Benim eşimin oldu ama yakaladım çok pişman oldu. Kız yapıştı bırakmadı. Eşim heves olarak gördü sanırım kızı.. her erkek bunu yapar mı?
Cevabın nedir?
+1 yılBenim başıma bir olay geldi evli bir erkekle asla olmak istemem öğrendiğim an bırakırım peşini dün bir kız yazdı meğer eski flörtümün nişanlısıymıs bana ulaştı ben hatta aramızdaki konuşmaları falan attım kıza çocuğu da engelledim Allah iyilerle karşılaştırsın ben kendimi çok kötü hissettim o kız da nasıl bir mal yapışmış bırakmamış kocani ben nişanlı olduğu duyduğumda afalladim bitireli de 10 gün falan olmuştur yani ben bitirmiştim ama yine de baya şaşırdım kız da anladı benim suçum olmadığını kızmadı bana
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki kız affetmiş mi acaba çocuğu
- +1 yıl
Hiçbir fikrim yok sormadım
Soran+1 yılÇocukla aranızda bir şeyler yaşandı mı peki neden aldaymış acaba kızı
En İyi Cevaplar
Ne saf kadınlar var halen daha ülkede.. He anasını satayım olur he. Hıhı pişman olmuştur eminiz çoook. Burda içini rahatlatmaya çalışma kezban. Biraz yüreklilik et bir kez olsun kadın gibi kadın diyelim. Birazcık ette boşan. Nerdee..
Bu memlekette kadınlar aynı tas aynı hamam.
''erkekkkk'' lafı duyulunca tavşan gibi titreniyo hala..
Ne malsınız ya.. Utanıyorum sen ve senin gibilerden..05 Yorumla
Soran+1 yılSen ne saçmalıyorsun canım ne durumda olduğumu nerden biliyorsun? saygısız küstah benim karnımda bebeğim var tek başımayım ayrıldım ondan
Soran+1 yılBüyük konuşma başına gelir o zaman anlarsın dünyanın kaç bucak olduğunu hangi kadın aldatılmaktan zevk alır aptalll
Soran+1 yılCanım değil g. erizekalı
Soran+1 yılKezban diyorsun mal diyorsun biraz empati yapmayı öğren öyle saçma sapan konuşmadan defol şimdi
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Hayir yapmaz. Bazilari firsat bulursa yapar. Bazilari bir anlik heyecanla hata eder ve sonra uslanir.. bazilari surekli yapar.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılFırsat bulursa olur. Karşısına birileri çıkarsa olur. Her evli erkek böyle olacak anlamına gelmez yine de.
90 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
72Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Başıboş bırakırsan olur
#emre0000 YorumlaŞimdi rahat bir yere uzan, aklını özgürleştir, bilinçaltına bir yolculuk yap, orada taa en diplerde, karanlıklar içinde, iğrenç puslar içinde bir kapı göreceksin. O kapı senin tüm iğrenç arzularını barındıran bir kapı. O kapıyı aç, ve içeride olanlarla yüzleş,
Bunu doğru şekilde yaptığın anda , aslında eşinden hiç bir farkın olmadığını anlayacaksın.00 Yorumla
+1 yılTabiki hayır. Bu soruyu eşini aklamak için sorduysan k. bakma içini ferahlatacak cevap yok. Eşin şerefsizlik etmiş. Ve tam tersi olsaydı yiyeceğin damgayı düşün. Erkek yapınca farklı olmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz.. Benim ailem ve çevremde ne duydum ne gördüm.. İşin sırrı şu: "insanın önce karakteri" Ancak ailece geçirilen hoş zaman, dürüst olmak, güven dolu ve kıskançlıktan uzak bir hayat boşluğa, arayışa itmez..
00 Yorumla Yapmaz tabikide ama bende evliyim vala bir kiz gelse yap dese yaparim cunku oyle yani var erkelrde mutlaka surekli yapmak ister ama o onu aldatmak olrak dusunmuyo gundelik olrak goruyo
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaaa yapar mısın Fırsatın olsa peki hiç vicdan yapmaz mısın yani eşini sevmiyor musun
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. O yaptığı için değil yakalandığı için pişman olmuştur.. Neden kocanın doğasını yaşamasına izin vermiyorsun?
114 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım gidip herkesle düşüp kalksın mı? O benimle evli doğasını yaşamak isteyen erkek evlenmesin
- +1 yıl
Evli olması buna engel olmaz. Bu durum toplumsal bir kuraldır ve ben toplumu da kurallarını da sağlıklı bulmuyorum. Akıllı bir kadın erkeği anlar ve gereğini uygun şekilde yapar.. Aptal olanlar ise her daim kocam beni aldattı , ya da aldatıldığımdan şüpheleniyorum gibi vesveselerle kendisini mutsuz eder. Bence evlenmemesi gereken birileri varsa o da erkeği anlamayan, doğasına saygı duymayan evlilik meraklısı kadınlardır.
Soran+1 yılYani aldatılmayı görmemezlikten mi gelmeliyim
- +1 yıl
Yalan ve aldatma, özgürlüğün olmadığı yerlerde olur. Önce erkek cinselliğini anlamanı öneririm. Sonrasında eşinle her şeyi detaylıca yargılamadan konuşmanı... Duygularınızı, fantezilerinizi aranızdaki farkları, benzerlikleri, kırmızı çizgilerinizi paylaşıp keşfetmek için nitelikli iletişim içinde olmanız şart. Libido farkı çoksa bu özel hayatınızda çok sorun teşkil eder. Fakat bir sorun da şudur ki erkekler kendileri için istedikleri özgürlükleri partnerleri için istemezler... Bu durum bencilce hatalı bir yaklaşım olur. Sonuç olarak ilişkinizi bozmayacak şekilde özgür olabilmeniz aranızdaki yalanları da aldatılma korkusunu da yok edecektir.
Soran+1 yılSeven İnsan biraz farklı düşünüyor ama sevdiğini kimseyle paylaşmak istemiyor
- +1 yıl
Bu olaya bakış açısıyla ilgili bir durum. Arkadaslarinizla bir oyun oynadiginizda bu da bir çeşit paylaşma olmaz mı? Cinselligi de bir oyun gibi algilaman gerekir. Eşin olgun bir erkekse bir başka kadini becerdi diye sana olan duygulari zayıflamaz aksine senin ona verdigin bu özgürlükten dolayı cok daha fazla bağlanır. Tabi bir de sığ bir erkekse durum degisebilir. Ama seni seven birini bu şekilde test edebilirsin. Seninse senle kalır degilse de zaten senle değildir o gercekte.
Soran+1 yılYani git istediğin zaman istediğinle yat mı demeliyim? Kafam çok karışık nasıl davranmam gerektiğini gerçekten anlamıyorum
Soran+1 yılTakip ettim
- +1 yıl
Kral. Erkeklerin doğasının çokeşlilik olduğunu sabırla anlatıyorsun helalsin dayı. Sorana gelirsek, kadın gibi düşünme ablacım. Erkeği kadın mantığıyla anlamaya çalışırsan hep mantıksızlık bulursun. Aynı şekilde kocan seni erkek mantığıyla anlamaya çalışırsa hep mantıksızlık bulur.
- +1 yıl
@furkanyedek Eyvallah..
- +1 yıl
@Ladyyyiim bebeğim sen okuduğundan hiçbirşey anlamamışsın
+1 yılAdam olanın kaçamağı bırak düşüncesi dahi olmaz, olmamalıdır da...
40 YorumlaUmarım ayrılmışsındır. Bir kere yapan tekrar tekrar yapar. Affetmemelisin. Süründür
23 Yorumla
Soran+1 yılAYrıldım
Soran+1 yılHenüz değil
Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı. Ben aldatamam bunu anladım. Ama arkadaş olarak kalmak isterim. O yüzden tercihim dul biri olur. Karşıma çıksa yaparım niye yapmıym. Kızmayın bana... Sebeplerim var 😑
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılYani her erkeğin olmaz tabiki ancak sana bunu neden yapmış olabilir anlamadim evliliginiz iyi değil miydi?
04 Yorumla
Soran+1 yılHamileydim sadece ihtiyacımı giderdim sana kıyamadım dokunmaya falan dedi
- +1 yıl
Yani istersen bir kerelik affetmeyi dene tabi senin bileceğin bir şey sonuçta haklisin
Soran+1 yılAma affetsem demez mi bu eşim ne kadar enayi tekrar yapmaz mı
- +1 yıl
Yapabilir bu bir risk
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeves olarak görmedi emin ol, sana karşı sevgi eksikliği var, etrafım kızlarla dolu insanlar tarafından çok yakışıklı olarak tanımlanıyorum, ama birgün olsun eşimi aldatmayı düşünmedim
212 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki eşini seviyor musun yoksa yatak ilişki en önemli etken mi
Cevap sahibi+1 yılEşimi seviyorum, hayat yatak ilişkisinden ibaret değildir, kadın sevdiği adamla cinsellik ister, erkek ise herkesle yatabilir, ama seviyorsa kimseyle yapmaz
Soran+1 yılPeki eşin nasıl biri yani nesini seviyorsun
Soran+1 yılNe yapsa aldatmaya meyillenirsin
Cevap sahibi+1 yılÇok dürüst biri, hayatta yalan söylemez,
artı çok namuslu, iyi kötü günlerimiz oldu ama aldatmak aklımın ucundan geçmedi, en kötü günlerinde dahi, abartmıyorum insanların iç organlarını bağışlayacak insanlar peşimde olmasına rağmen, gencinden olgununa kadar
Soran+1 yılKeşke benim de sevdiğim böyle olsaydı bana karşı
Cevap sahibi+1 yılSen seviyor musun eşini
Soran+1 yılSeviyorum evet ama sevmek ihaneti affetmek anlamına gelmez ki
Cevap sahibi+1 yılGelmez ama fırsatını bulan çoğu erkek bu işe kalkışıyor, affetsen bu ezik olduğunu falan göstermez, herkes 2•bir şansı hakeder, bunu hata olarak sayabilirsin 2•kez yaparsa bu hatadan yanlışa evrilir, o zaman affedilmez
Soran+1 yılAnlıyorum.. düşüneceğim..
Cevap sahibi+1 yılDüşün eğer dönersen aldatılacağım korkusuyla yaşama sakın, relax ol, sen şunu yaptın falan diye hatırlatma, kendine güvenin olsun, sen kötüsün diye aldatılmıyorsun, evlilik müessesesine saygısı olmayan insanda aldatır
, ya da cinsellik olarak mutlu edemiyorum algısına sakın kapılma, sorun sende değil karşıda, başka biride evli olsa bu adamla aynı şeyleri yaşayacaktı
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılAdam olan karısını gerçek seven ona değer veren yapmaz
26 Yorumla
Soran+1 yılNeden benim eşim öyle biri değil
- +1 yıl
O halde eşin kendini sorgulamalı karakterini sorgulamalı gözüm neden dışarıda diye.
Bir diğeri sizden kaynaklı bir sorun var ise sizinle konuşmalı ama bir çok kişi adamım der ama başkalarının namusuna göz koyar
Soran+1 yılBen hamileyken olmuş
- +1 yıl
Yani sizden mahrum kaldığı bir zamanda yanlış yola sapmış diyelim.
Soran+1 yılEvet aldatmayı bu kadar masumlaştırmasak?
- +1 yıl
Masumlaştırmıyorum yaptığı yanlış bir şey hem de sen onun ikinizin bebeğini karnında taşıdığın bir zamanda desteğine yanında olmasına çok ihtiyacın olduğu vakit bunu yapması şerefsizliğin daniskası
Olmamalı yapmam diyenlerin %90 yapar halde yakaladık.
Affetmişsin sen ben affedemedim.05 Yorumla
Soran+1 yılben affetmedim.. sizin olay nasil oldu biraz anlatabilir misin
Soran+1 yılduygusal mi cinsel mi oldu aldatma ne kadar sürdü kiminle falan
Soran+1 yıleger üzülmeyeceksen cevapla sorularim seni üzüyorsa hic cevaplama özür dilerim ne hissettigini anliyourm
+1 yılHayir yapmayanlar var. sadece serefsizler yapar karisi hamileyken onun snein cocugunu tasirken aldatsn pislikler var gebertmek lazim onlari
01 Yorumla- +1 yıl
Afwrin kiz
+1 yılYapanlar cok , ama herkes yakalanmaz tipki benim gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz neden yapıyorsunuz peki
+1 yılHerkese has bişey değil. Her kadın nasıl yapmıyorsa her erkek de yapmaz. Karakter uzun bir mevzu.
10 Yorumla
+1 yılkaçamak farklı istemek farklı, kimi insan heyecan arar kimi insan yuvasında mutlu değildir mutluluk arar, ayrıca bunun erkeği yok kadında yapıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. sen gerçekten bunu normal bir şey olarak mı karşıladın yoksa arka planda kıyameti kopardın da burada çaktırmıyormusun
014 Yorumla
Soran+1 yılAyrıyız
- +1 yıl
hala eşim falan dediğim için ayrıldığınızı kestiremedim her evli erkek demeyelim çünkü bunu kadınlarda yapıyor 6 7 senedir buradayım sen de 200 ben diyim 500 kadın gördüm burada evli olupta aldatan o yüzden ben her insan bu hataya düşebilir diye düşünüyorum bazen monotonlaşan ilişkilerde yeni bir heyecan diye insanlar yanlışa düşebiliyor sadece erkekler daha kolay etkileniyor karşıdaki de bir kadın olduğu için kolay av oluyor
Soran+1 yılben hamileyken olmuş bir kaç aylık ilişki mesaj yakaladım da öyle öğrendim.. sonra ayaklarıma kapandı sana kıyamadım çocuğumuzu taşıyorsun diye dokunmak istemedim ihtiyacımı giderdim sadece dedi
Soran+1 yılEvet Kız yapıştı iş yerine kadar gidip dudaklarına yapıştı öyle ilişkiye başlamışar sadece yatak ilişkisi olmuş sanırım.. mesajlarını da gördüm bırak o karını bana gel ne istersen yaparım falan yazmış
Soran+1 yılAyrıldım yıkıldım başka ne yapabilirim ki
Soran+1 yılaffetsem benim için enayi der tekrar yapar yalan mı
Soran+1 yılBilmiyorum gerçekten
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılErkek/kadın boşlukta olduğunu hissettiği anda bunu yapar.
00 Yorumla
+1 yılEşine sadık olan erkekler kaçamak adı altında eşini aldatmaz.
00 Yorumla
+1 yılevlilikten korkan insanım görüşleri görünce iyice korktum en iyisi hiç evlenmemek
00 YorumlaOlmsz elbette ama sen hala onunla berabersen herşeyini hakaret eder ve midesiz birisin
#Hükümdar18 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık
Soran+1 yılben hamileyken olmuş bir kaç aylık ilişki mesaj yakaladım da öyle öğrendim.. sonra ayaklarıma kapandı sana kıyamadım çocuğumuzu taşıyorsun diye dokunmak istemedim ihtiyacımı giderdim sadece dedi
Soran+1 yılEvet 😢
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılOlmaz, babamın başka kadına baktığını bile görmedim.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
+1 yılHeves oluyor illaki ama büyük çaplı icraat olmadı daha
00 Yorumla
+1 yılHayır herkes aynı değil var etrafımızda kral insanlar
00 Yorumlaher erkek yapmaz ama her insan (kız / erkek) düşünür sanırım bunu.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Mutlaka olur fakat ne kadar ileri gider o bir karakter meselesi !!!
00 Yorumla
+1 yılŞu an karar verme asamasindasin sanirim pismanmi sence esin olcak ( adam demeyim degil cunku) kisi
00 YorumlaErkekler dürüst, güvenilir, samimi canlılar oldukları için birisi birşey isteyince kıyamaz yaparlar sonra adları yok yere kötüye çıkar. Her erkeğin kaçamağı olur fakat kesinlikle içinde iyi niyet barındıran masum duygulara sahiptir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Yapar ve esin muhtemelen çok kez yaptı ve yapacak 😂😂
00 Yorumla
+1 yılCinsiyet fark etmez içinde olanın 5 çocuğu olsa bile yapar
00 YorumlaŞahsen doğduğum için evlendikten sonra kalkışmam bile
00 Yorumlayok kesinlikle yapmaz o heves değil bence başka birşey...
00 YorumlaEvet genelde yapar. çok az bir kesim yapmaz, yapamaz😊
09 Yorumla
Soran+1 yılPeki vicdan yapmazlar mı
Soran+1 yılEşini seven de yapar mı
Soran+1 yılSiz aldattınız mı hiç
Soran+1 yılPeki kiminle ve ne kadar sürdü? Sizin de mi cinsel aldatmaydı pişman oldunuz mu hiç
Soran+1 yılTakip ettim
Nasıl yakaladın kız kaç yaşında eşin kaç yaşında her erkek yapmaz
119 Yorumla
Soran+1 yılBen 27 o 34.. telefonunda mesaj yakaladım kız ona beni bırakamazsın işini gördün gidecek misin gibi şeyler yazdı eşim de rahat bırak bitti gitti aramızdakiler ben eşimi seviyorum Doğum yapmak üzereyim demiş. Kız da umarım bebeği düşer yazınca eşim ona küfür yağdırmış
Soran+1 yılAyrıyız affetmedim kızgınlık ne demek yıkıldım
Soran+1 yıl3 ay sürmüş ülişkileri hamileyim hala ben de erkeklerden soğudum
Soran+1 yılKız 25 yaşında ben şu an ailemin yanındayım söylemedim onlara bir şey olay büyüsün istemedim zaten eşim de korkusundan gelemiyor herşey öğrenilse abim öldğrür onu
Soran+1 yılSen nasıl aldatıldın peki öğrenince ne yaptın nasıl öğrendin
Soran+1 yılEvet gerçekten çok zor Allah sabır versin bize
Soran+1 yılBen de kendime yediremiyorum.. peki nasıl aldatmış nasıl öğrendin? Burcun ne bu arada
+1 yılKisiye hore dehisir icini rahatlatmak istiyorsun bu yuzden sordun ama esin yanlis yapmis tamamen simdilik sorun cikarma bir dahada yapmaz insallah
00 Yorumla
+1 yılKaçamak olsa yakalasam mümkün değil geri dönüş olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen yapmam diyen yakalanmamis olndr, ya da beceriksiz
00 Yorumla Bunu her erkeğe maal etmemek gerek ancak her insanın başına gelebilir. Zor bir durum
00 YorumlaEvli kadında yapıyor sadece erkekleri hedef gösterme
00 YorumlaPişman olmuştur eminim de döt korkusundandır.
Her erkek biraz abartılı olur00 YorumlaEğer kadın eşini yatakta mutlu ediyorsa o erkeğin gözü dışarda olmaz
00 Yorumla
+1 yılMüdürüne karşı duyduğu saygının milyonda birini Allaha duyarsa yapmaz
20 YorumlaKaçamak yapan erkek yoktur, erkeğine yetemeyen kadın vardır..
13 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar gıcık bir adamsın. Allah senle olana sabır versin.
Soran+1 yıl@AçılınBenKs_ci cidden öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakaladın ve hala onunladın bunu geçende gördüm... bunun iki sebebi olmalı ya intikam ya parası
017 Yorumla
Soran+1 yılYok ayrıyız
Cevap sahibi+1 yıl谢谢🙏😃İyi yapmışsın evli olupta dışarıyı süzenleri anlamak için çok çabaladım ama valla çözemedim
Soran+1 yılKız yapıştı iş yerine kadar gidip dudaklarına yapıştı öyle ilişkiye başlamışar sadece yatak ilişkisi olmuş sanırım
Cevap sahibi+1 yılYa detayda neler olmuştur neler... ama evliysen bence yapmamalısın ha bekarsan ben gibi canını çıkar 😏 bu arada olay yeri neresi?
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılBu İstanbul niye bu kadar seks açı ya ? Boşandınız mı?
Soran+1 yılHenüz değil ayrıyız ben hamileyken olmuş bir kaç aylık ilişki mesaj yakaladım da öyle öğrendim.. sonra ayaklarıma kapandı sana kıyamadım çocuğumuzu taşıyorsun diye dokunmak istemedim ihtiyacımı giderdim sadece dedi
Cevap sahibi+1 yılÇocugun doğdu mu
Soran+1 yılHenüz değil bir kaç hafta kaldı
Cevap sahibi+1 yılAffettin mi onu? Doğunca birleşmek istersin çocukta babası ile büyümeli Mi sence?
Soran+1 yılNasıl affedebilirim ben yıkıldım
Cevap sahibi+1 yılKolay değil doğru söylüyosun... nerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılİstanbul’da
Cevap sahibi+1 yılEnteresan tesadüf bende isanbul 😃 hangi taraftası
Soran+1 yılNeden sordun hayırdır
Cevap sahibi+1 yıl要把你干死
Cevap sahibi+1 yılPardon çince klavye açık kalmış , öylesine sordum 😃
istisnasız her erkek yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ama
Aferin eşine, iyi inandırmış seni.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeye inandırmış ki
Artik kadinlarin daha cok, inan bana
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanırım
+1 yılÇoğu yapar yapmayanda vardır tabi.
00 YorumlaOlmamalı. Yetmeli birbirine... Ama zor be...
00 Yorumla
+1 yılYapmaz canım.
Seninki yeni arayışlar içinde00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşıboş bırakmamak lazım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. hayır yapandan cok yapmayan var
00 Yorumla
+1 yılTabiki yapmaz, her erkek bir mi?
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum yapmasalar keşke kız neden bırakmadı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı. Olur; "ı-ıh, olmaz" diyenin ağzını yüzünü...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Olmaması gerekir ve umarım da olmaz
10 Yorumla
+1 yılKaçamak değil karaktersizlik diyeceksiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenelleme yanlış. Görsel peaky belanders dizisi.
00 Yorumla
+1 yılHer evli kadının olur
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri