AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
Yanlış değil bence adım atılabilir ama genelde gözlemlediğim şu ki kadınlar ilk adımı atıkları zaman erkekler daha geri planda kalıyorlar. Yani hazır elde edilmiş biri var. İlişki ve kişi için çok çaba gösterdiklerini şahsen düşünmüyorum.
Siz ilk adımı o atsın diye sinyaller gönderip beklerken adam sizin farkınızda dahi olmayabilir
Normal banada ilk adımı kadın atmıştı, bir şey olmadı.
Yanlış diyorsan o zaman otur oturduğun yerde... Belki 1 gün, belki 50 sene beklersin.
Erkek atmalı kesinlikle
Hayır değildir
Yanlış değil ama ben atmam
bence bunun kadını erkeği yok kim seviyosa söylemesi lazım beklemek hiç bişey değiştirmiyo eğer olmazsa bile en azından denemiş oluyosun içinde kalmıyo ne kaybetcen ki
Kişiden kişiye değişir. Bugüne kadar hep ben ilk adımı attım sadece bir kez 9. sınıfa giderken bir kız bana benden hoşlandığını söylemişti ama genel olarak erkekler ilk adımı atar.
Kadınlar hoşlandıkları zaman gururlarını hiçe sayar.. eğer bir kadın erkekten ilk adımı bekliyorsa o erkekten kesinlikle hoşlanmamistir, çünkü kadın aşkta barbardir kural tanimaz
Merhaba! Neden ilk adımı atması yanlış olsun?
Madem ilk adımı kadın değilde erkeğin atması bekleniyor ise mantıken erkek daha çok sever diyebilir miyiz?
Yok ilk adımı kadının atması yanlış değil daha özgüvenli olmasıdır yani erkek bunu heyecandan yapamıyordur erkek de yapabilir ama kadın da ilk adımı atabilirir
Bence fark etmez ama toplumda erkek diye bir algı var ne yazikki.
atsın canım yürüme bilmiyormu kadınlar
Ahjsh
Hayr neden olsun bazen hayat önüne fırsatlar sunar onu beklemek yerine nir adım atmak önemlidir
Bana göre bu hiçbir zaman yanlış değildi ama yaptım ve başıma gelmeyen kalmadı hakikaten o lafı yaşadım kadının isteğiyle yatağa kadar erkeğin isteğiyle evliliğe Kadar gider. O yüzden bence ilk adımı hep erkek atsa daha iyi olur gibi sanki
İlk adım demek içine düşüp, yapışmak demek değil. Gülümsemek, merak edip sorular sorup, tanımaya çalışabilir.
İlk adımı erkek atar ama adım atması için yolu açan kadındır eğer kadın yol açmadan erkek adım atarsa erkeğe sapık damgası vurulabilir.
Değil ama dominant ya da lider olmamalı. Bu iki özellik varsa o kadını hiçbir kaliteli erkek istemez.
Hayır değil çoğu yapiyo artık ama ben yapamam ya
Yanlış mı bilmiyorum ama ilk adımı erkeğin atması daha iyi
Bence yanlış erkeklerin bir bok yaptığı yok bari ilk adımı atsınlar
İlk adımı kadının atması yanlış değildir. Hoşlanan seven herkes ilk adımı atabilir
İlişki başlangıcında ilk erkek atmalı ama yanlız kalmalarda sexste ilk adım kadına yakışır
Hayır değil tabiki ama ilk adımı erkeğin attırmasını sağlamak için ilgini belli etmen gerekli
Tabi ki kadında atabilir ama erkek ilk adımı atsa daha münasip olur.
Ne alaka yanlış? Sen karşındaki insana olumsuz olmayacak şekilde bakarsan o insan gelip seninle konuşamaz ki. Bana göre senin söylediğin yanlış. Herkes açılabilir.
Bence yanlış değil herkes ilk adımı atabilir
atmalı tabi her şey erkekten beklenmez bu ezberleri yıkın
niye yanlış olsun bebeğim adımı at ama tepene çıkmasına müsaade etme sakın
Bence yanlıs degil? Neden yanlis olsun sacma sacma seyler
Nereye attığına bağlı uçuruma atsa ölür bu yüzden çok önemli
Bence her iki cinste birbirine adım atabilir. Benim öyle karşı cins ilk adımı atsın diye şartım yok.
Hayır cevabını almayı göze alıp üstesinden gelecek akla sahiplik güdüyosa ilk adım nacizane atabilir
Fakat 2 adım atarsa konu cinselliğe gider
medeni cesareti olan kadınlarımızın çoğalması dileklerimi lütfen kabul edin
Yanlış değil, ama çokta umursadığım bir konu da değil.
Gayet normal bir şey ama bu ülkede hep yanlış değerlendirmeye müsait.
Yeri geldiğinde ilk adımı atmalı bence ama kendini ağırdan satmalı
Kasın her danan ağır olmalı ve erkeğe bırakmalı. Her şeyi kadın yapacaksa ohooo işimiz var
Kesinlikle değil,
Hele benim gibi beceriksizler için
Hayır. Neden yanlış olsun. Hislerinin peşinden gidiyor
Ben de çok doğru bir davranış bu şekilde günümüzde ki korkular yenilir
Kafalar 20. yüzyıl. İsteyen yazar boş beleş satranç oynuyonuz.
Bence kadın adım atmamalı ama ilgisi varsa belli etmeli...
Bir kadının adım atması her zaman yanlıştır. Çünkü bir fıtrat var. Bu fıtrat gereği, erkek adım atar, erkek çabalar, erkek emek verir. Karşılığında kadının bir tebessümünü alabilmek için 🙂
Bana göre yanlis diyenler evde kaldiniz gecmis olsun 😂
Bence yanlış değil, duygusunun ne kadar güçlü olduğunu gösterir
Her iki taraftan kim hoşlanıyorsa o yazmalı kalıplarınızı kırın
Türkiyede yanlış cicim, erkek cepte görüyor, sonra bizim erkekler emek vermediği çaba göstermediği kıza değer yüklemiyor, koşturun peşinizden
Ben ilk adımı atıyorum mutlaka sıkıntılı sorun yaşayarak bitiyor bu sefer de ilk kızlar adım atsın ne var yani ben adım atınca olmuyor
Adim atmayan kiza biz neden adim atalim?
Kimse atmasın o zaman
Kizlar atsin bunca yildir erkekler atti diger ulkeleede bu normal bizim ulkede adim atsaniz ne olur red yeme olasiliginiz yuzde 5 falan
Kizlar ben yaşadım siz yaşamayın ben attım ilk adımı berbat ilişkim oldu terk edildim siz atmayın lütfen
Ben atmıştım ne kadar canım lan ben..
Değdi mi bari
Hayır çok hoş
Doğrudur onaylıyorum ✍🏼
Günümüzde o tarihe karisti
Yok ama erkek atsa adımı daha iyi jsjsj
Değil önemli olan o adım atıldıktan sonra ki tavrı
Yanlış 1 şey degil.. güzel bir şeydir bu