AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
İçine sinmeyecek bir şeyi yapmaman daha iyi olmuş bence.
Bence haklısın ev ev üzerine olmaz bir yerden sonra rahatsızlık olur başında olması iyi olmuş boşver
Ev ev üstüne olmaz bir sürü problemle başetmek zorunda kalacaktın
Ben evlenirsem annem tek yasayacak onun yalniz kalmamasi icin daha yakin bir ev alirdim ya da yanimizda yasardi annemi yalniz birakmam..
İleride senin için sorun oluşturabilecek birşey varsa bunu en baştan konuşmanız gerekir sonra pişmanlık duysanda geç oluyor. Hayırlısı olsun
Boşanmadınız yani daha manitaydınız ve olmaz diye ayrıldınız.
Yaşlar kaç?
Dogru mu yanlış mi sorgulamak icin gec degil
O an böyle bir karar vermişsen bu gerekmistir dogrudur sorgulama
Haklısın ben de yaşamam ve bunu kimseye tavsiye etmem
Iyi yapmışsın kanka neden evlendin ki zaten ne ciz ediyor icin daha iyileri daha iyi imkanlarla elde edebilirsin, salla
Bir şeyi yapmadan önce hesap kitap yapın, yaptıktan sonra bir anlamı olmuyo
iyisini yapmissin. evkenip mutsuz olup ayrilmaktan iyidir
Kaynanasıyla yaşayan biri olarak söylüyorum çok iyi yapmışın
Ne gibi şikayetleriniz var anlatabilir misiniz
Anlatırım tabi takip edebilirsin
Hadi annesi ya da babası tek olsa neyse de valla iyi yapmışsın boşver
Bu devirde kaynanayla yaşamak mı kaldı ya? Köylerde bile artık kimse kaynanayla yaşamak istemiyor.
Arkandayım çok doğru bir karar vermişsin, huysuz bir kadınsa her gün senin için cehennem olurdu
Ailesine yakın bir yer tutun aynı bina aynı sokak aynı mahalle ev için maddi durumu iyi değilsede iyi olana kadar bekleyin bir kaçç yıl bunların hepsine hayır diyorsa da seni sevdiğindden şüphe ederim. Her insan aile ile yaşayamaz ki kolay değil
Hepsine hayır dedi ancak işi farklı şehirde olursa gğdermişiz.
O zaman işi inada bindirmiş o böyle biri nasıl ikna edilir bilemiyorum
O adamdan hayır gelmez yarın evlenseniz annesi sana iftira atsa annesini tutar o boşver daha iyi biri çıkar karşına tez zamanda inşallah
Eğer seviyorsan bu cız etmeleri az bile bunu bil daha çok çile çekersin...
Hep yanlış düşünce hiç kimse kimseyi yerine koyup düşünmüyorlar ulan biraz empati yapın herşey zamanla
En iyisini yapmissin.. ben ayri oturdugum halde burnunu sokuyorlar. Mesafeden güzeli mi var
Kaynana win!
HWKWJEHWJKDJWKDH KAYNANA KAYNANA CADI GİBİ KAYNANA AMANNN DOĞRU ETTİN GII
Iyi yapmissin en basindan tepkini koyarak cunku belli hep sorunlu gidecekti
Başta ayrılman daha iyi olmuş çok üzülürdün her gün evlendiğine lanet ederdin
Doğru yaptın kaynana yaninda rahat olamazsın kardeşim kaynanasiyla yaşıyor ve çok sorun yaşıyor
En iyisini yapmışsın yoksa evlendikten sonra ayrılacaksın
Şimdi bitmese sonra bitecek. Doğru yapmışsın eğer başka çözüm yolu sunmadıysa sana.
Yani bu zamanda yaşamak olmaz ya zor olur evlilikte
kötüyse olmaz imkansız ama iyi yönleri varsa olur ilerde tasinirsin
Hangi kız kaynanayı isterki. İlerde sende istenmeyeceksin yaz bunu kenara. Sokakta çöplükte yaşarsan hatayı kendinde ara
Seviyorsan tahammül et dicem ama kadınla anlaşamıyorsanız sıkıntı olur sana
Çok zor aynı evin içinde giyimden hareketinden bakışına kadar etkiliyor
Sakın yenilme, anan ağlar kızım. Sonra oturur sende ağlarsın. Kimsenin bakıcısı, dadısı değilsin sen.
Yuvayı dağıtmak bu kadar kolay olmamalı bence. Diyelim annen zor durumda senle kalmasın mı?
Evli değiliz sevgiliyiz üstelik annesi zor durumda da değil.
Anladım pardon ama bunun ilerisinide düşün bence.
Ne gibi
Yani diyelim evlendiniz. O bakımdan.
Doğru kararı vermişsin için cız etmesin anasıyla yaşayacak kız bulursa evlensin. Bok bulur. Ev üstünde ev olmaz.
İyi etmişsin ev ev içinde olmaz. Yani kaynana tek ve hasta falan olsa belki ama geçimsizse. Olmaz. Baştan karar vermişsin iyi olmuş
Çok büyük yanlış yapmışsın kalıp savaşıp kazanman gerekirdi
Kendisi istedi bir yerde eğer kabul etmeyip net konuşuyorsan bende net konuşurum yokum dedi kaldı ki 2 yıldır bunun savaşını veriyordum kaç defa güzel güzel söyledim anlatmaya çalıştım hiçbir şey değişmemiş bunu anladım
Sağlık olsun hayatın sonu değil ya
Canım benim yol yakınken bitirmişsin işte ne güzel ilerde daha kötü hissederdin emin ol ol kendimden biliyorum.
Çok doğru olanı yapmışsın emin ol alisirsin üzülme de sakın
Teşekkür ederim
bir ailenin cokusu nasil dogru olabilir aciklarmisin
Herkes çöker alıştık çok da şey yapmamak lazim
Ya bence herseye ragmen konussun belki duzelir ayrilmak en son care bence yuva yikmak cok basit basit olan hersey kolaydir
Canım benim sen zaten sevmiyorsun iyi olmuş ayrılmışsınız.
En dogru karar 💪koca bulunur ama ruh sağlığı hayır
Ama bu sevgilin eşin degilki çok büyük fark var arada hani eşin olsa kal dicem sık dişini dicem ama sevgilin tabiki en iyisini yapmışsin zamanla alısır sin yarın bir gün kafasına dank eder beklemede kal
En iyisini yapmışsın. Uzaktan bilr ayırmaya çalışan kaynana var. Ve beceren aynı evde olsabız. Bir hatanı kocaman yapar anlatır millete en basitinden.
Sen çok haklısın bunun için bitecekse bitsin zaten huzur olmayacağı için bitecekti zararın neresinden dönersen kâr şimdi o düşünsün sen değil
Yanlis canm cok yanlis dusunmussun ne gerek var 3 gunluk dunya yasa gitsin
Hadi ya onun snası anaysa sende kendi ananı götür bakalım maaile yaşardınız
Ben şuanda üniversite okuyorum annemin yanına gezmeye geldim ona bile laf yaptı kadın evlenince de anneni getir bari dedi. Bende senin oğlun seni bırakmıyorsa bende annemi bırakamam dedim.
Ya bırak o mağara beyinlisüflüyü lafa bak o yokken senin ailen vardı ağzına çakasın geldi itsevgilinin şuann
Kadında gerikafalı oğluda kurtulmuşsun bence
Yani anneyle yasamayı ben de ıstemezdım keske baska secenekte olsaymıs..
Ben ona aynı mahallede yaşama seçeneği vs her şeyi sundum o kabul etmedi.
İyi yapmışsın kuzenim bu durumda şu an kaynanası çok kötülük yapıyor ve kocasıda annesini dinliyor. Yazık bir kıza o kadar olmaz
Beter ol. İlk içimden okuyunca bu GECTİ yazmadan duramadım
Ne alaka ya?
Sizin gibiler yüzünden aile kalmadı uzak etsin Allah korusun aileleri sizlerden
Bunun için insan sevfiğinden ayrılmamalı, yaşardın ailesiyle sabrederdin bir ev tutana kadar. Önemli olan birlikte mutlu olmanız bunun için mekanın ve zamanın bir önemi yok.
Doğru olanı yapmış malesef Aileler kıymetli dir eşimin ailesi olsa yine bakarım ben
Eğer geri dönersen bir daha bu konudan şikayet etme.
İyi yaptin su sigirlardan uzak durun anasina merakliysa otursun evinde g. öt
İyi yapmışsın boşver seni sevseydi böyle saçma birşey için ayrılığa gitmezdi çocuk değilsiniz
Ömür boyu için cız edeceğine böylesi daha iyi. Kolay değil çok zor günler yaşarsın
Gecmis olsun gitsin Anasinin dizinin dibinde otursun
Eşini sevmiyorsun o zaman ayrı eve çıkamayız paramız yok ailemle kalcaz dese kabul etmeyecektin yine de demek ki. Kurtulmuş senden en doğru kararı vermişsin
Sen bilirsin yine de ama ben de aynı durumdayım. Çok zor bir karar ailenle eşi arasındaki çizgiyi koruyabilen bir adamsa korkma. Ama anneciyse işin çok zor.
Kesinlikle doğru olanı yaptın. Kaynanayla yaşamak zor.
Annesi babası bakıma muhtaçsa o haklı. Ama kendi kendilerine yetebiliyolarsa ayrı ev en mantıklısı
En doğrusunu yapmışsın zaten evlenseydiniz bu sebepten yine ayrilacaktiniz.