+1 yıl
Yabancı ve Türk kızı arasındaki farklar :
Yabancı bir kadınla konuştuğunda senin eğitimine karakterine kişiliğine odaklanır. Türk kızıyla konuşursun evin araban var mı kaç para kazanıyorsun demeye başlar.
Türk kızları arasında çok güzel kızlar var mı evet var ama o kızla evlen evlenince kocayı elde ettim diye kendisini salmaya başlar. Birde çocuk yaparsa kendisini bulunmaz hint kumaşı sanarak atını koşturmaya çabalar ve daha da fazla salar. Sen hiç ajda pekkan gibi fiziği olan annenne babaanne gördün mü? Ama yabancılarda bu çok çok fazla.
Bakımsız kızlarımız yok mu buda aşırı derecede fazla.
Türk kızlarının çoğu cahilken yurtdışında cahil bulman zordur. Kafelere git örneğin amerikan kızı kitap okuyarak kahve içerken türk kızı tiktokta dolaşıyordur. Genelleme yapmıyorum çoğunluktan bahsediyorum.
Bir erkek parasına bakan kızı mı ister karakterine kişiliğine bakan mı ister ya da ona aşık olanı mı ister yoksa aşık numarası yapıp gözü parada olanı mı? Evlenmeden önce neyse o kalacak kızı mı ister evlenince salacak kızı mı ister
Yani arada dağlar kadar fark var.
En basiti yabancı birisiyle sohbet et sana tonla şey katar Türk ise esra erolu izledim Müge anlıyı izledim komşusu akrabası bu gibi boş şeyleri anlatır durur.
Türk komşuya hava atmak için koltukları yeniler yabancı dünya turuna çıkmak için kullanır o parayı vs vs
Kısaca yabancı kızlar veya yabancı kültürde yetişmiş kızlar huzur verirken, bizim kızların hep başı ağrıyor. Haftada en az 3 kere30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bu soruyu ters şekilde sorsan daha iyi olurdu yabancı kadınlar Türk erkeklerine hayran ve çok seviyorlar Türk kadınları Türk erkeklerini maalesef beğenmiyorlar belli bir grup erkek var onları beğeniyorlar sadece birde göçmen erkekleri çok beğeniyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır alakası yok. Yabancı erkekler Türk kadınlarını öve öve bitiremiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılTürk kadını Türk erkeği diye başlayan cümleler artık komik geliyor bana...
Beğenmeyen ingiliz gus Fransız artık hangi ülkenin vatandaşı kadını istiyorsa ona gitsin tabi o kadinlar o erkekllere bakarsa🤣
412 Yorumla- +1 yıl
shsjsj italyan erkekleri üfff
- +1 yıl
Asıl İskandinav erkekleri 😋
- +1 yıl
Dur şimdi çalışırken düşünmeyelim djdjs
- +1 yıl
Yatağında uzanmış müzik dinliyorum düşünüyorum ve offff neyse bende dusunmiyim dünya ahiret bacimlar 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
hshs :D tam düşünmedik ortammış
- +1 yıl
Aynen öyle ahhh ahhh🤣🤣🤣
- +1 yıl
düşünmelik* 🤦🏼♀️ 😅 neyseki sen anladın
- +1 yıl
Biz birbirimizi anlıyoruz 😄
- +1 yıl
Varlığın şükür sebebi maviş 😃
- +1 yıl
Seninde öyle sekerim 😘
- +1 yıl
♥️
- +1 yıl
Türk erkeği veya kadını diye hitap edilmesinin sebebi ülkemizde mülteci oldukta ondan😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yoo baya baya beğeniyor. Ortalık yerde yok ben beğenmiyorum, bakmıyorum diye ahlam keser ama özellerde sırnaşır durur jfjfj
14 Yorumla- +1 yıl
Oha kaya uçtu burdaaan 😅
- +1 yıl
O zaman taş 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmezse beğenecek başka bir ülkenin erkeği bulunur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet türk erkekleri türk kadınlarını beğenmiyor ayni en azından ben kendi adıma konuşursam beğenmiyorum zaten herkes aynı değildir yani genelleme yapmıyorum ama türk kızları genel olarak aşkı yaşamak için bence uygun değil pek. genelde çok takıntılı olurlar kötü erkeklerin peşinden giderler sürekli trip atarlar iletişim konusunda geride kalırlar ve yaşlarına göre de hiç olgun değiller.
10 Yorumla bu konu o kadar iğrenç ki. herkes birbirine düşman memlekette. şahsen ben fiziksel olarak türk kadınını çirkin bulmuyorum. güzeller var, çirkinler var... olması gerektiği gibi işte. beyaz var, esmer var, kahve gözlü var yeşil gözlü var. hayır ne arıyorlar onu da anlamıyorum.
bence asıl sorun fiziksel değil. asıl sorun kültürel. şahsen ben türk kadınının (çoğunlukla) karakteristik özelliklerini sevmiyorum. bana uymuyor en azından. bu erkekler için de geçerli. iğrençleşmiş bir kültürümüz var. kültür bile denilemez. orta asya'dan getirdiğimiz şey iyice arap - fars kültürüyle bulamaç oldu, kalmadı birde batı özentisi aptallar çıktı ortaya. eskiden, 1800 orta ve sonları, 1900ler fransız, günümüzde amerikan çakması insanlarla iyice yapay olduk.
ne zaman, "nasılsın" sorusuna dürüst cevap verebildim bilmiyorum. hep aynı şey, "iyiyim, sen?"
20 YorumlaSözüm meclisten dışarı ama bizimkiler saman altından su yürütmeye bayılıyorlar. Ve de birçoğu vizyonsuz gibi geliyor yani öyle hissettiriyorlar. Ha bir de parası olsun hıyar olsun kapağı atayım çevreme havamı basayım böyle şeylere hırslanıyorlar. La paralı kocayı buldun bari kendini geliştir, çocuk yapıyor onu da kendi gibi asalak şımarık yetiştiriyor. Sonra toplum çekiyor ceremesini.
Bizim de onlardan aşağı kalır yanımız yok o da ayrı bir konu. Toplumca artık bazı şeyleri aşmamız gerektiğine inanıyorum. Ama bunu nasıl yapacağız bilmiyorum.
20 Yorumla
+1 yılYani artık böyle genelevlerden uzak durulması gerektiğini düşünüyorum, şahsen ben Türk kızlarını beğeniyorum aklı başında oturmasını kalkmasını bilen sohbeti güzel kızlarımız var aynı zamanda erkekler de öyle tamam kabul ediyoruz bulunduğumuz 2023 yılı dolayısıyla düzgün insana denk gelmek aklı başını insana denk gelmek kolay bir şey değil, ancak bunu genelleme yaparak konuşmayı da hiçbir şekilde doğru bulmuyorum.
Yani karakter olarak baktığın zaman yabancılarla da var sadece bizim Türkiye'de erkeklerle ya da kızlar ile ilgili bir durum değil20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Türk kadınları çoğu ülkedeki kadınlardan daha güzeller. Türk kadınların sıkıntısı çok yorucular erkeklerden çok şey bekliyorlar daha doğrusu her şeyi erkeklerden bekliyorlar. Bu tarz bencilliklerini bırakırlarsa birde egolarını bırakırlarsa tamamdır. Sırf 3 5 erkek yazıyor diye hep tavanlarda takılıyorlar.
212 Yorumla- +1 yıl
Hangi tavanda takılıyorlar
- +1 yıl
Nasıl takılıyorlar orada
- +1 yıl
@ouzinyo, "türk kadinlari herşeyi erkeklerden bekliyorlar ve çok yorucular"! Cümlesine katılmadığını söylemek istedim. Dünyada yaşayan tüm kadınların karşısında ki değer verdiği kişiden beklentileri vardir... belki türk erkekleri paylaşımcı ve verici olmadıkları için çok şey beklendiğini düşünüyordur..
Umarım bu düşünceme, "kimse sordu mu? Sanane"! gibi kırıcı bir cevap vermezsiniz.🍬 - +1 yıl
@Kara_biberim404 Çok fazla beklenti olduğunda bunun karşılanmasını bekler. Oysa beklenti iyi bir şey değildir. Bu da karşı tarafı yoran bir şeydir. Çünkü sürekli o beklentileri karşılamakla uğraşır. Sevgi böyle bir şey değil bana göre
- +1 yıl
Ama Sevgi de emek isteyen bir şey değil mi size göre?
- +1 yıl
@Kara_biberim404 Emek vermek demekte beklentileri karşılamak değildir.
- +1 yıl
Emek demek çaba harcamak demektir, buda karşınızda ki kişi için birşeyler vermek demektir. Yani bunu bir beklenti olarak değilde normal yapılması gereken şeyler olarak görebilirsiniz belki düşünceniz değişir. 🙂
- +1 yıl
Ne benim ne de senin düşüncen değişmeyecek 💆♂️. Evet emek çaba sarf etmektir fedakar olmaktır. Ancak beklentileri karşılamak değildir. Misal olarak kadının beklentisi ilk adımı erkek atsın, gül alsın hediye alsın özel günleri hatırlasın kutlasın bu beklentileri karşılanmadığında sevmiyor diyor. Sevgi bu değil.
- +1 yıl
Ama genel de ilk adımı hep erkek atar..🙃
Peki öyle olsun. - +1 yıl
Katılıyorum. Fakat güzellik konusunda değil.
+1 yılResimdeki kadınlara karakter kıyası yapınca evet o savaşçı halinden bugünkğ kendini erdiren yobaz hale gelmiş olanları beğenmek mümkün değil ama hala o kanı özü taşıyan savaşçı Kadınlar vardır (birini hala unutamıyorum hiç de unutamam) ve azımsanacak sayıda değiller
12 Yorumla- +1 yıl
Bi bakıma doğru.
- +1 yıl
Ne bakıma doğru ne bakıma yanliş acaba?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkekleri türk kadınlarını beğenmiyorlar. Türk erkekleri daha çok yabancı uyruklu kadınları beğeniyorlar. Aynı şey her kadında olduğuna dair. Rus kadınlarına kraliçe itibarı yapıyorlar. Rus kadını görünce ağızlarının suyu akıyor. Türk erkekleri için türk kadınlarının şikayeti ve istekleri hiç bitmediği için, yabancı kadınlar onlar için daha kolay geçinebilir kaprissiz kadınlar. Türk kadını gerçekten zor.
41 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim bir Türk kadını olarak bunu söylediğiniz için
Ben beğeniyorum ama bana bir tane bile şans vermedikleri için sevmemeye başladım
16 Yorumla- +1 yıl
Şans verin kardoma 😅
- +1 yıl
Amaaan sana kız mı yok be
- +1 yıl
Vardır vardır. Her şeyin yeri zamanı vardır
Yabancı erkekler de yabancı kadinlar da Türklere aynı sebepten düşüyor. Kıskançlık sahiplenme içgüdüsü. Türklerde o kadar yüksek ki öyle öyle tavliyorlar. Yoksa n'apsın elin Rusu kırodan bozma yurdum erkeğini😂
16 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha gömme gömme ya 😅
- +1 yıl
Şşş aramızda 🤫 hajsja
- +1 yıl
Türk erkekleri içinde' gayet yakışıklı olanlar da var genelleme yapmayın bence:D Ha gerçeği inkar etmek işinize gelirse o ayrı mesele...
- +1 yıl
@bLackStar4141 dış görüntü bakımından olumsuz eleştiride bulunduguu hatırlamıyorum. Karakter anlamında söylemiştim daha çok
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYabancı erkeklerin Türk kadınlarını beğenmesi, onların kibiriyle, şımarıklığıyla, egosuyla, insanı bunaltmasıyla, kıskançlığıyla, kaprisiyle karşılaşana kadardır. Ha Türk kızı için yabancı erkek tarafından tercih edilmiş olmak prestij, itibar meselesi olduğu için bu saydıklarımı yabancılara göstermiyor olabilirler, onları ürkütüp kaçırmamak için.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜstüne para verseler Türk olmayan erkek istemem net, şu hayatta bir kere evlenirsem o da Türk erkeği olacak, net.
25 Yorumla- +1 yıl
Valla alkışladım 👏👏👏👏👏👏👏
- +1 yıl
Alkışlanacak ne var ki bunda?😅 Bence yabancı erkekler hem ezik hem de buzdolabı gibiler tip te yok 😄 Akıllı her kadın Türk erkeği tercih eder 👍
- +1 yıl
👍🌹
- +1 yıl
Yabancı erkeklere tipsiz diyen ilk kadın seni gördüm jsjsjs
- +1 yıl
Ben zevk ve gusto sahibiyim ondan
Yabancı erkekleri antipatik buluyorum kimse kusura bakmasın 😄
Türk kadınları, Türk erkeklerini beğenmiyor asıl. Gorilvari olarak görüyorlar. Ben değil bir yerden duymuştum 🤪
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yabancı kadınlar fazla sorumluluk yüklemiyor bu yüzden tercihim bu yönde ama gönül bu kime konacağı belli olmuyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yıl“Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın” MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Atamızın izindeyiz
11 Yorumla- +1 yıl
🇹🇷
+1 yılAy onlar bize kurban olsunlar.. 😅 Var mı Türk kadını gibisi beğenmeyen önce kendine baksın..
24 Yorumla- +1 yıl
Hıh hiiiç yani 😃
- +1 yıl
Aynen on parmağında on marifet Türk kadınlarının.. 😅😅
- +1 yıl
Bizi hak etmiyorlar 😅
- +1 yıl
Kesinlikle.. 🤣🤣
+1 yılYa kendi tiplerine bakmadan Rus kızı istiyorlar birde Allah aşkına önce göbek erit, saç ektir. Ne yorum yapıyorsun sanarsın manken
27 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahaha 😃😃 lan
- +1 yıl
Yine güzellik sınırlarını aşmışsın, abartmışsın yine çok güzelsin sarışın ❤️
- +1 yıl
Senin güzel bakan gözlerin ♥️ ölürümm
- +1 yıl
Bu kadar güzel olma ayıp sşgösöfls
- +1 yıl
Şikayetlerinizi 9923e mesajla şaapabilirsiniz 😂
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Rus kızları da bize bakıyor ama karşılıklı
+1 yılneden beğenmesinler beğeniyorlar da işte bunu dile getirmek mesele diye düşünüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBegenilmeyecek bir yanı yok ki Türk kadınlarının, ilk defa bu düşünceden haberdar oldum. Yabancı erkekler için bulunmadık Hint kumaşi türk kadınları, yemek, ev işi, çocuk yetiştirme vb hepsinde fedakar emektardir bizim kadinlarimiz.
211 Yorumla- +1 yıl
Türk kadinlari mi yemek, ev işi, çocuk yetiştirme vb hepsinde fedakar emektar?😂😂😂
- +1 yıl
@sananeki340034 Evet 🌟
- +1 yıl
Türk kadinlari yemek yapmayı yemek sen kime ne hikaye anlatıyorsun?😂😂
- +1 yıl
Türk kadinlari yemek yapmayı bilmiyor yemek sen kime ne hikaye anlatıyorsun?😂😂
- +1 yıl
Günümüz için mi söylüyorsun bunu? :D Egosu everesten yüksek olanları ayrı tut lütfen genelleme yapma derim :D Ha dediğin gibi olanlar var evet ama eskiye oranla azınlıkta.
- +1 yıl
Neden bu kadar ofkelendiniz anlayamadim.. Benim tanidiğim tüm kadınlar yemek yapmayı ve ev işini yapabiliyor.
- +1 yıl
Öfkemiz yalan söyleyip, algı yapmanız. Bir genç olarak diyoruz. Türk kızları yemek yapmayı bilmiyor, ve bilmiyorlar gel sokağa çıkalım istersen?
- +1 yıl
@sananeki340034 Allah Allah üstüme iyilik sağlik, neden algı yapmak filan böyle şeylerle ugrasiyim.. hiç mi işim gücüm yok.
- +1 yıl
O zaman bilip bilmeden konuşmayın. Etrafınızdaki 3-5 kadin yemek yapmayı biliyor diye tüm Türk kadinlari yemek yapmayı biliyor diye bir kaide yok.
- +1 yıl
Bilmeden konuşan ben değil sizsiniz. Daha fazla bu konuşmaya devam etmek istemiyorum
- +1 yıl
Gerçekleri kabullenmemek acıdır. Ama doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diyorum. İyi geceler.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılValla kendileri bilir beğenmiyorlarsa kapı orada 👉🚪
211 Yorumla- +1 yıl
Aa harbiden kapı😅
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
🚪 kapı dışarıdan kilitli galiba 😳 çıkamıyorum
- +1 yıl
😂😂 Tüh tüh anahtar nerede acaba
- +1 yıl
Kırarım bak kapıyı 🤨🥷🥷
- +1 yıl
Yani çıkmak isteyen kendi imkanlarina göre çıksın.
İstersen itfaiye çağır umrumda değil 😂 - +1 yıl
🤦🏻♂️ Kapıyı gösteren sensin 🤨 çıkarım dönüp arkama bile bakmam 🤨
- +1 yıl
Güle güle 👋😂
- +1 yıl
😳😳 bak giderim 🤨
- +1 yıl
Sen hala burada mısın 🙄😂
- +1 yıl
😳😳 kalayım bari kapıyı kırmanın anlamı yok , hem bi kapı kaç para biliyormusun sen 🤨
+1 yılBeğenseler de beğenmeseler de mal bu, yapacak bir şey yok.
24 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bize mal dedi
- +1 yıl
Ürün, cisim, nesne, elde olan anlamında yani)))
- +1 yıl
Gömdün bizi bana ne 😃
- +1 yıl
Mümkün değil 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılyoo begeniyoruz ama türk kadınlar türk erkeklerinden kriter seçiyor yok boy olacak parası olacak kas olacak şöyle sevecek şöyle baglanacak aşık olacak ev işlerini yapacak vs vs diye baya köle arıyorlar ondan dolayı erkekleri kaciriyorsunuz
10 Yorumla Genelde begeniyoruz ama secenek kitligi var, helede Turk kadinlari evlendikten sonra baska hal aliyorlar, cinselligi bir silah olarak kullanmaktan hic kacinmiyor. Bizim karsi köyun insanlari ( Rusya & Ukrania ) hic oyle degil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Pek değil makyaj yapmayı bilmez vucut temizliği bilmez sevişmeyi bilmez vs vs gözüyle bakıyorlar çok p. rno izlediklerinden kaynaklı olarakta her kız güzeldir bakmasını bilene aslında ama asyalı kizlar bana ayrı bir çekici gelir mesela
10 Yorumla
+1 yılBeğenmediğimizi kim söylemişse doğru söylemiş 🤨 nesini beğenelim ki 🤨
12 Yorumla- +1 yıl
Hadsiz skkd
- +1 yıl
🤣🤣
+1 yılAnti milliyetçi düşünceler bunlar hep Amerika'nın oyunları ajsjshj
11 Yorumla- +1 yıl
Oha bu soruyu kim sordu 😃 hesabımı ele geçirmişler
+1 yılAşırı trip yapan ve ilgi gösterince g... tü kalkan, hediyeye güçlü bir teşekkürle karşılık veremeyen, cinsellikte kan verir gibi pasif duran Türk kızları her ne kadar erkek muhabbetlerinde yerilse de yabancı dil olmadığı ve yabancı kızlarla çıkma imkanı bulamadığı için Türk erkeklerinin "ben sana mecburum, bir ben bilirim" deyişiyle kuzu kuzu peşinden gittiğini düşünürsek, evet Türk erkekleri Türk kızlarını mecbur seviyor ;)
10 Yorumla
+1 yılTürk kadınlarında beğenmediğim iki özellik var 1. Si kendilerinden çok baskalarina haset kıskanclık bırak diğer insanları mutlu olmaya bak
2. Si gerçekten duygusal adam degil de atılgan onları kullanıcak erkeklere itaat edip sonrasında kendilerini üzüntüye dara sokmaları10 Yorumla
+1 yılSahsen kendimden örnek verirsem, yabancıların daha çok ilgisini çekiyorum ve begendiklerini dile getiriyorlar. Ya kendi ülkelerindeki kadınlardan bikiyorlar bzi değişik geliyor da olabiliriz tabi. Bizimkilerde de aynı kafa calisiyor bence, yabancılar daha güzel geliyor olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılInstagramda ki yabancı ünlülere bakıp Türk kızlarını eleştiriyorlar. Rus kızı havada kapacak sanki onları. 😄
11 Yorumla- +1 yıl
sjsjs doğru söz
Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Sebebi daha güzel kadınlar ve türk kadınlarının biraz çıkarcı olması
Birlikte oldukları adamları don gömlek ortada koyuyorlar onlarda ruslara gidiyo 😂10 Yorumla
+1 yılErkekler çok seçici değil bu konuda ama kefenib diğer tarafında slavlar varsa çok da şansı yok türk kızının.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü Türk kadınları sahip çıkan kıskanan insanlar. adamlards bu pek olmadığından ve erkeğin fıtratına uydugundan çekici geliyor olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yabani kizlarla karsilastirinca mesela diyelim 10/5 turk kizinda 10/9 bir yabanci kızdan daha fazla ego oluyor buda soguma sebebi
10 Yorumlabenim için ırk önemli değil de bizim insanımız erkek olsun kız olsun aşırı egoist ve kendini beğenen bir yapıya sahip o yüzden her zaman yabancı kadınlar ilgimi cekiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeğenselerdi Hürrem sultanlar olmazdı. Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. Zaten beğenmek için milliyet şart değil, beğendiği unsurlar hangi milletin bireyinde varsa onu beğenir. Yoksa her erkek çin kadınını severdi.
10 Yorumla
+1 yılTürk kadını iyidir hoştur guzeldirde çenesi dirdiri bitmiyor yabancılarda bu dert olmadigindan bence tercih sebebi
10 Yorumla
+1 yılAklı başında olan beğeniyo aklı şeyinde olan yatamayınca kedinin ulaşamadığı ciğere pis demesi misali beğenmediğini söylüyo...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kadınlarını beğenmeme gibi bir durum söz konusu olmamalı, çünkü onlarda ne kusur aradıysalar aynı şekilde Türk erkeklerinde de var.
20 Yorumla
+1 yılBöyle bir genelleme yapmak olmaz
Kaç kez hiç Kadın görmemiş gibi
bakan erkeklere şahit oldum
bana değil (hemcinsime )10 Yorumla
+1 yılHer iki taraf içinde aynı şey geçerli yabancı kadınlarda bizi çekici bulur mesela bu bir gerçek.
10 Yorumla
+1 yılBeğeniyoruzda pas veren yok kızlar tipe çok bakıyor napalım evli erkekler bile burada kaç kızla yatıyor sırf yakışıklı diye.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelleme yapmayım ama kimi gördüysem nerdeyse hepsi dünyadaki tek kadın kendisiymiş hissine kapılıyo. Bu kötü insan yapmaz bi kadını ama evlilik birliktelik söz konusu olunca bu özellik itici yapıyor maalesef
10 YorumlaGeneli beğenir ulaşmayan bazen mundar der orası ayrı:)
20 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey asla düşünülemez. Türk kadınının yabancı kadınlardan eksiği mi var?
10 Yorumla
+1 yılTürk erkeği her kadını beğenir hiç bir kadına hayır diyemezler
10 YorumlaZihniyeti bozuk ve ben kadınım ben ne dersem haklıyım diyen Türk kadınlarını beğenmiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl1,60 ekonomik güzel paket genelde türkiyede var 😁bize yetiyor yabancıya gerek yok
10 Yorumla Niye beğenmesinler? Ben türk olmayan hatunu napayım?
10 Yorumla
+1 yılKedi ulaşamadığı ete mundar dermiş. Beğenmeyenlerinki de o hesap.
10 Yorumla
+1 yılÇoğunluğu Slav özellikle Rus ve Ukrayna kadınlarını beğeniyor bende öyleyim.
10 Yorumla
+1 yılDeğersiz canlı kavur parasıyla 5 kuruş etmez. Dokunmayaxaksin yasaskn
10 YorumlaYabancı kadınlarda, Türk erkeklerine bayılıyormuş
Beğeniyordur ama çoğu değil10 Yorumla
+1 yılYa çene konusunda kimse elinize su dökemez ya.. Ya taramalı tüfek gibisiniz.
10 YorumlaBen bayılıyorum kızlar size, özelliklede ayaklarınıza
10 Yorumla
+1 yılIki yuzluler çünkü
Begenmedigi kadının bir merhaba demesine dusuyolar bu erkekler
10 YorumlaBence biz beğeniyoruz da kadınlar bizi. begenmiyor.
10 Yorumla
+1 yılbegenıyoruzda burunları 5 karış havada p. ç erkek düşkünü olmuşlar
10 Yorumla- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler