Hemcinslerimi yurt dışı kızlarına iten sebep nelerdir? Ama hakkaniyetli olalım hakkaniyetli konuşalım.😄 Bu sadece erkeklerin problemi mi yoksa kadınlarımızın bunda etkisi var mı? Davranış vs.

Türk erkeklerinin yalnızca bir kesiminde bulunan düşünce. Bu kesim genelleme yapılamayacak kadar azdır en azından samimi olanları.
Bu sorunun iki nedeni var ruhsal ve fiziksel.
Ruhsal boyutu açıklamak gerekirse türk kızları gerçekten zordur türk erkekleri ise zoru seviyorum desede aslında kolayın yeri herzaman ayrıdır. Bunu yurtdışına çıkmış erkeklerden görebilirsiniz. Kolay demişken yanlış anlaşılmasın olay kolay kadın zor kadın olayı değil türk kızlarının büyük bölümünün çok kaprisli olması olayı. Ve türk kadını tribi diye bişey de var.
İşin fiziksel boyutuna gelirsek insanlar genelde kendinde olmayanları ister. Bu yüzden komşunun tavuğu kişiye kaz görünebilir. Tabi şöyle bir gerçekte var rus kızları efsane güzeldir. ya da latinlerin fiziği çok iyidir. ya da şu çekik gözlüler çok sevimli değil mi. Bunlar tabiki doğru ancak türk kızlarının da kendine göre güzel tarafları var tüm dünya kadınlarının olduğu gibi. Ancak türk erkekleri buna alışık olduğu için ellerinde, çevrelerinde olmayan ya da az sayıda olan güzelliğe karşı daha fazla sempati besleyebiliyorlar.
Şimdi Turk kadınlarının çoğu biraz sıkıntılı yalan yok. Bunda da yine babalarının payı büyük maalesef. Ama içlerinde kaliteli ve iyi olanları da yine yabancılar kadar ilgi göremez maalesef.
Neden diye soracak olursan, evrimsel psikoloji gereği insanlar uremede en uzak gen ile birleşip en geniş gen havuzuna sahip olan cocukla neslini devam ettirmek ister. Eskiden amcanın kızı yerine uzaktan akraba evliliği daha çekici gelirdi. Sonra bu akraba yerine başka şehirden kız almaya evrildi. Çünkü uzak gen oydu.
Günümüzde ise sosyal medyanın artması iletişim kanallarının genişlemesi yurtdisina girip çıkmanın daha kolay hale gelmesiyle insanlar çok daha uzak genlere ulaştılar. Haliyle kendi ülkenin insanından çok onlar çekici gelmeye başladı. Sana en güzel en iyi huylu Türk kızını getirelim yine de vasat bir yabanci kıza tercih etmek istemezsin içten içe.
Türk kızlarının beklentileri bayağı yüksek. Yakışıklı olsun, uzun boylu olsun, tahsilli olsun, zengin olsun olsun da olsun. Ha bir de evlenmeden önce yakınlaşmayı kabul etmeyen Türk kızları, Türk erkeklerinin çıkarlarına pek hitap etmiyor. Hal böyle olunca kuruğu dik tutmak adına biz Türk kızlarını beğenmiyoruz. Çirkin, kezban ve bakımsızlar diyorlar. Buna kedi-ciğer ilişkisi de diyebiliriz. Fakat kızların beklentileri karşılan erkeklerde bu tarz şikayetler duyulmuyor. Bu tarz erkekler ise Türk kadını fedakardır, edep timsalidir falan diyorlar. Aradaki fark bu işte. Tabi bunları söylerken hemcinslerimin yüksek beklentilerini savunmuyorum. Bir insanı dış görüşünü için veya zengin olduğu için tercih etmek doğru bir düşünce değildir.
Hakkaniyetli bir görüş daha teşekkürler
Rica ederim :))
Sorunu daha eskilerde aramak lazım.
Büyük imparatorluk geçmişine sahip bir bakiye olarak bizler, yeni topraklar fetheden dedelerimiz nasıl ki yeni toprakların en güzel kızlarını, kadınlarını kendilerine cariye ya da eş olarak seçmişlerse bizlerin bu tercihinde genetik kodlar olduğunu düşünüyorum.
Ve ayrıca cinsiyet ayrımı yapmadan bizlerde bir "YABANCI HAYRANLIĞI" olduğu gerçeğini göz ardı etmeyelim. Bir sporcu, ya da herhangi bir yabancı yarım yamalak Türkçesi ile konuşmaya başladığında bizde bir sempati oluşur.
Düşünün bakalım dünyanın kaç ülkesinde o dili konuşmaya çalışan insanlara bizde olduğu gibi sempati ile yaklaşılır. İmla hatası yapsa ırkçılığa maruz kalacağı bir çok ülke olacağını var saymaktayım.
Biz TÜRKÜZ. TÜRK gibi düşünür, TÜRK gibi yaşarız.
Bazı konulara böyle bakmak sanki daha doğru olacaktır.
Cevap
14Cevap
Türk kadınları da onları beğenmediği için 😄
Bizim memleketin insanları artık birbirine doymuş. Hep aynı saç sakal hep aynı düşünceler falan.
Herkeste bir dış dünyaya açılma merakı var. Hep bir yeni insanlar tanıma başka çeşitlerin de tadına bakma isteği.
Ama işte bulunduğumuz şartlar bunların sadece merak olarak kalmasına müsade ediyor.
Sonunda yine Türk erkeğinin mecbur kalacağı tek kadın yine Türk kadını. Üzgünüz erkekler.
#Cassie
İmza atayım bari 😄
At bari 😄
Türk kadınlarını beğeniyorum ama Türk kadını dışında yabancı sevgilim de oldu, yurtdışına çıkıp yabancı sevgili yine edinebilirim, görünüşüm türke de benzemiyor zaten. Her erkek için geçerli değil :)
Kızlarımız çok pasif mesela şöyle diyim ilişkisi yokken onunla ilgileniyosun diyelim sanki flört ilişki gibi kavramları hiç duymamış ya da biliyo da asla böyle bişey istemiyomuş gibi davranıyorlar
Bir şekilde ilişkiye başladınız diyelim sonra o en başta egolu davranan yüz vermeyen insan bir bunaltıyor daraltıyor diyosun ki ulan en başta tanıdığım pelinsu oldu sana pakize
Kaldı ki çok eleştirisel yaklaşımlar insanın güzelliklerini asla görmeyip hep birilerinin onayına bağlı yaşarlar 2 tane kankası vardır onlar iyi çocuk diywne kadar bizimle ilgilenmezler
Yabancılar böyle değil ben birisi bizi beğenirse direkt kendisi gelip söylüyor en başta o soğuk durup sonra bunaltan insan yok bunaltıcı biriyse bunu en başta belli ediyor bi öyle bi böyle değiller
Hakkaniyetli bir görüş teşekkürler
Çünkü fazla özgüvenliler en çirkini bile kendini bir şey sanıyor. Koca göbeğiyle Türk kadınını beğenmiyor bir de. Kendi ne acaba aynaya bakmıyor, kendinin farkında değil. Çoğu böyle bence benim genel fikrim. 😃
Dıkşın dıkşın 😄
Ahey ahey fkdjs
Bence büyük çoğunluğu ülkemizdeki güzelliklerin farkında bile değil.
Birazcık zevk sahibi olan herhangi biri, bu ülkede nice güzelin, ice afet-i devranın ve muazzam kadının olduğunu görebilir.
Ama göremiyorlar.
Bir sarı saça, bir yeşil göze tav oluyorlar.
Cinselliğin afrikası bir toplum olduğumuz için ortada ciddi bir doyumsuzluk var. Yabancı kadınlar bile bu durumdan oldukça şikayetçi, açıklama yapan Ukraynalı kadın vardı Türk erkekleriyle ilgili. “Biz burada zulüm görürken, Türk erkeklerinin absürt bel altı düşüncelerinden rahatsız oluyoruz.” Gibisinden bir şey demişti.
benim için kafa yapısıyla alakalı. düşünemeyen bir insan beyinsiz insandır. güzel olabilirsin farklı olarabilirisin bakımlıda olabilirsin ama herşeyin mantıksızsa benim için yok hükmündedir. örneğin ümitcan uygub vakası. adamın katil olduğunu bile bile adamla yatıp kalkanlar sosyal medyada cinsel içerik li mesajlaşmalar görüntülü sesli. Ben serseri seviyorom demeler sonra adalet istemeler. efendi işinde gücünde içinin rahat olacağı huzurlu yaşamak varken şeytani düşünceler ile mantık dışı harketler. bırakın yaşasınlar dinsizin hakkından imansız gelir.
Türk kızlarının çoğunun beklentileri yüksek , sevsen dert ayrılsan dert ama yabancılar bu konuda öyle değiller ayrılığı kabulleniyorlar bizimkiler gibi ayrıldığı sevgilisinin ardından FBI ajanı gibi çocuğu takip etmiyorlar :D
Bazı erkeklerin tercih etmelerinin sebeplerinden birisi de rahat ilişki ulaşılabilir cinsellik ayrıldıktan sonra kafa ütüleme derdi yok yani böyle şeyler :D
Karşılıklı bir beğenmeme var ve bence saçma hayatlarında hiç Rus kızla karşılıklı konuşmamış erkekler ya da italyan erkekle konuşmamış kızlar Rus kızı öyle italyan erkeği böyle diyerek kendi ülkesinin karşı cinsini kötülüyor
Karı kız düşürmek için 7/24 bir taraflarını yırtan yine hemcinslerimiz değil mi? Baya da beğeniliyor yani. Türk kızları beğeniliyor ve bence gerçekten güzel kızlar fakat hemcinslerimiz ulaşamadığı şeye bok atıyor işte.
Türk kadınları da onları beğenmiyor zaten
beğenilmedikleri yüz bulamadıkları için yabancı kızlara yürüyorlar
onlara yürüme amaçları da belli
O zaman oraya gitsinler tutan mı var onlar bile rahatsız oluyor bu Türk abazanlardan
Her nedense, ben de bizim kızları beğeniyorum. Elin yabanisi ile ne yapayım. Bizim kızlar hem merhametli, hem de titiz. Türk kızı olsun, diğerleri tırnağı bile olamaz.
Hayır beğeniyoruz özellikle İstanbullu ve ankaralı kızlar çok güzel hoşlar izmirliyim ama izmirli kızlar değil de İstanbullu ve ankaralı kızlar acayip hoş
çünkü Türk kadınları onca emeklerine ragmen yaranamazlar insan gibi evinde hanımlık yaparlar ama bazı işte erkekler afedersin o... sevdiği için ya yabancı ya da herkesle bişeyler yaşamış insan arıyorlar
Türk kızları güzeldir, akıllıdır; fakat beğenilmeyen özelliklerine gelirsek, gereksiz trip atarlar, gereksiz alınganlıkları var. Ha bir de egoları var, selam vermeye korkar oldum adli işlemler başlatırlar diye. :/
büyük şehirlerde genç kızların çoğu bakımlı ve güzel. Türk kızları çirkindir diye bir şey yok. Bakımlı olan herkesin derecesi farklı olsa bile güzelliği vardır
Türk kadınları zor ve yorucu
Beli incecik Ukrayna kadınları gelse de sahip çıksak İnsanlık adına
Türk kızlarını beğenmeyen ölsün be. Hiç bir yabancı kız türk kızının eline su dökemez
Biz de sizi beğenmiyoruz
Türk kadınlarıda onları beğenmediği için
Türk kadını çirkin olduğu için.
Hayır ben beğeniyorum. bizim kızlar gayet iyi
Ego ve kabrislerinden dolayı
Göz var izan var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?