AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Biz Türk kızını beğeniyoruz ama onlar bizi beğenmiyor çok egolu bir çoğu
Dünyanın en vasıfsız en bakımsız kadınları olduğu için
Birçok ülke insanını gozlemledim ve gezdim ama şu bizim Türk kızlarınin dunyada başka bir örneği yok aşırı egolu vasıfsız bakımlı olmayı 10 kilo makyaj sanıp erkeği sağmal inek gören acınası bir durumu eğitimsiz cahil kendi ayaklarının üstünde durmayı beceremeyen hayatı sadece Instagram'da yaşayan yatakda bile başarısız olan bir İnsan ama bunun sebebi asla siz değilsiniz bunun sebebi kendini yetiştirmiş özgüveni olmayan şarap içmesini bilmeyen eline çin Ali'den başka bir kitap almamış tespih sallayıp Tofasa binip bmw gibi gören delikanlıligin cebinde bıçak belinde silahdan elinde tesbihden ibaret sayan kibarlık dan nasibini almamış parayi bulma derdinde olup ama go. unu sıkıp düzgün bir şekilde kendimi yetistireyim diye çaba göstermeyen centilmenlikden uzak kendine bakmayan en önemli enstrümani olan vücuduna bakmayan tek dertleri bir kadın görünce ilk fırsatta nasıl yaparım da bu kariyi s2erim derdinde olan o kadini mal gibi goren erkeklerin eseri ha düzgün olanlarında %10 u gecmez eminim kizlar erkeğin cuzlanina bakıyor iseniz onlarda sizin ne kadar ettiginize bakar bilin istedim ayrıca eflatun sadece renk değildir
Umarım seni doğuran ana yabancıdır😊
Değil ama o bahsettiğim o %10 un içindeki dünyanın en güçlü kadını senin gibi değil yani
Az öteden gitsin beğenmeyen. Kendileri dört dörtlük sanki
Surekli olarak her portalda sadece iliskiye girme amacli iltifatlar duyan dişilerimiz bunun relaxligi ile yasadigi için bir zaman sonra timsah gibi gorunuyorlar. Bizde yabancilara yoneliyoruz
Beğenmeyen erkeklerin anaları nereli acaba cok merak ettim!
Türk erkekler iyidir severim emin olun türk erkegi gibi samimi seven sicakkanli dürüst mert erkek dünya üzerinde yoktur ha çürükleri var mı var ama genel olarak sevdi mi tam sever türk erkekleri.
ben beğeniyom hepsi kütür kütür, feministler hariç hepinize benden galp <3
Beğenmeyen evlenmesin o zaman hangi ülkeden istiyorsa oraya gitsin yallah 😀
Kim demiş de yalan konuşmuş ila ki begenilecek biri herzaman cikar
Onlar can ne kadar kaprisli ne kadar mızmız olsalarda TÜRK kadınları kalbimde 1 numaradalar
Türk kadınları Türk erkeklerini beğenmediği için Türk erkekleri de Türk kadınlarını beğenmiyor. Böylelikle aynı tarz sadece mağdur olanların farklı olduğu iki soruya da cevap vermiş oldum. Hadi bana eyvallah😏
Kendilerini kim beğeniyor acaba.
Sanki biz onları çok beğeniyoruz bende şahsen yabancı erkeklerden hoşlanıyorum daha modern buluyorum
İstediklerini kolayca elde edemedikleri için birde fazla tripliyiz galiba
Günün sonunda yine birbirimize kalıyoruz çok şey yapmayın
😃😃😃
kimse kimseye kalmıyor artık valla, dünya küçüldü teknoloji çağındayız
Yahu bu ki cinsiyet birbirini yaftalamayi her fırsatta nie bu kadar seviyor. Türk kadını da erkeği de birbirini ister isteneyeni de var şerefli Side serefsizide var nie bı genelleme ihtiyacindasiniz
Bir İtalyan erkegi türk erkegine kıyasla ne kadar yakisikliysa İskandinav kızlari Türk kızlarına o oranda daha güzel ( istisnalar hariç )
Kim demiş beğenmiyoruz diye, varsa yoksa yurdumun kadını...
Bana farketmiyo, ırk, din, dil ayrımına karşıyım
nefes alsın yeter
Ben beğeniyorum Türk kızı her zaman tercihimdir :):)
Türk kızlarının tribe bile çok güzel oluyor bence kjdkdkdk
Türk kızlarının tribi bile çok güzel oluyor bence kjdkdkdk
Çoğu 3 kuruşluk ciğeriyle kadınları aşağılıyor çünkü, hayaller kuruyor yüksek yüksek tepelere, sonra tekrar Türk kadınına kalıyorlar ama nah
Turk kadinlari genel olarak guzel ama turk erkekleri genel olarak yakisikli degil nasil olur da onlar bizi begenmez? Asil biz onlari begenmiyoruz. Tipe bah çay demle osur da kaynasin
Bence iyice bir daha araştır
Ahhaha emin misin 😂😂😂
Tipik türk kadını lafları sıkıldık bu laflardan
Hiç olmadigim kadar
Bir yerde haklisin etrafimdaki kadinlara bakiyorum bir de erkeklere Kadinlar cidden fazla ya da benim etrafimdakiler güzel 😂
Suc biz erkeklerin aslinda ederinden fazla değerlendirme kendi degerini dusurur aslinda
EGO’nuz güzelliğinize gölge düşürüyor birde dürüst değilsiniz yakışıklı şerefsiz erkekleri seviyorsunuz ama adam arıyoruz diyorsunuz garip😄
Sor bakalım türk kadınları türk erkeklerini beğeniyo mu
Neyimizi beğenmiyorsunuz her şey tipe baglı geliştiği için sizde ondan olsbilir
Tabiki ilk bakışta dış görünüş önemli sonra tanıdıkça karaktere bakarsın
Herkesi abazan diye niteleyip herkesi tanıyor gibi konuşmanız garip sadece
Yo ben öyle bişey demiyorum sizin de herkesi genellemeniz garip
Almanyada yaşıyorum kusura bakma da alman erkeklerinden sonra türk erkekleri çekici gelmiyor (sadece dış görünüş olarak bakarsak)
Tipi önemli değil adam olsun diyip çirkine bakan kaç kadın gördün merak ediyorum😄 bence insanlar dış görünüşten başka bir şeye bakmıyor kadınlar süründüren erkeklere daha düşüyor
Evet gelmeyebilir de ama o yakışıklı Abaza bile olsa Abaza sayılmıyor gözünüzde sonuçta bu yanlış
Herkes adına konuşma asla öyle bişey demedim
Çoğusu böyle tek tek isim saymak mantıklı mı sence
Türkiyedeki bütün kadınları tanıyosun çünkü ordan biliyosun çoğu öyle diye haklısın tabi
Almanya’dan Türk kız arkadaşım da var herkesi bir kefeye koymak yersiz ama geneli böyle nadir düzgünleri var
Ben de aynı şeyi erkekler içim düşünüyorum tartışmaya gerek yok
Tamamdır
Kim diyor oğlum beğenmediğimizi? Türk kadınları güldür ma çiçektirrr
Fiziksel olarak değil davranış olarak beğenmiyoruz bizim kadınlar ciddi anlamda davranış sorunu var
:D Neden kaynaklanıyor bu Normal bir toplumda yaşamıyoruz Etrafta insan bulursan şükür et
Begeniyoruz aslinda. Neyse.
Türk kızlarının onları beğenmeyeceklerini biliyorlar
Rus kızları dururken türk kızları kümeste kalır :D :D :d
Türk kadınları da Türk erkeklerini beğenmiyor🧟♂️
Ama şu an soru o değil jsjs
Erkek olmadığım için bilemeyeceğim👻
Aslında kadinlari parayi sevdikleri icin onlarda sevmekten vazgeçti 😀
Beğenilecekleri beğeniyoruz çoğu kendini beğenmiş şımarık hanımefendi olanlar zaten beğeniliyor
Çünki rus kadınları ailesine daha bağlı , çocuğunu daha iyi yetiştiriyor , kocasına iyi muamele yapıyor , çocuğuna ve kocasına sahip çıkıyor ve enerfisi her daim tavan
Kırgız Kazak Özbek Türklerinden olan kızları ayrı seviyorum
34 bedenli bebeksi yüzlü Yasemin Özilhan tadındaki hatunları beğeniyoruz 😂
kim demiş begenmedigini begenmeyen bence ya salak ya da eşşektir
beğenmemekle Sonunda kadar haklıyız. ( Kimse kendini vazgeçilmez sanmasın)
Çünkü güzelliği ırka bağlayan bazı vizyon yoksunları bakımlı ve çekici kadınları etkileyemiyor.
bu iki taraflı bir şey. Kızlarında erkekleri beğendiği pek söylenemez. Ülkemize has bir şey
Kızlar sanki kıskanmış gibi durmuyor mı sizce 😂😂?
Türk kadını kadar çekilmez kadın dünyada yok çünkü.
Fazla egolu ve kendilerini vazgeçilmez zannettikleri için olabilir (herkes için geçerli değildir)
Yoo valla ben çok beğeniyorum.
Hepsi fıstık gibiler.
Hele bazıları var ki güzellik abidesi resmen bir gülüşü bile insani mest ediyor
Türk kadınları da türk erkeklerini cok beğeniyor sanki , aman
Türk erkeklerini de Türk kadınları beğenmiyor pehhh
Beğenmiyoruz türk kadınlarını net.
Rusların canını yiyim herseyleri ile bizim Türk kızlarimizdan iyiler
Onlarin erkekleride sizden iyiler
Deneyip tecrübe ettin mi?
Yav he he. masallah uluslararası calısıyorsun sen tecrube uzerinde ordinalyüs madalyasına layıksın 🙂
Ne yapalim ulkede erkek olmayinca has yerine ariyoruz
Ermeni rus kürd türk ırkcılık yapma once insan ol
Kendine turk gorunumu verip sozluklerde burda milleti dusman etmeye calaiiyosunuz. Sen kadinlari ayristirirken sorun yok ama
Ben millet ayrimi yapmiyorum bende T. C vatandasiyim yeri gelse ülkem icin canımıda veririm. konu sadece kadınlardan gidiyor
Valla bnde avrupali erlekleri ve melezleri begeniyorum hepsi spora gidiyor vucutta kilyok kasli renkli gozlu uzun boylu nazik kiskanc değil vs ingiltereye ilk geldigimde kime bakacagimi sasirmistim. okmi hadi bye
Hamsiye hanım sizin triplerinizi zorluklarınızı hiçbir Avrupalı erkek çekmez. Adamlar Türk erkeği gibi açta bırakılmamış dişilik ile eldede tutamazsınız zaten ellerindeki kızlar rahat ve daha güzel. Ama Türk erkeği öyle mi adeta Türk kızından sonra cennet gibi geliyor o kızlar ee o kızlarda kendini koruyan seven ilgi gösteren erkekleri seviyor üzgünüm hamsiye
@TheBestGALATASARAY yooo avrupali kadinlarin alkolikliginden yemek yapmamasindan aldatmasindan sikayetciler. bikac ingiliz sevgilim oldu bunlari soyledi. turk kadini namuslu akli basinda evine bagli sadik erkegi icin herseyi yapan kadini... avrupali erlek havada kapiyor ayolll inan
Bide zaten sarisin cogu avrupali erkek bikmislar sari kadindan biz egzotik gelioz turkish delight derdi bana ex sevgilimm
Değişsek mi acaba biz Türkler gidelim size avrupadan erkekler getirelim değiş tokuş. Ama sadece belli bir Türk kesimi için geçerli tüm Türk insanını yollarsak oraya avrupaya geçmiş olsun 😂
@TheBestGALATASARAY yani sen nasil nrde yasiyosun bilmem nasil turk kizlariyla beraber oldun.. sen bizim buralara gel İstanbul bebek burda hatunlsr tas gibi.. hehe
😂😂 yabancı özelikle rus kızlarda bizim sakalımızı çok seviyor antalyada rus bir kız benim sakalımla oynuyordu geçen sene Türk erkeklerinin kocaman sakalı var siyah falan diyor 😂 Bizde beyaz ten masmavi yemyeşil gözler sapsarı parlayan saçların hastasıyız :))
Ben izmirde yaşıyorum güzel olan çok Türk kızı var ama günde 50 tane mesaj alıyorlar 300 erkekten birini seçiyorlar havalı oluyorlar çünkü Türk Erkeği aç Türk kızı güzelse seçici bak rus kızların arasına gir yüzde 80 i hoş veya taş. Sırayla git konuş belki ilk seferde belki 4. seferde illaki takılırsın ego çok daha az
@TheBestGALATASARAY onlarda ac be. ac karnini doyurmak icin siginmis turkiyeye cogu. Mecburen egosu yok bide egosumu olsaydi karni ac be
Haha siz kızlar çok fenasınız iki dakikada rus kızları nasıl ezdin 😂 Onlar kuma güneşe denize geliyor ve gerçekten genel Türk insanına hitap etmiyorlar belki ama ben sevdiğim bir Rus kızla ömür geçirebilecek birisiyim sanılanın aksine erkeğine bağlanıyorlar evet bekaret vs onlarda önemli değil lakin bende önemsiyorum benden sonrası önemli ayarında olduktan sonra alkol vs de kullanıyorum gerçekten mutlu ediyorlar beni sırf bu yüzden Ukrayna Rusya'ya taşınma hayali kuruyorum
Egoya gelirsek tabiki ego yapacaklar okadar güzel bir ırk buraya geldiklerinde herkes dönüp dönüp bakıyor ama kültürlerinde kendini sakınmak kaçmak zor kız olmak yok o yüzden çok mutlu ediyorlar Türk kızları maalesef ızdırap veriyor artık hepsi değil çoğu
Emin misin beğenmiyor muymuş😀😀
Evet eminim
Genel konuşma ;)
erkekler zaten hiçbir kadının Beğenmiyor ki Salak bu erkekler ya Boşverin Gitsin
Turk kadinlari sert ve kendini begenmis sandigi icin
Herkes öyle değil bu saygısızlık olur beğenen var beğenmeyen var bu iki cins için bağlayıcı.
Aksine türk kadınları avrupa kadınlarından binkat daha iyidir türk kadını yeri ayrıdır
Kim diyor? Öyle birşey yok ya da ben yaşamadım.😀
İstisnalar olabilir 😂
Ben ülkemin kadınını bırak taşını toprağını kimseyle değişmem
Ben beğeniyorum ama kendilerini çabuk salıyorlar armut misali
Begenmesinler çokta fifi
Türk Kadınları Kadar Ailesine düşkün kimse tanımadım bu güne kadar değerlerini iyi bilmek gerekir
Gayet beğeniyorum.
Aç onlar değil kız tükürsem yere gidip dna mdan kız yaratırlar
Türk erkeği zora gelemez 😏