AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
İnsan yeri geliyor kendi annesiyle anlaşamıyor kaynanayla çok zor ama eşin o aranızdaki çizgiyi sağlayabile sorun pek çıkmaz
Sakınuzulme ben 1bucuk sene yaşadım 5 yıl gibi geldi 2 kadın 1 evde olmuyor misafir olmuyor cinsel yaşam yok istediğin gibi görünemiyorsun banyo yaparken raht olmuyor o kaybettiğine yansın
Ayrıldınız mı şimdi farklı eve mi geçtiniz?
Evet 1 bucuk sene sonra çocuk olunca ve oda zorla tartismayla yoksa niyeti yoktu eşimin mecbur kaldı da öyle ayırdı
Eşinin ailesiyle kötü oldunuz mu peki?
Doğru yapmışsın bence. yinede sevenler ayrılmasın isterim
Kendince haklısın tabi kaynananla yaşamak zorunda değilsin
Çok iyi yapmışsın sen bir kere evleniceksin evin ve bir düzenin olucak. Kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda değilsin hiç pişman olma
Bence ayrı oturn kaynanayla olmaz sen haklısın üzülme bence sektir et
Ben de bu sebeple ayrıldım sevgilimden bu zamanda aynı evde yaşamak çok zor bence
Ne olmuş katlansaydın öldürüyor muydu sidet mi uyguluyor du sana kaynanan
Dgru yapmissin bsver ayni evde hcbseyi rhat yasayamazsn
Haklısın. 1 evde 2 aile asla olmaz.
Şuanda 3 katlı bir evleri var iki evli abisi var evin 2 katı kirada tek katında da erkek arkadaşım iki evli abisi annesi ve babası yaşıyor hep bir ara dalar yani ben gelin gidersem iki evli abisi diğer katlara geçecek bende annesiyle yaşayacağım
Şaka gibi ya. Aynı evde 3 aile. Yuh. Sakın kabul etme. Yapamazsın. Yaşlarınız kaç. Meslekleriniz ne. Ayrı evde yaşamalısınız.
Ben şuanda üniversite okuyorum 21 yaşındayım erkek arkadaşım da mühendislik yapıyor. Anneme babama kıyamam ben diyip ayrı ev tutamıyor kiraya gidemezmiş.
Anladım. Sakın kabul etme.
Evlenecegi zaman herkes farklilasiyor degisiyor ksde cok gordum evlilik eşiğinden dönen
Unutma Bir gün sende kaynana olacaksın
sorun kaynana olması değil ki sorun huzur olmaması
@AslıQuenen e adam annesinden ayrılınca huzuru yakalaya bilecekmiydi?
@Sokrates1977 Nasıl Kadın ailesinden ayrılıp huzurlu olmak zorundaysa erkekte zorunda.
@AslıQuenen bu durumda kız bir fedakarlık yapıp kocasının anasıyla yaşayıp huzurlu olmaya çalışamaz mıydı?
@AslıQuenen eğer çalışamaz diyorsan, adamda annesiz yaşamak zorunda değil. yani ayrılmaları en iyisiydi
@Sokrates1977 İlişkide erkeğin de fedakarlık yapması lazım tek tarafın fedakarlığı sadece huzuru mutluluğu bozar 1 hafta en fazla 2 hafta çekilir çilesi erkek kızın ailesinin yanında bakalım ne kadar fedakarlık yapabiliyor?
@AslıQuenen erkek fedakarlık yapıp annesinden ayrılırsa, kadın bunu erkekten talep ederse, zaten kadınında ailesinden ayrılması kolay olur. bu durumda teknik olarak tek taraflı fedakarlık olur yani sadece erkek zor olanı yapar, kadın için herşey kolay olur, sonuç itibariyle ortada kadının yaptığı herhangi bir fedakarlık yoktur.
@Sokrates1977 ne demek istediğini anlamadım ama hiç bir taraf için aileden ayrılmak kolay değildir ve olamaz fedakarlık karşılıklı yapılmalıdır sonuçta insanlar yeni yuva kurmak için eski yuvalarını bırakmalıdır
İleride evlensende sorun olurdu sonu kötü olurdu bunun için iyi yapmışsın sevse kıyamazdı sana
Doğrusunu yapmışsın bırak ya ana kuzusu
Çocuğa sevindim. Senden ve zihneyetinden kurtulmuş
işte örnek TÜRK ERKEĞİ.
@Sokrates1977 eyvallah abi. Eskden geniş aile ile mutluydu insanlar şimdi ise ayrı eve çıkma başladı. O evde ne bereket oluyor ne huzur...
aynen reis, bunların çoğu çocuk zihniyetli cahil insanların teki. bir gün çocukları ayrı eve çıkmak istediklerinde anlayacaklar ama o zaman geç olacak işte.
@Sokrates1977 hepsi koyun zihniyeti. Biri ne yapıyorsa o şey orda moda oluyor ve hepsi birbirine bakıyor. Sonra neden benim düğünüm fatma 'nin ki gibi olmasın neden şu kadar harcanmasin, ne de olsa hayatımda bır kere yapicaz deyip borca harca sürükleyen de bu zihniyet. Halbuki dinimiz kolaylaştırın demiş ama şimdikiler zorlaştiriyor
Tabii sizin acınızdan bakınca oyle.. Ama karşı taraftan olaya hıc bakmak aklınıza gelmez.. Sızın kafada gidince olacak seylerı televızyonlarda goruyoruz..
Eksikleyenler inşallah kaynanizla yaşarsınız 😂😂
İnşallah sen yasarsın görürsün lafta soylemesı kadar kolaymıymıs..
@BıkkınKarmaşık ben yaşamak istmesem niye savunayim ki😂😂
Sen karının annesi babasıyla yaşa senin annen baban ayrı takılsın aynı hesap
@Enoks ben niye yaşayim kardeşim bizim örf adetimizde kadın tarafına gitmek yok kadın erkeğin yanına gelir. Konuyu saptırma
Ne örfü adeti ya sanki her örfünüze adetinize sahip çıkıyosunuz da bu mu kalmış? Hangi örfünüzü yaşatıyosunuz? Erkekler madem o kadar gelenekçi de neden maaşlı çalışan kadınla evleniyor? Para getireni istiyo, çok görüyorum anasıyla babasıyla ama gelin çalışıyo, madem örfe uygun hareket ediliyo çalışmasın kadın erkek gibi her türlü ihtiyacını karşılasın koca harçlığını da versin. O zaman yok o zaman modern olursunuz
@Enoks onu takıldığın erkelere söyle bizi içine alıp genellleme 👊👊
Ben erkeklerle takılmıyorum size söylüyorum gayet de feminist bir kadınım erkek meraklısı kalitesiz değilim öyle olsa sizin gibi geri erkekleri kabul ederdim ki şahsiyet sahibiyim. Nuh çağından kopmuş naftalin kokan adetlerinizi alın doğru 19. Yy'a yallah
@Enoks ulan kendinle çelişiyorsun be 180 derece dönülmez ki. Az önce o zaman kadınları çalıştirmayin diye yakınan şimdi feminist oldu hahhaah sana ancak gülerim zinayi modernlik zanneden 21. Yüzyıl kadın musvedesi. Hadi başka yerde havla
Kimse kimseyle aynı evde yaşamak zorunda değil. Erkek olmakla ADAM olunmuyor tabi. Siz de haklısınız. Esas sizin gibi zihniyetlerden kurtulmak lazım! Kadının evlendiği kişi , kocasının anası mı? Taraflar evlenince ; eşinin annesi babasıyla ; aileler de birbirleriyle evlenmiş olmuyor. Bu dediğinizi gerçekleştiren kişilerin yuvasında her zaman bir huzursuzluk oluyor. Aileler evlatlarının kişiseline karışıyor. Bazen onlar arasında bile sorunlar oluşuyor. Erkekler veya kadınlar eşi ve ailesi arasında kalıyor orta yolu bulamayınca da evde huzursuzluk ve tartışma ortamına meyilli atmosfer oluşuyor. Eşinle yatakodanıza da girsin anan o zaman? Olur mu? Çok meraklıysan sen git içgüveysi olarak yaşa.
Kadının hastalığı olur , eşi vefat etmiştir. Tektir. Evlenen kadın , 'eşimin anasıdır' der saygı duyar aynı evde \apartmanda ya da yakın bir alanda yaşar bu o kişinin insiyatifine kalmıştır. Sizi ilgilendirmez.
Kız insan gibi soru sormuş sen soruyu cevaplamak yerine kıza saçma sapan yorum yapmışsın.
Bu onun tercihi. Insanların kişisel tercihine saygı duymayı öğren. Zihniyet diyerek hakaret etmek senin ne haddine?
Inşallah sen de kaynananla yaşarsın da görürsün nasıl bir durummuş. Fikrine saygı duymadığın insanları
; durumunu yaşayarak algılamış ; hissetmiş olursun
@burcu3298 uzun boş yazıyı boşuna yazmışsin okuma gereği bile duymadım 😂
@Enoks ben yaşadım var mı diyeceğin?
Tebrik ediyorum en doğru karar.
Çok isabetli bir karar vermişsin
Bizim de bu yüzden bitti 4 ay oldu :(
Geri dönmedi mi
Bence kendin için iyisini yapmışsın.
sen haksızsın onu yerine kendini bir koy
Kabul et yaşa onlarla sevıyosan onu
Doğru yapmışsın. Bir kazanda iki kepçe kaynamaz.
Haklısın bacım. Beyin bencillik yapmış.
En dogal hakkin bunu istemek.
Dogru karar bence
Senin kararın, hayat senin.
Şahsen kaynanamla aynı evde oturmak isterdim
O da seninle oturmak isterdi 😝
Olunca ne âla djdnsms
yok mu kaynanan
Var gibi mi duruyor djdnsms
Olmaması için bir sebep yok gibi duruyor
Olur elbet
Olur olur
Tamam yeter çok uzadı bu muhabbet cjdnsmsm
İyi be kestik
Evet kesinlikle doğru yapmışsın
Doğru yaptın emin ol buna
En iyisini yapmışsın. Geri dönmese de olur.
Boşver evlenip ayrılmaktan daha iyi
Doğru yapmışsın ev üstünde ev olmaz derler
En doğrusunu yaptn üzülmd
İyi olmuş aile üstüne aile kurulmaz
Ev üstüne ev pardon 😂
Doğru olanı yapmışsın..
Aynı ev olmaz bence de ayrılık doğru karar.
En doğru karar. Yaşamak zorunda değilsin.
O adamdan hayır gelmez...
Doğru kararı vermişsin.
niye ev tutamiyormus parasimi yetmiyor?
Hayır var bende yardımcı olurum dedim ama anne babasına kıyamazmış.
biraksin o plavrayi kiyamiyormus. oldu olacak kucaginda buyusun.
Büyürüm dedi. 😂
nasi buyurum dedi yorumlarimi okutuyorsun 😁😂😂😂
Yok ayrı ev tutmak için her şeyi söyledim en sonunda tepem attı git ananla yaşa büyü koynuna da gir dedim olur yaparım demişti de ondan dedim 😂😂
ohoo sen kocami aliyon yoksa bebekmi belli degil 😂😂😂
Bir zahmet ayrıl bacım one öyle
Hergun ayni soru ya 😂😂😂
Iyi yapmissin, ev ustune ev olmaz
Çok duygusal bakıyorsun bakma
tovbest kafalar 300 500
olabilir istememek hakkın
En iyisini yapmışsın.
Çoğu erkeğin görüşlerine güldüm.
Kaynana asla anne olmaz. Ne kadar iyi anlaşırsan anlaş annen olmaz. Eşinin annesidir. Eşin için ona her zaman saygılı olursun huzur bozulmasın diye çok laf yersin. Asla sana kızı gibi bakmaz gözleri. Her zaman yaptıkların incelenir felan filan. Bunlari saymaya gerek yok.
Empati den bahsetmiş erkekler. Kadının da annesi var o da annesiniyle aynk evde yaşamak istesin o zaman. Hastalik olmadığı sürece ayrı evlerin olması herkes için daha hayırlı olur. Hem evliligin ilk zamanları iki kişi birbirine daha iyi anlayip alışması için hemde rahat cinsellik icin. Ne kadar seversen sev, senin için rahatsız verici olan birseyi yapmaman daha iyidir. Hic bir zaman kendi evindeymis gibi hissedemezsin kaynananin yaninda. Çünkü o evde bir düzen vardır ve sen bunu değiştiremezsin. Evinin kadini olamazsin.
Ayrica oha ne kadar kalabalık bir ev mülteci kampı gibi. Anne baba 2 evli abi birde siz😅 geceleri ses gitmesin kimseye diye seks de olmaz. Gündüzleri vaktiniz olsa bile zaten olmaz herkes ayakta😅 eh bir pijamayla wc ye gideyim de diyemezsin gece biriyle karsilasirsin mutlaka
Evet hepsi doğru.
Çok sevmiyormuşsun demek, iyi yapmışsın
Sevgisi okadarmış takma
Hayatını kimseyle paylaşma
Kaç yılllık ilişkiydi
2 yıl
Uzun sayılır
doğru olanı yapmışsın..
paranız yoksa evlenmeyin!
Ay 2020 ye girecez ya hala okudugum seylere. bakk
Istemiyorsan zorlayamaz seni
En doğrusunu yaptın uzak dur
en doğru karar kesinlikle geri dönme
Destek olayını anlamadım?
Kim kime sağlıyor.
Haklısın, ev üstüne ev K U R U L M A Z.
madem annesi ile yaşayacaktı neden evlendi seninle
Evlenmedik henüz sevgiliydik annesiyle yaşamamı istedi bende kabul etmeyip ayrıldım.
en iyisini yaptın
Tabi ki ev üstüne ev olmaz.