AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
187Cevap
Hiçbir yerde bu normal degil, sadece kadının gidecek yeri ve gücü olmayan yerlerde , kadın buna katlanmak zorunda kalıyor
Yine de eğerini sağlam kazığa bağla öyle sözler söyleyenler kilit vuruyodur emin ol
Nasıl
Mantıklı olan kocanın ihtiyaçlarına anında karşılık vermen dışarıda gözü olmaz o rahatlığı bikere verirsen bir daha unut gider öyle o bsşkalarına
Gitti zaten
Hmm içinde mi kaldı bu durum?
Yok hala benle
Hayır seni rahatsız mı ediyor onu diyorum?
ben göz yumuyorum
Mecbur hissettiğin için ama 🤷🏻♂️ normalde hiç bir kadın asla kabul etmez böyle bişeyi.
Mecburiyet mi bilmiyorum gerçekçiyim erkekler illa ki bir şekilde aldatıyor bunu kabullenmek beni rahatlattı en azından duygusal anlamda sorunumuz yok belki bazen cinsel açıdan benden sıkılıyor olabilir o yüzden buna göz yumuyorum
Bunu gerçekten ruhen başarabiliyosan ne mutlu sana normalde çok şiddetli boşanmalara sebep bir durum. 😕 Sen aynısını ona yapmak ister miydin? Sıkılan bir tek o mu?
Yok ben seviyorum sıkılmıyorum hiç ondan
Peki onun senden sıkılmasının sebebi nedir sence?
erkekler tek eşli değil ki sebebi bu
Ondan değil ki senin olmayan tatlı gelir erkek böyledir sahip olamadığına ilgi duyar.. ama bir gün kırığın teki çıkar kocanı ifşa eder demedi deme..
Kime
Cümle aleme kime olucak 🤷🏻♂️ beni kandırdı kullandı diye yayar herkese gider karakola mahkemelik olur herşey olabilir
olmaz ya
Hevesini alıyor tek gecelik gibi
Bilemezsin ben nelerini gördüm sen daha iyi bilirsin kadınlar o ilişkiye alıştı mı tekrar tekrar ister bırakamaz kolay kolay kocanın performansı nasıl? İyiyse zaten mutlaka tekrar isteyecektir.
Neler gördün özelden yazar mısın merak ettim hikayeleri
Sacmalik bok girsin öyle eekegin agzina daș yagsin ustune!
Bencede :)
😂😂😂
Tabi canım bir onun keyfi nefsi arzuları var. Evli insan illa kacamak yapacaksa ancak eşiyle yapabilir.
seviyorsa olmaz, emin değilse olur, sevmiyorsa zaten oluyordur.
Türkiye'nin genelinde böyle diyorlar.
Tamam, ben de yapacağım onun yaptığını yakalarsam veya öyle düşüncede biriyle evlenirsem. Yani yok öyle yağma.
Demek ki senin karakterin oturmamış. Böyle bir şey yaparsa ben de yaparım dıyorsun boşanırım demek yerıne
olmamali.. onun pis p.. si ile ugraşacak değilim... yaparsa dofolur gider..
Kacamagin ufak tefegimi olur ya ne kaaar ayıp şeyler
Erkek fare deneyini okumani isterim
https://www. google. com/amp/s/amp. onedio. com/haber/753986
İnsan olan insan.. insan onurunu gururunu ayaklar altına almaz.
Hayır olmamalı. Ne evlide ne sevgilide. İki taraf kaçamak olayını aklına bile getirmemek.
bzen olmalıkı esının kıymetını bılır :D yanı su mısal bır ınsanın ayaga kırılmayınca ayagının kıymetını bılmeez esının kıymetını bılmesı ıcın kacamak sart
Abi sizin cidden beyin gelişimleriniz tamamlanmıyo mu? Hangi organla yapıyosun bu yorumu ya
@Functionk alt kafayla yapıyorum
Başka çalışan bir organın yok zaten belli.
@Functionk :D tebrıkederım nasıl anladınkı hem sende cok zekısın
Sürüngenler bile senden yukarda ya. Gidin varlığınıza ağıt yakın "benim gibi biri neden var" diye.
@Functionk agıt yakcam aklıma bıse gelmıyo fıkır ver ornek goster
O zaman kadınlarında hakkı var oldu başka? Karakteri sağlam olan yapmaz o kadar !
Ne iğrenç bir bakış açısı. Bu tip sığ insanlarla aynı havayı solumak istemem.
Ne alakası var yahu kadında yapsın dönsün o zaman bu kadar sığ bir düşünce olamaz.
Siz nerde yaşıyorsunuz nerde normal karşılanıyor merak ettim
Erkek kaçamak yapacaksa niye evleniyor. İnsan sevdiğini ister başkasına ilgi duymamalı
Ne kadar saçma degil mi aynı şeyi kadın yapsa namussuz olur
👏👏
@αℓҡσℓɓεყ kesinlikle öyle olur doğru.
Ataerkil toplumda bu gibi olaylar olur. Ama kadın yaparsa orus. Olur. Böyle de iki yüzlü insanlardır
Kaçamakları olmamalı bence. Bir de yaşadığın yere de yolum düşmez umarım.. 🙄
o. rspu çocuğu p.. iç karaktersiz şerefsizse tabiki olabilir eşyanın tabiatı gereği...
Bu sorunun sorulması bile beni rahatsız ediyor. İki cins içinde geçerli
Ya olmasın ya olmasın böyle şeyler neden oluyor anlamıyorum
Benim tanık olduğum çok sanırım çoğu yapıyor bunu..
Asıl evli kadının olur Hele ev hanımıysa O koca işte çalışırken O eve bir görümcesini atmadığı kalır
Erkeğin olur.
Ama ADAM dediğinin olmaz. Kusura bakma.
Başlarım ona da hevesine de. Bana takmaya çalıştığı o boynuzlarla ciğerini sökerim.
Eğer gerçekten eşini seviyorsa, eşi de onu ihmal etmiyorsa olmaz. Olmamalı zaten.
Bence olmamalı napacaksa karısı var yetmiyor mu ki dışarılarda arıyorsende ne istiyosa yap yani eşin sonuçta cjsj
Yerim sizin oraları ;
Olmaz, o ufak tefekler büyür sonra kocaman kocaman olur.
Olmazmı olur tabi nefesini çok iyi alınca yuvasını bile unutur, evde oksiyen tüpü olmayan düşünsün
Kabul edilir bir şey gibi söyleme tarzın ne diyelim? Seven insan sevdiğinden başkasına yan gözle bile bakmaz
Senin yaşadigin yerde ahlak ve erdem pek önemli değil sanırim? Ben eşim olsa o benim hayatimin tek odak noktası olacak sonsuza kadar
Gerçekten seven yapmaz. Düşünse bile karısına ihanet etmek istemediği için vazgeçer
Bunu söyleyen kendini insan olarak görmeyen gurursuz kişilerdir.
Kaçamak yapmak istiyorsa evlenmeyecek ya da ortalıkta adamım diye gezinmeyecek.
Erkeğin kaçamağı oluyorsa kadının da kaçamağı olur. Hevesini alınca yuvasına döner nasılsa.
bu soruyu hadi sordun ama anasayfaya koyan KS yönetimine ne demeli?
rezillik
Neden hep evli erkekler, evli kadınlar daha çok aldatıyor
Yaşadığın yerde normal ise kadınlar da yapıyordur bunu. Her şekilde de hoş değil.
Gözü dışarıda olanın yuvada da yeri olmamalı yuvasına bağlı insan dışarıya sağır ve kör olur
saçma kişiye göre değişir herkes aldatıyor diye bir saçmalık yok herkes aldatsaydı şimdi cinsellik yaşamayan insan kalmazdı ülkede adam 30 yaşına gelmiş daha ilişkiye girmemiş çok kişi var
Onu diyenlere kadınlarda gitsin hevesini alsın yuvasına dönsün demisin
Bence olmaz ben bekar biri olarak bu yaşıma kadar yapmadıysam bu yaşdan sonrada eşimden başkasıyla yapmam
Takip edebilir misin
Senin yasadigin yerde muhtemelen damat adayını da evine arabasına cebindeki parasına göre seciyorlardir.
Ve öyle bir yerde muhtemelen erkekler yapacaklarini evli kadınlarla yapıyorlardır. Sonuçta hepsine yetecek kadar bekar metres olamaz.
oluyor. evli kadını bile oluyor artık. mesele kadın erkek meselesinden çıkalı çok oldu
Normal erkek değildir o. Pzvnktir. Normal olsa duramazsın
Bence olmamasi lazim. Evlendinmi tek kisiye ayitsin oda evinin kadinina aitsin
Oluyor, Olmasada Olması için çabaharcanıyor, Farklı biri ile yapmak ister mutlaka.
Tabiki evine döner sadece günlük bir ilişki olur.
Ne ufak tefek, ne de büyük, kesinlikle olmamalı... Sadece ait olduğu kadına değer vererek, sadakatin huzurunu yaşamalı...
Evli erkek ufak tefek kaçamak yaparsa artık bundan sonraki hayatında boşanmış erkek olarak devam eder. Evinde karısıyla mutlu olmak varken niye evlenip aldatıyor
Karaktersizlerin olur.
Ben boyle bir dusunceye tam ocluk diyorum nokta madem karisi yerine ona buna bakicak s*kt*rsn gitsin evlenmesin ne isi var evlenmekle hersey cocuk yapmak degil adam gibi babada olabilmek sart
O zaman evlenmesin gitsin dilediği gibi yapsın çapkınlığını. Eşi neyine yetmiyor!
Şerefsizlik ahlaksızlık rezillik.. Buna katlanan göz yuman insan ise insan değil
Hayır tabii ki kesinlikle olmamalı, o erkekten hayır gelmez
Kesinlikle yanlış bir düşünce. Ne erkek ne kadının hiçbir şekilde kaçamağı olmamalı
Hevesini almadan yuva kurmasın o zaman beyefendiler.
Öyle zihniyetin ben... 😡
(Anladınız siz onu 🙄)