Merhabalar, ben 11 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik ve şu an 9 yaşında bir kızımız var. Eşim inşaat işleri ile uğraşıyordu kendisi de inşaat mühendisi zaten. Ama geçen yıldan beri işte sıkıntılar olduğu belliydi. İşte harcamalardan kısmamız gerekiyordu vs. Ama şu anda her şey bitmiş durumda. 3 hafta önce haciz memurları geldi ve evimizi boşaltmamızı istediler, çünkü eşim evimizi de ipotek ettirmiş ve ödeyemeyince de eve el konuldu. Ben de kızımı da aldım babamın yanına geldim ama annemin babamın da olanlardan haberi yok. Eşime de dava açıldı, borçları maddi olarak ödeyemediği için hapis cezası isteniyor... Ne yapacağız böyle, ne olacak?
Cevabın nedir?
+1 yılAblacim bende inşaat mühendisiyim, ve yaklaşık 2 senedir insaat sektörü çökmüş durumda, esinize kizmanizin hicbir anlami yok, öyle batan insanlari biliyorum ki akliniz hayaliniz almaz, örnek olarak bir müteahhiti vereyim , 2 sene önce 100 milyonlarla iş yapiyordu (eski parayla 100 trilyon) ama şuanda batmış halde, ve kendisi intihar etmeyi düşünmüş ve kafasina silahi dayamış, tetiği çekmiş ama patlamamış, şuanda mermi eşinin cantasinda duruyor, en büyük destegi eşi ona vermiş durumda, eşi ve çocuğu onun herşeyi eğer onlari kaybederse gözü hiçbir şey görmez Allah korusun, velhasıl adam şuanda inanin işçilik , pastacilik falan yapmaya başladı , herseyi yeniden kurmaya başladı, demek istediğim sizin şuanda yapmaniz gereken en önemli şey eşinizin yaninda olmak, ona destek vermek, onunla gerekirse sokaklarda simit satmak, birinin esinize şuanda yol göstermesi lazım, bende benzer şeyleri yaşadım, unutmayın dost kötü günde belli olur, kaldı ki siz eşsiniz, büyük bir imtihandir ama sonu çok tatlı olur, inşaAllah durumunuz düzelir ve o zamana kadar destek olursaniz goreceksiniz ki eşinizle samimiyetiniz herseyiniz artmış durumda olacak, bu gunlerde geçecek , kimse zamani durduramaz, para, mal, mülk gelip gider, eşiniz büyük ihtimalle şuanda tükenmişlik sendromu yasiyordur, bunun için esinize sorunlari söylemek, yartismak yerine küçükte olsa destek verin, en basitinden esinize deyin ki ben el örgüsü yaparim ama bu sikintilari birlikte çözecegiz gibi laflar bile onu cok iyi duruma getirebilir, Ve önemli bir sözde vetdiginizi unutmayin, hatirlarsaniz nikah masasinda iyi günde kötü günde, hastalikta sağlıkta birlikte olacaginiza söz vermiştiniz. Umarim anlatabilmisimdir.
Zafer yakindir, zafer inananlarindir👍👍👍👍140 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.
Değerli kardeşim bunu sadece siz yaşamıyorsunuz.
Bende yaşadım. Öncelikle bayan olarak siz eşinizin her saniye yanında olun ve moral verin. Sakın uzaklaşmayın sanki iflas eden kuyuya düşen o siz değilmiş gibi olun Allah size bu yetiyi vermiş kullan onu.
Eşinden çocuğunu uzaklaştırma ve çocuğun yanında konuşmayın.
Kesinlikle eşini suçlamayın bakın herne okurda olsun kesinlikle suçlamayın hiç kimse yiğit kalkmasını bilşr zaman alsada yaraynın büyüklüğü zaman alır sadece. Unutmaki her yiğidin arkasında unu bırakmayan ve ne okursa olsun dünyada onu kabul eden bir kadın yatar semşn bu tutumun onu yiğit yapar. Sakın uzaklaşmayın bacım hem bu dünyayı hemde öbür dünyayı kazanmak için size ve sana fırsat verilmiş. Karda zararda aynı anadan doğar. Şöyle düşünki yolda giderken kaza yapıldı bir kol gitti gibi düşünün kayıpları. Doğduğumuz da bir mamelekimiz yoktu olanlarıda biz kazanmadık. Aman kardeşim aman eşinin ysnunda ol yuvayı böyle zamanda dişi kuş yapar. Yuvanı dağıtma.23 Yorumla- +1 yıl
Bak kardeşim sen değil eşin büyük bir ağaçtır. Dibinde sen varsan yeşil kalır. Bu dönem çok hassas sakın alınacak kelime etme en az 2 yıl alttan al onurunu kırma destek ol sende gidersen o biter onu maddiyat bitirmez bitiremez. Senin gitmen bitirir. Sakın kardeşim yapma sakın. Yorumları okudum çok güzel şeyler yazmışlar. Senin kendini ispatlama günün o yaralı adamı bırakma.
- +1 yıl
Allah gafur ve rahimdir. Buna inan sana yeter kardeşim. Milyonlar hükmünde olacsk buna inanman.
- +1 yıl
Helal olsun cok dogru ve güzel yazmissiniz, inşaAllah dediginiz gibi esinin yaninda hatta arkasında eşinin yaslanacagi dağ gibi olur.
+1 yılO insan keyfiyet ve sefası sonucu borç batağına düşmüşse eğer çekip gitmeye belki bir nebze de olsa hak verebilirim kendi çapımda. Yok eğer onca çaba ve ailesine bakma gayreti olduğu halde borca girmişse, eşin de yanında durmak icap eder, olmadı eşinin gönlünü alarak baba evine gidilir.
Kusura bakmayın, ben buradan eşinize olan sevginin sadece varlıkla beraber aşka gelip, yoklukla beraber sil süpür olduğunu algıladım detaydaki anlatıma göre (ne kadar sıkıntılar olsa da).
Yine de baba evinde duracaksanız eğer, en azından manevi olarak eşinizin yanında durmalısınız (ve gerektiğinde maddi). Kim ister ki haciz yemeyi! Gayretle bir şekilde elbette toparlanabilemek mümkün. Aslolan eşlerin bu süreçte sabırlı olup birbirlerine destek olmalarıdır.
Her neyse.. İmtihan olduğunu düşündüğüm durumu hayırlısıyla geçmeniz dileğiyle..21 Yorumla- +1 yıl
*eklemeyi unuttuğum nokta: asla paragöz olduğunuzu vurgalamadım. ama eşinize olan sevgi azalmasına bahane olarak borç meselesini öne atmışsınız gibi bir algı var.
sevemiyorsanız bahanelere sığınmayın, zamana bırakın, bir şekilde olumlu ya da olumsuz neticeye bağlayın. yok eğer hala bir umut varsa da zaten, tez zamanda maddi olamasa bile manevi destek olun eşinize.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde inşaat sektöründeyiz ve bizde iflas etmek üzereyiz. Eşine yüklenme lütfen şu an oldukça kötü durumdadır. Bizde bu iflas nedeniyle bir yakınımızı kaybettik, ruhsal çöküntü dediler kendine kıymış dediler. Senin bir oflaman bile onun öyle gücüne gider ki. Giden geri gelmiyor. Sorunu görünce tuhaf oldum. Lütfen eşinin yanında ol ve bundan sonra gireceğin ev gecekonduda olsa oraya çiçek açtır. İnsanların ne dediğini umursama. Birbirinize kol kanat gerin ablacığım, eşinin yanında ol. Onu her koşulda desteklediğini söyle. Çok zor vi durum çok
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
82Cevap
+1 yılbende aynı durumdaydım şu an atlatmak üzereyim. eşinin iyi zamanında yanında olduğumdan daha çok yanında ol. ellerinden tut. öyle bir motive etki.. ayağa kalksın. erkeği erkek yapan kadınıdır yok. senin vereceğin destek onu eski günlerine döndürür... benim eski eşim 11. yılımızda boşanma davası açtı.. oğlum on yaşında... önce maddiyatımı kaybettim sonra ailemi... şimdi ise platonik sevdiğim kıza layık olmak için maddi olarak toparlanmaya başladım.. sana ne kadar ihtiyacı olduğunu bilemezsin... kelimelerine dikkat et. çünkü çok hassas bir dönemde...
