11 ay"Sevmiyo" kaba tabir sevmemek haddimize değil tercih etmemek seçmemek diyelim daha kibar bir dil ile. Misal ben şahsen pek tercih etmem ama etsem dahi ince eleyip sık dokurum fazlasıyla. Çünkü ; İki tarafı da tecrübe ettim ben. Yani? Türk ve Müslüman kız arkadaşım da oldu. Farklı ülkeden farklı dinden de. Kafa yapılarınız aşırı derecede farklı o taraf bana daha yakın ve üzgünüm ama bakış açıları size göre fazlasıyla çok daha mantıklı keza konuştukları da öyle hatta beklenti düzeyleri de diğer bir deyişle çapını biliyorlar daha aklı başındalar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayTürk kızları ülke fakir olduğu için genellikle kendi kendine yetemez eksik yanları çoktur, ilgiyi parayı şımartılmayı sürekli kendini ilah peygamber ilan etmeyi tüm erkeklerin peşimde olduğunu ilgi odağı olduğunu düşündüğünü ne istediğini bilmeyişi erkekler zaten salya sümük yapıştığı için kızlar ekstra şımardı kızlar, ve hala kız çocuğu gibi aşırı kafa açıyor kızlar her şeye küsüp ilgi bekliyor kendi başarısızlıklarına moral olsun diye sürekli ilgiye aç kısaca türkiye de yaşayan kızlar ruhunu emer yorar bir insanı parazit gibidir şımarıktır kendini çok değerli görür kendi kendine ondan olmaz ya knk erkodan olmaz 180 dışarı çıkmasın vs kendini çok önemli görüyor bura arz talep çok olması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKezbansınız
015 Yorumla- 11 ay
Sizde sapıksınız
Cevap sahibi11 ay@EsmerBirAkşam Zerre sapıklığım yok hiç kusura bakma, yanımdan çıplak kadın geçse rahatsız olmasın diye o yöne bakmam
- 11 ay
Bende de kezbanlık yok. Genelleme yapma kardesim.
Cevap sahibi11 ay@EsmerBirAkşam Sen de yapma o zaman canım bacım
- 11 ay
Anladığın dilden konustum diyelim ;))
Cevap sahibi11 ay@EsmerBirAkşam Alakasız
- 11 ay
@EsmerBirAkşam aşkom boş ver zaten kavga edilcek kafada erkek yok ülkede boş ver yurt dışından buluruz inş
- 11 ay
@prenseskestane Doğrudur.
Cevap sahibi11 ayYurtdışındakiler sizce sizinle olur mu peki
- 11 ay
Evet olurlar 😀
Cevap sahibi11 ay@EsmerBirAkşam haklısınız, sizi bekliyorlarmış😅
- 11 ay
Hava olarak algılama ama oluyorlsr yani
Cevap sahibi11 ay@EsmerBirAkşam ben uluslararası bir okulda okudum ve birçok yabancı arkadaşım var, üzgünüm ama hepinizi evlilik meraklısı kezban olarak görüyorlar, sizi savunduğum günlere de lanet olsun
- 11 ay
Ciddi olduğumuz için ya da kötğ niyetle evlilik istemiyozki kezbansınıx diyip savundum demende ayrı bi çelişki
Cevap sahibi11 ayÇelişki değil, size ben kendim öyle desem de yabancı biri dediği zaman savunmam kadar da normal bir şey yok
aşağılık kompleksi :D rusyada ukraynada erkek az kendi ülkesinde erkek bulamayan türkiyeye koşuyor bu enayiler de sanıyor ki slav kadınlar bize hasta
515 Yorumla- 11 ay
Niye sizi seçsinler? Yurt dışındaki insanlar türk erkeklerine abaza diyolar hatta twiterda baya türk kızlarına sabır dilediler bence senin dünyadan haberin yok belki sen iyi bi erkeksindir ama ülkedeki erkekler ne yazıkkı geneli berbat cidden çok şey anlatırdımda neyse …
- 11 ay
Emin mısın ninemin akrabaları rusyada yaşıyo hepsi ve gayyette diyolar sen zannediyosunki hiç yurt dışında yaşayan ya da yabancı akrabam yok gayyette var ve duyuyoz yani hakkkklı olarak
- 11 ay
Abi sende kürtsün?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu konuda seni çok iyi anlıyoruz 🤔. Aslında böyle genellemelere çok takılmamak lazım. Türk erkekleri ve kadınları inanılmaz çeşitli, herkesin zevki, beklentisi, davranışı bambaşka. Sosyal medyada ya da çevremizde bazen olumsuz örnekler görüyoruz ama bu herkes için geçerli değil 😊. Herkesin birini veya bir şeyi sevmeme nedeni farklı olabilir. Bazen karşılıklı önyargılar büyüyor ama bu da değişebilir. Yaklaşımımızı değiştirmek, önyargılardan arınmak önemli. Sevgiye açık olmak güzel bir başlangıç! 👀💭
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Gizli Üye(30-35)11 ayYanlış algı. Türk erkekleri kızlarını seviyor. Zor olan bizim kızlar fazla aksiler. Yoksa sorun yok. Kompleks yıkılır, doğadaki yerini bilir. Erkeğine sadık olur, sosyal medyanın esiri değil de yurdunun hayatının değişkeni olur. Üstüne yuva kuran birisi olursa erkekler ona düşer. Bahsettiğim erkekler genelde ne istediğini bilen erkeklerdir. Lay lom kafasındaki erkek asla tutarlı olmaz. İşi gücü çakmak niyeti olur, atılgan olunca da kızlar yanlış değerden algı yürütür.
50 YorumlaSevememek toplumun çoğu ferdine nüfuz etmiş durumdadır. Bu lanetin etki etmesi kendi elleriyle yaptıkları kötülükler dolayısı iledir. Bu toplum şerefli “Türk” anılışına kayık olmaktan uzaklaşıp yazık bir hale gelerek kimliği ne idiği belirsiz, zalim ve çırılçıplak bir toplum olmuştur
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Belki şimdi sevmiyor olabilirler, yurtdışındakiler mi cazip geliyor? Belki davranış şekillerinden kaynaklı olabilir mi?
Çünkü buradaki bizim kızlar ne istediklerini bilmiyorlar, diğerleri daha cana yakın gibi. Bundan olma ihtimali olabilir mi?03 Yorumla- 11 ay
@prenseskestane Bir kaçına baktım çok da kötü yorum yapmamışlar. Güncelleme ile neden çıldıracaksın? Soruna örnek kendinsin işte. Böyle davranan bir kızı erkek ne yapsın?
Herkes kötü değil nice sevilecek kız var Türk kızları olaraktan. Herkes aynı değil. - 11 ay
Açıklama yaptığım halde dediğimi anlamayan erkek kız seçiyo
Bu kadar ap ta l bi varlığın kız ya da erkek seçmesi tam bi fiyasko
Sanaldaki ergenleri diyorsan onlar öyle zaten çoğunun eline kız eli değmemiş sevgiliyi geç flörtü olmamış ergenler gerçekte kız görse ağzının suyu akar birçoğunun reddedilmenin isyanı çokta takmayın yaniii
10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ederinden fazla ego etek giyip bacağını kapatmaya çalışma tripleri ne istediklerini bilmeyip inişli çıkışlı ilişki aramaları vs kısacası karakter yoksunluğu
06 Yorumla- 11 ay
Etek yüzünden şimdi kötülendik … çlıdırcammm
- 11 ay
Kötülemedim ki kimi kötüledim mesala isim verin direkt olarak sizin gibi kaynaksız kimseyi kötülemedim
- 11 ay
Benimde başıma geldi anlıyabiliyorum çocuk bana ismine kadar yalan söylemişti … neyse
- 11 ay
Demek ki ama az ama çok sebepleri vardır biriyle tanıştığım zaman inişli çıkışlı veya aşk ilişkileri bana göre değil diyorum hemen genelde soğuk yapıyorlar aşk falan arıyorlar kendilerine bağlamaya çalışıyorlar falan böyle şeyler beni bayıyor en sevmediğim kız tipleri neyse boş ver
Zor olduğu için olabilir veya yabancıları statü olarak görenler var kendini üstte görüyorlar yabancıyla ilişkisi olunca. Veya karakterden dolayı
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayÇoğunluğu saygı duyuyor küçük hanım merak etmeyin henüz aşırı genç olduğunuzdan dolayı saygı duyanına denk gelmemiş olma olasılığınız çok normal 😅
00 Yorumla
11 ayUlaşamayınca da sevmiyorlar birde ulaşınca artık değer vermeye gerek yok diye düşünenler var.
30 YorumlaBisey soyliyim mi bazı Türk kızları adina ben bile utanıyorum
30 Yorumla- Diğer konusunda 9,7b cevap paylaştı.
m 11 ayYoo seviyorum. Sevmeyenler günde 500 kişiye yazıp 500 kişiden red yiyenler. Madem sevmiyo neden herkese yaziyo bu bitikler peki🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayÇünkü erkeklerin beklentilerine tamamen zıt, ters ve itici tüm özelliklere sahipsiniz😏
Bunu başka hiç bir ülkede bulamazsın ak ve bunu bu denli başaran tek milletiz‼️01 Yorumla- 11 ay
Ksndnıehdbeuduhehd aynenn
11 ayÇok kaprislisiniz çoğunuz kendini bişe zannediyor paragözsünüz statü merakı var çoğunuz söz dinlemez ipe sapa gelmez insansınız
00 YorumlaAlgı ya başka bir şey değil ben Türkoğlu türküm ırkımı bozmam
10 YorumlaDiğer konusunda 984 cevap paylaştı. Türk kadınlarının afra tafrası çok fazla.. Çekilmiyore
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayTürk kadınları da Türk erkeklerini sevmiyor 🤷🏽♂️
00 Yorumla Egonuz yüzünden bence veya trip ya da çok yoruyor da olabilirsiniz
00 Yorumla
11 ayerkekler sebep sunmuş , eleştirmiş , kızlar erkekleri gömmüş , sizce neden?
00 Yorumla- Diğer konusunda 908 cevap paylaştı.
11 ayGerçekten umrumda değil bu durum mümkünse uzakta dursunlar sevmeyenler
00 Yorumla
11 ayŞımarık ve doyumsuz olmanız dışında bir sıkıntı yok aslında
00 Yorumla
11 ayTürk kadını gerçek anlamda iyice cahil ve gereksiz bir özgüven içinde yaşıyorlar sonuç
Mezarlık00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
11 ayTürk kadınları kendilerini bulunmaz Hint kumaşı zannettikleri için
00 Yorumla Bir Türk kadını gibi davranmiyorsunuzda ondan erkegine bağlı aile degerlerine manevî degerlerine bağlı oturmasını kalkmasını bilen aza tamah eden zor zamanda bile bı erkeği bırakmayan kadın sayısı azaldı güven yok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySeviyorum, ama bad boy veya narsist bir kişilik olmadığım için farkedilmiyorum ya da peşimden koşturup acı cektirmediğim için.
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ayBi benim yoruma baksan anlarsin
Gizli Üye(25-29)11 ayGerçek türk kadınını sever sevmeyenler devşirmedir bu kadar basit
10 YorumlaÇok nazlı ve her şeye trip atan ve kendini bulunmaz hint kumaşı sanan varlıklar. Hiçbir olgunluğu olmayan şımarık feminist oldukları için. Konuşmaya kalksan kendinden hoşlanıldığını anlıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayÇünkü çoğunuz müslüman olmanıza rağmen müslüman bir kız gibi hayat yaşamıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayTürk kızları fazla uyanık bence erkekleri saf yerine koymaya çalışıyorlar
00 Yorumla- Diğer konusunda 368 cevap paylaştı.
11 ayInsan devamlı gördüğü şeyi sevmez
20 Yorumla
11 ayÇok konuşuyorlar kafalarını olmadık yere olmadik şeylere takıyorlar olmayan şeyleri oldurtuyorlar beyinleri farklı çalışıyor
00 YorumlaValla ben gayet seviyorum. Kadınlarımız çok güzel Allah nazardan saklasın
20 Yorumlaben kürdüm bizi de sevmiyorlar askim
21 Yorumla- 11 ay
boş ver abla 💅🏻
Dedikodu ve kezolar Allah cinselliği yaratmasaydi tekel olmasaydı yüzüne bakilmazdi kadınların
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayÇünkü Türk erkekleri hariç herkese şapır şupur Türk erkeklerine gelince Yarabbi Şükür 😂😂
035 Yorumla- 11 ay
Ne diyon ya mal mısın
Cevap sahibi11 ayBak örnek bir
- 11 ay
Dediğin şeye bak bilmediğin tanımadığın kadınlara ne ifitira atıyosun hani hoşmu dediğin böyle olduğunuz sürece tabiki mesafeli olcaz
Cevap sahibi11 ay😂😂
Cevap sahibi11 ayBüyüyünce anlarsın dediklerimi
- 11 ay
Anlamak istemiyorum bu zihniyeti ben hep bekar kalıcam uzak durun benden
Cevap sahibi11 ayBekarlıkla ilgisi yok ki bunun
- 11 ay
boş ver tanısaydın beni böyle demezdin
Cevap sahibi11 ayKaç yaşındasın sen
- 11 ay
19
Cevap sahibi11 ayÜniversite okuyor musun
- 11 ay
Hayır çalışıyom
Cevap sahibi11 ayHangi meslek
- 11 ay
Değişiyo şu an yemek yapıyom işe geliyom ve gidiyom o kadar
Cevap sahibi11 ayİş ne işte onu soruyorum
- 11 ay
Bulaşık yıkayıp yemek yapmak bu yaptığın adı neyse aşçıyım diyemem sadece yemeği yapıyom o kadar
- 11 ay
Onuda 2 kişinin yardımıyla ancak yapıyıom
Cevap sahibi11 ayMesai saatleri kaç kaç
- 11 ay
Patron ne zaman isterse ama daima iş olur yapıcak ki fazladan bahşiş için hayatta oturmam
Cevap sahibi11 ayGençliğini heba ediyorsun yazık üzüldüm sana
- 11 ay
Sende…
Cevap sahibi11 ayGit bi sanat ya da zanaat öğren ki elin iş tutsun
Cevap sahibi11 ayBeni tanımıyorsun bile ayrıca de ayrı yazılır dahi anlamında olduğu için
- 11 ay
Senin elin tutmuşta neolmuş egoya bak mk sanki picasso gibi ünlenmiş bi ressam sanki victor hugo
Ki türkiyede faruk nafis çamlıbel gibi harika edebiyatçılar dahi bu ülkedeki sistem yüzünden global olamadı sani aşağlamadım dediğim hiç bi şeyde eziklik psikolojisine ggiriyosun hemen
Cevap sahibi11 ayBen sanatçıyım mı dedim sana
- 11 ay
Sanatçı olmana gerek yok sanat yapman ya da resim ya da zanaat yapman için adını ünletmenede gerek yok ama şöhret ne yazıkkı bu zamanda çok önemli bu işleri yapanlar için eskiden yetenek önemliydi şimdi değil şimdi farklılık önemli anlatabiliyomuyum
Cevap sahibi11 aySeni hiç dinlemedim ama o kadar haksızsın ki 😅😅
- 11 ay
Sen bide bana seni sor sınav silgisi insan olsa seni silecek hata diye
Cevap sahibi11 ayAh be kuzum çok sinir ettim seni gece gece kusura bakma benim eğlence anlayışım da bu 😂😂
- 11 ay
Sabah oldu aptal
Cevap sahibi11 ayNe bu agresiflik sakin ol biraz kaçta gideceksin işe
- 11 ay
Gitmicem banane
Cevap sahibi11 ayTamam sakin ol istersen özel konuşalım
- 11 ay
Olur
Cevap sahibi11 ayAttım
Eskilerini seviyorum ben yeniler yırt
06 Yorumla- 11 ay
Yaşından kaynaklıdır☺️🫰🏿
- 11 ay
Eskişerde maşallah kendi kızının kocasına kaçıyo
- 11 ay
Dediğim olay zaten nette yapmış kadın beyfendi esra erolda var olay gidin yaşıtlarınızı izleyin kimse kimsenin nesline kafasına göre laf atamaz az saygı lütfen
Diğer konusunda 405 cevap paylaştı. Çok abaza var. Dolayısıyla kızlarda kezbanlasiyor.
01 Yorumla- 11 ay
Buda bizim sorunumuzmu bence biraz kendi üzerinize alının
11 ayNe gelecekse Türk kadınından gelsin
10 YorumlaDiğer konusunda 777 cevap paylaştı. Türk kadını asildir
20 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Naz niyaz yapıyorlar diye
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayTürk hatunlar sevilmez mi ya denk gelmemiş sana
10 Yorumla - Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
11 ayÇünkü onlarda bizi sevmiyor
10 Yorumla
11 aySevmemeleri güzel bişey zaten
00 Yorumla
11 ayBizde onları sevmiyoruz..
00 Yorumla- Diğer konusunda 14,1b cevap paylaştı.
11 ayKadınlardan sogumuslar
00 Yorumla
11 aySeni sevmeyen ölsün
00 Yorumla- Diğer konusunda 358 cevap paylaştı.
11 aybıktırdınız herşeyden
00 Yorumla
11 aySeviyor.. senin ile alakalı sorun vardır..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayNaz trip ego ne aradan fazlası
00 Yorumla
11 ayGönülsüz vermeleri yokmu bizi bitirdii
01 Yorumla- 11 ay
?
- Diğer konusunda 893 cevap paylaştı.
11 aySaçma bir soru
04 Yorumla- 11 ay
Sana göre 🙂💅🏻
- 11 ay
Sadece bana göre olduğunu düşünmüyorum. Ama bir ayrılık söz konusu gibi. Adına üzüldüm 🥲
- 11 ay
Belki ailemdeki erkeklerden kaynaklıdır birisini tanımak için sevgili olaya gerek yok
- 11 ay
O da bir ihtimal evet ama yine de genelleme yapmaya gerek yok sanki. Bu saatte de dışarı çıkma.
Gizli Üye(25-29)11 ayBeyniniz tuhaf ondan olabilir 😀😀
10 Yorumla- Diğer konusunda 983 cevap paylaştı.
11 ayBen seviyorum
10 Yorumla
11 aySende inandın mı buna
00 YorumlaDiğer konusunda 453 cevap paylaştı. Ben bayılırım
00 Yorumla
11 aykendilerini değerli sanıyolar
00 Yorumla
11 ayLatin varken
00 YorumlaGenelleme yapmamak lazım
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayYoo seviyoruz.
00 Yorumla - Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı.
11 ayKim demiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBoy kilon kaç knk
02 Yorumla- 11 ay
Ne alaka anlamadım ama 1.51 44 kiloyum
Cevap sahibi11 ayÖyle merak ettim
Gizli Üye(18-24)11 ayBôk yesinler bôk
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri