Neler hisseder imkansiz oldugunu bilir o askin ve cok aci ceker mi? Esinin yaninda bile o kizi hatirlarmi? Neler yasar bir erkek?
Cevabın nedir?
Ben oldum evli iken dedimki la ben bu zamana kadar niye çekmişim bunu beni seven de oluyomuş ve söyledim kıza ben Evliyim ama mutsuzum sen olmadan da boşanmayı düşünüyordum diye oda ben seni çok seviyorum keşke evli olmasaydın ama yinede senden vazgeçmem dedi sonra boşandım onunla evlenmek için Düğüne bir ay kala birden ben evlenmek istemiyom dedi ortada hiç bir şey yokken bende beni istemeyeni ben hiç istemem dedim bitti
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Bosandigina pisman oldunmu peki sonra
- Soran+1 yıl
Gorucu usulu ile evlenmis ama zamanla esine isinmis sevmis biri baska birine asik olamazmi?
- +1 yıl
6 ay yanında mesaj laştım en son bir gün benle beraber olmak istedi uzun zamandır olmuyo duk bende dedim Başkasını seviyorum ona ihanet edemem sen benim kıymetimi bilemedin kabul et dedim doğru bilemedim dedi şans istedi 4 yıl her gün verdim şans dedim ertesi gün anlaşmalı boşandık bitti
En İyi Cevaplar
Evli erkek asık olmaz karşısındaki kullanmak için aşığım yalanını kullanır bunu bilmeyecek insan yoktur burada galiba
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Asik olmaz diye bisey yok. Evli insarin kalbi yok mu sanki.
- Soran+1 yıl
Gercek aski evlendikten sonra bulamaz mi?
- +1 yıl
Gercekten askmi? Blkide karisinada asikti? Evli erkeklerden uzak durun. kuyruk sallamassaniz size asik olmaz. yuva yikmayin sonra enkazin altinda kalirsiniz.
01 Yorumla- 7 ay
Yuhhhh be kuyruk sallamazsanızmış.. Hemcinsini kötüleme be g. zekali!
Kuyruk sallayınca mı aşık oluyor?
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
erkeği bilmemde ben evli değilken erkek arkadasımı çok seviyodum bir baska birine aşık olmustum okadar çok acı veriyoki insana anlatamam
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- +1 yıl
İlk eşimle evliyken bir başka bayana aşık olmuştum. O dönemde hem eşimi hem de onu çok seviyordum.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Neler hissetmistiniz peki? Sonra neler oldu?
- +1 yıl
Dedim ya. Eşimi de çok seviyordum o dönem, sevgilimi de. Sonra yaşadıklarımı eşime anlatmak zorunda kaldım. Sevgilimden ayrıldım. Eşime yalvardım yakardım. Beni affetti. O yaşadıklarımı bilsen dudağın uçuklar gerçekten.
- Soran+1 yıl
Peki unutabildin mi o kizi?
- +1 yıl
Benden 7 yaş büyük dul bir bayandı. Tabii ki unuttum.
sürekli stres yaşar evde huzurlu olmak sevglisi uzakda olunca onunla sıkıntı yaşar
00 Yorumla- +1 yıl
Imkansiz seyler bunlar
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
hatırlar, karakter yoksunudur ama
00 Yorumla evl ıbiri ilemısn
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayir arkadasim brlikte
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi