- 12 gü
Hayır, yapmaz. Bu soruyu bu sitenin yabancı versiyonunda sorduğumda herkes atmaması için hiçbir sebep olmadığını, gayet normal olduğunu ve böyle düşünmenin tuhaf olduğunu söylemişti. Bilakis atmaması, edilgen olup beklemesi basit yapar. Çünkü fah*şeler adım atmayıp erkeğe kuyruk sallayıp adım bekler. Bu durumda adım atmamak fah*şelik, basitliktir. Öyle kadınların namusu, değeri ve hak ettikleri bir saygı yoktur. Bilimle bağdaştırılan ama bilimin reddettiği eril ve dişil enerji kavramlarına göre kadının beklemesi lâzım ama bunu bilim kabul etmez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
u
11 güKomplekslerimizi aştığımız için ilk adımı atıyoruz. Karşımızdaki erkeğin basit olarak bakması bizi basit yapmaz. Biz kendimizi biliyoruz değil mi? İlk adımı attığımız gibi geri adım atmayı da biliriz. Boş tenekelere zaman harcamaya gerek yok.
00 Yorumla
u
13 güAslında genelde yapmaz. Fakat bazı erkek gözünde basit ve elde edilmiş olarak algılanmaya sebep olabiliyor. Bunu biraz ilk adımı atacağı insan göre tartıp, biçim, değerlendirmesi sonucu ilk adımı atmalı.
97 Yorumla- 13 gü
İnsana*
- 13 gü
Bence kadın ilk adımı atmamalı. Ben atmam 😄
- 13 gü
Bende atmam beaa bakma süslediğime ahahah😅😅
- 13 gü
Ahaha erkekler atsın ya bi zahmet😅
- 13 gü
Evettt evett erkekler atsın tabi ben atamayanlara ilham veren taraf olurum aşko ahahah😅💅🏻💅🏻
- 13 gü
İyilik meleğimiz 😄💕
- 13 gü
😄😄🌸
- 11 gü
Yapmaz bu önyargıdır aksine daha uygun olur böyle şeylerde kadının daha dikkatli olması gerekir dinde sevgililik flört zırvalıkların yeri zaten yoktur eğer kişi sevildiğini biliyorsa İçinde bulunduğu bir ayıbı acilen terketmesi gerekir Seven sevdiğine sevdiğini söylesin
https://www.youtube.com/embed/zP3D6b-7xjA00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
m
12 güEvet 😃 Adam diyor ki bana karşı adım atıyorsa herkese karşı adım atıyordur işte bu kadar yargılıyıcı erkekler
30 Yorumlam
12 güHayır basit göstermez ama benim karakterim de ilk adımı atmak yoktur..
22 Yorumla- 12 gü
@IamaHero kimseyi sevmeme kararı aldım oyüzden sorun yok..
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Basit demek yanlış olur. Çok aşıksa adım atmak, gözünü karartmak olarak görebilirim.
20 Yorumla- 11 gü
Bu karşısındaki kişinin kalitesi ile alakalı bir durumdur.. Basit bir insan ise basit olarak değerlendirir aksi halde güçlü kadın imajı çizer..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 56,5b cevap paylaştı. Hayır yapmaz bana adım atan bir kadın güçlüdür
42 Yorumla- 13 gü
Kadınlar doğasında eziklik var knk
- 11 gü
@QᴜᴀɴᴛᴜᴍZɪʜɪɴ sensin lan ezik tırrek
- 12 gü
Kadının ilk adımı atması onu asla "basit" yapmaz; aksine, duygularını ifade edebilecek kadar cesur ve özgüvenli olduğunu gösterir. Ancak bu tür bir adımın ciddi bir ilişki arayışı içinde yapılması, samimiyet ve tutarlılık açısından önemlidir. İlişkinin temeli dürüstlük ve karşılıklı saygıya dayanacak olursa, kimin ilk adımı attığı önemsizdir. Önemli olan, bu adımın her iki taraf için de sağlıklı bir başlangıç olmasıdır. Toplumun bu tür ön yargı durumundan sıyrılarak özgürce davranmak, ilişkilere daha sağlam bir zemin hazırlar.
10 Yorumla - 12 gü
Kendinden emin bir duruş beni rahatsız etmez. İnsanoğlu olarak kurtulamadığımız çok fazla tabularımız var. Belki karşılık göremeyeceğini düşündüğü için açılamayan bir adamdır ama adımı kadın da atmayınca iki taraf da birbirini severken yaşanamayan aşklar biliyorum.
10 Yorumla - 13 gü
Ben erkeğin de kadının da çok erken bir zamanda, çok keskin ve net ifadeler kullanmasını doğru bulmuyorum.. Bu artık şöyle bir şey değil; seni gördüm, beğendim, benimle sevgili olur musun? Kendiliğinden ilerleyen bir süreçtir ilişki.. Belli bir zamanın geçmesine izin vermeli.. Sonra imalı kelimeler, Subliminal mesajlar vererek olaya dahil olması sağlanır.. Böylece karşılıklı adımlar atılmış olur.. O attı, bu kaçtı denmez..
11 Yorumla- 13 gü
Açıkçası ben ne imadan ne de subliminal mesajlardan bir şey anlıyorum...
Bir derdi varsa gelsin konuşsun...
Gerçi konuşan çıkmadı şimdiye kadar ama?
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence basit yapmaz çiğu erkek de basit yapmayacağını savunur ama ilk adımi atan kadını cepte görürler farklı görürler her ne kadar öyle değil deseler de ben daha aksini neredeyse hiçgörmedim desem yeridir
312 Yorumla- 13 gü
Kimse cepte değildir... Beni de cepte gördüler ancak döndüklerinde ben yoktum
- 13 gü
@Frankenstein16 bu görüşumün doğru olduğunu değiştirmez ne yazık ki durum bu
- 13 gü
Açıkçası ben de bir kadına gitmem... Adım atmam...
Kime gittiysem s@l@ğa yattı...
Uzaktan beni kesiyordun dedim hatta birine... ( ki arkadaşlarım da fark etmişti) sana öyle gelmiş dedi.. Peki dedim arkamı döndüm gittim...
Artık klişeleşmiş red cevapları alıyorum.
" Biz sadece arkadaşız"
Ya da " Hiç o gözle bakmadım" gibi...
Ne zor iki cinsiyetin bir araya gelmesi... - 13 gü
@Frankenstein16 mevzu adımı atanın kadın olması erkek adım attığında cepte görülmez ama kadını cepte hatta hafif kadın görenler bile var erkekler elde etme düşüncesini daha çok seviyor nadirdir sevdiğini söyleyen kadını özgüvenli iyi gören
Yoktur kadınlar kolay kolay hoşlansa dahi adım atmaz bu nedenle - 13 gü
Hmm, bir kadın sevdiğini ağzıyla söylemediği için bu yaşıma kadar bekar kaldım..
Zaten Vucut dilini yorumlasan yine de " Sana öyle gelmiş". Diyip sıyrılıyorlar ben de arkamı dönüp gidiyorum...
Düşünsene ömrüm boyunca karşılaşmadığım o kişi benim için çok değerli, basit ya da hafif değil - 13 gü
@Frankenstein16 işte sen reddedilmeyi de göze alarak konuşmalıydın kadinlar bu tavirdan dolayı hoslansa da demez bana da soran oldu ve hoşlandığım halde yooo dedim ha sonra o itiraf edince sonradan konuştuk mu konuştuk
- 13 gü
Konuşuyorum zaten
" Hiç beklemiyordum" diyor,
" Biz sadece arkadaşız" diyor,
" Arkadaş gibi" davranınca da
" Dalga mı geçiyorsun benimle". diyorlar
Çözemedim... - 13 gü
@Frankenstein16 valla ne diyim ki sen de haklısın
- 13 gü
Psikologlar da " haklısın" diyor en sonunda...
" Ver lem haklıysam paramı geri" diyesim geliyor - 13 gü
@Frankenstein16 😂😂😂😂 ya insanlar çeşit çeşit ne diyeyim ki seni tanımam onu tanımam ben kendi gözlemim üzerine konuştum eee tutup da sen haksızsın diyemem bu durumda emin ol haklıysam kabul ettirene kadar susmam ben 🤣🤣🤣
- 13 gü
"Yaw he bacım he sen haklısın " derler kabul ettirene kadar susmazsan
- 13 gü
@Frankenstein16 yoo ben kanıtlı konuşurum eğer kanıt sunamazsam susarım ya da karşımdakine ne kanıt gösterirsem göstereyim aynı düşuncedeyse haklısın der geçerim
- 12 gü
Ben bşraz daha klasik biriyim bu konularda ama bana açılan kadınlara o gözle bakmadım. Dedem zamanında değiliz. Günümüz kadınları daha özgüvenli. Normal bir şey aslında. Bu tip sorular sorulmamalı artık.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bence basit yapmaz.
Kadın ilk adımı attığı kişiye çok ilgi duyuyor ve kaçırmak istemiyordur diye düşünürüm bu aynı zamanda cesaretli olduğunu gösterir. Reddedilmeyide göze almış demektir çünkü.20 Yorumla- 12 gü
Hayır yapmaz… zaten adımı kadınlar atar dağa doğrusu kadın istediğin için olur her şey … erkek adım atsa bile yaptım ettim sansa bile aslında kadın yaptırmıştır
10 Yorumla - 12 gü
devir artık böyle dünyanın en güzeli bile olsa gelicek adımı o kız atıcak ilişki uzarsa evlilik teklifini bile kız yapıcak istemeye kız tarafı gelcek liste uzar gider
11 Yorumla- 12 gü
vageçtim profile bakınca senin gibi çıkarsa karşıma yakar geçerim ortalıgı :D
- 13 gü
Bu algıya göre hareket edersen yanılırsın sana yazan kişyle bi ilişkiye başladıktan sonra bile basit hareketlerin seni basit yapabilir ama güçlü olursan da o seni bırakmaz yani adımla alakası yok keşke kadınlar atsa adımı artık ama görüyoruz kadınlar hep mutsuz
10 Yorumla - 12 gü
benim ilişkilerimin 2 si hariç hep kadınlardan adım atıldı. en dramatik bitenler de benim adım attıklarım oldu :D
20 Yorumla - 13 gü
Hayır niye basitlik olsun davranış durumu niyeti sözleriyle davranışının birbirine çelişmemesi dikkate alınır
10 Yorumla - 13 gü
Karşılıklı adım atmaktan daha güzeli yok bence. Hayat öyle bir denk getirmeli ki o adımlar bile uyumla atılmalı.
10 Yorumla - 13 gü
Yapmaz bence ama millet öyle sanıyor bence cesaretli güçlü biridir
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sanmıyorum. Erkek ilk adımı atamıyorsa, kadının ilk adımı atmasını çok normal bulurum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Hayır. Elbette kızlar ve kadınlar da ilk adımı atmalıdır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiçbir erkeğe açılmayın. İlk adımı atmak erkeğin görevidir. Pasif ve pısırıksa da defolsun.
16 Yorumla- 12 gü
Neden öyle yadırgar gibi konuştun
- 12 gü
Bunun erkeklikle alakasi yok bi kızda sevebilir ilgi duyabilir
- 12 gü
Büyük konuşma
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır Basit yapmaz benim istediğim bu zaten 😅 adimi atsın ki sevdiğim kız bende bileyim
10 Yorumla- 12 gü
Yapmaz ilk adımı atan kadınlar cesaretli, özgüvenli oluyorlar.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)12 gü
Turkiyede kadinlar ne kadar kasinti ya. Hoslaniyorsan git konus. Ne kaybedersin ki.
Kendi milletimi hic anlamiyorum ben. Sacma sapan elementler uyduruyorsunuz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Basit yapmaz ama ben asla ilk adımı atmam karakterime yok çünkü
11 Yorumla- 12 gü
Alışmışsın tabi günde 50 tane selam mesajı almaya niye arasınki dndndnd
- 13 gü
Hayır yapmaz ama karşıdaki angut adım atmazsa mecbur kadın atıyor ksjfkd
10 Yorumla - 13 gü
Yapmaz. Sadece insanoğlunun bakış açısına bağlı durum.
10 Yorumla - 13 gü
Hayır ilk adımı atabilir. Ama iş kovalamacaya dönerse sağlıksız.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Basit olarak algılayan bi gurup var ama bana göre aşkına sahip çıkan taraflar
10 YorumlaO zaman erkekler de ilk adımı atarsa basit mi yapmış oluyor
10 Yorumla- 13 gü
Mesela bir kahve içebilir miyiz demek basitlik değil aksine kuğul bir davranış. Herkes yapamaz
11 Yorumla- 13 gü
Kuğul?
Keşke bana diyen olsa...
Tum kızların dediği gibi " Bir düşünmem lazım" derdim :))
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bana göre Cesur kadın yapar
Cesur kadınlardan korkarım çünkü çok etkileyici10 Yorumla- 13 gü
Evet bazen öyle gerçekten değmeyen kişiye yokluğun gözü kör olsun bile yapar pişmanlık lâ😂😂😂😂
10 Yorumla Evet baya basit yapar erkekler ilk adımı atan kızı sevmez
12 Yorumla- 13 gü
Bunu nereden çıkardın?
- 13 gü
@Frankenstein16 öyle oldugu ıcın benım bısı cıkardıgım yok
Tabiki hayır ama karşıdaki kişinin biraz da ego durumuna bağlı tabiki
Eğer kendini beğenmiş biri ise bu fırsatta seni cepte görebilir.
Basit kadın diyemeyiz tabiki ama
10 Yorumla- 12 gü
Kesinlikleee hayırrr. Bir kadının ilk adımı atması, cesaretini, özgüvenini ve ne istediğini bilen bir birey olduğunu gösterir. Bu, birini basit değil, tam tersine güçlü ve kararlı yapar. Net
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)13 gü
Artık bu dünyada çoğu değerler önemsizleştiriliyor maalesef
10 Yorumla Sorunuzu çok beğendim ama yorum yapanların bazılarına Allah akıl fikir mi versin diyeyim ne diyeyim bilemedim açıkcası kısa çaplı bir sinir krizi geçirdim
Sadece küçük adımlarla ilgilendiğini belli etmeli Türkiye de kadınlara basit gözüyle bakıyorlar çünkü adımı erkek atmalı
Ve kadını basit gören aşağılayan erkekler hem bunu yapıyor hemde kadın öyle olduğu için beğenmiyor 😂😂😂00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. Erkek kendi adım atığına bile güngeliyor değer vermiyor
Kız adım atmaz sadece hoşlandığını beli eder erkeğe cesaret gelir Teklif edecekse zaten eder erkek00 YorumlaHayır. Bana dırekt gelip arkadaşlık teklif eden hatunlara basit gözüyle bakmadım asla. Onun radarına girmişim bir şekilde farketmıs tanışmak ıstemıs çok doğal şeyler
00 YorumlaReddedilip 2. Teklifi yapan kadın gördüm işte bu basitliktir bir kadının köpek gibi bir erkeğin peşinde olması koşması çok itici bir şey
14 Yorumla- 13 gü
Bu herkes için geçerli
Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Basitlik kelimesi kaldırılmalı çünkü her çabanın karşılığı başka başka türlerde olur ama basit denmesi çok yanlış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. Asla kadın illa bekleyecek mi sonra saçma sapan ilişki oyunları ilgisini çekmeye çalışmalar kıskandırma kafamızı yoruyorsunuz
00 Yorumla- 13 gü
Yoo rahat ol ve bana doğru ilk adımı at. sesimi bile çıkarmam :D
10 Yorumla - 11 gü
Hayır ama bence ilk adimi erkek atmalı daha çok eril oluyor nedense
10 Yorumla - 12 gü
Kişiden kişiye değişir bazen erkek bazen kadında atabilir neden basit olsun
10 Yorumla Bence basitlik olmasa da erkeğin bunu kadına yaptıracak kadar cesareti yoksa o ilişki baştan yürümez
12 Yorumla- 12 gü
Yapar, bu durum avcılık yeteneklerimi köreltiyor ve beni evcil yapıyor 😡
10 Yorumla - 12 gü
Çokta umrumda değil zaten bekarım başka önemli konular varken umrumda değil
10 Yorumla - 13 gü
Bence asil bir kadını hiçbir davranış basit yapmaz.
10 Yorumla Cesaretli yapar. Kadın da ilk adımı atmalı, belirsizlik içinde olmaktansa ilk adım atılmalı
10 Yorumla- 13 gü
Hayır nasıl attığına bağlı herkese öyleyse basittir
10 Yorumla - 11 gü
Bu basitlik değil, bunu basitlik olan görenler sorunlu.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)11 gü
evet basit yapar ölene kadar o adam onu başına kakar kendini bulunmaz hint kumaşı kadını da "kabul ettiği biri " konumunda görür. erkekler bunu yapsın mümkünse.
00 Yorumla Evet üzerine 40 tane cümleye gerek yok tek kelimeyle koca bir EVEEEEET.
00 YorumlaYok be basit yapmaz ama bakalım nasıl sonuçlanacak
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)12 gü
Kadınlar badboy playboy ve mafya tayfasına ilk adımı da atar son adımı da... Diğer adamlara ne adım atarlar ne de kendilerine adım atmalarına izin verirler... Kadın nedir? Kadın budur.
00 Yorumla - 12 gü
Alakası yok ama karşındaki kişiye de bağlı her erkek için de yapmayın.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)12 gü
Kim ne derse desin birçok millet tanıdım bizim milletimizde dahil ol ak üzere erkekler kendisine teklif eden kızları basit görüyor. Bebeklerim sakın erkeklere inanmayın 💋
00 Yorumla - 12 gü
Kadının adım atıpta mutlu sona ulaşan bir ilişki görülmüş müdür ki
00 Yorumla - Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi