+1 yılHer iki cinsin bazı kesimi için aynı şey geçerli fakat o kadar anlamsız geliyor ki...
Bu beğenmeyenler her istediği yapılan şımarık çocukların büyümüş hali bence.
Bütün hükmü kendinde görürse, sadece kendini önemserse ve karşısında ki insandan da buna gık dahi çıkarmamasını beklerse tabii beğenmez. Tüh napsak şimdi? 😒😒11 Yorumla- +1 yıl
Bencede o çocuklar 😃
En İyi Cevaplar
+1 yılKaliteli Türk erkekleri kendileri giib kaliteli Türk kadınını her zamn el üerinde tutar ve kıymetini bilir
Türk kadınını beğenmeyenlere bakınca bellidir. Karakter tip eğitim kültür saygı hiçbiri yok ahahahhaah E onlarda kendilerinden üstün olan Türk kadınını elbette karalayacaktır. Kendileri gibisini de baş tacı edeceklerdir. ondan sonra Türk kadını neden egolu. E arkadaşım sen hak etmeyen paçozların bir tarafını kaldırırsan kibir de olur ego da.
Bir de bunu hak eden kadın müsfetteleri var, onlar zaten beğeniye değmez.32 Yorumla- +1 yıl
💣👏👏
- +1 yıl
😎😎
+1 yılKanka ona bakarsan Türk kadınlarda Türk erkeklerini beğenmiyor bizim Toplumun en büyük eksiği zaten ırk ayrımı Hani yabancıları böyle çok el üstünde tutan bazı sivri zekalılar var ya anıyor ki o beğendiği uykular çok temiz onların içinde hep iyi insanlar var hiç kimse unutmasın ki her ırkta kötü insan var İyi insan var siz iyisine denk gelme misiniz iyisine denk gelmeyen insandan hemen ırkını aşağılıyor bunu kadar saçma bir şey var mı gerçekten çok ergence ve çok komik
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Çünkü ego konusunda master seviye kendileri (bazıları hariç tabii ki) :D
Bu bazı erkeklerde de var43 Yorumla- +1 yıl
Katıldım buna
- +1 yıl
Rica ederim 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk kez böyle bir şey duydum bence Türk erkekleri de Türk kadınları da gerçekten iyiler hem görünüş olarak hem insanlık olarak bak ben mesela Toronto‘da yaşıyorum ya burada o kadar çok insan varki rus alman İtalyan İspanyol gerçekten her tür insanın her renk insanın olduğu bir yerde yaşıyor ama emin ol gerçekten mesela Türkiye’de bazı erkekler ya da bazı kadınlar var gerçekten iyiler tek sorun Türkiye’de şu geri zihniyete millet yenik düşüyor.
50 Yorumla
+1 yılUmurumda değil benim ya. Yani benim hiç türk erkeği beğenmeme huyum olmadı. Herkes önce anne babasını baz almalı böyle bir genelleme adı altında ülkemizdeki kadın veya erkekleri kötülemek yerine. El aşığı olmadım hiç. Birini seversin o kişi türk olmaz onu anlarım. Özellikle yabancı aşığı olanları garipsiyorum.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkekleri Türk kadınını begenmiyorum diyor ama bunu diyenlerin çoğu iki lafı bir araya getiripte konuşamayan tipler yurt dışındaki bayanları daha çok begeniyorlar ama bakalım onlar bizim erkekleri yakışıklı olduğu icinmi yoksa (buraya dikkat) sen istiyorsun duj verecek 50 dolar daha deyip neden Türk erkegi tercihini ortaya koyuyorlar zaten cebindeki son parasına kadar veren bu damacana miken arkadaşlar burada yüzlerine bakilmadiginda Türk kızlarına pok atmayı seviyorlar he diyeceksiniz ki sen Türk erkeği değilmisin bukadar eleştiri niye ne zaman sapla samanı Türk erkeği ayırmayı becerdiginde kadının kalitelisine ulasamadiginda kaşar yakistirmasini bıraktığında selam diye söze başlayıp onuncu kelimede nude istemezse Türk kızlarının kalbinde farklı bir yerde olurlar
40 Yorumla
+1 yılAnlamsız trip sürekli kendini kanitla kafası seviyorsan amuda kalkıp saatte 40 km hızla dönerken beni sevdiğini söylemezsen sana inanmam düşüncesi gereksiz kıskançlık mesajın sürekli sonuna cevap vermeleri sürekli kendilerini ya da sevgililerini bir başkalarının sevgilileri ile kiyaslamalari üst düzey dedikodu yapmaları oturup tırnağı kırılsa bacağı kopmuş gibi ilgi alaka bekleyip sen yorgan döşek olduğunda neden geç cevap veriyorsun gibi sualleri olmaları kendi ozguvensizliginin hıncını onu seven adamdan almaları
20 YorumlaKendileri efenim Miss Türkey erkek güzeli oluyorlar da ondan…. Hakları değil mi sence de 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle 😃😃 bak onlar çirkefleşmese bizde onlara karşı çirkefleşmeyeceğiz
Genelleme Yapmak Çok Yanlış Olur Bende Erkeğim Ama ben Türk Kızlarını Seviyorum 😊💖 Ben Irk Ayrımı Asla Yapmam İnsanin kalbine bakarım ben tabi birde edep Ahlak Ahlaksız olan kızlardan Nefret ederim ama iyimser Namuslu kızları çok severim onlar can can 💚 Beğenmeyen erkekler kendinize bakın sanki siz çok yakışıklısiniz
20 Yorumla
+1 yılTam tersi hanımları da öyle
herkes birbirini eleştiriyor ama sonra da gidip eleştirdiği bir hanımla evleniyo ya da beyle
tuhaf olan da bu20 Yorumla
+1 yılbeğenmek... yaa evlenene kadar kilonuzu korursunuz eyvallah, bakım deden o da tamam. Evlendikten sonra neden koca. ötlü teyzelere dönüşüyorsunuz onu anlamıyorum. Saçlar topuz, altta eşofman.. vs... vs
22 Yorumla- +1 yıl
Hahaha erkeklerde öyle
- +1 yıl
e yani evet 😅😂
- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılAslında Türk kadınlarını beğeniyoruz siz öyle bir şeysiniz ki beğenmediğimizi düşünüyorsunuz bence. Işte tam burada kaybediyorsunuz. Bu arada ilk 3 hangi ulkeymis? 😅
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha gıcık :D
Onlar beğense ne olur, beğenmese ne 💃 Türk kadını elini sallasa ellisi. Yaşasın ırkımızın kadınları 🇦🇿🇹🇷🇰🇬🇰🇿🇹🇲🇺🇿
22 Yorumla- +1 yıl
Gaza geldik 🇹🇷😃💅
+1 yılBence bunu genellemek doğru değil.. Sırf farklı ırktan oldukları içindir böyle düşünenlerin sebebi.. Güzellik, çirkinlik değil zaten mevzu..
Yabancı biriyle yaşayınca zaten fark olmadığını anlayacaklar..
Belki bakımlı olma konusunda bir tık geride olabiliriz kadın ve erkekler olarak..
Hayaller yerine hayatlara odaklanmalıyız..10 Yorumla
+1 yılTürk kızları vermiyor o yüzden. Ama Ruslar öyle mi🥳
10 Yorumla
+1 yılBeğenmiyor halleri buysa, beğendiklerinde düşünemiyorum.
Türk erkekleri ayak yapıyor bana bile yazanlar var takmayın onları jsjdf11 Yorumla- +1 yıl
Tamam bu iyiydi
- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılİlkez duydum böyle bişey mi varmış,
Enterasan gerçekten..
Soruyorum Türk erkeklerine Türk kızlarını beğenmiyormusunuz?12 Yorumla- +1 yıl
Bende sordum :D sonunda 100 kişiye sorduk anketi gibi güncelleme yapıcam
- +1 yıl
Hadi bakalım görücez sonucu
+1 yılBen şahsen çok beğeniyorum
Kadına değer vermek; erkeğe güç veriyor, motivasyonunu artırıyor ve özgüvenine katkı sağlıyor
Kadın ruhunu çok iyi tanıdığım için karşılık düşünmeden değer veriyorum
Kadına samimiyetle değer verirsen sana herşeyini verir10 YorumlaVerseler nefessiz sever diye bi tabir var 🤣🤣 kendine ve çevresine saygısı olan hiçbir canlı bu tarz söylemlerle saçmalamaz diye düşünüyorum. Türk kadınına laf atan önce kendi annesine, kardeşine baksın sonra da açsın aynada mabadına baksın.
20 Yorumla
+1 yılÜlkemizdeki abazanlar sayesinde en çirkinleri, en kalitesizleri bile kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyor. başka ülkelerin kadınlarıyla kıyasladığınızda da çirkefleşiyorlar hemen.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkek ve kadınlarda bir havaaaaa varkiii
O biçim o yüzden evde kalanlar en iyisini alacağım derken en kötüsüne düşünler
Yabancı bayanları bende beğenirim ama bu değildirki bizim bayanlarımız iyi değil10 Yorumla
+1 yılTürk kızları çok güzel ve seksi oluyorsunuz ben hepinizi beğeniyorum hele bide 25,35 yaş arası kadınlar azıyorum size bana yüz verince hepiniz mi güzel olursunuz ya deliriyorum ulen size evli kadınlar hariç ve sevgilisi olanlar hariç 😋😉
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yıllık Türk erkegiyim, ilk kez böyle bir şey duyuyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaa daha öğrenmen gereken çok şey var Halil 😃
- +1 yıl
Yasim daha kucuk. Zamanla ögrenirim 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmiyor mu? Beğeniyor ama zor ulaşıyor hal böyle olunca da onlarda ne yapsınlar garibanlar beğenmiyor ayağına yatıyorlar.👀
20 Yorumla Çabuk simariyirsuniz , çabuk kendinizi kaybediyorsunuz , sürekli soyleniyorsunuz , bazı şeyleri yapmak istiyorsunuz ama istemiyor gibi davranıyorsunuz , yoruyorsunuz.
20 YorumlaTürk erkekleri türk kadınına layık olamıyor. Ne diyor Atamız " Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın." Layıkıyla bakmaktan acizler.
10 Yorumla
+1 yılÇok uzun bir konu... Yerli kadınların hayata bakışıyla alakalı... ama begenmiyorlar yanlış tabir, begeniyolar ama yabancıları daha çok begeniyolar diyelim:)))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yok öyle bir dünya öyle söyleyen erkek yalan söylüyor şahsen ben yabancı kadın kanım çekmiyor ama Türk kadını içim eriyor iyi ki kadınlarımız var sizleri çok seviyorum türk kadınları 🤗😃😘😍
10 Yorumla
+1 yılben cok begeniyoeum turk erkekleri cok cirkin gobekliler hepsi bide hala kizlarimi begenmeyecekler kizlarin hepsi cok guzel erkekler cirkin asil turk kizlari turk erkeklerini begenmiyo
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Biz Turk erkekleri nazimiz gectigi icin Turk kizlarina takiliyoruz. yani bizim nazimiz size gecer, sizinki de bize gecer.
Turk kizlarida dunyada dereceye girer bence.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılİşine geldiği yerde özgürlükçü ve eşitlikten yana, gelmediğinde ataerkil tavra devam etmeleri. Yoksa kadınlarımiz Allah için güzeller.
10 Yorumla
+1 yılRahatlık batıyor da ondan. Biz Türk kadınları olarak sevince biraz fazla yüz verip kaf dağına çıkarıyoruz ondan oluyor bunlar
10 Yorumla
+1 yılYetinmeyi bilmedikleri için. Olduğu gibi kabullenmedikleri için. Kendilerini dört dörtlük gördükleri için.
10 YorumlaEstağfurullah, daha her daim bizim başımızın tacıdırlar. Şahsıma hiç yabancı hayranlığım olmadı diyebilirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılUlaşılmayan cazip geliyordur.
Daha rahat oldukları için olabilir
Yabancı kadınlar ilgimi çekmiyor.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Mecbur beğenecekler.
Ülkede mutsuzluk sendromu mevcut.
Kendilerini beğenmeyen başkasını zor beğenir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Her iki cinstede çoğunlukla gereksiz bir ego olduğu için karşı cinsi beğenmeme durumu mevcut
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılAcaba yuva kuracak kadar değilde yuva yıkacak kadar çok şey istemelerinden olabilir mi?
10 Yorumla
+1 yılSanırım negatif yönleri konuşulduğu için ayrıca hepsi bir değil
10 Yorumla
+1 yılBence güzeller ve harika görünüyorlar. Ama tam tersi sanki onlar bizi beğenmiyor diye düşünüyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kel ve göbekli çoğu diğer kısmı da yakışıklı ama beyni yok egosu çok.
10 Yorumla
+1 yılTürk kadınına iki yüz ver kendini dünya dışı sanıyor o ego peygamberde bile yok
10 Yorumla
+1 yılUkraynada savaş çıksada Türkiye'ye mülteci gelse en azından egolu türk kızlarının değeri düşer
10 YorumlaCinsellik yüzünden bence yabancı kadınlar daha kolay elde edilebilir.
10 YorumlaÇünkü insanlara ekonomik gelir ve statülerine göre değer verdikleri için….
10 YorumlaBen biraz bakımlı olan tüm kadınları beğeniyorum fakat bakımlı olup olmama Türkiye'de eşit oranda bence :D Yurt dışında olup da bakımsız olan pek insan göremiyorum, tercihleri etkileyen en önemli neden bu olabilir. Bakım, bakım, bakım
10 Yorumla
+1 yılCüzdan sevdasından vazgeçtiklerinde sevileceklerdir
10 Yorumla
+1 yılBiz beğeniyoruz ya kim demiş beğenmiyoruz diye. Olay sadece şundan ibaret beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim beni beğenmez sonra da ulaşamadığına bok atıp ben bunu beğenmiyom o istedi de ben istemedim yaa derler 😂
00 Yorumla
+1 yılYani onların boy ortalaması bile 173 Ken Türkiye de uzun bir kadınla evlenmeye uyanırlar Rusya da alip hava atarlar. Zaten sadakat denen bir şey de yok
22 Yorumla- +1 yıl
Utanirlar.
- +1 yıl
Ne diyorsun kızım sen. Turk erkegi boy ortalaması 1.79 olurken, turk kadınlarının boy ortalaması sabit kalmıştır. Git biraz araştır 😂
Bu siteye gore ne kadar da objektif cevaplanabilecek bir soru😄 sartlar surtla ozellikler sayilir sayilir en sonunda aile yapisina uygun biri begenilir ve love story
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse size gerçeği yazmayacak kendi doğrularını yazacaktır yeri gelmişken esprisine bu videoyu genelleyerek üzgünüm paylaşıyorum
https://www.youtube.com/embed/0Cj-FwW2qXw10 YorumlaValla biz beğeniyoruz da onlar kendilerini ya hiç begenmiyorlar ya da tam tersi biz beğendiğimiz de bı tarafları kalkıyor beğendiğimize pişman ediyorlar
10 Yorumla
+1 yılBunun terside var sosi öyle deme
10 Yorumla
+1 yıl8 ülkeye gittim rusya Ukrayna dahil Türk kadınları çok kendileri farkında değil güzel olmayanın havasından geçilmiyor güzeli kenarda garibim bende ne eksik diye sorguluyo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlar köle aradiklari için her yerde kullanmalik ariyolar rus seviyorlarmis kendi hallerine bakmadan
10 YorumlaIrktan ötürü değil birazda karakter meselesi birde türk kızları biraz daha fazla trip atıyorlar onun dışında güzelliğine laf yok
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Türk kadınları çok mu farklı sosi 😊
17 Yorumla- +1 yıl
Farkımız var :D
- +1 yıl
Şarkı bomba 😃🙏 Türk erkekleri Kadınları beğenmiyor diye misilleme yapıyoruz hahah
- +1 yıl
🥳🥳tamamdır o zaman
+1 yılRus erkekleri de Rus kadinlarini çekici bulmaz. Dünya kuresellesti artik. Yabanci yabancıya daha çekici geliyor. Kadınlar için de öyle.
10 YorumlaTürk kadınının gereksiz tiribi gereksiz nazı bitmiyor her konuda mızmızlanır erkek de beğenmez sebebi bunlar
10 Yorumlaaynı döngü ne kızlar erkekleri ne erkekler kızları beğenıyor çünkü yurtdışına ait sadece güzel olan ve ünlü olanları gördüler hepsini öyle sanıyorlar
10 Yorumla
+1 yılO nerden çıktı her erkek aynı mı
11 Yorumla- +1 yıl
Değil tatlım
Hiç olmadi ki tecrube edip görüş yazayım. Bi fikrim yok yâni
10 Yorumla
+1 yılBen beğeniyorum. Ama utangacim diye sevgilim olmuyor.
10 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne