Evli bir erkek baskasina asik olmasi mumkun mu? Yani esini sevmeyip baskasina asik olmasi? Onun icin evliligini bitirmesi vs?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kesinlikle uzak durmalısın toplum da her yerde yadırganırsın onu geç mutlu olman zor boşanmış olsa sorun olmazdı ama evli niyeti seni kullanmak olabilir öyle olmasa da ah almış olursun nerden bakarsan çıkmaz sokak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sevgilisini aldatan sevgilisini sevmiyor demektir. Eşini aldatan ise hayatını sevmiyor demektir. Evlilik demek bir olmak, birlikte olmak; birinin nefesinin yetmediği yerde diğerinin bi nefes vermesi demektir. Ayrıca erkekler için boşanmak kadınlardan daha zordur her ne kadar aksi görünse de. Bunun sebebiyse erkekler evlendikleri kadını annelerinden sonra en çok güvendikleri kadın olarak zihinlerine kazırlar hatta binevi anne olarak görürler.
20 Yorumla- +1 yıl
aşk değildir o aşk olsa duramazsın, 4bazalıktır geçer hemen
04 Yorumla- Soran+1 yıl
he aynen herkes siz cunku...
- +1 yıl
ben evli olsam bırak başkasına bakmayı düşünmem bile, sadakat olmayan kişiyi insan değil hayvandan sayamam zira hayvanda ihanet diye bişey yok, öyle abazalık filan da bana gelmez ben o abazalığı lise de bıraktım ama evli olduğu halde başkasına gözü kayan birine güveniyorsan bu senin cenazen benim değil
- Soran+1 yıl
ben de aynisini dusunuyorum asik olmamiza ragmen uzak durmaya calisiyorum ama zor oluyor iste ben etik bulmuyorum bulsam zaten sevgili olurdum
- +1 yıl
kurban olduğum aşk deme buna bak gör bi konuşmayı kes adını bile hatırlamazsın bi süre sonra bunun cinsine aşık olmayı bırak müteşekkir olunmaz be
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Kafayı yiycem sorunun zeka seviyesine bak 🤦♀️🤦♀️
50 Yorumla - +1 yıl
Erkekse olabilir, Adamsa sevdiğinden başkasını görmez gözleri zaten.
Ne anlamsız bir şey00 Yorumla - +1 yıl
İnsanlar bu devirde aşırı karaktersiz bir halde her şey olabilir bence.
10 Yorumla - +1 yıl
Ayran gönüllülere insan gözü ile bakamıyorum
22 Yorumla- Soran+1 yıl
ya bisg
- +1 yıl
Yalanmi soyliyecegim size tanımıyorum bile uslubunuz bozuk bu üslubda konuşanlara benim gözümde insan değiller tanımadığı kişilere bu tavırda yaklaşanlar
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
sevgilimin eşiyle ilişkisi bitmişti benimle alakası yoktu bu durumun boşanma davasını açtı 1senedir beraberiz
00 Yorumla - +1 yıl
Cevabı yanlış yerde arıyorsun gibime geliyor.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
neden
- +1 yıl
Çünkü her bunu yapanın sebebi aynı olmaz. Sen burada birtakım örnek sebepler bulursun ama bahsettiğin belirli bir insan varsa onun nedeni bambaşka olabilir.
- +1 yıl
Yani geçmişte ve günümüzde örnekleri çok maalesef
02 Yorumla- Soran+1 yıl
peki neden bosanmaz surdurur sevmiyosa esini artik baskasina asiksa o kisiyle askini yasayamiycagini bildigi halde bosanmaz
- +1 yıl
O iş biraz karışık bence. Bir erkeğin başkasina aşik olabilmesi zor bir durum sadece gönül eğlendirmek içinde birlikte olabilir belli olmaz
Aşık olabilir benim gibi ama yuvasını yikmamali
00 Yorumla- +1 yıl
Erkek demiyoruz öylesine.
10 Yorumla - +1 yıl
Mümkün ama ahlaksızlık bu resmen
00 Yorumla - +1 yıl
Olur
01 Yorumla- Soran+1 yıl
o zaman neden bosanmak yerine baskasiyla ask yasamak ister
- +1 yıl
Olur bununyaoan var mutlu olamayınca
06 Yorumla- Soran+1 yıl
neden mutlu olmaz veya mutlu degilse neden surdurur
- +1 yıl
Bu cinsellik olur anlaşamamak olur ya da karakteri öyledir herşekilde mutludur ama başkasını ister buna kimsenin aklı ermez
- +1 yıl
Eşin mi böyle yoksa karşındaki kişiöi
- Soran+1 yıl
anlasamiyosa aile zoru baskisindan devam etmesi mumkun mu
- +1 yıl
Mümkün evet ama bunu bana detaylı anlat yaz bana Bi anlayayım benime bu konuda yaşadığım tecrübem var yaz konuşalım
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Gerin her şey olabilir 😂
00 Yorumla - +1 yıl
Mümkün tabi ama doğru değil
00 Yorumla - +1 yıl
Olur basma geldı
03 Yorumla- Soran+1 yıl
peki o zaman neden evliligi inatla surdurur bosanmak varken
- +1 yıl
Anlatmmı