Benim yaşadığım yerde normal erkek hevesini alınca yuvasına döner diyorlar.. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Genel olarak evet oluyor.
İhanet kişilik ve karakter meselesi kişiliksizlik ve karaktersizliktir aç gözlülük ve doyumsuzluktur! İhanetin sebebi, bahanesi olmaz, olmamalı! Seven sevdiğinden başka bir karşı cinse kör sağır dilsiz ve sakat olmalı! Görmemeli duymamalı konuşmamalı ve adım atmamalı! İhanetin erkeği kadını yoktur. Hemen hemen herkes ihanet ediyor... İhanet edenlerin canı cehenneme!202 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
- +1 yıl
EyvAllah 😊
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek değil adam olan sevdiğinden başkasına bakmaz konuşmaz kullanmaz aldatmaz
Adam olan
Eşi arkadaşı sırdaşı sevdiği tek bir kadında yaşar
Adam olan sevgisini sevdiği kadınla ve kızıyla paylaşır önüne gelenle değil
Kalbine diline aklına bedenine ahlaki değerlerine ve gözlerine sevdiğinden başkasına kilit vurur
Kadını öyle sever ki güzel olduğu için değil güzellikler vermek için sever
Adam olan adam gibi sever
Her önüne gelene yazan erkekte sıfatı belli ithami ağır olunca da erkeklik etmesin20 Yorumla
+1 yılHayır bence kesinlikle olmamalı Eğer olursa bu aldatmaya girer yani çapkın olduğunu düşünen bir kişiye bağlanamayacagani düşünen bir erkek veya Kadın zaten evliliği düşünmemelidir
275 Yorumla- +1 yıl
bir kadını düşlemek de aldatmaya girmezmi ama?
- +1 yıl
@yabancıbırses hepsi girer bu sefer manevi aldatma olur
- +1 yıl
ve bu türden aldatmaların hepsi bütün ilişkilerde var istesekde istemesekde. bu yüzden biz kadınlar olarak kendimizi kandırmamızın saçma olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
@yabancıbırses yani daha etik çerçeveden bakarsan öyle ama genellemeyelim kadınlar veya erkekler diye yapmayanı da var çünkü
Fururum oniiiii
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
131
Cevap
184Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Gözü karıya kıza doyamamış erkeler evlenmesin!
Evleniyorsa ait olmasını bilecek.
Yok öyle erkek adam kaçamak yapar falan.
Aldatan erkeğin ne kendine ne eşine saygısı yoktur.
Hevesini alınca yuvasına dönermiş bak bak bak
Aldatan kişinin yuvası mı varmış? Kimin koynuna girdiyse orada kalsınlar.20 Yorumla
+1 yılErkek meni ureten bir varliktir. Biyolojik olarak genelde seks yapmaya programlidir. Bir erkegin doyum noktasi olmasi gerektigini ve eşine saygi duymasi gerektgini dusunuyorum. Doga ki hayvanlar da bircok ornek de mevcut adam olan zaten karisindan baska kimseye bakmaz. Birseylere doymamis erkekden korkacaksin. Her b. ku yemeye musait ac adamla evlenen bayanlar ise erkegini iyi taniyamamistir. Kadinlarimiz bu konu da cok magdur. Umarim hayvani gudulurden arinmis erkeklere rastgelirler.
30 YorumlaBence olmamalı. Erkek öyle şey hevesine düştüğünde sevdiği kadının onu seven kadının yanında olmalı. Başkalarına kaçmalı değil. Kadınlar hassastır. Erkekle kadın arasında bir kalp bağı var. O kalp öyle kırılırsa birdaha kalbi kazanmak o kadarda kolay olmaz. Ben böyle düşünüyorum
30 Yorumla
+1 yılSenin yasadigin yer neresi anacim? Yok yani böyle bir düşünce şekli. Annem de bana tapusu sende azıcık göz yum diyor sacmalamayin. Erkek yapar ederle olmuyor bu isler. Benim kocam iyi bir b. k degil biliyorum eger ispat edebilecegim. bir sey yasanirsa aninda bosayacagim aninda ahdim var. Gelsin o kadar özveriden sonra baska karıların gönlünü eylesin oldu canim ben neyim pardon? Defolsun gitsin eyledigi kadinla ne b. k yerse yesin ben onun kürkçü dükkanı degilim kusura bakmasin.
50 Yorumla
+1 yılZina erkeklere helal mi kilinmis? 😂 Esinin cocugunun nafakasini ele yediren pez. den de koca da dahil hicbir halt olmaz. Harami helali de bilmiyorsa; demek ki zamaninda anasi babasi da ogretmemistir. Evlendirmeyi bilmisler ama derim ve asla affetmem.
40 Yorumla
+1 yılHevesini aldıktan sonra döner ! Denirse eğer bu görüşte kadın cinsel obje, oyuncak olmaktan öteye gidemiyor işte.. Yani bir kadın bunu söylerken kendini basitleştirilmiş, degersizlestirmis oluyor başka izahı yok.. Erkektir yapar derseniz her zaman 2. sınıf insan muamelesi görmeye mahkum olursunuz.. Cahilce düşünceler bunlar. .
30 Yorumla
+1 yılİhanetin affı yoktur. Aldatmak karekteri, kişiliği bozuk insanlara has bir olaydır. Ya da evde huzur olmadığında kişiler bu tür eylemlere meyillenirler. Fakat ne olursa olsun böyle bir şey yapılmamalıdır. Oturulur konuşulur. Olmuyorsa boşanma yoluna gidilmelidir. Herkes empati yaparak yolunda ilerler ise gerekeni göreceklerdir. Etrafa at gözlüğü ile bakılmamalıdır. ✂️
10 YorumlaFikir de aldatabilir çünkü bazen düşündüklerimizin nereye varacağını biz seçemiyoruz. Fikirde aldatmak başka bunu eyleme dökmek başkadır. Bence önemli olanı da eyleme dökmemek. Eyleme döktüğü zaman çevremde gördüğüm kadarıyla bundan aldatan kişinin kendisi de çok çekiyor farkında olmadan, hem kendisi hem se sevdikleri. Kendisinden ve sevdiklerinden bir şeyleri alıp götürüyor ama farkında olmuyorlar ne acı ki.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılNiye evleniyor ki olacaksa? Evlenme bekar kal hizmetçi mi lazımdı? Tut parana kıy. Çocuk mu istedin anlaş ben sadık kalamam de belirt. bunlara varsa kadın tamam. herkes dengine gitsin. Ama öyle masumlara yapmayın bunu. aldatmayın. boşanın. aldatılmak kadar koymaz karşı tarafa.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılSalın artık şu konuları ya. Olamaz tabi ki olursa da basarsın tekmeyi olur biter. Bunu yapan insanın kendine saygısı yoktur zaten, kendine saygısı olmayandan sana hiç hayır gelmez. Yani bu tarz "koca" her yerde bulunur. Ama cinsel ilişkiler, tutkular, heyecanlar bir gün bittiğinde seninle anlaşmanın, yaşlanmanın ve aranızdaki sevginin değerini bilen "adam" bulmak zordur. Onu bulduğun vakit bunun şüphesi düşmez içine zaten. 😉
10 Yorumla Görüşlerin çoğunu okudum ve diyorum ki karakteri yerine oturmamış özgüven eksikliği yaşayan ve bu eksikliği argo tabirle "erkekliğini" göstererek dışa vurmaya çalışan mahlukatların yaptığı eylemlere kaçamak deniyor. Bir kadına bağlılığın ve ona hoş davranmanın erkekliğinden azaltacağını düşünüyor pabucumun erkekleri. Bu nedenle evdekini köle gibi görüp ben istediğimi yaparım kral benim diye de düşünüyor. 3 cm lik yamuk s*kleriyle kadınına orgazm yaşatamamanın verdiği acizlikle, utançla da yapıyor olabilirler bir parça özgüven kazanmak için. Hahahahhaha bu kadar açıklama yaptım mantıksız bulan olursa eğer size şunu diyorum kaçamak yapmak mantıklı değil ki verilen cevap mantıklı olsun!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Olur tabi. Yeter ki ailesinin rızkını eksik etmesin, aşık olmasın, sevgide ilgide eşine ve çocuklarına yetersiz kalmasın.
Biz erkekler esimizle mutlu olsak bile arada bedensel farklılıklar ararız. Bu durumu sadece farkındaligi yüksek "OLGUN" kadınlar anlar.118 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Doyumsuzsun
- +1 yıl
Sizin gibiler mutlulugu zerre haketmiyor esine sadik olan kimseyi gormeyen ondan baska onun gibilere adam diyoruz kusura bakmayin siz zerre haketmiyorsunuz
- +1 yıl
Peki bir şey sorucam amacım linçlemek asla değil. İlk sorum neden başka kadın ihtiyacı duyuyorsunuz? Yani fiziki olarak diyelim ki eşiniz çok güzel normal dünya standartlarında güzel denecek bir kişi olsa yine de başka kadın arar mı gözleriniz? Üçüncü ise benim görüşüm cinsel olarak yakınlaşma ve cinsel ilişkinin zamanla duygusal bağ oluşturacağını düşünüyorum ki genelde sonradan metres olayına dönüyor zaten.
- +1 yıl
@Kara_biberim404 Yaş anlamında olgunluktan bahsetmiyorum.
- +1 yıl
@_zeynep__ Cinsiyetimizin verdiği bir etkidir bu. Bir de uzun yıllar süren evliliklerde zamanla sorunlar oluşuyor. Yeni evliler bunu pek anlamazlar. Zira ben de yeni evli olduğum yillarda daha farklı düşünürdüm. Tabii ki her erkekte bu durum ayni değil. Ben genelden bahsediyorum. Her cinsiyette , cinsiyetinin gereği olan doğal genel davranış ve yaklaşımların istisnalari elbette var.
Sexin birbirinden farklı renkleri olur. Duygusallıkla oluşan , sadece bedensel çekimle oluşan, maddi menfaat amacli.. vs. Öncelikle herkes bu konuda kendisine sonra eşine dürüst olmalı. Yoksa yaşadığımız hayattaki gibi maskeli balolardan çıkamayız. - +1 yıl
Tabiki dürüstlük ilk kural fakat eşinizi incitebilme ihtimaliniz bu farklı cinsel arzularınızın önüne geçemiyorsa zaten aşkınız sevginiz bitmiş demektir. Bu durumda yapılması gereken ayrılma eylemini gerçekleştirmektir. Cinsellikte bazı pozisyonlar bedensel çekim için bazıları duygusal anlarda gerçekleşiyor. Sizin kadın farklılığı yerine cinsel yaşamınızda farklılık yaratmanız gerekiyor. Partnerinizle konuşarak bunu yapabilirsiniz. Bu da olmuyorsa iletişim problemi var demektir. Yani eksiksiniz. Üzgünüm OLMAMASI GEREKEN BİR ŞEYE GEREĞİNDEN FAZLA ARZU DUYMAK EKSİKLİĞİNİZDEN KAYNAKLANIR. Cevap verdiğiniz için teşekkürler.
- +1 yıl
Tabikide linçlemedim siz küfür etmeden ve genel erkek algısına sahip bir cevap vermişsiniz soruya. Ama aynı zamanda siz bu algıyla genel bir ortamda cevap vererek tüm kadınları küçük düşürmüşsünüz. Ben size eksikliğinizden bahsettim acilen giderilmesi gereken bir eksiklik. Ya iletişim probleminiz var ya da eşinizi (yani varsa eğer) sevmiyorsunuz. Eşinizin suçlu olmadığını hesaba katarak cevapladım. Sonuç olarak bende genel bir mecrada eksikliğinizi dile getirdim sizin bizi küçük düşürmenize ve değersizleştirmenize rağmen küfür hakaret vs kullanmadım. Medeni hukuka göre zina yapan eş boşanma dava açabilir. Buda onun mağdur olduğunu gösterir. Ha ola ki diyorsanız karşı tarafın ilgisiz kalması onurumu kıracak hareketler yapması onuda suçlu yapar. Evet yapar ama kanunda bununla ilgili maddede var. Bu nedenle de boşanabilirsiniz.
- +1 yıl
@_zeynep__ 1- Fikrimi sordun ifade ettim. Fikirlerimin sizi küçük düşürdüğü kanaatindeyseniz bu sizin düşünce dünyanizin algilarinizin yetersizligini gosterir
2- Yazdiginiz het satirda yargılayıp gomdunuz. Lakin kendinizin farkinda olamayacak kadar düşük farkindaliginiz var. Bunu aciklayan başka kelime var ama onu kullanmayacagim. Sürünün bir üyesi olan basit ve sığ birisiniz.
Nasıl iyi oluyor mu? Kızmak yok. Kısasa kısas yaptim sadece. Size ayna tuttum. Sizin gibi mangalda kül birakmayanlar evliliklerinde çok farkli hayatlar yaşıyorlar. - +1 yıl
Azıcık sevgi görmüş yaşamış olsan böyle konuşmazdın. Allah karşına kendin gibi insanlar çıkarsın. Kadınları gerçekten değersiz kılıyorsun. Umarım bunun farkına varırsın birgün. Sanırım eşi falan olaya katınca sinirlerin tavan yaptı. Eksiklikler seni küçültmezdi gerçekten artıya dönüştürdüğün sürece. Ama beni basit ve sığ biri olarak görmeniz gerçekten kırıcıydı. Cevap vermeyin rica ediyorum hiçbir küçük düşürme yok bu cümlelerde hakarette yok zaten
- +1 yıl
@_zeynep__ Evet o farkındalığı yüksek olgun kadınlar muhtemelen evliliğin ileri yaslarinda kocaları onlara yetersiz geldiğinde de jigolo tutma konusunda kocalarından aynı anlayışı bekliyorlar zaten merak etme. 😂
- +1 yıl
Tatmin olmak icin yazmadım merak etme. O yüksek farkındalığı olduğunu söylediğim kadınlar dediğin şeyi normal gördükleri icin değil senin gibilerden "yüksek kazançları" olduğu icin onayliyorlar. Hani bir soz var. Erkekler kendilerine tek birşey verecek birçok kadın isterken kadınlar da kendisine birçok şey verecek erkek istermiş. Muhtemelen karin da dahil olmak üzere hayatındaki kadınlar paran icin yanındalar. 5 kuruş koklatma bakayım altına yatıyorlar mi? Senin gibi bir sürü yolunacak kazları vardır ayrıca. O yüzden onlardan başka tat araman onların işine gelir zaten. Senin gibiler olmasa nasıl ekmek yerler öyle değil mi?🤣 Zaten birkaç yorumunda bütün kadınların erkekleri hayatına alırken paralı olmalarına önem verdiğini ifade etmiştin dikkatimi cekmisti. Eğer tek bir kadın tarafından gerçekten sevilseydin onu kaybetmemek icin bırak başka bedenleri aramayi mast bile yapmazdin. Tek bir kadından bulamadığın maximum sevgiyi birçok kadından azar azar almaya çalışıyorsun işte. Kendini avut bakalım böyle. 😂
Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Evlendiysen bir sorumluluğa girmişsin demektir bir kere. Çocuk falan değil bir kadının/erkeğin hayatı ile senin hayatın artık birlikte oluyor. Arada sevgi, saygı ve bağlılık yoksa da evliliğin bir anlamı kalmıyor zaten. Bunları bilen insan başka birileriyle kırıştırmaz bunu da kendine yakıştırmaz zaten. O yüzden ben kesinlikle doğru bulmuyorum. Bunu yapan her kimse karakterinde sorun vardır.
10 YorumlaÖyle saçma şey mi olur? Sen başka birisinin karısına kızana bakarsan , başkasıda senin karına kızına bakar. Ben bu düşüncede biriyim. Eşim ya da sevdiğim varsa bir tek o olur. Başkası asla olmaz.
40 YorumlaŞaka gibi. O kadar saçma Bir düşünce ki madem hevesini alamadın daha evlenme kardeşim. Eşine sadık kalamıyorsan evlenme. Hevesinizi alın öyle evlenin beyler evlendikten sonra o hevesi almaya çalışıp da eşinizin canını sıkmayın. Aldatmayın adam olun, insan olun
00 YorumlaŞu ahlak biçimine bak ve bunu normal gören kadınların olması buna normal bunu yapanları normal görmeli bu trol soru olmalı evli erkeğin kaçamak yapması normalmi ki normal erkek hevesini alınca deniliyor başka kızlarla fingirdeşen kocasını kendisine olan sevgisini gerçekçi buluyorsa o kadın akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünürüm kadınlar bunu normal görmeye başlıyorsa ne coronavirüsü kıyamet artık kopmalı ahlaksızlık azgınlığı sıradan görüyor kadınlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı. Çok saçma bir insan evlenip yuva kurar sonra nasıl bir başka kişiyle beraber olur anlamıyorum
30 Yorumla
+1 yılNe kadar geniş insanlarsınız siz ya arada bir kaçamak ne sadık olamıcaksa o zaman ne boka evleniyo niye giriyo başkasının günahına
162 YorumlaADAM dediğin tek eşli olur öyle peyderpey ayranlıklar yapmaz ahlaki olarak iğrenç bir şey aldatan ne olursa olsun şerefsizdir. Düşünsene kadın yapsa evden atılır bacım diye erkektir yapan hastirsin oradan
30 YorumlaPeki bunu evli kadın yapsa o. rspu oluyor erkek yapınca kacamakmi peh bekarken istediği deliğe girsin erkek evlendimi o iş bitmeli tek olmalı
60 Yorumla
+1 yılKadın erkek ayrımı yine yapılmış🤦♀️ ne demek erkeğin ufak tefek kaçamağı olur mu? Hadi bunu kadınlar için de soralım bakalım nasıl cevaplar gelecek? Hepsi namusunu eleştirmiyorlar mı? Erkek yapar kadın yapamaz diye bir şey yok! Hayır erkeğin de olamaz kadının da
10 Yorumla
+1 yılKadının olur mu? Hayır. Erkeğin neden böyle bir ayrıcalığı olsun?
70 YorumlaBunu normal karşılayacak kadar kadınlık gururunuz yoksa o sizin sorununuz ama ben affedemem böyle seyi. Adam gidicek hevesını alıp sonra benım koynuma mı gelicek? Gittiği yerde kalır bır daha da değil yuzumu sesimi bile duyamaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok oyle bir dunya arkadaşım!!! bir insan evlenmeden önce ne pok yiyorsa yesin ne hevesi varsa hepsini yaşasın sonra yuva kursun bir insan yuva kurduktan sonra yok sunu yapayım hevesim var yok sununla takılayım yok aldatayım bunlara yer yok asla olmamalı Allah bizi boyle kotuluk yapmaktan korusun ya ayip ayip
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmamalı, erkeği kadını yok bunun. Evlilik demek oyun demek değil. Herkes eşine sadık olmalı ki ondan da aynısını beklemeli... Kişinin kendine saygısı bunu gerektirir...
30 Yorumla
+1 yılEşinden başka kadınlara gitme fikri bile bir aldatmadır. Kimse bunu esimdir yapar diye sineye cekmemesi gerekir. Affi olmaz.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olmaması gerekir. Ama bizim toplumda var olduğunu biliyorum. Hevesini alır yuvasına döner yaklaşımı da saçmalık. Bazende hevesini alıp geri gelmeyebilir çünkü. Ayrılır eşinden yani. Aldatanları affederseniz onları öldüllendirmiş olursunuz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bizim burada o yir insanlara erkek demiyorlar.
Karaktersiz, onursuz ve gurursuz diyorlar.
İnsandan saymadıkları için cümle sonunda insan kelimeside konmuyor.
.20 Yorumla Bir kadın olarak böyle bir başlık açman üzdü 😏 normal değil canım notmalleştiren eski kafalar. Aynı genişlik kadına sağlanıcak mı hayır. 👍🏽 Kadına sağlamayan bir ayrıcalık (olarak görürüm) erkeğe de sağlanamaz. Kanı bozukluk sadece kadına değil erkeğe de vardır. Evliyken başkasına giden erkeğin kanı bozuktur. 👍🏽
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyi geçtiim sevgilisi olanların bile yapmasına karşıyım. Bunun cinsiyeti yook iki tarafında yapmasını doğru bulmuyorum. Ihanetin bahanesi olaaaamazzz.
20 Yorumla
+1 yılErkektir yapar mantigi silinmedigi surece malesef ki karsimiza cikacak bir durum.
Evde huzur yok mutsuzum klasik bahanelerdir. Gidene kapı bir daha acilmamali. bir olan hep olur20 YorumlaYaşadığın yeri söylemen dogru olmaz ama batı olarak kabul ediyorum ve böyle saçma fikirlere sahip olan erkeklerden, kadın anneyse kadınlardan uzak dur bu zihniyetin yetiştirdiği evlat aldatır bu zihniyette olan erkek de aldatır.
00 YorumlaBu ne tür bir şerefsizlik örneği. Ne munasebet seviyor ve evlenmisse sadakati olacak erkek bu pisliğin ufağı büyüğü yok
50 YorumlaSizin oraları bılmemde öyle bır sey olmaz. Evlenmenın ne anlamı var ozaman. Herkes kafasına göre takılacaksa
30 Yorumlawww.instagram.com/.../?igshid=155286c30wol2
Olursa tepkim karikatürdeki gibi olur00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimde bana "kızlara bakarsan bak, en sonunda yine bana dönüceksin" diyordu ama evlilik tamamen başka. Onu aldatırsan güveni kırılır ve bir daha toparlayamazsın, sakıncalı olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılAllahu tealanın haram kıldıgı bir şey hakkında ben bir şey düşünemem net tir
Ayrıca aldatılmaktan ziyade aldatmayı kabullenen kalp ne kadar gurursuzdur..
Allah korusun.10 Yorumla
+1 yılSenin yaşadığın yerde ne içmişler acaba kadın yaparsa aynısını kötü yola düştü yok öyle yağma.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin en büyük kaçamağı, mutfakta yakaladığı eşinin beline arkadan sarılmak olmalı. :):
41 Yorumla- +1 yıl
👏👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe bu ya avcılıkmı balıkçılıkmı hevesle baslasın tatılemi gidiyor dönsün. O zaman kadında yapsın yuvasında yaparsa bide hemen geri yuvasına dönmüş olur. erkegede kadınada normal degil bence
00 Yorumla Erkeği bilmemde adamsa olmaz. Karıma ihanet edemem dışarda arayacağıma ona giderim
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarısıyla iyi vakit geçiriyorsa pek sanmam çünkü öyle birşeye ihtiyaç duymaz ama belli de olmaz bu işler bir yerde eğlenmeye gidersin hafiften içersin bir Hatun düşer beğenirsin o anlık bir kaçamak olabilir ruhsal değil sadece bedensel
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılYuh artık nasıl bir düşünce yapısıdır bu😳 Evlenmesin abicim o zaman gözü harama kayan erkek kaçamak yapmıyor şerefini kaybediyor👌
10 Yorumla
+1 yılOlmamalı ama hepsi yapıyor istisnasız.
Benim bir tanıdığım da fırsatını bulan her erkek aldatır, baban bile. Demişti.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Başlarım ben öyle erkeğe bu yalana çocuklar bile kanmaz.. Kadında yapsin o halde hevesimi alınca dönerim desin
10 Yorumla
+1 yılEvli kadın da erkek de kaçamak yapmamalı kaçamak yapacaksa niye evlendi bekar bekar yaşasın istediğiyle birlikte olsun haksızmıyım
12 Yorumla
+1 yılOlmamalı tabikide her kaçamapını benle yapsın başka kadınlarla yakalarsam oyarım katil olurum deşerim çüküsünü keserin
15 Yorumla- +1 yıl
@SepsMa benim öyle deme ama heycan olsun diye bile bu işi yapanlar var
- +1 yıl
@SepsMa ay bana yapsın aynısını ona yaparım en yakınıyla aldatırım hemde intikam değilmi
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ihanetin erkeği kadını olmaz. Bazı düşünceler erkek yapar, bazıları da erkek yapıyorsa ben de yaparım diyerek ihanete kılıf uydurur.
10 YorumlaTek kişiye bağlı kalmak gerçekten zor ama düşünce yanlış yanındaki kişi senin ömür boyu yol arkadaşın olacak ona bunu yapmak gerçekten büyük terbiyesizlik olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyi geç sevgilisi olanın bile kaçamağı olamaz. Ve bunun kadın erkek gibi bir ayrımcılığı hele hiç olamaz.
10 Yorumla
+1 yılAldatacaksa evlenmesin zorla mı evlendiriyorlar bu adamları anlamıyorum ki
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kacamagin ufagi olmaz.. Sadik olamiyorsan evlenmeyeceksin
21 Yorumla- +1 yıl
Sadık var mı ya
Adam dediğin kaçamak yapmaya çalışmaz. Böyle şerefsizce şeyleri normalleştirmeye çalışmayın. İnsan ne yaşıyorsa sevdiği insanla yaşamalı
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHevesini alınca yuvasına döner ne demek ya.. Skmesinler onun hevesini de yuvasını da. Erkek f*hişeleri de toplanmış yorumlara "olur tabi" diyorlar. İşlerine gelince de "namus namus" diye öter bu boynuzlu alag. v. tlar.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Kesinlikle olmamalı sevgiliyken bile yapmaması gerekir
20 YorumlaHevesini aldıkdan sonra evine dönmesede olur çünki artık onun bir evi olmuyucak!
20 YorumlaSen nerde yasiyorsunda erkegin serefsizi normal hale gelmis
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Klasik erkek egemenliği toplum düşüncesi. Kadın yapsa ne derler buna?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani hevesini alıp döner çoğu bazıları kapılıyor kadınlara onlar sakat irade gerek biraz takılıp bırakmalı.
00 Yorumla Hayır ihanettir bu net bunu diyenlere şunu sormak lazım kadın hevesini alınca yuvasına döner diyorlar ne düşünüyorsun?
00 Yorumla- Devamını Gör (255)
Devamını Gör(300)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem