Merhaba arkadaşlar.3 buçuk yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik o kadar romantik bir adamdı ki sık sık çiçekle gelip sürekli sürpriz yapardı çok ince biriydi, yemek bile yapar yardım ederdi. Ailesi muhafazakar birisi ve benim başım açık. Aile olarak biraz soğuklar fakat biz ailece çok samimi bir aileyiz eşimle çok iyi anlaşırdık fakat ailesi sürekli evliliğimiz ile ilgili kararlarımıza karışır olmuşlardı. Onlara göre aynı binada oturulucak ya da yakında ya da tatile gidildiğinde sorulucak, aramaz isen aramıyor diyorlar. Başından beri kaynanama çiçekler hediyeler alıp ilgi gösteren biriydim fakat o beni zaman zaman rencide edecek hareketleri oluyordu mesafeli olmaya başladım. Öfkeli biriyimdir fakat saygıda asla kusur etmedim. İyilikleri de çok olmuştur ailesinin fakat diğer oğulları kira yardımı bile yapmadılar zor zamanlarımızda yanımızda yoklardı. Gelme gitme huyları yoktu. Evn sonunda eşimle yine taşınmaya karar verdik ailesi yine küstü arada yine ben kaldım. sakin huzurlu bir hayat istedik amacım onları çocuklarından uzaklaştırmak da değildi fakat beni suçlamak için sürekli bahaneleri var. Eşimde çok nadir çabalıyor. sürekli takıntılı olduğumu söyleyip ailesini savunuyor. Ev tuttuk ikimiz beğenerek sonra bahaneler üretip beğenmediğini belirtti beni suçladı. Eskisi gibi sıcaklığı da kalmadı ailesi sürekli telefon açıp konuştuktan sonra eşim başkalaşıyor bana. Ayrılmayı düşünüyorum fakat eşim her seferinde gönlümü almayı başarıyor fakat artık işkence haline geldi bana bu durum. senelerdir borcuna destek oldum maddi manevi yanında oldum ama her fırsatta artık suçluyor beni. Kavga dan bıktım. Çiçekler bitti sürprizler tükendi, sürekli hatalarını affettim ama sonuç ortada, Artık arkandan gelmeme alıştın bundan sonra yok öyle dedi. Gözümü kararttım napıcam bilmiyorum artık. Lütfen bir akıl verin defalarca konuştum fakat tartışılmıyor, konuşmaya çalışsam da tartışıyor suçluyor, hatasını kabul etmiyor. Ne yapmalıyım.
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anlattığın kadarıyla, sizin evliliğiniz içinden çıkılması zor bir durumda. Bence, önce beraber bir uzmanla konuşun. Yine de olmazsa diğer seçeneği düşünün derim. Hayatı kendine zindan etmek için henüz çok gençsin. Herkes gibi mutlu olmak senin de hakkın. Eğer boşanmaktan bahsettiğinde tepki göstermediyse, bu, onun da bunu düşündüğü anlamına gelir. En iyisi oturup, ciddi ciddi konuşmak...
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu akşam konuşucam. Onun psikolojisi tamamen gitmiş söylediklerini bile unutur oldu. O yüzden konuşup sonuca ulaşmak en mantıklısı.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. eşinle konusabilmeyi çok isterdim. malesef böyle erkek anneleri ve kızlarında daha çok kızkardeşleri evlilikleri felakete sürüklüyor. akıllarınca kızlarını ya da oğullarını koruyorlar. ama evlilik iki kişiyle olur. sorunları da onlar aşmalı. cinsiyetçilik olarak düşünme ama kadınlar yapıyor bunu.
010 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Mantıklı ve olgun bir aile oğlum ve gelinim mutlu olsun saygıda kusur etmesin yeterki nerede olurlarsa olsunlar demeleri lazım iken malesef evliliğim onlar yüzünden bitiyor.
Soran+1 yılKadın geldi şeytan gözyaşlarını döktü gitti.
Soran+1 yılyok.
- +1 yıl
ayrılırsan en azından teselli olur bu. şu noktada kendini geri cekmekten baska seceneğin yok. ailen anlayışlımı yanında mı? eşinin aklını basına getirmek lazım. yokluğunu hissetmeli bir ihtimal akıllanır. doğru zamanda yapılacak bir konusma ya düzeltir ya da bitirir sizi. ama böyle devam etmez
Soran+1 yılAilem yanımda sorun yok. Fakat babam bir daha beni geri vermeyebilir pişman olsa da. Ben gidersem de geri bu sefer bana derler kendin kaşındın bu sefer biz karışmayız derler.
Soran+1 yılbakalım akşam belli olacak. Olmadı başka yolunu bulucam. Emin olmadan ayrılmayayım eğer düzelmice varsa o zaman tamamen dönmemek şartıyla bitiricem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenn ailen yok mu? Hayır adamın ailesi var sennde vardır git annenin evinde kal biraz sizinkilere durumu anlat. Sahipsiz görmüşler biraz seni bence
07 Yorumla
Soran+1 yılAksine ailem çok mücadele etti. Hatta olmuyorsa ayrıl diyorlar ama eşim arıyor yazıyor ve boynu bükük gelip beni sevdiğini söyleyip arada kaldığını söyleyince üzülüyorum ama sonra yine ben kötü oluyorum. Napıcamı şaşırdım. Ayrılsam bir dert ayrılmasam büyük dert.
Cevap sahibi+1 yılO zaman kafanda sağlam bir plan yapacaksın. Kayınvalidenle arana bir çizgi çekeceksin şartlarını eşine söyliceksin eğer kabul ederse barışırsın yok derse boşanıyoruz dersin.
Soran+1 yılMantıklı, daha önce yapıldı denendi kandırdı eşim ama bu sefer kesin şartlı konuşucam.
Cevap sahibi+1 yılCanım ailemde şahit diceksin. Eğer cayarsan boşanıcaz dersin. Benim kaybedecek bişeyim yok ailem arkamda çok şükür de biraz korksun.
Soran+1 yılAilemi şahit göstererek yapmam daha mantıklı, korkar hem.
Cevap sahibi+1 yılYani o seni değil sen onu baskı altına al
Soran+1 yılİlk işim bunu yapmak olacak akşam.
+1 yılBence araya uzun bir ayrılık koy aklı başına gelsin bir müddet kendi ailenin yanında yasa ve busefer kolay kanma
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olacak gibi. Evin kaporasını bile vermiştim. Yansın umrumda değil.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılGadası sen elinden geleni yapmışsın geriye tek çözüm ayrılık kalıyor
10 Yorumla Bu senin hayatın bu senin hikayen ve senin kararın. Kimse sana ne yapman gerektiğini söyleyemez senin yaşadıkların senin hislerin. Doğru karar sadece senin aldığın karardir. Memnun değilsen hayatından değişiklik yapma zamanı gelmiştir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. size en iyi evlilik danismani ise yarar. birlikte psikolojik yardin alin. konusmaya calisin, evlilikler iletisimsizlikten biterler.
10 YorumlaÇok zor bir durum gerçekten eşinde yapmacık olmasın 3 sene sonra değişmek ne mantık
112 Yorumla
Soran+1 yılBen de ona şaşırıyorum. Bana kararlarımızda aileleri karıştırmıcaz demişti. Şimdi aile yüzünden araya mesafe girdi. Tutarsızlıkları çoğaldı. Seviyorum da ama bir yere kadar. Kariyerim var gencim güzelim heba olmak istemiyorum her gün gözyaşı dökmekten bıktım :(
Soran+1 yılBen ne konuşmalar yaptım, yeri geldi öfkemi de yansıttım ama boynunu büküp elimi tutup tamam hayatım diyen adam hep değişti. Ayrılmak en iyisi galiba.
Soran+1 yılBu akşamı atlatım eşimle akşam konuşcam ailemin yanına gidicem. Böyle olmuyor.
Soran+1 yılOna baktırdım büyü yok da bize musallat olanlar varmış bilmiyorum aramızın iyi olmasını istemeyen 3 harfliler. bir alime baktırdım. kuran dan ayet ve okumalar verdi onları okuyorum her akşam ama çok zorlanıyorum işte. Sanki git gide kötü oluyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:)))))
zaten olmazmıs her dakika rekabet bir ayrimcılik yasadikca bu isde sonucda bu olur10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılişte evlilik aşkı öldürüyor dediğimiz olay noktasına gelmişsiniz. Erkeklerden nefret ediyorum bu yüzden
11 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım çok söylemişti ama dinlemedim. Ah vah ediyorum keşke diyorum on kere düşünseydim çiçeklere böceklere kanmasaydım başta şartlı gelseydim. Başta bu kadar fedakarlık yapmasaydım bunlar olmazdı ama kaderimde varmış.
ya bu deveyi güdeceksin, ya da bu diyardan gideceksin bebeğim
10 Yorumladeğişmek değil de anlaşmazlıklar sonucu tavır takınmak var.
erkekler annelerini çok sever unutma annelerine laf söyletmek istemezler.
bir erkeğin kalbini hoş tutmak istersen önce annesini düşünmen gerekecek06 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi yalan söyledi, onun yüzünden evliliğim bitecekdi. Arkamdan konuşmuş. O kadar çiçekler aldım hediyeler aldım. Hastalandı yemeği temizliği çalışan biri olmama rağmen koştum. diğer gelin bile asla yapmadı. Özel günlerini unutmadım asla. Eşim ve ailesi bunu görmesine rağmen yine günah keçisi ben oldum. nankörlük oldu eşimden yana.
Soran+1 yılEşime ondan ayrılıcamı söyledim çünki bana yine suçlar gibi konuştu bugün, Annesini arasam suç aramasam suç. Sürekli hatayapan bir erkek için bu kadar fedakarlık allahın verdiği bedene ve akla eziyettir. Rabbime hep dua ettim ama işte olmuyorsa bir sebebi vardır. Ayrılıcam.
Soran+1 yılEşimle konuşayım diyorum akşam ama konuşmak daha da beter eder diye korkuyorum. Annemle konuştum bu kadar uğraştın ettin olmuyorsa ayrıl sana da bizede yazık kimsenin huzuru kalmadı dedi.
bir kac gün annenin evine git akli basina gelsin cocuk var mı sizde
06 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce iki kez gittim kalmaya aradı filan gülle geldi. Sen ne dersen o bundan sonra ailelere de mesafeli olalım yeterki bırakma seviyorum dedi. ama sonuç ortada. Söylediklerini bile hatırlamıyor. O an öyle oldu diyor.
Soran+1 yılTartışmak dan suratsızlığından kalmadı ramazan boyu tartışma aile mahkemesi yüzleşmeler ile uğraştık evde. Stresden bayıldım iki kez.
Soran+1 yılNasıl bir tavsiye?
Bir süre ayrılın ve düşünün. Başkalarıyla takılın biraz rahatlayın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaile psikolojine gidin bir
allah yardimcin olsun insallah araniz düzelir10 Yorumla
+1 yılsen elinden geleni yapiyorsyn ama senin de bir ailen yok mu
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem de çok uğraştı hatta onların sayesinde evliliğim ayakta kaldı. Annem çok konuştu ikimizle de. Onun ailesi yüzünden geldik bu hale. Ailesi ile de konuştu ailem fakat sonuç ortada. Eşimin değişimi beni şaşırtıyor. Sürekli suçlama halinde ve suratı düşük. Ramazan dan dolayıdır dedim ama artık iş hep suçlamaya suçlu aramaya gelince iş değişti.
- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılHayatta en çok nefret ettiğim tıp kendi kusurunu görmeyen ve bunu kabullenmeyen
00 Yorumla Evliliklerde degisimler oluyor oturup kimin eksigi var birbrinize soylemniz lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılSöylesem de kabul etmiyor, kabul etsede kabul ettiğini unutup daha sonra yine suçluyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu kendine çekemezsen boğan.
Mutluluk seninde hakkın.
Aynı şeyleri bende yaşıyorum şu an sürekli arıyorlar
Bana alışamıyor :(03 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik o kadar zormuş ki, rabbim önce hayırlı aile sonra hayırlı eş versin demek lazımmış. Kaşına gözüne çiçeğe böceğe bakmak anlamsızmış.
Cevap sahibi+1 yılİnsan bilemiyor
Hesapta olan değil nasipte olan oluyor
Cevap sahibi+1 yılTakip eder misiniz
Dertleşmek istiyorum
+1 yılNureddin Yıldızın aile hayatı videolarını tavsiye ederim evin direği kadındır hanım sahabi olmaya çalışın
00 Yorumla
+1 yılCift terapisine gidin
10 Yorumla
+1 yılBaştan ağırlığını koymamışsın normal
01 Yorumla
Soran+1 yılOnların karakteri o, diğer gelinlerine de öyle yapıyorlar, canım salak dediklerine bile denk geldim. Ben baskın olduğum için pek bişi diyemiyorlar. Tek suçum ailesine saygıda kusur etmemek ve ilgilenmek. Fazla fedakarlığın ceremesini çekiyorum. Erkeklerin parasını yemek daha kıymetli oluyor demekki.
+1 yıleşinin problemleri var.
014 Yorumla
Soran+1 yılBen her konuda yanında oldum borçlarını bile ödedim destek oldum. tatillere gittik eğlendik. Eşim aile ile eşi arasında ki dengeyi sağlayamıyor, sürekli aile ikna olacak onlara danışılcak kafasında. Evli değilmişiz gibi. Kendi kararlarımızı alırken diken üstündeyiz. Eşimde taşınma konusunda bana kinlendi şimdi aramız kötü.
- +1 yıl
Eşin ailesinin etkisinde kalıyor. onu bundan çıkarman lazım. insan evlendiği zaman gerçek ailesi karısı ve çocukları olur. koynuna aldığın ana babandan ileri olur.
Soran+1 yılO yüzden uzaktan ev tuttuk daha geçen hafta fakat yine bana kendi beğenip tuttuğu ev için, ha burda oturmuşuz ha şurda diyerek burun çevirip mırın kırın yapıp moralimi bozdu suçladı. Kendisi isteyerek yaptığı şeylerde bile beni suçluyor. Taşınıcam yine rahat yok. Annesine telefonda 3 yıllık emek var yoksa 100 kere boşanmıştım dediğini duydum.
- +1 yıl
ailesinden kopamayan klasik erkek tipi işte. ailesinin tasarrufunda iş yapıyor hala. ailesiyle ilgili bu problemi aşamazsa snele asla mutlu olamaz sen ikinci plandasın.
Soran+1 yılAynen taşınma mevzusu yüzünden ailesi buna surat asınca nefret ve kini bana yöneldi benden çıkarıyor. Ama müsade etmicem :( 3 günlük dünya için değmezmiş.
- +1 yıl
nasıl müsaade etmeyeceksin ki ailesiyle görüşmesini mi engelleyeceksin. o ailesinin sözündençıkmayan minik bir kuzu olduğu için mutlu değilsin ikinci plana atılmışsın. elindekinin kıymetini bilse zaten böyle olmaz.
Soran+1 yılAilesi normal olsa ne ala görüşsün. Ailesinin sözünden çıkmayan birisi. Arkamdan bile ailesine emek var 3 yıllık yoksa 100 kere boşanmıştım derken duydum. Bunu söyleyen de bana ölüp bittiğini söyleyen kocam. Yanıyorum verdiğim emeklere. Aileye başka bana başka. Ne halleri varsa görsünler. Herkes hesabını verecek öbür tarafta sebep olanlar.
- +1 yıl
Sana ölüp bittiğini söyleyip ailesinin etkisinde kalıyorsa eşinin karakteri oturmamış. bu saatten sonra da kolay kolay oturmaz. Sen ona emekler harcıyorsun, kahrını çekiyorsun saçmasapan sebeplerden dolayı ikinci plana atılan sen oluyorsun, kıymetin bilinmiyor. Kıymetinin bilinmesi el üzerinde tutulman gerek, aşk her şey değil maalesef, evlilik her zaman mutluluk getirmiyor. peki nereye kadar böyle devam edecek. Senin de bir sabrın var. bitecek. pamuk kalbin yorulacak.
Soran+1 yılO kadar yorgunum ki çöküyorum git gide. Sürekli ağlamaktan mahvoldum. çaresizlik çok zor. Nankörlüğe uğramak çok zor. Tek istediğim şey eşimle sakin huzurlu bir hayattı. Ama dediğin gibi eşimin karakteri oturmamış bir öyle bir böyle yoruldum artık. Napıcam bilmiyorum.
- +1 yıl
Eşinin ailesi de etkili ama burada asıl sıkıntılı olan durum eşinin karakterinin oturmaması. Sana sahip çıkmalı, ailesi dahil herkese karşı korumalı, ilgisini üzerinden eksik etmemeli, hatta ilgiye boğmalı... Ben evli olsam sürekli eşimin hoşuna gidecek yeni şeyler geliştirmeye çalışırım. Durağan olmam eşim de bu çabamı görüp mutlu olur. onun mutlu olması beni mutlu eder. Senin de aynen böyle bir çabaya ihtiyacın var. Sen ağlarken ellerini tutup sana sarılması lazım... öpüp koklaması sana değer verdiğini hissettirmesi lazım. hastalandığında yemeğini yapıp yedirmesi lazım. bakma, bunlar çocukça görünse de sağlam aileolmayı sağlar...
- +1 yıl
Gitgide çöküntü artacak, bu sana hem psikolojik hem fiziksel oalrak zarar verecek. nankörülüğün sebebi de belli.. Çaresizliğin için sadece elimden seni dinlemek ve seninle konuşmak gelir.
Soran+1 yılteşekkür ederim. Vermiş olduğun tavsiye güzel. En azından astımlı kestimli davranmadan yuvamı kurtarmak için elimden geleni yapmış olurum mücadele etmedi dedirtmemiş olurum vicdanım da rahat olur.
- +1 yıl
biraz mantıklı düşünecek olursan üç yıldır yuvanı kurmaya mutluluk zemini bulmaya çalışıyorsun ama gördüğün gibi bu seni tüketmekten başka bir şeye yaramıyor. Çünkü karşındaki insan seni çabalarını anlayamayacak kadar ailesine bağımlı biri ve sen hep arka plandasın. ne kadar kurtarmaya çalışırsan o kadar mutsuz olacağını biliyorsun değil mi
Soran+1 yılEn iyisi fedakarlık yapmamak. Borçlarına destek oluyordum ödemeyim mi şimdi?
Kafana takma hayat kisa loy popona gitsin
00 Yorumlazamanla değişiyor insan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCocuk var mı ...
Birde meslekler nedir09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSanirim yeteri kadar degerli drgilsin
Soran+1 yılÇocuk yok. Avukat vekiliyim ben eşim de makineci bir şirkette.
Cevap sahibi+1 yılAnladim.. bir sekilde is hayatin var.
Peki Turkiyedemisin sen. Burda avukat vekili pek olmazda. Ondan sordum
Soran+1 yıltürkiye
Soran+1 yılBende artık değer kaybettiğimi düşünüyorum. Akşam konuşucam kararı vericem.
Cevap sahibi+1 yılAcele atme bence. Yani bu isler hemen lap diye karar verilmez. Bende evliyim bizdede cok sorunlar oldu
Seni takip etcem konusal
Soran+1 yılTamam bugün konuşucam sakin bir şekilde. Ailemi şahit tutup şart koyucam son kez. olmuyorsa yapacak birşey yok.
Cevap sahibi+1 yılSen ozele gelsene..
Takipledim. Kabul et alper ben
Soran+1 yıltamam.
+1 yılayrılmak için bahanelere mi saklanıyor acaba
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa daha 2 ay önce kapıma geldi gitmedi. O ailesine rest çekemiyor bizim kararımız dese de sonra beni suçlayıp kararsızlıklar yaşayıp ailesi ile aradaki sorununu benden çıkarıyor.
- +1 yıl
kendi yuvasına yansıttıkça ilişkiniz düzelmeyecek ve daha kötü hal alacak adam akıllı konuşup fikirlerinizi ciddi ciddi vermeniz gerek bence bu evlilik böyle olmayacağını söyemelisin
Soran+1 yılHaklısın canım. Bunu sakince ona izah etmem lazım.
- +1 yıl
değilse nereye kadar çekebilir ki bu evliliği
Soran+1 yılMümkün değil. Adama ayrılmak için adliyeye gidicem bugün dedim. Aramadı bile beni ya şaka gibi. Heralde şaka sanıyor yapamıcamı düşünüyor.
- +1 yıl
sallanmamışsın gerçekten ya nasıl evlilik bu kadın ne diyor der adam
senin burda bir eksiğin olabilirmi
05 Yorumla
Soran+1 yılBen kaynanamlar bize oturmaya gelmiyor diye üzülen biriydim. Gelelim gidelim gezelim diyen biriydim. Saygısızlık da etmedim. Başka gelin olsa gelmedi ilgilenmiyorlar diye mutlu olur fakat ben hep üzüldüm. sürekli rencide edici konuşmaları oldu ailesinin fakat hep saygıda kusur etmedim. Eşimde bunu bir kabul ediyor bir etmiyor. Tek kusurum beyin olarak çöktüm ve öfke kontrol sorunum oldu onunla da baş edebiliyorum ama.
Soran+1 yılO eski ılımlı hali kalmadı ilgili hali. Sürekli telefon ile oyun oynuyor. arada bir ilgileniyor fakat eskisi gibi değil. Eskiden ailesini bu kadar savunmaz hatalarını söylerdi beni savunurdu. Şimdi uğraşacak halim yok yoruldum takıntı yaptın diyor. Kulağı ile duyduğu hatalarını bile görmezden geliyor.
- +1 yıl
Eşlerin en büyük problemleri aileleri maalesef, büyüdüklerinin sorumluluk altına girdiklerinin farkına varamıyolar hala ana baba kuzusu sanıyorlar kendilerini, birde ailenin yönlendirmesiyle eşlerini ve çocuklarına yaklaşım gösteriyorlar bunlar çok yanlış ma ayapacak bişide yok
Soran+1 yılAlsın ailesi için yuvasını yıkıyor beni kaybetti farkında değil. Allah ömür versin ama tabiki allah bilir kimin ölüceğini önce ama ailesi yarın öbür gün gittiğinde onların çizdiği çizgi de gitmek zorunda kalacak bensiz. Vicdanım çok rahat çok mücadele verdim ama şunu anladım ben bu dünyada artık kimseye güvenmiyorum insanlar iyilikden fedakarlıktan anlamıyorlar. Erkekler hem namuslu destek olan zeki kadın isterler ailesine saygılı. Hemde ellerine gecince kıymet bilmezler. Bakıyorum etrafa pasif o kadar kız varki ağzında sakız kocası işte kendi oynaşta. Koca parası yiyen. ama kıymetliler mutlular. İmtihanım buymuş.
+1 yılartı ksen ilgi göster
adamın hayatını zükmüşün00 Yorumla
+1 yılYuvanı kurtarma yenisini kur.
00 Yorumla
+1 yılsalmış kendini evliliği koparınca
00 YorumlaCinsel hayatınız nasıl
13 Yorumla
Soran+1 yıltükendi kalmadı.
Soran+1 yıltartışmaktan sürekli.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCocuk warmıydı
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEsiniz 2 arada 1 derede kalıyo bu gayet normal ama sizde kendinizi karsı tarafa kolay lokma olarak göstermissiniz hep yani hep iyi olmussunuz her denileni yapmıs karsı tarafı alıstırmıssınız we bıcak gbi kesincede bu kopukluk hem eşinizin hemde eşinizin ailesinin tuhafına gitmis bakın bende bir evlilik yasadım we bu yapılan hataların aynısını bende yaptıw daha fazlasınıda yaptım en bastan tawiz wermicektiniz basta hata yapmıssınız we eski halinize dönmeniz gerekiyor ya da bosanmanız sizide anlıyorum ailenizle olan hayatınızı özgürce kimselere baglı olmadan yasamak istiyosunuz we bu hakkınız ama karsı tarafa nasıl alıstırdıysanız bunu degistirmenizde bir o kadar cok zordur o aile terapistine git diyenler gbi terapiste gidin demicem cünki kendisine yapılmasından hoslanılmayanı o size yapın dicektir kimse sizi sizin kadar düsünmez esinizi soon bir kere karsınıza alın we kesin tawrınızı ortaya koyun bak seninle ewlendim bir aile oldum ama bu ailede ipler baskalarının elinde bumu ailemiz diye sor? tm ailene hürmetim sonsuz ama benim özgür bir yuvam olmicakmı? bunu istemek hakkım dimi? inanın buna benziyen bir durumun daha farklısını yasıyorum Şu an size werdigim ögütleri ne yazıkki kendime diyemiyorum bide bu işin maddi tarafı war yani ayrı ew ayrı faturalar ama özgürlügün bedeli her zaman pahalı olmustur yinede bir aile terapistine gidin bir deneyin sonra deneseydim tüh keske dicenize? duam şudurki insallah ortak bir yol bulunur we aileniz bozulmaktan kurtulur we cocuklarınız olur we sıcak bir aile ortamına kawusursunuz insallah
Kurtarma boşver
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026