Hepsinde bir Rus kız sevdası var. Oysaki bizim Türk kızları afet afet 😄

Hepsinde bir Rus kız sevdası var. Oysaki bizim Türk kızları afet afet 😄
her milletin çirkini güzel vardır
aslında Türk kadınları seviliyor
ama Türk kadını erkeğe Türk erkeği de kadına nasıl davranacağını bilmiyor
kaba davranıyor küçümsüyor bunlar kadınsa siz nesiniz diyor
kadının da kendisine böyle düşünceler besleyen birine karşı bir misillemesi olacak tabi
durum bundan ibaret yani
Ben de Rus kadın fetişi yok. Latin Amerikalı kadın fetişi de yok. Her milletin erkeğinin de kadının da güzeli çirkini ortalaması olur. Şu ırk daha güzel diye bir genelleme olamaz. Rusya'nın güzel kadınları geliyor buraya. Türkiye'nin güzel kadınları da yurt dışına çıkıyor.
En güzel en yakışıklı insanlar, maddi refah koşullarının en iyi olduğu semtlerden ya da şehirlerden çıkar. Bir ülkede yaşayan topluluğun tamamı refah içinde olmadığı için genetik ortalama burjuva kesimde daha yüksektir. Çünkü sağlıklı beslenip yüksek kalorili besinler yeyip sağlıklı yaşayan ve zararlı alışkanlıklardan uzak olan cemiyetlerde sağlıklı ve ışıltılı genlere sahip bireyler çıkar.
İşçi sınıfının gen havuzu bellidir. Gettolara gittiğiniz zaman yüz hatları çekici olmayan fizik olarak da aşırı zayıf, şişman ya da göbekli bireyler karşımıza çıkar. Fakir mahallelerde güzel yakışıklı insanlar yok müdür vardır ama kaideyi bozmayacak düzeyde istisnadır. Onlar da sağlıklı koşullarda refah içinde doğup büyümüş bir başka akrabanın genlerini taşıyordur. O cemiyetin genetik ortalaması düşüktür.
Genetik altyapı ile maddi refah koşulları arasında gözle görülür bir korelasyon söz konusudur.
Beğenmeme konusuna gelince. Türk erkeği ve Türk kadınının ikisi de birbirini beğenmiyor. Aynı evde aynı anneden babadan doğup büyüyüp de birbirini beğenmeyen kardeşler gibi. İkisi de kendinde bulunan eksik ve kusurları karşı tarafa projekte ederek egosunu tatmin ediyor. Birbirine denk insanlar, birbirini en çok kötüleyen insanlardır.
NOT: Yalnız görseldeki Tuvana Türkay, en iyi yüzde 3'lük dilimde yer alan bir stacy. 1,75 boyunda mükemmele yakın bir fiziğe ve yüz güzelliğine sahip. Ülkenin en güzel kadınlarından birisi. Kıvanç Tatlıtuğ'un yüzde 3'lük dilimde yer alan uzun boylu, kaslı ve uber yakışıklı bir chad olduğu gibi.
Türkiye'de her kadın Tuvana Türkay değil. Her erkeğin Kıvanç Tatlıtuğ olmadığı gibi.
Ben ırka göre değerlendirmem.. karaktere güzel bir kalbe bakarım.. ama bu ülke de kimse kimseyi beğenmiyor ya parası ya da tipi için evleniyorlar
Olur mu öyle ne kadar güzel hanfendiler
Cevap
6Cevap
Beğenmeyen begenmesn ırkımı ben mi seçtim
Kendilerine bakmadıkları için ayılar önce bi kendilerine baksınlar
biz bu dumbuklere zamaninda cok g*tlerine tekmeyi vurdugumuz icin elin gavurunu seciyorlar ama bilmiyorlarki elin gavuru turk kizlarindan daha cok paraci yemek yapmayi bile bilmezler iki yumurta kır desen kırmazlar oyle bir rus ukrayna yaratiklari
Boş konuşuyosun senden daha eğitimliler emin ol
tabi tabi aynen hade otede kudur bos beles yorumlarini kendine sakla skmde bile degilsiniz
Beğenmemek değil mevzu karakter de acayip egoist ve kaprisli ve kinci yapıları var tr dekilerin ama elin yabancısında öyle bişey yok
hepsi dönüp dolaşıp Türk kızlarıyla evleniyor ama kdfkg
O kadar haklı bir yorum ki 👏
Rus kızları paracıl.. partner değil obje arayan erkekler tabi kii Türk kızlarını sevmez. Karşılık veriyorlar, kendi ayakları üzerinde duruyorlar, güçlüler çünkü
Bilmiyorum çoğu manyak
😄😄
Cunku hepsi kaprisli rus ukrayna kore candir
Onlar hiçbir şeyi beğenmez boş ver
😂😂😂
ben türk kadınlarını beğenirim
Afet değiller ama kötü de değiller
Bence kendilerini beğenmiyorlar
Eğitimsiz kürt kizlari bile daha egitimli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?