20 Yorumla
+1 yılŞuanda eşinizin size herkesten daha çok ihtiyacı var böyle batan çok gördüm karısı terk edeni mi dersin birden bunalıma girip kafasına sıkanı mı dersin ama evlenirken dahi iyi günde kötü günde birbirinize destek olmayı ant içmediniz mi? Sizden ricam gerçekten çok ciddi anlamda diyorum bunu çoğu sektör şuanda sıkıtılı ve size yinede demek istiyorum ki eşiniz size çok ihtiyaç duyuyor ona iyimser konuşun destek olun o andaki psikoloji motive olup toparlaması çok çok önemli. Unutmayın bir eş insanı rezil de eder vezir de siz vezir edenlerden olun. Hiç kimse aç kalmaz bu durumlarda geçer belki herşey iyi olur belki de eskisi kadar rahat olmasa da şuanki durum eninde sonunda atlatılır destek olun
20 YorumlaGeçmiş olsun. Eğer bir mesleğin diploman vs varsa kolları sıvayıp iş arayacaksın ah vah ederek geçmeyecek o günler.. Bende inşaat sektöründeyim biliyorum durumu birebir yaşıyorum sıkıntıları. Ailene anlat bence saklanacak bir durum değil utanacak bir şey hiç değil. Sabır diliyorum ve bir an önce iş bul kendini be kızını en azından ayakta tut diyorum. İnan kimse seni düşünmez sen kendini toparlayacaksın
40 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum.
Rabbim tez zamanda işlerinizi yoluna koymayı nasip etsin.
Sabredeceksin.
Eşinin yanında olacak, destek olacaksın
Gerekiyorsa sen de çalışacaksın.
Evladın var.30 Yorumla Kardeşim icra mahkemesine haczedilmezlik sikayetinde bulunun. Adliyeye gidip bir baro avukatindan bilgi alabilirsiniz. Evinizi ve bazı eşyalarınızı haczedemezler. Bu hem icra iflas hem de 5018 sayılı kanunda mevcut maddeleri var. Borç için hapis yatmaz. Anlaşma sağlanır.
30 Yorumla
+1 yılAllah yardımcınız olsun. Zor durumlar. Bende inşaat mühendisiyim ve maalesef sektörün durumu berbat. Bir dolu insan battı. Ben çalıştığım firmadan paramı alamadım vs. Ama düzelir korkma. Biraz zprluk yaşayacaksınız. Birbirinize destek olarak atlatırsınız. Hapse falan da gitmez merak etme
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3,8b cevap paylaştı. Odeme icin anlasir ve zaman icinde oder parca parca. Asıl. eslik gorevin simdi basliyor. Gerekirse ikiniz de calisacaksiniz ve bu en zor zamanlari birlikte atlatacaksiniz. Daha sonra bir sekilde tekrar ayaga kalkacaktir. Haciz memurlarina gelince.. isleri bu belki ama , onlarin aldigi ahı alan kimse yoktur.. islem yapmayinca yapmamayi da biliyorlar.. neyse.. akli basinda bir adam icra memuru olmaz.
Esini terketmeye kalkma ablacim.10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılAllah kolaylık versın ekonomı sektör batmış durumda ne olacak nereye gıdecek herkes kaygılı sen bu sürecte eşinin yanında olmalıydı babanın evınde değil iyi günde yanımda ye iç adam iflas ettı burak babanın evıne gıt bu hareketın cok mu cok yanlış seni kınıyorum o adam senı derhal boşamalıydı..
00 Yorumla
+1 yılBu bir imtihan. Ya eşine destek olur bu imtihanı geçersin ya da yoluna bakar, hep "keşke bosanmasaydim" dersin.
Adam seni dövmuyor, hakaret etmiyorsa idare et. O da batmak istemezdi ama piyasanin hali ortada. Ayrica bu devran bir gün elbet bitecek. Allah bir kapı aralar00 YorumlaYa evi senden habersiz ipotek ettirebilirmiki eşine kız diye söylemiyorum. Kanunen böyle bir hakkı yok diye biliyorum. Yani bankaya dava acığ evinizi geri alabilirsiniz gibi geliyor. Buna benzer bir kaç haberi daha önce tv de izlemiştim diye kaldı aklımda
00 YorumlaÖncelikle geçmiş olsun arakdaşım
Ben 2006 da battim 290 bin oara batirdim
Ne cektiginizi anlayabiliyorum
Fazla ceza yatmaz , cunku iflas etmis
Ama o borc omru boyunca sirtindan inmez
Zor durum allah yardimciniz olsun
Sende esine manevi olarak destek ol
Sakin birakma
Zaten boyle zmanda lazim destek00 YorumlaSelam. Önce şunu bilmen gerekir. Kocanı seviyorsan yanında ol. Evi bosalttiysaniz kiracı olarak ev çok. Bende batik biriyim aslında. Evinizden hiç birşey alamazlar. Normal hayatınızı sürdürmemiz gerekiyor. Kaçmakla yaşanılmaz. Ufak işlerle önce yaşama baglanmalisiniz birlikte olmalısınız. Kim ne derse desin pes etmek olmaz. Saygılarımla
00 Yorumla
+1 yılSen eşine destek olmak yerine babanın evine mi gittin yani?
Gerçekten inanamıyorum... Eşinin durumu yerindeyken iyiydi de şimdi mi kötü oldu?
Eşinin şu an herkesten çok sana ihtiyacı var ve sen onu bir başına bıraktın. Şimdi kendine gel ve eşinin yanına git destek ol.
Bunun da bir imtihan olduğunu unutma.00 YorumlaAllah yardımcımız olsun. çok üzüldüm. hayatta hepimizin iniş çıkışlı dönemleri olmuştur. umarım üstesinden gelirsiniz ve asla umutsuzluğa da kapılmayın, sağlık sıhhat çok önemli, akıl sağlısı en önemlisi...
30 Yorumla
+1 yılDestegini esirgememelisin varken iyiydi de yokken niye napacaz diyosun tabiki zor durum ama bide onu dusun ne haldedir?
60 Yorumla
+1 yılbir yanlısınız var ya da sallıyorsun trol yapıyorsun benimde evimde hacizli benimde cok borcum var 2016 dan beri cekiyorum bunu ama kimse hapise atmıyor kimse evden cık demiyor siz ney yasadınız da bunu uydurdunuz kusura bakma gercekten basımda olan seyler bunlar
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 4,9b cevap paylaştı.
u +1 yılOrtalıkta görünmezse hapıs yatmaz işlerı yoluna koyama kadar bıraz cabalamalı ınsaat sektörü biraz sekteye ugradı hükümetin pıyasaya el atması lazım.
Kızın ve sana gelınce en guvenılır durum Şu an anne evınde olmanız00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. Valla eşinizin ne kadar borcu var bilmiyorum ama olanla ölene de çare yok... Sen eşinin arkasında dimdik duracaksın... Eşinde sende güç alacak... Bir şekilde halledip hayata 0 dan başlayacaksınız... Süreç zor mu... Çok zor... Ama dayanmalısınız
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirken, iyi günde kötü günde diye imzanızı attınız.. Neden eşinizin yanında değilsiniz? Evet çocuk tanık olmasın ama anlattığınız kadarıyla kocanızın en güç zamanı, destek olmalısınız..
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 440 cevap paylaştı. Taahhüt imzalamaz ise hiç birşey yapmazlar haciz de ise ikinci bir eşyanın var ise onu götürürler eve gelince borçlu icraya icra dairesi de ihale açar oda en az 6 ay sürer
00 Yorumla
+1 yılKimse borcundan dolayı hapis yatmaz canım ana yasa maddesi açıktır. Sadece icra davası açılır eşyalar alınır. Eğer burcu karşılamadıysa eşyalar, eşin sigortalı işe girince her ay maaşından kesinti yapılır bu kadar
00 Yorumla
+1 yılAllah kolaylık versin eşinizle destek olmanızı tavsiye ederim birlikten kuvvet doğar borçları taksitlendirme bilirseniz birlikte calisir ödersiniz
30 Yorumla
+1 yılBirbirinize destek olucaksiniz tabii. Umarim atlatirsiniz
30 YorumlaGecmıs olsun oncelıkle peki esınle gecmıste konusmszmıydın iş hayatıyla ılgılı?
20 YorumlaAllah yardımcınız olsun. Araştırın. O kadar şirkete devlet el uzatmışken bunun da bir hal caresi bulunur
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,1b cevap paylaştı. Madem adam zora girince ananın evine gidicektin de nediye evlendin ozaman? Siz kadınlar sadece para için varsınız cidden başka birşey değilsiniz
02 YorumlaKendisi inşaat mühendisi bir sektörde iş bulabilir bu şekilde yavas yavas düzeltebilirsiniz sen onun eşisin onun yaninda durman lazım
00 YorumlaEşin ne diyor duruma caresiz sekilde teslim mi olmus yoksa gecici bir surec oldugunu mi soyluyor. Gozunde umut mu göruyorsun catesizlik mi?
00 Yorumla
+1 yılEşine destek ol unutma iyi günde ve kötü günde bir yola çıktın umarım en kısa zamanda düzelir😢
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılALLAH yardımcınız olsun, bu zor zamanda eşinize destek olun, yalnız bırakmayın bence
20 Yorumla
+1 yılGörüşüm şu şöyle olucak her kadının yaptıgı gibi. Eşinizin işleri iyi İken iyiydi şimdi bahaneler bırakıp boşanacaksın uz adamın elindeki mallar bitmeden hepsini ben alayım en büyük darbeyi ben vurayım hesapları yapıcak sınız
00 YorumlaGüzel senaryo ancak kredi borcundan dolayı hapis yatma devri çoktan bitti ablacım. Bir sonraki senaryoda böyle bir pot kırma
07 Yorumla- +1 yıl
Belki gündemden haberiniz yoktur hani dolar inşaatları durdurdu yaaa 😉 inşaat firmalarının çoğu battı iflasını açıkladı. Bu sorunun troll olduğunu düşünmüyorum açıkcası çünkü bu durumda olanları gördüm. Ben de mimarlık okuyorum. Staj yeri bulamayan o kadar çok ki herkes iş yapmıyoruz diyor. millet elindeki işi zar zor bitirip satıp eline iki para geçmesinin derdinde.
Herkesi kendiniz gibi troll düşünmeyin derim. - +1 yıl
@Ladrebjk bu kadın düzenli olarak haftada bir bu soruyu soruyor. Aşağıda yorumları oku. Bir sürü kadın ve erkek yorumu var, tek bir tanesine dahi yanıt vermemiş. Millet çırpınmış resmen kadına fikir vermişler kadın hiç iplememiş bile :))) Trollerin amacı da budur. Devamını getirmezler ortaya bir şey atarlar, sazanlar toplaşır onlar da yorumları okuyup kendilerinde eğlenir. Başlığı kopyala , Google’dan ara.. Soruyu kaç defa sorduğuna bir bak, sonra da yanıtlamadığı bir ton yoruma :))) Sana gelince mimar hanım, allah ede hepsi iflas etsin. Yıllardır mevcut iktidar için çırpınanlar, çark döndüğü için fanatik Erdoğan’cı kesilenler, pastadan sürekli pay alan statükocuların canı cehenneme..
17 yıldır anlatıyoruz. Ama Akp’ye toz kondurmuyorlardı.. Ekonomi bozulunca da başladılar mağdur edebiyatı yapmaya.. Akademisyenler , siyasiler, gazeteciler , avukatlar , öğretmenler hapse girerken ses yükseltmeyip ucu kendine dokununca çığlık atanların canı cehenneme
+1 yılDestek olmalısın, tek bırakmamalısın. Taahhüt vermeli
16 Yorumla- +1 yıl
taahhüt kesinlikle vermesin ozaman ceza evi yolu açılıyor
- +1 yıl
Sözünü tutabileceği bir taahhüt ile sorun kalmaz
- +1 yıl
ödemesine gerek yok aciliyetle
- +1 yıl
taahhüt vermeyecek
- +1 yıl
parası oldukça dosyaya kendi yatıracak
- +1 yıl
Parası oldukça dosyaya yatiracak doğru ama işlemler devam edecek
Biraz zor kendine gelir, kendine yeni bir koca aramaya başla...
Türkiyenin hali belli, halen inişteyiz, 5 yıl daha sürer gibi gözüküyor...00 Yorumla
+1 yıliyi günde , kötü günde diye başlayan bir cümleler sırası varya ha işte ona uyacaksın...
10 YorumlaKolay değil bekleyeceksiniz. Hayata sıfırdan yeniden baslayacaksiniz. Anne baba ogrense ne olacak? Bosayacak mı sizi? Ne kadar ayıp
00 YorumlaEv niye terk edildi anlamadim para varken ohh para yokken çulsuz sözde evlenirken iyi gunde kötü günde denir
00 YorumlaSizi çok iyi anlıyorum. Bizde 2 defa battık. Zamanla düzeliyor herşey :/
00 YorumlaALLAH YARDIM ETSİN çok zor bir durum. keşke eşin üzerine kayıtlı bişey bulundurmasaydı.
00 YorumlaYenge eşinle beraber iş kuralım bana ulaşın sizinde yuvanız kurtulur
00 Yorumla
+1 yılBu da bir imtihan. Dua edin ve sabredin. Allah bir kapı acar InsaAllah.
00 YorumlaLüks içinde yaşamak zorunda değilsiniz.
Çalışarak bir yerden başlamayı deneyebilirsin.00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSabir versin zor bacim ama destek olmaktan vazgecme adamdan
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılsen kendisini değil parasını sevmişsin be güzelim. adama bir darbe de sen yapmışsın aferin.
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum geçmiş olsun demekten başka bişey gelmez elden
00 Yorumla
+1 yılİflas versin borçlarda elinizde ne varsa onla odenir kalanı ise belli bir taksit veya hapis cezası ile ödenir hapis crzası en son çözüm
00 YorumlaInşaat falan zaten kim uğrattıysa batıyor şimdi çünkü rantcilar kazanıyor ben de köşeden döndüm dertleşelim mı allah sabır eylesin sen ev hanım. msn çalışyor msn çok mu alacaklı
00 Yorumla
+1 yılöncelikle çok geçmiş olsun. inşaat piyasası çok kötü. şu an eşine destek olma zamanı bunlaıma girmesin. herşey düzelir ve her şerde bir hayır vardır takma sende ve kocana destek ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaba evine giderken eşini de yanında götürmeliydin ya da sen de gitmemeliydin. Destek olmalısın ona yoksa toparlanamazsınız.
10 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun anne ve babana soylemen gerek
00 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm Allah yardımcın olsun eşine de en çok senin destek olman lazım ne kadar borç mühendis de batar mıymış 🙄😩
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yıltaahhüt de bulunmadığı sürece hapis cezası almaz. biz de battık petrol işin den , en azindan mühendis yani mesleği var. yeniden başlayarak toparlar aklı başında biriyse
00 Yorumla Açıkça ailen ile konuş sevgin varsa bu zor dönemde arkasında dur bekle
00 YorumlaDestek olacaksın. Kumarda kaybetmedi sonuçta. İş bu, ülkenin ekonomisi ortada bütün inşaat sektörü aynı durumda.
00 Yorumla
+1 yılHadi ya açıkçası üzüldüm kimsenin elinden birşey gelmez ama istesen sen de çalışıp yardım edebilirsin bu arada nerde yaşıyorsunuz
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 322 cevap paylaştı. Allah yardımcınız olsun.. Sabırlı ve birbirinize destek olun herşey zamanla düzelir..
00 Yorumla
+1 yılDestek olacak sin o senin eşin kim ister öyle olmayı. Eş olmak işte bu zamanlarda belli olur
00 Yorumla
+1 yılİyi günde kötü günde dediniz evlenirken ama bilemem en iyi yaşayan bilir
00 Yorumla
+1 yılEvlenirken iyi ve kotu gunde diyorsunuz, size düşen ona destek olmak.
00 YorumlaEşinize destek verin
beraber toparlamaya çalışın.
Mesleği var bir yerde çalışır
idare edersiniz.
Haciz de evdeki eşyalara dokunamazlar.10 Yorumla- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası