesela ben 😜😝" yazmis ben de her seyden once insalik karakter, sevgi ve ask daha onemli yazdim bizim degerimizi bunlar belirlemez dedim o da sadece gulucuk atip gecmis. Bu olaydan sonra biraz moralim bozuldu ders donemi bittikten sonra ona tanisma teklifi edip adim atacaktim ama beni istemezse diye cekiniyorum simdi sirf atanamadim diye. Üzüldüm bu olaydan sonra gerçekten ara sira instagramdan stroy vs yazisiyorduk sakalar espiriler falan mizacimiz vs hepsi cok uyuyor ama sizce ne yapmaliyim adim atmali miyim bir sure askıya mi alayim. Gurursuz biri olur muyum teklif edersem?

Güncellemeler
1 yıl
Ilk adimi attiktan sonra konusmaya baslarsak bana ilgisiz davranip ve degersiz hissettirirse cepte gorurse?
Kadın ilk adımı atmalı mı?