Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlilikte kaçamak diye birşey yoktur. Hatta bekar birinin flörtü varken başka birine gitmesi de kaçamak değildir. İkisi de ihanettir. İhanet, insanlık suçudur. İhanetin erkeği, kadını olmaz. İkisinin yaptığı da suçtur. İhanet eden iki cihanda da lanetlenecektir.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYorumların çoğunda asla yapmam aldatmam diyen kelimeler okudum ama
Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği’nin anketine göre, erkeklerin yüzde 58’i, kadınların ise yüzde 40’ı eşlerini aldatıyormuş demek ki o yüzdeye girmeyenler burdaymış. Soruya gelirsek evli erkeğin değil sevgilisi olan bir erkeğin aldatması bile yanlıştır. Zaten ne geliyorsa başımıza erkektir yapar, el alem ne der kelimesinden gelmiyor mu? Birde yeni evli modası çıkmış evliyim ama eşimle aramda herşey bitti ayrılcaz diyerek kızlarla arkadaşlık kuran bundan bişeyler ummaya çalışan yeni tip evliler de var.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkektir yapar kelime kalıbı artık ölmeli. Bir çıkıntısı var diye doğuştan toplumsal üst statü ve haklara sahip olamaz. Kadın namusu varsa erkeğin de vardır ama erkek aldatınca erkektir, çapkın olur ve yapar zihniyeti olmamalı. Kafa değişimi şart.
104 Yorumla- +1 yıl
Sanki soru başlığımdaki imayi görmüşceşine bir cevap..
Zihni açık olmak diye buna derim.
Birde boş boş duyar kasanlar oluyor soru hakkında millet show (wo) man "olmuş.
- +1 yıl
Gördüm benden kaçmaz ☺️
Onlara da he de geç - +1 yıl
Çok teşekürler Ece ellerin dert görmesin Euro görsün 🤣
- +1 yıl
😄rica ederim
Bunu her iki taraf da yapabilir ki yapanlar var, görüyoruz. Ama yapmalı mı sorusuna cevap verecek olursam hayır, yapmamalı elbette. Ve cinsiyeti bunun bahanesi olamaz.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
99Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 66,2b cevap paylaştı. Hayır , kimsenin kaçamak yapmaya hakkı olmaz.
80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 988 cevap paylaştı.
+1 yılBurada baktım da herkes koro halinde "Aslaaaaa" diye kükremiş.
Eee, o zaman kim bu aldatmaları yapanlar?
Erkekler bunu kendi kendileriyle değil kadınlarla yaptıklarına göre aldatan erkek kadar aldatan kadın da vardır değil mi?
Şu bir gerçek ki iki yüzlülükte dünya markasıyız.
Ben diyorum ki kim en fazla "şeref, namus " diye bağırıyorsa en ahlaksız aslında O'dur.71 Yorumla- +1 yıl
+999
Düz bir şekilde soracak olursak erkeğin aldatması meşru sayılır mı demek oluyor. Elbette hayır.
31 Yorumla- +1 yıl
Meşrulaştırmaya çalışan zihniyetlere müsade etmemek lazım
Erkek yapar erkektir o herşeyi yapar falan saçma bir düşünce, kadın yapınca yok öyle yok böyle bu daha saçmadır. Eğer erkek yapıyorsa ve kadında yaparsa o erkek bu kadına bişey diyemez. Herkes kendine yapar ne yaparsa milletin insanların düşünceleri çok kötü ve saçma iğrençler. Her iki tarafında yapmamasi gereken birşey, onun yerine tek bir kişiyle bir ömür yapmak daha iyidir. Kaçamak nedir aldatmadir bu adını değiştirip makul olabilicek birşey gibi göstermişler.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Hayır asla kaçamak olmamalı ancak aradığını bulamıyor ise erkek nefsini dürmek için lokantaya gide bilir.. Tabi bu kadın içinde aynen geçerli.. Madem bir müessese içinde olunacak o zaman gerekli kurallar yerine gelmeli. Evli bir erkeğin veya kadının tatmin olmak için banyoda kendini tatmin etmesi kabul edilecek bir şey değil.
10 Yorumla"Erkektir yapar" ifadesi daha çok, ağır cahil kesimi ifade ediyor diye düşünüyorum. Ülkenin %90'ı bence böyle düşünmüyor. Dolayısıyla bunu ülkeye genellemeniz doğru değil bence. Üstelik kadınlar da en az erkekler kadar aldatıyor. Sadece bunu daha iyi saklıyorlar. Erkekler ise bunu böbürlenme aracı olarak kullanıyor. İki kat daha fazla ekliyorlar üstüne. O yüzden erkeklerin dediklerini ikiye bölmek lazım. Kadınların bahsettiklerini ise iki ile çarpmak lazım.
