• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Türk erkekleri Türk kadınlarını neden beğenmiyor?

_TheDarkness_
_TheDarkness_ Takip Et
FenomenGuru Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
710
Yapay Zekaya Sor
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ВедьмакГеральт
    ВедьмакГеральт Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl

Milletçe ayyuka çıkmış boyutlarda estetik takıntılarımız var. Toplum içerisinde "kadın ve erkek kişilerinin" kendince sosyal medyadan gördüğü veya direkt dizilerden/filmlerden profil tasviri yaptığı tiplemeler mevcut. Herkes kendi ütopyasında beğendiği fiziki özelliklerden bir karşı cins yaratıyor. Bir de bunun rasyonel aşaması var; Türk kadınıyla karşılaştırma yapıyorlar. Evdeki hesap çarşıya uymayınca sonu hüsran büyük bir hayal kırıklığı ortaya çıkıyor böylelikle. Denklem tam anlamıyla bu, objektif olunacak bir konudur. O yüzden "hemcinslerimin çoğunun cinsellik için kadınlara önem verdiğini düşünüyorum" ve bu cinsellik detaylarındaki tanımlamaların çoğu da yabancı milletlere dahil kadınlarda olduğundan -sektör destekli- algılar direkt değişiyor. Kadının tamamıyla metalaştırmak denir buna açık konuşmak esastır kimse kusura bakmasın. Türk erkeği ve Türk kadını birbirinin tamamlayıcısıdır. Kimse kimseye muhtaç değil evet, lakin öyle aşağılayacak yetkiye de sahip değildir. Görüyorum hep "erkekler kızları kızlar da erkekleri" beğenmemekte başka ülkenin bireyleriyle karşılaştırmakta. Bakın gerçekçi olup imkansızı isteyim; yurt dışına yerleşip olduğunuz ülkeden bir karşı cins vatandaşla evlenmeyecekseniz veyahut sevgili olmayacaksanız kendi ülke topraklarınız içerisinde beğenmediğiniz karşı cinsinizle başbaşa kalacaksınız. Egzajere edilerek hayranlık beslenen tutumdur bana kalırsa. Yabancı kadınlara ancak kedinin ciğere baktığı gibi bakarsınız popüler kültür içerisinde, ama gidip Türk kadınıyla hayatınızı birleştirirsiniz -istisnalar dışında- beğenmemek burada küçümsemektir. Her erkek mükemmel insan dişisi istiyor herhalde yoksa başka bir açıklaması olamaz; mükemmelin yabancı menşeili olduklarını kanıksar hale gelmişler. Türk kadını ve erkeği birbirinin yansımasıdır; bomboş söylemlerden ve hayal güçlerinden ibaret aslı astarı olmayan istekler bütünüdür. Ben sonuca bakarım, oraya ulaşırken geçilen yollara önem veririm; yoksa herkesin hayalinde mankenler yatıyor nihai çözümde o işler denizin dibini boyluyor. Birbirimize karşı ön yargıyla bakıyoruz, onun da temel sebebi birkaç kişiyi tanıyıp herkesi aynı yargı ağıyla örmeye başlamaktan kaynaklanıyor. Kim ne derse desin kendini kandırmaya devam eder. Fotoğrafına baktığınız Barbara Palvin ile evlenmeyeceksiniz, çocuklarınızın annesi beğenmediğiniz Türk kadını olacaktır. Kızlar için de aynı durum geçerli o "yok İtalyan erkeği yok İspanyol erkeği" muhabbetleri de çöpten ibarettir.

5
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• skarlet1997
    skarlet1997 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Bunun basit bir cevabı var aslında beğenmemeleri hep yabancı kızlarla karsılastırmaları hata beğenmeyebilirsin ancak karsılastırmak hatadır, çünkü yabancı kızlarla karsılastırıldığında türk kızlarının hep eksikleri karsılastırılıyor iyi taraflarına bakacak olursak gerçek anlamda seviyorlar zaten tamda bu yüzden ülkemizde ask acısı çekenler en çok kızlardır diyebilirim yani türk kızı gerçek anlamda sever bu böyle bilinir. diğer konu ise beğenmeme sebepleri beğenmeme değilde aslında nefret duyuyorlar herkesin bildiği gibi sosyal medyada falan heryerde türk kızına kötü mesaj yazan insanlar var yani bu insanları görünce türk kızları artık türk erkeklerinin hepsini aynı sanıyorlar mantıklı düsünemiyorlar haksızlar mı? evet ancak ona çıkıp haksızsın diyemeyiz asla çünkü çok fazla kötü insan görmüstür ve diğer erkeklerede yansıtır farkında olmadan ve bir erkek asla amacı bu sekilde olmasa bile normal bir sekilde iyi bir erkek yazsa bir kıza türk kızı bu kisiye diğer erkeklermis gibi davranabilir ve bu kiside kötü bir erkek olmadığı için artık nefret duyar kızlara, diğer konu ise genelleme yapmadan bazı veya çoğu arasında türk kızları tipe önem veriyorlar ve tipini beğenmedikleri bir erkeğe cevap vermiyorlar buda erkekte nefret yaratıyor kızlara karsı.. anlayacağınız hem iyi tarafları var hem kötü tarafları erkekte kızda ikisininde haklılık payları var diyebiliriz.

8
    6 Yorumla
    • SHINeex
      SHINeex
      +1 yıl

Evet aynen öyle Türk kızında değer verme Gerçekten sevme var Yabancı kız da seviyor aşık oluyor ama kafası Bu olmazsa yarın bir başkası olur benim için tarzı bir düşünce Daha farklı bakıyorlar Türk kızıysa sevip hiç bırakmamak tarzında Kimin ne istediği nasıl bir kafa yapısı olduğuna göre yabancı Türk eleştiriler çeşitleniyor tabiki

Yorumla
    • Gizemlii_Gırll
      Gizemlii_Gırll
      +1 yıl

Öncelikle önemseyip bu kadar uzun açıkladığın için seni gerçekten tebrik ediyorum ☺️👍🏼

Yorumla
    • skarlet1997
      skarlet1997
      +1 yıl

@Gizemlii_Gırll Tesekkür ederim. :)

Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

@SHINeex yok be, bizimkilerinde yabancılardan bir farkı kalmadı, gerek yaşam tarzıyla gerek elbise değiştirir gibi sevgili değiştirmesiyle

Yorumla
    • SHINeex
      SHINeex
      +1 yıl

@müendisbey yani şimdi öyle oldu tabi Ama yine bir tık daha iyiyiz bence Türk kızları daha sabırlı bir ilişkiyi yürütürken

Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

@SHINeex hayır tamamen aynı oldunuz

Yorumla
  • Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Bu gerçekten cok ama cok rezil bir durum yani olayı şöyle açıklamak istiyorum kadin icinde erkek icinde bir insanın karşısına 2-3 tane Hadi 10-15 tane kötü insan çıkabilir yani bu kötü insan çıktı diye hiçbir zaman karşına bundan sonra çıkan insanlar da kötü olacak diye bir şey yok Bunu kimseye anlatamıyorum Dilimde tüy bitti Bu işin ayrı bir boyutu ve ikinci en önemli boyutu ise bir insan kendi ırkını beğenmeyerek ne yaptığını sanıyor yani gercekten böyle cahilce düşünceleri hiç anlamıyorum Ne yabancı kadınlar nede yabancı erkekler özellikle müslümanlara ve Türklere tapmıyorlar yani Biz bunu millet olarak bu gerçeği ne zaman anlayacağız bunu gerçekten merakla bekliyorum yani kendi ırkını istemek başka irki istemek ne oluyor yabancılarda zaten bizim için ölüyordu

3
    0 Yorumla
  • Creeper07_
    Creeper07_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl

Çünkü rus kızları daha güzel.😃

5
    6 Yorumla
    • ---Emral-S
      ---Emral-S
      +1 yıl

Nsnnssj

Yorumla
    • Creeper07_
      Creeper07_
      +1 yıl

Doğru söylüyorsun eksi yiyorsun

Yorumla
    • ---Emral-S
      ---Emral-S
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
    • asuuumm
      asuuumm
      +1 yıl

Sizin beğeni algılarınız da öyle çünkü Türkiye de doğal sarılın ve uzun bacak bulmak zor😂😂. Biz de İtalyan erkeklerini beğeniyoruz zaten eşitleniyor bir yerde.

Yorumla
    • Creeper07_
      Creeper07_
      +1 yıl

Kanka bu yorumu eig seçmen lazım kızlara inat 😂

Yorumla
    • _TheDarkness_
      _TheDarkness_
      +1 yıl

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış jsjs

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

107

Cevap

109

Cevap

• jugoslovenskialbanec
    jugoslovenskialbanec Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 69%
    +1 yıl

Türk erkekleri sürekli aslanim yigidim paşam diye pohpohlandigi icin turk kizlari da babalari tarafindan pohpohlandigi icin iki tarafta birbiriyle anlasamiyor. Turk kizlari da erkekleri de nazlanmayi seviyor. Ayrica turk erkeklerinin eline erkek eli degmemis kizla evlenme takintilari var. Turk kiziyla evlenince namuslu ararlar ama gozleri hep Natasha'larda Olga'larda olur. Dislike gelicek yorumuma biliyorum ama umrumda degil. Turk kizlarini gormeye aliskin oldugunuz icin size farkli ve guzel gelmiyorlar. Aslinda dunyanin en renkli irklarindan biri turkler. Uzun boylu, kisa boylu, zayifi, kilolusu, kizili, esmeri, kumrali, sarisini her ozellikten insan var. Birbirinize sahip cikmak yerine yabancilaea yonelmeseniz daha iyi olur. Bu gidisle turk kizlari da elinizden gidicek cunku..

8
    29 Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      +1 yıl

Bence yabancı kadınlarla evlensinler temiz Türk kadınını hak etmiyor öyleler. Ve böyle tipler de karakter olsa adam olsalar temiz kız istemezler hangi yüzle istiyorlar? bu çürük elmaların beynin de sorun var kesinlikle. Umarım karşılarına öyle saf temiz bir kız çıkmaz. Genel evindeki kızlardan daha pislikler.

Yorumla
    • jugoslovenskialbanec
      jugoslovenskialbanec
      +1 yıl

Davul bile dengi dengine. Sen evlenene kadar herseyi yap sonra temiz kiz istiyorum yok oyle birsey. Kendin neysen oyle bir kizla evleniceksin. Bana gore de namus bacak arasinda degil beyinde. Once beyin nakli olsunlar saglikli beyine sahip bir kizla evlenebilmek icin pis zihniyetlerinden arinsinlar.

Yorumla
    • _pro_games_
      _pro_games_
      +1 yıl

Sen Türk kızı mısın @jugoslovenskialbanec

Yorumla
    • CeroOscuras
      CeroOscuras
      +1 yıl

@_pro_games_ ahahah ustaaaa fenasın 😂

Yorumla
    • _pro_games_
      _pro_games_
      +1 yıl

@CeroOscuras sen niye güldün ki ben bir soru sordum durduk yere sebepsiz yere gülme bence 😊

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

@inconnu01 Katılıyorum

Yorumla
    • jugoslovenskialbanec
      jugoslovenskialbanec
      +1 yıl

yari turkum yari degilim.

Yorumla
    • _pro_games_
      _pro_games_
      +1 yıl

niye tam Türk değilsin kız yarı kafir misin sen yarım müslüman mı olur saçmalama müslüman tam olunur git tam müslüman ol çabuk 😊. @jugoslovenskialbanec

Yorumla
    • _pro_games_
      _pro_games_
      +1 yıl

Tam Türk kızı ol

Yorumla
    • multimate
      multimate
      +1 yıl

Yoo bence genellemeyin bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı sizce temiz kız istemem normal değil mi?

Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      +1 yıl

Albanların bazıları da müslüman oluyor ve sizene kızdan. Sanki siz çok iyi bir müslümansınız.

Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      +1 yıl

Türk erkeği işte doğruları söyleyince hemen hakaret etmeye başlarlar. Yazık size.

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

@inconnu01 buna da katıldım :)

Yorumla
    • ---Emral-S
      ---Emral-S
      +1 yıl

Çok da umrumuzda umduğumuzu bulamadık sizden

Yorumla
    • ---Emral-S
      ---Emral-S
      +1 yıl

Şu hayvan desem değiller yaratık mıdır nedir neden hakaret ediyorsun ne hakla yaniii? Size mi kaldıl türk kızlarına yabancılar sizin gibi değil önyargılı türk kızları

Yorumla
    • jugoslovenskialbanec
      jugoslovenskialbanec
      +1 yıl

gidin yabanciyla evlenin o zaman kardesim turk kizi yakaniza mi yapisti bizle evlenin diye? Kimsenin sizi zorla tuttugu yok hadi gidin evlenin bakalim kac sene evli kalicaksiniz. Birbirinize sahip cikmak yerine sabahtan aksama kadar oturup turk kizi boyle yabanci kiz daha iyi diyorsunuz. Icinde bulunmadiginiz irkin sadece dis gorunusuyle konusuyorsunuz iclerine girin de gorun. Diyorum ya bu gidisle turk kizi da kalmiycak elinizde.

Yorumla
    • ---Emral-S
      ---Emral-S
      +1 yıl

Ya kusura bakma da Türk kızları da kendini bir şey sanıyor tripler kendi beğenmişlik nedir kraliçe misin hayırdır? Gençken erkeklerle fıngırdaş evlenmeye gelince düzgün paralı erkek yok öyle bir dünya kardeşim herkes dengi dengini bulsun. Bizden de zerre kılımız kıpırdamaz herkes hakkettiği evliliği yaşasın biz bu yüzden yabancı kadın istiyoruz bilmem anlatabildim ki.

Yorumla
    • jugoslovenskialbanec
      jugoslovenskialbanec
      +1 yıl

@_pro_games_ Ailemin yarisi musluman yarisi inancsiz dedim yazdigimi iyi oku yari muslumanim demedim dinsizim dedim. Inancim kimseyi ilgilendirmez. Şu insanlarin hayatina mudahale etme huylarinizi birakin kimsenin hayatinda inancinda soz hakkin yok kendi hayatindan sorumlusun.

Yorumla
    • jugoslovenskialbanec
      jugoslovenskialbanec
      +1 yıl

Bende yorumda farkli birsey demedim zaten. Turk erkekleri evlenene kadar herseyi yapip sonra temiz kiz istiyorum diye esek gibi aniriyor. Turk kizlari da herseyi yapip karsisina saf temiz cocuk cikarsa parmaginda oynatiyor. Herkes kendi gibi biriyle evlensin diyorum davul bile dengi dengine dedim farkli birsey soylemedim. Ama kizdigim nokta da şu. Yabanci kadinlar turk erkeklerini parali saniyor ve o yuzden evlenme hayalindeler turk vatandasligi alma hayalindeler 5 sene gecince cogu tekmeyi atiyor sonra televizyonda agliyor turk erkekleri dolandirildim diye. Istisna mutlu olanlar da var evet ama turk kizi bunu yapsa ölene kadar konusurlar. Her natasha'nin olganin guzelligine kanmayin sonra yine kurkcu dukkanina donuyorsunuz Iki tarafinda egoyu birakip birbirine sahip cikmasi lazim ne geliyorsa yabancilardan geliyor basiniza

Yorumla
    • ---Emral-S
      ---Emral-S
      +1 yıl

Neden peki umduğunu bulamıyor türk erkekleri türk kadınlarından? Suçlusu biz miyiz bu durumun biz sıkıldık artık tipik türk kızlarından gerçekten bak. Ben yabancı kadın la evlenmeyi düşünüyorum. Mümkünsede böyle olsun olucaksa evlilik biz bıktık tipik türk kadından

Yorumla
    • jugoslovenskialbanec
      jugoslovenskialbanec
      +1 yıl

O sizin tercihiniz ama maksimum evlilik suren 6 sene surucek demedi deme. Kultur yetistirilme ve amac farki var. Turk kizi seni sevdigi icin evlenir tribini ceker nazini ceker ama yabanci kadin vatandaslik almak para yemek icin evlenir ne nazini ceker ne sozunu dinler. Turk erkegi de laf dinlemeyen kadini sevmez hep bir liderlik takintilari vardir. O yuzden cok zor bulursun senden menfaat gutmeden evlenecek yabanci kadini. Umarim istedigin gibi birini bulursun

Yorumla
    • ---Emral-S
      ---Emral-S
      +1 yıl

Eyvallah sağol

Yorumla
    • ---Emral-S
      ---Emral-S
      +1 yıl

Sen Türk müsün

Yorumla
    • jugoslovenskialbanec
      jugoslovenskialbanec
      +1 yıl

yari turkum yari degilim

Yorumla
    • ---Emral-S
      ---Emral-S
      +1 yıl

Hmm. J

Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      +1 yıl

Keşke yabancı kadınlarla evlenseniz Türk kadınların hayatını mahvetmeseniz. Boşanınca da Türk kadını istemeye hakınız yok. Ve sen hayatında hiç yabancı kız tanımamışsın eminim ben yurt dışında yaşıyorum hep yabancı arkadaşlarım oldu kızların çoğu (benim gördüklerim böyle) para düşkünü parası olmayan erkekleri ezik olarak görüyorlar. Ve burdaki çoğu pis Türk erkekler yabancılarla her haltı yedikten sonra Türkiye’de yaşayan saf temiz kızlarla evleniyor ve utanmadan evli oldukları halde yabancı sevgili yapıyorlar ve bazıları da yabancılardan çoçuk yapıyor ama zavallı Türk kızın haberi bile olmuyor ailelerin de haberi olmuyor olsa da birşey demezler erkek hata yapmıştır derler kız aynısını yapsa öldürürler. Bu yüzden Türk erkeklerine hiç güvenmiyorum ve hiç Türk erkek arkadaşım yok çok itici ve mide bulandırıcısınız.

Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      +1 yıl

Ve Türk kızlarının hepsi para düşkünümü? Genelleme yapma sanki dünyadaki bütün kızları tanıdın. Erkeklerin çoğu bence para düşkünü. Türkiye’de yaşayan erkeklerin çoğu Avrupa’da yaşayan kızlarla para için evleniyor yaşadığım yerde çok gördüm. Bazılarınız kendinizi mükemmel olarak görüyorsunuz ama değilsiniz.

Yorumla
    • multimate
      multimate
      +1 yıl

@inconnu01 bütün Türk erkekleri aynı mı? Kaliteni gösteriyorsun bravo 👏

Yorumla
    • CeroOscuras
      CeroOscuras
      +1 yıl

@inconnu01 vuuuv guzel laf

Yorumla
  • müendisbey
    müendisbey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

@_TheDarkness_ kızların cevaplarına bakarsan neden beğenmediğimizi anlayabilirsin,''biz de onlara bayılıyoruz sanki'' ''size kalmadık italyan ingiliz erkekleri varken'' , sanki çoğu 2 dil bilen,3-4 ay içinde pasaport vize çıkartıp yurtdışında yaşayabilecek durumda, bunları söyleyenler, daha dışarı çıkabilmek için anne babasından izin koparmaya çalışanlar :) hepsinin içinde birer narsist yaşıyor, narsist insanları sadece biz değil kimse sevmez, zaten bu havaları da 30'larına kadar, sonrasında istemeye istemeye ''bayılıyoruz sanki'' dedikleriyle evleniyorlar...

3
    11 Yorumla
    • asuuumm
      asuuumm
      +1 yıl

Açıkçası kendi adıma konuşmak gerekirse kişiye göre muamele gösteriyorum. Ayrıca bizim kolaylıkla vize alamadığımız gibi sizin hemcinsleriniz de rusyaya ukraynaya hoop diye uçamıyorlar 😊😊

Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

@asuuumm uçamasınlar bir zahmet, bence de bu kadar kolay olmamalı :) ben almanyada master eğitim vizesi için bir taraflarımı yırtıyorum, ama gezip tozmak için millet bir çırpıda vize çıkartıyor, zoruma gidiyor gerçekten, halbuki en kolay vize eğitim vizesi olmalı

Yorumla
    • asuuumm
      asuuumm
      +1 yıl

Okul bittikten sonra ben de yüksek lisans yapıp master için yurtdışı yapmayı planlıyordum. Eğitim vizesi çıkartmak o kadar uğraştırıyor mu cidden.

Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

@asuuumm biraz öyle, çok şartı ve ayrıntısı var, almancan c1 olacak, ortalaman 3 üstü olacak, ya alman bankalarında10000 euro bloke hesapta paran olacak, ya garantörün olacak, ya da bursun olacak, motivasyon mektubu yazman gerek (almanca), başkasına yazdırırsan, birine çevirttiğini anlıyorlar o yüzden sen yazmalısın..
      beni en çok sinirlendiren ve üzen de, ben şartları sağlamak için hem okuyup hem dil öğrenip hem de işte çalışıp para biriktirirken, master vizesi almak için gecemi gündüzüme katarken,5 ay önce, instagramda rast geldiğim, hiçbir vasfı olmayan kızın biri, bir seyahat vizesi ile tüm avrupayı dolaşıyor, adalet mi bu şimdi? bence bu vize çeşitlerinin kolaylıklarını zorluklarını tekrar gözden geçirmeliler

Yorumla
    • asuuumm
      asuuumm
      +1 yıl

Woww bu kadar meşakkatli olduğunu bilmiyordum bizim hoca tam bir polyanna o zaman

Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

@asuuumm hangi hoca?

Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

@asuuumm ama başarırsan da önün açık oluyor, masterla giden zaten ülkede kalıp geri dönmüyor, benim de amacım bu

Yorumla
    • asuuumm
      asuuumm
      +1 yıl

Bizim üniversitede ki asistan bazen muhabbet ederdik de çok kolaymış gibi anlatırdı

Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

@asuuumm zor değil ama kolay da değil, disiplin gerektiriyor, ben sadece 4 saat uyuyorum bunun için sen düşün

Yorumla
    • müendisbey
      müendisbey
      +1 yıl

@asuuumm o asistanı bana gönder bir de ben konuşayım onunla :) yüksek yapan aleste yeterli puanı yapan herkes asistan olabiliyor artık

Yorumla
    • asuuumm
      asuuumm
      +1 yıl

İolur gönderirim 😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Rus kizi guzel, su kiz guzel diyorlarda turk kadinlari kendi kendine mi cocuk yapip doğuruyor. Turk kadını tum genini cocuga mi veriyor? Turk kizlarinin tipinin olusumunda kadin kadar türk erkeklerininde etkisi var. Belki ondandir ruslar kadar guzel olmamalarinin sebebi. Iki cinsiyetinde geni muhtesem olmayinca sizler ciftlesince ortaya cikanda bu kusura bakmayın. Bizimkiler kendi irkina karşı hep gorgusuz ve kaba. Turk erkekleri yabanci kizlara davrandigi gibi davranmıyor turk kizlarina. It gibi davraniyorlar türk kizlarina. Turk kizlari da öyle. Birbirinden bu kadar nefret eden, bu kadar kaba davranan, birbirlerini bu kadar begenmeyen baska ulke görmedim. Bizde yabanci hayranlığı var.

3
    0 Yorumla
  • UNNkNOWN35
    UNNkNOWN35 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Çünkü Türk erkekleri , Türk kadınlarını Ruslar ile, Türk kadınları Türk erkeklerini İtalyan erkekleri ile karşılaştırdığı için kime kimseyi beğenmiyor 😂

5
    0 Yorumla
  • Hinanar
    Hinanar Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Bunun en büyük sebebini p*rno sektörüne bağlıyorum.
    Türkler gen açısından çok geniş bir havuza sahiptir. Yozgatlı kızıllar, izmirli sarışınlar derken türlü türlü özellikte insan vardır.
    Elimden gelse tüm türk erkeklerine 7 kıtayı tur attırırdım. Görsünler onlarda dünyanın diğer kadınlarının bir farkı olmadığını.

3
    2 Yorumla
    • ---Emral-S
      ---Emral-S
      +1 yıl

Avrupalı kadınlarda iş var Türk kadınlarında iş yok net.

Yorumla
    • Hinanar
      Hinanar
      +1 yıl

@---Emral-S Herşey gönlünce olsun. Gönlünce olursa anlarsın zaten beni.

Yorumla
  • AtomunÇekirdeği
    AtomunÇekirdeği Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 67%
    +1 yıl

Türk erkekleri Türk kadınlarına deli oluyor lakin elde edemedikleri için onlara çamur atıyorlar. Başka ırk başka uyruklu kadınlar ile kıyaslayıp onları küçük göstermeye çalışıyorlar ki statülerini düşürsünler ve kendilerine bakma olanağı doğsun

Buradan tüm herkese sesleniyorum ki sizinde anneniz bir Türk yorum yaparken bunuda baz alın

ben şahsen başka uyruktan dikkatimi çekecek Türk kadınından daha güzel bir kadına raslamadım

3
    0 Yorumla
  • PaintMotors
    PaintMotors Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.

Tam benlik bir soru
    Su bir gerçek türk kadinin nazi çoğunlukla cekilmiyor birsey soruyorsun tavan yapiyor yüzüne bakıyorsun kendini beğeniyor uzun lafin kisasi turk kizarkadasim olmadi olamadi daha dogrusu hep rus alman yunan italyan vs vs konusurken relax konusuyorlar seninle bir bağ kuruyor sıcaklığını sana yansiyiyor parana puluna bakmiyor tr de isler farkli anladigim kadariyla 😏

4
    2 Yorumla
    • Elisolder
      Elisolder
      +1 yıl

Cocuklarinizi buna uygun yetiştirin bari gelecek nesiller iyi olsun

Yorumla
    • PaintMotors
      PaintMotors
      +1 yıl

Benim icin sorun yok 😁 yeterki iyi olsunlar 😏

Yorumla
  • papatya_çayı
    papatya_çayı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bence sorun bir insan kitlesini ''Türk erkeği'' '' Türk kadını'' olarak genellemekte yatıyor. Herkesin birbirinden farklı görüşleri huyları olabilir bu genelleme insanlara önyargıdan başka bir şey katmıyor bence. İnsanlar Türk kültüründeki kadın ve erkek figürü olmaya çalışmayı bırakıp kendileri gibi davransa her şey daha güzel olacak... Naçizane fikrimdir.

2
    0 Yorumla
  • TheBestGALATASARAY
    TheBestGALATASARAY Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı.

Türk kadınları kültür gereği soğuk yabani kolay değil dolayısıyla erkekler çok uğraşıyor kızların kapısında yığılma oluyor kızlar istediğine giderken erkekler uğraşıyor. Ee erkekte hem güzel hemde kolay yabancı kıza erişip hayatını yaşamak varken neden ugraşsın triple kezbanlıkla

2
    0 Yorumla
  • CnCN022
    CnCN022 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

İlkinde bir kızı iş yemeği toplantısı için ona mesaj atmıştım. Sorgu sual demeden direk bana sitemde bulunup engellemişti. Tabi beni engellediği için toplantı saatini öğrenememiş ve işten 1 hafta uzaklaştırılmıştı.- Bir barda bir kıza afedersiniz geçebilir miyim demiştim ve triplere girmişti. Ona yürüyormuşum diye sitemde bulunmuştu.-Geçen gün Yine merhaba nasılsınız diye mesaj attığım kız kendi kendine triplere girdi. Sanırım psikolojik sorunları vardı. Bunun gibi bir sürü örnekler var. Malesef Ülkemizde ki BAZI Kızlarımız kendilerini çok fazla severken, Başka insanları yıpratıyor.

2
    0 Yorumla
  • SasukeUchihaxD
    SasukeUchihaxD Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.

Ben ırkçılık yapmam. Bu genellemeye dahil değilim. Kriterlerime uyan kim varsa en sevilmeyen ırk bile olsa beğenirim. Milletin kararına değil kendi kararıma bakarım. Allah irade vermiş kullanın diye. Neye yarıyor kullanın bir. İradenizi keşfedin rahat edeceksiniz.

1
    0 Yorumla
  • fredomba
    fredomba Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 68%
    +1 yıl

Neden olacak naz desen tavan niyaz desen ateş , ne istek biter ne hülya. Dert zamanı kanser ederler, kavgada genetik tirip vitesi, nesilyken hepsi terazi burcu olurlar. Ön yargı çuvalı ama bir o kadarda kiskanclar. Rahat yok evlilik şart ee gezelim tozalım eğlenelim isterler. Tuttuğunu koparani nadir bulunur. Olsa keşke hepsinde de diğer huylarını ativersek bir kenara

1
    0 Yorumla
  • Dreamer-_-
    Dreamer-_- Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 64%
    +1 yıl

İki tarafın birbirini beğenmeme sebebi bence internette/dizilerde vs. gördükleri tiplerle orada yaşayan halk için genelleme yaptıklarını düşünüyorum. Her ulusun güzeli de çirkini de var. Bu takıntı bir bizde var maalesef.

5
    0 Yorumla
  • _ay_ışığı_1
    _ay_ışığı_1 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı.

Rusları, italyanları kısacası Avrupa ülkelerindeki kadınları beğeniyorlar çünkü cinsellik konusuna daha açıklar. Türkiye'de ki kadınların da öyle olmaları istiyorlar ama olunca da rospu damgasını koymadan duramıyorlar. Anlayamadım

5
    2 Yorumla
    • nurnoluyo
      nurnoluyo
      +1 yıl

💎💎💎

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • KürkMantoluHayri
    KürkMantoluHayri Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Uwww fenomene karşılık soru sormak he, yakışır :D Bilmem neden beğenmiyorsunuz? Kurban olun siz bize

5
    11 Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

fenomen değilmiş pardon :D

Yorumla
    • _TheDarkness_
      _TheDarkness_
      +1 yıl

Anlatsak bile sizler anlamazsınız boşver 😬

Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

anlatamayacağınız için mi anlamayız :D

Yorumla
    • _TheDarkness_
      _TheDarkness_
      +1 yıl

Gerçekleri görmeniz için ne yapmamız gerek jsjs

Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

anlatman kafi şekerko

Yorumla
    • _TheDarkness_
      _TheDarkness_
      +1 yıl

Çünkü çok güzeller jsjs misal sen hep yabancı kızların fotoğraflarını koymuyor musun genellikle profil fotosu olarak 😂 niye türk birini koymuyon hiç 😬

Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

ne biliyorsun hepsinin yabancı olduklarını? sana secerelerini mi verdim :D

Yorumla
    • _TheDarkness_
      _TheDarkness_
      +1 yıl

İstisna harici hep yabancı. Secere vermene gerek yok ki bir ara Barbara bile koymuştun.😂

Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

ona bakarsan demet özdemir bile koydum. hatta burcu biricik bile :D

Yorumla
    • _TheDarkness_
      _TheDarkness_
      +1 yıl

Onları görmedim bana hep yabancı denk geldi belki de 😂 hepsini beğenmiyoruz demedik zaten burcu biricik falan güzel 😬😂

Yorumla
    • ---Emral-S
      ---Emral-S
      +1 yıl

Biz Siz türk kızlarından haz alamıyoruz, beğenmiyoruz

Yorumla
  • Kızıntekiişte
    Kızıntekiişte Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl

Türk kadinlari Türk erkeklerini çok simarttigi için böyle diyorlar ama aslında yalan jsjs

4
    3 Yorumla
    • _TheDarkness_
      _TheDarkness_
      +1 yıl

Hadi ordan asıl biz sizi şımarttığımız için 4-4 lük sanıyorsunuz jsjs

Yorumla
    • Kızıntekiişte
      Kızıntekiişte
      +1 yıl

Yav he hee jsjs

Yorumla
    • multimate
      multimate
      +1 yıl

Kim kimi şımartıyor kendin bile inanmamışındır flkmvxbv @kizintekiiste

Yorumla
  • ta00ta
    ta00ta Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

Egolu olduklarını düşünüyorlar sanırım erkekler.
    Bir de Türk kadınlarını her gün görmeye alışkın oldukları için yabancılar daha çok dikkatlerini çekiyordur diye düşünüyorum, kıyaslama yapıyorlar kendilerince.

3
    0 Yorumla
  • KayıpThemis
    KayıpThemis Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 39%
    +1 yıl

Bekarken rus kızlarını ararlar evlilik yaşı gelince de Türk olsun hanım biri olsun sevgilisi olmamış olsun jdkdk ulan ne şeysiniz

6
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Genelde bu tarz kızları beğendiğiniz için.

4
    2 Yorumla
    • _TheDarkness_
      _TheDarkness_
      +1 yıl

Ama kız çok güzel şimdi Allah var 😂 bunu atacaktım detay görsele de sizler kıskanmayın diye atmadım jskdkd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Allah razı olsun 😅

Yorumla
  • Hatunsoruyorr
    Hatunsoruyorr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 71%
    +1 yıl

Genel olarak beğeniliyor nadiren arada istisnalar oluyor ki o istisnaları beb bike beğenmiyorum erkekler nasıl beğensin erkeklerede hak verelimm simdi haksızlık olmasın ama geneli beğeniliiyor sen yanlıs bilgi edinmişssin bence

2
    0 Yorumla
  • DominanT_love
    DominanT_love Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44
    +1 yıl

Kıllli lar hesapları erkeklere ödettirler genelde birde kadın erkek eşit derler kızları evinden alıp evine birakicaksin arabayla birde araba yeni olcak. hiç demezlerse mi bu yaşta nasıl aldın arabayı. işleri güçleri avmlerde boş boş gezmek nedenmi başıma geldi hepsi

2
    0 Yorumla
  • _Boncuğum_
    _Boncuğum_ Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 42%
    +1 yıl

Kimse elinde olanın kıymetini bilmez uzakta olan herşey hoş gelir de o yüzden

2
    4 Yorumla
    • _TheDarkness_
      _TheDarkness_
      +1 yıl

O yüzden mi gerçekten 😂

Yorumla
    • _Boncuğum_
      _Boncuğum_
      +1 yıl

Tabiki o yüzünden başka neden olacak 😂😂 güzellik diyeceksin onların bin katı daha güzel türk kadınları var

Yorumla
    • _TheDarkness_
      _TheDarkness_
      +1 yıl

Hani biz niye göremiyoz 😬😂

Yorumla
    • _Boncuğum_
      _Boncuğum_
      +1 yıl

🤣 güzel bakan güzel görür sizin bakışlarınız da problem

Yorumla
  • samfinger
    samfinger Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 77%
    +1 yıl

adam kızlara yaklaşmayı bilmez güzel kızları da arkadaş edinemez türk kızlarını beğenmez nerede bulacak kızı çoğu asosyal telefonla oynuyor bütün gün ben 14 yaşında yurdışından geldim arada giderim en ufak bir olayda bırakır giderler o kızı nasıl elinde tutacaksın klavyede yazmakla olmuyor benim kız arkadaşım gayet güzel çok beğeniyorum onu

0
    0 Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Bazen evet çekilmez yönleri olabiliyorlar. Ama ten tene geldi mi; seni de sevdiyse eğer;

ne Rus’u ne de Kolombiyalısı duygusallık ve cinsellik açısından Türk Kadınının yanına yaklaşabilir...

Önemli olan kendiniz için doğru kişiyi bulabilmek. Ritminize uygun kişiyi bulduğunuzda bedenleriniz ve ruhlarınız birbirinizde alışkanlık yapıyor çünkü. Biri olmasa diğeri özlüyor hemen. Kavuşma ve varma isteği Türk Kadınlarında daha güçlü bence👍🌸

0
    0 Yorumla
  • gıdıgıdıgıdı
    gıdıgıdıgıdı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

3 sene medeniyetin beşiğinde yaşamış bir erkek olarak, Türk kızları kadar ilgili ve şefkatli başka bir millet daha görmedim. Elbette istisnalar vardır. Tabii ki kaprisinden kanser eden Türk kızı da var. Ama unutmayın ki bu coğrafyadaki kadınlar, erkeklere ait olmak üzere kodlanmışlar. Buna ister ekonomik bağımlılık deyin, ister aile bütünlüğü deyin. Her erkeğin hayali bir millet/ırk vardır muhakkak ama ben çoğunlukla Türk kızı daha mutlu ediyor diyebilirim. (ydışı master sebebi ile bir çok milletten kısa dönem sevgilim oldu)

1
    0 Yorumla
  • nirhamm
    nirhamm Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Bizde onları çok beğenmioz gitsinler başka ülkelerden bulup getirsinler, getirebilirlerse virüslü virüslü.

4
    1 Yorumla
    • samfinger
      samfinger
      +1 yıl

ben yorum yapacağım şimdi bakarsın 👍

Yorumla
  • cilekhane
    cilekhane Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 61%
    +1 yıl

Öyle bir şey olsa kimse evlenmezdi diye düşünüyorum

5
    0 Yorumla
  • Chroall
    Chroall Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 89%
    +1 yıl

Asılsız bence. Beğenmiyorlar ama yine dönüp dolaşıp kimi alacaklar ki, ahahahahah... Bırakalım hayal kurmaya devam etsinler. :DD

3
    0 Yorumla
  • Amızittin
    Amızittin Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

Gereksiz tartisma ve drama yarattiklari icin, yoksa turk kizlari bence genel olarak guzel. Ama namus konusunda birsey diyemeyecegim, aile kavramini tam kavrayamamis, gozu disarda oyuncu cok var. Rus kadinlarindan bahsedilmis de genelde rus kadini evine evliligine sahip cikar.

1
    0 Yorumla
  • Hassanporcu
    Hassanporcu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 82%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.

İstekleri bitmiyor sanki hepsi vıktorıa secret mankeni ama tavırları öyle bide rus kadınlarına bak ne verirsen seviyor şimdi hangisine köle olursun sen söyle

2
    0 Yorumla
  • seytaninsusmayansesi
    seytaninsusmayansesi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 74%
    +1 yıl

Kıyaslama yapmakla kalıyorlar ılerıde eslerınız turk kızı erkegı olacak kavga etmeyı bırakın

4
    0 Yorumla
  • EncLume
    EncLume Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 87%
    +1 yıl

Türk erkekler demekki her erkeğe yavşayan kızları seviyor...
    Mmm tercih meselesi tabi.

4
    0 Yorumla
  • Karanlıkgökyüzümsün
    Karanlıkgökyüzümsün Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 57%
    +1 yıl

Çünkü burada onlara evlenmeden vermiyorlar ama Avrupa bu konuda daha geniş oluyor

4
    1 Yorumla
    • 61TRABZONLU
      61TRABZONLU
      +1 yıl

Bence şu an Türkiye Avrupa ile yarışır 🙂

Yorumla
  • NalinDilda
    NalinDilda Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 58%
    +1 yıl

Bazıları çok burnu kaf dağında özellikle kısa boylu ve çirkin olanlar hak veriyorum lakin onları da bu havaya sokan yine türk erkekleri

2
    0 Yorumla
  • sol_serit
    sol_serit Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.

şöyle konuşayım mesaj yerini bulsun
    birgün zengin olursam
    yabancı bir kız ile evlenirim inşallah
    mesela rus olabilir

2
    0 Yorumla
  • PilotBeyy_
    PilotBeyy_ Takip Et
    Bilge Yaş: 29
    +1 yıl

Mesele aslında dış görünüşleri değil.
    Kişiliklerinde problem var. Gülümsemekte dahi zorluk çekiyorlar.
    Dürüstlüklerinden bile şüphe ettiğin bir insanı beğensen ne olur beğenmesen ne olur?

3
    0 Yorumla
  • biricevapliyor
    biricevapliyor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 57%
    +1 yıl

Öncelikle Türkler e göre Slav İskandinav bölgesi kadınları daha güzel, ayrıca ybancılar daha az trip atıyo eşlerine de daha fazla sadıklar.

2
    0 Yorumla
  • EemeraldD
    EemeraldD Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

Türk kadınları da onları beğenmiyor bu kısır bir döngü.

3
    0 Yorumla
  • İcelimcicekolalim
    İcelimcicekolalim Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 32%
    +1 yıl

Türk kadınları da Türk erkeklerine ölüp bitiyordu 😒

3
    2 Yorumla
    • ---Emral-S
      ---Emral-S
      +1 yıl

Biz size ölüp bitiyoruz o kesin de

Yorumla
    • ---Emral-S
      ---Emral-S
      +1 yıl

😂😂😂😂😂

Yorumla
  • Zorba3495
    Zorba3495 Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı.

Turk kadinalrida bizi begenmiyor zaten.
    Hepimizin bir burnu havalarda.
    Neyse sevdiğim bebi begensin yeter ya 😂

3
    0 Yorumla
  • Kaya51
    Kaya51 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Aslında çoğu beğeniyor çünkü kendileri de mükemmel değiller. Ama kendi adıma beğenmediklerim genelde kilolu, kötü giyimli ve fikir olarak cahil insanlar. Yani güzellik falan çok da önemli değil.

1
    0 Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Nie? ndn? begenelım? türk kızları sorun yumagı , al bitane rus kızı ohh be mis , sonra tak koluna catlasın bizim ezikler

1
    0 Yorumla
  • Serhat1836
    Serhat1836 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 30%
    +1 yıl

Ben begeniyorum fakat bizim Turk kızlarını anlamak da Vinci şifresi cozmek gibi her erkegi ayni keseye koyuyosunuz hepsi gozunuzde sapık olarak gozukuyo ayrica cok terssiniz terslemeye bayiliyorsunuz onun haricinde guzellik olarak Turkish girl

1
    1 Yorumla
    • Elisolder
      Elisolder
      +1 yıl

😂 Bazıları hayata karşı öyleler tebessüm ediyorsun skecek gibi bakiyor yani bize de ayni

Yorumla
  • serefsiztospik
    serefsiztospik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Erkekler sanki bir işe yariyolarda birde ustune kizlari begenmiyolar lor peynirleri

3
    1 Yorumla
    • hamsiyesomonye
      hamsiyesomonye
      +1 yıl

Ahahshs

Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.

Kızlarımız gereksiz egolarını bıraksalar aslında başımızın tacilarda ego olayı bozuyor

2
    0 Yorumla
  • beanna
    beanna Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 64%
    +1 yıl

böyle bir şey yok sanal dışında rastlamadım bu gruba

2
    0 Yorumla
  • Rainofsprkle2
    Rainofsprkle2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 55%
    +1 yıl

Turk erkeginin turk kadinini begenmeme durumu olamaz cunki ustunlugu yok birbirlerine. Ikiside ayni amin mahsulu. Kadin erkek hepiniz aynisiniz. O yuzden birbirinizin anasina sovmekten vazgecin.

2
    0 Yorumla
  • _ViViR-
    _ViViR- Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 49%
    +1 yıl

Hayda.. o da nerden çıktı şimdi.. yapma böyle şeyler😀
    Yurdum insanı yapmaz ölee şeyler...

2
    0 Yorumla
  • AsliYevrum
    AsliYevrum Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 32%
    +1 yıl

Türk erkekleri kendilerini bilmiyor mu ki türk kadinlarini begenmemezlik ediyorlar? Bakimsiz olan, giyinmesini bilmeyen, cogunlukla fiziksel yetersiz kalanlar onlarin yüzde 95i. :/ Para desen o da yok cogunda.

0
    0 Yorumla
  • Sunnyanswater
    Sunnyanswater Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Civciv çıktığı yumurtayı beğenmezmiş. 😂😂Saka bir yana Türk kadınlarının suanki sürümünü ben de pek beğenmiyorum. Cok fazla abuk subuk hareketleri var. Acaba ben Türk değil miyim diyorum.

5
    0 Yorumla
  • LoveAndEngineering
    LoveAndEngineering Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 46%
    +1 yıl

Kimse kimseyi begenmek zorunda degil abicim, genelleme yapmanin bir anlami yok.

5
    0 Yorumla
  • BLACKQUEENGRANDE
    BLACKQUEENGRANDE Takip Et
    Yoda Yaş: 26
    +1 yıl

Egolu olduğumuzu düşünüyorlar, bu yüzden sanırım 🙂🎀

2
    0 Yorumla
  • herkesinsevdiğibiri
    herkesinsevdiğibiri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Trip olayını söylüyorlar hep, ama genel olarak seviyorlar, öyle olmasa bile bizde onlara bayılmıyoruz nihayetinde!

1
    0 Yorumla
  • gökyüzüiçimde
    gökyüzüiçimde Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Tribi nazı gazı çekilmiyor ve ne istediklerini bilmiyorlar. Tıpkı türk erkekleri gibi 😊e ne yapsınlar kendileri gibilerine katlanmak zor olsa gerek.

2
    0 Yorumla
  • Fearless9294
    Fearless9294 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 50%
    +1 yıl

Bence Türk kızları güzel hatta Avrupalıya benzeyen çok Türk var

1
    0 Yorumla
  • jessica7777
    jessica7777 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 47%
    +1 yıl

bir tarafim turk bir tarafim fransiz ama trip atma konusunda dunya markasiyiz sanirim 😁😁

1
    0 Yorumla
  • Esmer-dorianGray
    Esmer-dorianGray Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 80%
    +1 yıl

Hem genetik kodları kötü hem zeka oranları düşük resmen zulm ceza gibiler.😅

1
    0 Yorumla
  • ÇiçeğiburnundaAnne
    ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Neden beğenmiyorsunuz bizi heh çabuk hesap verin 😜😂😂

1
    13 Yorumla
    • _pro_games_
      _pro_games_
      +1 yıl

tipsiz olduğun için olabilir 😊. @ÇiçeğiburnundaAnne

Yorumla
    • ÇiçeğiburnundaAnne
      ÇiçeğiburnundaAnne
      +1 yıl

Kurban ol sen benim tipime şuraya bir foto koyarım dibin düşer 😉

Yorumla
    • ÇiçeğiburnundaAnne
      ÇiçeğiburnundaAnne
      +1 yıl

Ayrıca herşey tiple olmuyor birgün gelir dişlerin dökülür saçlarına ak düşer ama o günlerde yanında sana bir bardak su getiricek fedakar cefakar bir hatunun olsun istersin 🙃

Yorumla
    • _pro_games_
      _pro_games_
      +1 yıl

Fake fotoyu ayırt edebiliyorum en azından bilgisayar bölümü okumanın. Faydaları var kızım 😊. @ÇiçeğiburnundaAnne tipsiz kızlarla uğraşamam. Ben güzel olucak birkere ve bakire olucak benim bakire olduğum gibi ben nasıl bakire kaldı isem o da bakire olması gerekiyor 😉

Yorumla
    • _pro_games_
      _pro_games_
      +1 yıl

Bilmem anlatabiliyor muyum

Yorumla
    • ÇiçeğiburnundaAnne
      ÇiçeğiburnundaAnne
      +1 yıl

19 yaşındaymışsın karşımdakinin çocuk olduğunu en baştan anlamalıydım kusura bakma kardeş aynen devam 👍🏼😁

Yorumla
    • _pro_games_
      _pro_games_
      +1 yıl

Ne çocuğu yav açıyorsunuz sahte profil yazıyorsun oraya 25 yaş oluyorsun 25 yaşında bende buna inandım mı sanıyorsun sen kimi kandırıyorsun TC kimlik fotosu at yiyorsa 25 olduğunu ispatla bana @ÇiçeğiburnundaAnne senin yaşın 17 18 dir en fazla atma yalan yalancı kız senin gibi 25 olup 17 lik kızları çok gördüm ben sitede 14 yaşında olan Kız bile gördüm sitede hep palavra bunlar senin profilinde yazan yaşı da üye olurken sallamışsın işte 😊 itiraf et bence 17 yaşında olduğunu site 17 olduğunu eninde sonunda anlar hesabın otomatik olarak iptal olucaktır 24 saat içinde Zaten

Yorumla
    • ÇiçeğiburnundaAnne
      ÇiçeğiburnundaAnne
      +1 yıl

Kimlik atarım özür dilemek zorunda kalırsın 26.07.1994 hadi kardeşim 🙋

Yorumla
    • _pro_games_
      _pro_games_
      +1 yıl

Ne özürü at kimliği hadi bakalım kanıtla 1994 lü olduğunu 😊. @ÇiçeğiburnundaAnne

Yorumla
    • _pro_games_
      _pro_games_
      +1 yıl

ne oldu cadoloz 2saat oldu sustun ya sustururum ben herkesi böyle işte Kağan ın karşısında böyle susacak bütün çenesi düşük boş konuşan Türk kızları herkesi susturacam böyle 😊😌. @ÇiçeğiburnundaAnne

Yorumla
    • ÇiçeğiburnundaAnne
      ÇiçeğiburnundaAnne
      +1 yıl

Kaale almıyorum sadece çocukla çocuk olamam 💁

Yorumla
    • ÇiçeğiburnundaAnne
      ÇiçeğiburnundaAnne
      +1 yıl

https://www.resimag.com/i/ad20ba2509c

Yorumla
    • ÇiçeğiburnundaAnne
      ÇiçeğiburnundaAnne
      +1 yıl

Sırf sus diye kokuyorum gerçi senin gibiler buna da bahane bulur da kimliği komple çekip de buraya koyucak halim yok şimdi yaşıtlarınla takılma zamanı hoşçakal 🙋

Yorumla
  • dilhun07
    dilhun07 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

Çünkü Rus kızla sevgili olan bir erkek bunun tadını aldıktan sonra hiçbir Türk kızıyla olamaz.

1
    0 Yorumla
  • Çatlaklar_Sultanı
    Çatlaklar_Sultanı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Akılları seksten başka 1 şeye çalışmadığındandır...

7
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (156)
Devamını Gör(201)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Türk erkekleri Türk kadınlarını neden beğenmiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk erkekleri Türk kadınlarını neden beğenmezler? 27 cevap verildi
Türk erkekleri neden Türk kadınlarını beğenmez? 28 cevap verildi
Türk erkekleri neden türk kadınlarını beğenmez? 17 cevap verildi
Erkekler, Türk kadınlarını neden beğenmezler? 86 cevap verildi
Sizce Türk erkekleri Türk kadınlarını neden beğenmiyor? 126 cevap verildi
Türk erkekleri neden türk kadınlarını sevmiyo? 72 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sosyal medya 5 litrelik su şişesiyle sınava giren genci konuşuyor! Siz de çok su içiyor musunuz?
  • Dikkatli biri misin?
  • Sevmek mi, gitmek mi?
  • Geçmeyen ağrınız var mı?
  • Zaman herşeyin ilacı mıdır?
  • Ne dinliyosun şu an?
  • Gücünden emin misin?
  • Uyandiginizda karsinizda biri olsaydi ne yapardiniz?
  • Oyunlar da En sinir bozucu olan durumlar nedir size göre 😅?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