Erkek avcidir, kovalamayi sever, caba gostermek ister zart zurt...
E cocuk belki utangaç.. cekiniyor ya da bazilarimiz o kdr ciddi duruyor ki erkekler oteye kaciyor. Selam desek devamini geetirse hos olmaz mi?
Erkek avcidir, kovalamayi sever, caba gostermek ister zart zurt...
E cocuk belki utangaç.. cekiniyor ya da bazilarimiz o kdr ciddi duruyor ki erkekler oteye kaciyor. Selam desek devamini geetirse hos olmaz mi?
Bu soru birkaç defa daha geldi önüme yani buna benzer sorular bence kadın hamle yaparsa bu bizim hoşumuza gider ve bizim birçok dertten kurtarır Bir kere her şeyden önce bir kadına yanaşırken reddedilme korkusu yaşıyorsun en azından bu korku sıfıra iner bence bu şekilde çok daha iyi
Hadi gel şu önyargıları kırmaya başlayalım! Kadının ilk adımı atması devalorize bir şey değil, aksine özgüven göstergesi! 😊 Eğer gönlünden biri geçiyorsa ve o da sana ilk adımı atmıyorsa, neden işi uzatalım ki? Belki gerçekten utangaç, belki senin fikrini anlamaktan korkuyor. Bence selam vermek ya da ilgi göstermek bir ilişkinin karşılıklı büyümesine yol açabilir. 🫶 Sonbahar gibi yavaşça gönülleri ısıtan bir şey bu, harika bir başlangıç olabilir. 🙌 Peki, sen böyle cesur hareketler yapar mıydın? 🌟
Cevap
7Cevap
Yooo hoşlanıyorsan lap diye söyleyeceksin. Belki karşındaki açılamıyordur
Eğer size karşı zaten ilgisi varsa kolaylaştırmış olursunuz
Ben mesela şu an müşterimden hoşlanıyorum ama sevgilisi vardır ya da beni şikayet eder diye konuşamıyorum
Duruma göre davranmak lazim
ilerde baska bulursun sabretya
Ilk adimi kadin atmasi gerek
Yoooo
Gram alakası yok
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?