10 Yorumla
+1 yılİki cins içinde bu durum kötü durum kafa yapısının değişmesi şart. Köklü değişim şart diyorum.
20 Yorumla
+1 yılevli de olsa evli olmasada da ilişkisi olan kız erkek böyle birşey yapmaya hakkı yoktur sevdiğinize sahip çıkın lütfen allah hayırlı eşler ile karşılaştırsın :)
21 Yorumla- +1 yıl
Amin
Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı. kaçamak falan gibi hak eş ile olan konularda olmaz. mesela bir akşam erkek ya da kadın arkadaşları ile bir kaç saat eşinden ayrı zaman geçirir kaçamak budur. ne bilim nadiren alkol ya da sigara alır eşinden gizli kaçamak budur. hoş buda güveni sarsar ama diğer türlü bir kaçamağı hiç bi şekilde doğru bulmuyorum. sebep ne olursa olsun
10 YorumlaAkıl tutulması yaşıyorum.
Böyle bir şey kabul edilebilir mi?
Kaçamak yapılmak isteniyorsa ilişki bitmiştir.50 YorumlaEvli olan hiçbir birey kaçamak yapmaya hakkı yoktur. Hak olsa adı kaçamak olmazdı zaten..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmalı mı sorusuna cevap yapılmamalı tabi. Ama burda gelipte asla asarım keserim diyenlerin de çoğu yap yaptı ya yapacak sanal dahi olsa. 2 yüzlülüğe gerek yok. Evlendikten sonra sanaldan sohbet ederken ( normal sohbet ) kendiliğinden gelişen bişey oldu ama fiziksel olarak aldatmadım. Aldatmamak için de çabalıyorum elimden geldiğince.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne erkeğin ne kadının böyle bir hakkı yoktur.
Zaten o, erkektir yapar, erkeğin elinin kiridir yıkar geçer diyen insan da şerefsizin önde gidenidir.40 Yorumla
Kaçamak? yani günü birlik gönül eğlendirme?
Tamam yapsın elbette ama eşinede bu hakkı otomatik olarak vermiş olur, sonrası? iştw onu bilemem, erkek yapınca kaçamak, kadın yapınca bacım öylemi? yol öyle bir dünya20 YorumlaBu İhanettir, Evlilik Çiftler Harici Kişilerle Münasebeti Yasaklamak Demektir. Bu Hareket, Kadını Erkeği Yok İhanettir. Eğer Bir Haltlar Yiyecekse Önce Eşinden Ayrılmalı (Zaten Böyleleri Evlenmemeli) Çünkü Kimse İhaneti Haketmez.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılkadının da erkeğin de böyle bir hakkı yok cinsiyetler toplumda eşittirr ataerkil köhne zihniyet yerin dibine batsınnn bir ilişkide kimse kimseyi aldatma lüKSüne sahip değildirr özellikle erkeğe ayrıcalık tanımak aptallıktırr gelişmemiz gerekiyorr aldatmanın meşru hiçbir yanı yok karaktersizliktirr aldatmakk kaçamaklarr falann
00 Yorumla
+1 yılKadın yapsa ahlaksız namussuz erkek yapınca elinin kiri tabii ya zihniyet harika, yaparsa bekar hayatı yaşasın hiçbir kadının hayatını mahvetmesin
50 Yorumla
+1 yılBekarlığında flört muhabbetinden en az 4 5 kişiyle konuşanlar çıkıp burda hayır erkek de kadın da yapmaz yapmamalı diyor , o zamanları düşünmeden şimdiye odaklanılsa evliyken dışarıya tamah etmez zaten insan.
10 YorumlaMayası bozuksa kadın bile kaçamak yapar. Nasıl böyle hale gelmek ise hep bir önceki neslin suçudur. Şimdi de aynı örneği bir sonraki nesle adapte ediyoruz. Neyse bu kadar yeterli, yoksa kompozisyon yazardım. 😀
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Evli kadın da arada kaçamak yapabilir o zaman. Yahu bu aşk mı kaçak ilişki mi 😊
İşte bu yüzden "erkektir yapar" düşüncesi katilleri , sapiklari vs doğurdu30 Yorumla
+1 yılEvliliğin ne zaman böyle bir hak verdiği görülmüş iyice kafayı yedi millet kirletmeyin kutsal şeyleri gözü dışarı kayıcaksa evlenmesin abi
40 Yorumla
+1 yılEğer açık evlilik değilse karşılıklı onay yoksa kesinlikle ve kesinlikle hayır. Yok erkekmiş yok yaparmış onları kendilerini avutmak için söylesinler
40 Yorumla
+1 yılKarısıyla anlaşmalı ikisi de başka insanlarla takılsın. Bunu kaldırabilecek kadar gavstlık yoksa kırsın dizini otursun ya da evlenip başkalarını yakmasın
20 Yorumla
+1 yılYapma hakkı yoktur. Kadın da eşitiz bende yaparım der. Kaldı ki evlilik sadakat ve güven ister. Ben nasıl Bu tür pisliğe bulaşmiyorsam eşimden de aynı sadakati beklerim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer evlilik adi altında açık ilişki yaşıyorlarsa yapabilirler.
Ama benim için bu ihanettir ve ihanetin bedeli hayatımdan çıkartıp Allaha havale etmektir..20 Yorumla Baştan mümkünse gözü dışarıya kaçacak yapıdaki kişiler evlenmesin.
512 Yorumla- +1 yıl
Once tipine bak sonra seninle surekli bir omur gecirebilecek bir kadin var mi onu sorgula ve o kadininda senden sıkılacagini da unutma hiç evlenmeyi de dusunme kimsenin başini yakma
- +1 yıl
Ahahaha
- +1 yıl
@Esmeriliçeee35 tipimde bi sorun görmüyorum canım yaa 🤣 Zevk meselesi
- +1 yıl
Zevk degil de göz problemi olabilir bence taliplerinde 😀
- +1 yıl
@Esmeriliçeee35 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@Esmeriliçeee35 yorumları okuyunca koptum resmen 😄😄
- +1 yıl
Abim cok yakisikliymis gibi goruntusune %100 guveniyor birde gelmis burda onunla omrunu gecirmek isteyen yığınla kadin varmis gibi ben sıkılırım ayni kadinla diyor Dua etmiyor sürekli onunla birlikte olabilecek kadini bulacak diyr birde cesit istiyor hey Allahim yaa 😀😀😀
- +1 yıl
Ahh be dayicim kendini kanıtlamak icin profil resmini degistirmene hic gerek yoktu sendeki cevheri bütün KS gördü zaten 😀😀😀
- +1 yıl
Ben kaldirmadim kim kaldirdi bilmiyorum ama kizlarin sevgilisi olmayi basardin bence bu yorumlarinla mesaj kutun dolmustur Şu an koş bak hele sen 😀😀😀
- +1 yıl
@Esmeriliçeee35 mükemmel ayar 🤣
- +1 yıl
@victorysecret aynen 😀
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence eşine saygısı olan onun gururunu düşünen kadın erkek fark etmez eşini aldatmamalı bunun sonu yok bir erkek yapar kadın yapamaz diyen leein cocugunun karısıda aynı şekilde cevap veriyor
10 Yorumla
+1 yılHayır, asla. Bu sırf evlilik için de geçerli değil, sevgililiği ya da herhangi bir ilişkiyi de dahil edebiliriz. Bir erkek sadece bir kadına sadık olmalı.
10 Yorumla
+1 yılHayır yapmamalı yapiyorsa da ayrilmayı göze almalı 💁🏻♀️
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Karaktersiz birey olamamış düşüncesiz hödükler kesinlikle kendilerinde bu hakkı görürler.
Ama bu kesinlikle bir hak değildir.
.20 Yorumla
+1 yılİhanetin adı ne zamandan beri “kaçamak” oldu? Kesinlikle hayır, ihanetin birincisi ikincisi olmaz, affının olmayacağı gibi.
20 YorumlaNeden evlenmek istemiyorsun diyenlere...
Bı de elin adamını mi dert edim kendime30 Yorumlahe yapsın heee heee onların yapması lazım bize yasak öyle bişey yaptığını duysam ölümlerden ölüm beğensin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse için hak olmamakla birlikte herkes için kaçınılmaz son gibidir bence. Çünkü insanların birilerine karşı duyduğu heyecan ve istek asla stabil kalmaz, bu da hormonlar ile ilgili ve doğaldır. Konuya cinsiyetçi yaklaşmayı ise saçma buluyorum. EBB
10 YorumlaKaçamak hakkı diye birşey yok evde bulamadigini ariyorsan baskasi bulmak ya da bulmamak senin tercihin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kadınların olduğu kadar erkeklerin de var evlenip çok eşli takılmaya açık olan çiftler var. Ama ben evlenirsem tek eşli olmak dan yanayım
10 YorumlaHayır yok ihanet edecekse bosanıp ne halt yiyosa yesinler
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılyapmamalı ne kadın ne de erkek sonuçta imza attıkları kağıt değil kalptir
20 Yorumla
+1 yılŞöyle düşün sen kocanı aldattın o kadındır yapar diyip ilişkiye devam etmez demi , sen niye o seni aldattığında erkektir yapar diyip ilişkiye devam edesin ki. Erkektir yapar kalıbı kadar saçma bir şey duymadım.
31 Yorumla- +1 yıl
+1
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılErkek yaptığı kadar eşinede bu izni veriyorsa neden olmasın?
10 Yorumla
+1 yılSoru mu bu. Elbette yapmamalı. Öyle bir hak ne kadında nede erkekte yoktur.
10 Yorumla
+1 yılHayır, bunu yapıp normal gören eşinin yapmasına böyle normalmış gibi tepki vermez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. Bildiğim tek şey adam olan yapmaz. Dikkat çekmek için tekrar söylüyorum adam olan.
10 Yorumla
+1 yılErkegin varsa kizin da varda kizin yoksa erkegin de yoktur
11 Yorumla- +1 yıl
Varda yerine vardir*
Erkeğin kaçamak yapma hakkı varsa kadının da vardır. Erkekler bunu kabul ederse gönül rahatlığıyla kaçamak yapsın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapmalı Hülya Avşar bile dedi. Ya zaten çoğu kadın farkında seslenmiyor. 😀
10 Yorumla
+1 yılKimsenin aldatmaya hakkı yoktur. Kadın/erkek farketmez.
10 Yorumla
+1 yılYoktur öyle bir hakkı o hak var diyenler yüzünden toplum bu hale geldi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaçamağın erkeği kadını yok yanlış yanlıştır hele birde evliyken
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılTabikide asla yapmamalı aklı başında bir erkek bunu asla yapmaz zaten eşine sözünde durmalıdır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılKadına da hak var ise sırayla aldatsınlar. Ama ilişkilerinin adını Evlilik olarakta tanımlamasınlar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kaçamak, Aldatmak demektir. aldatmak çok kötü bir olaydır. Kimsenin bunu yapmaya hakkı yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Yoktur deyip sitede herkese yürüyenleri görüyorum :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAhlak ve namus sadece kadına has bir şey değildir. Erkeğin böyle bir hakkı varsa kadının da vardır
30 Yorumla
+1 yılEvli erkeklerin çoğu aldatır.
Yapmaz dediğiniz adamlarda aldatıyor.
Ama hak mı evet hak
Çünkü kadınlar öyle erkekleri seviyor hatta aldattığını duyunca daha çok aşık oluyorlar çünkü bazı kadınlar gerçekten psikopat keko iğrenç erkeklere bayılıyor. Mazoşist ve sürünmeyi seviyorlar adam aldatıyor ya, "vay be kocam ne istekli adammış beee diyorlardır" kesin. Çoğu kadın aldatıldığını biliyor ama genelde kadınların ilişkisi maddiyata bağlı olduğu için ses çıkarmıyorlar.00 Yorumla
+1 yılDaha dün kaçamak yaptım güzel geceydi herkezede tavsiye ederim. arada farklı tatlar tatmak lazım hep aynı tat hep aynı tat insan artık sıkılıp farklı tatlar araması gayet doğal
Tek Kural Yeterki Eşinize Yakalanmayın!!!00 YorumlaKadın da yapabilmeli , benim düşüncem bu yönde , bu yüzden bu güne kadar evlenmedim çünkü aynı düşüncede olan biriyle evlenmek istiyorum. olursa öyle biri tanışmak istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır. Abi böyle soruları niye soruyorsunuz ya. Kim başka biriye eşinin olmasını ister yapmayın. İsteyenlere bir şey derdim ama neyse
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher ilişkinin dinamiği farklı ben yapmam da izin de vermem. Habersiz izinsiz yapmak aldatmaya girer onun haricinde yapana da lafım yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Herkes hayır demiş, bu kaçamak yapanlar başka gezegende yaşıyo heralde xd
10 Yorumla- Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem