Eşimin ailesiyle arası biz evlenmeden önce çok kötüydü, bizim düğünümüzde duygusal bir ortam olunca barıştılar. Keşke barışmasaydılar. Eşimle sekiz aydıe evliyiz. Evlenmeden önce bir sorunumuz olduğunda konuşarak çözebiliyorduk, evlendiğimizden beri en ufak bir tartışmamızda kapıyı çarpıp aile evine gidiyor."Sana sinirliyken yanında olmak istemiyorum."diyor. Annesi de"Oğlum benim evime gelmeyecek mi? Gelecek tabii."diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşim nasıl düzelir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılEşini olgunlaştırmak senin görevin değil. Ailesi ne kadar kötü olursa olsun veya yanlış, en sonunda çoğu kişi kendi ailesi gibi oluyor. Benim de şu an hoşlandığım biri var ve ailesi dinci yobazlar. Kendisinin dinle bir alakası olmadığını ailesinden uzak durmak istediğini söylüyordu ama şu an onların yanında sahte müslüman rolü kesiliyor ve camiye gidip bana ben müslümanım diyor. Oysaki birkaç ay önce tam tersini söylüyordu. Müslüman olmak için yaptığı hiçbir şey bile yok yani bana elhamdülillah müslümanım diyorsa müslüman olduğunu göstermeli yoksa sahte dindarlık çok iticidir benim gözümde. Mesela ablamın eşinin annesi de oğluna aşık olan annelerden ve birde birkaç ay önce vefat eden ablası vardı eniştemin, onlar ablamı hiç istemediler hatta ablamın çocuğu varken bile enişteme demiş ki "kafanı kaldır da etrafındaki güzel kızlara bak bula bula bunu mu buldun o seninle paran için oluyordur boşan çocuğunu da al" demişti. Aynı kadın bir keresinde yeğenlerimden birini de habersiz bir yere götürmeye çalışıyordu ama yeğenim akıllı bir kız hemen bir terslik olduğunu sezip kendini eve bir şekilde döndürtmüştü. Bu kadın bir de uyuşturucu kullanıyormuş psikolojik sorunları varmış zaten (ölmeden hemen önce öğreniyoruz bunu da). Eniştemin annesi birkaç senedir azar azar çocuklarına harçlık veriyor sadece ve bir kez de onlara perde vermişti ki o da eski bir perdeydi. Zengin ama yeni perde almaya bile layık görmemiş ablamı, ablam ona hiçbir şey yapmadığı halde. Ablam ilk çoğuna hamileyken balayında bir şekilde kaldıkları oteli bulup ablama eniştemden ayrılması için üstüne yürüdü kavga etti ve bıçak alıp ablamın karnına doğru tutup üzerine yürüdü. En son eniştemin bundan hiç haberi olmadı diye biliyorum çünkü ablam eniştemin ailesine nefret beslemesini istemiyordu ve kendilerini sevsinler diye her şeyi yapıyordu. Eniştem nasıl bir aileye sahip olduğunun bilincindeydi ve ilk birkaç yıl ablamın tarafındaydı hatta ablamla olduğu için annesi onu mirastan reddetti hiçbir maddi yardımda bulunmadı. Çünkü kadın ırkçı ve ablamı türk olduğu için istemedi kendileri Bulgar ama eşi de türk o da ayrı bir garip, Türkiye de yaşaması da garip. Ablam ve eniştem kendileri çabaladı ve biraz da biz ara sıra destek olduk böylece kendi düzenlerini kurdular. Ama bunca yaşanmışlık var emek var eniştem de şu an ablama iyi davranmıyor annesi gibi olmaya başladı. Ablam uzun bir zamandır boşanmak istiyor ama çocukları için ayrılmıyor.
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYanı kısaca demem o ki daha 8 aydır birliktesin çok geç olmadan boşan çocuğun yoksa
- 1 yıl
tek kelımeyle ayrıl ablacım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılDeğiştirmeye çalışma , değiş. Sende ilginin başka yere kaydığını göster ben öyle atlattım eşimin gotü tutuşmusdu. Toparladı benide toparladi. Benim eşimde böyle senin gibisinin aynisiydi. Sonra çalışan bir kadınım param cebimde o gittiği anda bende arkasından çıkıyordum artık. Sakın çocuk yapma eğer çocuk yaparsan herşeyi unut ancak oturur bekersin köle gibi. Tahmin edersin kaçta gidip gelcegini. O sattelerde evde olma. arkasından gel yani bir kaç saat sonra. Eve geldifinde nerdeydin diye sorcak kafamı dağıtmaya çıktım dersin misal canlı müzik alanlarinda . Mutlu ol. çok sevinçli. Heyecanlı. kıpır kıpır. Suslenmeye başla. İlginin başkasına kayabilecsk duruma geldiğini farketsin. İlgi alanından çıkar onu yoksa hayatın boka döner dönmüş bile bunuda hissettir.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılVe baktın mutsuz mu ediyir şimdiden boşa. Hele sen çok şanslısın birde çocuğun olsa kapında köpek eder seni dikkat et bak buna Sana çocuk yapalım duzelcem der inanma sakın.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBirinin sinirliyken mesafeyi araması ve kapıyı çekip çıkması kadar doğal bir durum yok. Yani tabii bu hergün oluyorsa sıkıntı ama inan bana, bnc ailesi harici birinin evine gitse daha büyük sıkıntı. Nekadar süre sonra konuşabiliyorsunuz problemler hakkında?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl- Sinirliyken yanında olmak istemiyorum iyi bir niyet gibi olabilirim ama bu kadar sinirli olmamalı
- anne evine gitmekte tuhaf bir hareket … çocuk gibi… karakter eğitimini tamamlaması o sağla… büyük ihtimal yaşlarınız yakın ve sen karakter olarak daha olgunsun…
- Konu asla aile konusu değil sadece konunkarakter eğitimi
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılonunla konuşarak
00 Yorumla Muhtemelen her döndüğünde seni olduğu yerde tekrar buluyor, neden yine terk etmesin ki? Zaten sen orada onu bekliyorsun ve o da bunu çok iyi biliyor. O terk ediyorsa sende terk et, veya ne bileyim geldiğinde hemen barışma biraz seni kaybetmekten korksun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu durum zor ve duygusal olarak yıpratıcı olabilir. Eşinin sürekli evi terk etmesi konusunda iletişim kurmak çok önemli. Duygularını açıkça ve yargılayıcı olmadan ifade etmeye çalış. Onun davranışlarının arkasındaki nedenleri anlamak için empati göstermeye çalış. Belki de bir problem ya da stres kaynağı vardır ve bu durum onun böyle davranmasına neden oluyordur. Ayrıca, birlikte zaman geçirmek ve ilişkideki sorunları çözmek için bir çift terapistiyle görüşmeyi düşünebilirsiniz. Unutma, birlikte çaba göstermek ve destek olmak bu tür sorunları çözmekte anahtar olabilir.
10 YorumlaBende öyleydim ben kavga etmeyelim diye cikip gidiyordum, şöyle ki bu tür olaylar genellikle büyüden kaynaklı olabiliyor. Çok hızlı bir şekilde tartıştık ve bende cekip giderdim hic dayanamazdim sonra büyü olduğunu öğrendik bir hoca bulduk baktirdik felan bazi islemler verdi iste dua suya konulup icilecek 3 gun bir dua daha suya konulacak o su ile banyo yapilacak. Sonra evin eteafina toprak ve su serpildi sonea bir dua oda şey evde bir yere birakildi ben direk hole orataya biraktim ve 3 de cevsen esim benim ve bebegim icin. Simdi iyiyiz cok şükür. Gözüm görüyor , önceden ailemin yanina gidince huzurlu olucagimis anirdim giderdim icim icimi yerdi simdi evimde huzurluyum ne olursa olsun baskasinin evinde duramiyorum daraliyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Bizde de çok kavga olurdu kendi evimizi kiraya verip çıktık bizim kiracılar da sürekli kavga edermiş adam aldatmış hatta sonra biz geri geldik aynı kavgalar çok fena ev terk etmeler falan bizde de büyü çıktı
Gizli Üye(30-35)1 yılneyi düzelteceksin? buradan bakınca Rehabilitasyon merkezine benzemiyorsun.
Adam "ben gidersem bitersin böyle sağda solda çare ararsın" duygusunu yüklemiş sana. Umursama. yeri geldi sende yokmuş gibi davran. çek kapıyı çık. illa baba evine gitmen gerekmiyor git avm filan gez akşama kadar. Yok öyle kapıyı çarpıp çıkıp gidip sonra gelmek. Her iki türlü de hazırda bekleyeni var ya paşamızın keyfi yerinde tabii... Yemek yapma "ne biliyim ne zaman geleceğini ben ekmek arası yedim mutfak orada" demeyi bil. Rest çek yani. ağlama arkasından. Burunun düşse bu benim demeyecek hallere gir. Haa sen gitmiş miydin ya.. hiç fark etmemişim havası ver. Konuşma, öpme, sarılma.. azıcık kaybetme korkusunu da o yaşasın. Annesi ile dikleşme kötü olan sen olursun.
durum böyleyken de çocuk filan yapma. mümkünse yanına yatma o adamın. Azıcık aklı başına gelsin... En olmadı korun
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılhodri meydan yani. Böyleleri iyi dilden anlamaz çünkü.
- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılAzcik dişini sık ne yaparsa aldirma. Ve kendinle ilgilen. Mesela o kalkip gitmeye hazirlandiği zaman kalk bi oje sürmeye çalış, saçına fön çekmeye çalış. E düşünür şimdi içinden e bu kadin ne yapiyor diye. burada kastim sana illa oje fön felan değil. Mesela yani diyorum. Dünyanin onun etrafinda dönmediğini, nolursa olsun senin kendini her şeyden önemli olduğunu görsün. Bak bakalim nasil yapişir sana 4 kollu.
20 Yorumla
1 yılBu zihniyetteki bir insan ile uzun bir evlilik olmaz. Seni de dolduruşa getirmek gibi olacak biliyorum ama maalesef böyle.
Karşına alacaksın bu adamı bu durumdan çok rahatsız olduğunu söyleyeceksin. Hâlâ yapmaya devam ediyorsa görünen köy kılavuz istemez. Annesinin evine bırak gitsin.20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Konuşmayı dene yoklama yap eğer istemiyorsan ve en ufak şeyde beni evde bırakın ergence çekip gideceksen çok geç olmadan yollarımızı ayıralım bizim evliliğimiz bu değil yürümez bu şekilde ne kendini üz yıprat nede beni anladığım kadarıyla sen zora geldimi evi terk ediyorsun ben bunu bu şekilde kabul etmiyorum ya kendine çeki düzen ver ya da ben kızıp bu evden gidersem asla gelmem diye konuş bakalım ne diyecek
11 Yorumla- 1 yıl
Zeki adam doğru bir yorum ve tavır dinle bunu aşkım
Kaçan kovalanır kovalanayacaksın. Hiç umursamıyor gibi yapacaksın. "Bak gidiyorum " falan diyecek elinde kahve güle güle diyerek el sallayacaksın. Kayınvalideni falan hiç arama sana bir şey derse ne güzel anne oğul vakit geçirin diyerek cevap ver gülerek. Onun evde olduğu zaman ben sıkıldım bir kaç gün annemde kalacağım diyerek git bir kaç gün evden. Sen neden diye sordukça daha çok böyle yapar ama umursamaz olursan kıymete binersin. Hem kaynana hem de koca kişisi için..
00 Yorumla
1 yılSenden kolayca vazgecmeye razi bir kisilige benziyor. Bu tip seyler tek tarafli cozulmez. Cozmek isteyen bir tek sensen sen yorulursun bosu bosuna. Bunun seni incittigini guzel dille anlat. Eger cozmeye calismiyor, kendini savunuyor ve seninle tartisiyorsa cozumu yok valla. Cocuk degilsiniz sonucta. Bosan derim o noktada.
00 YorumlaDüzelmez ama yine de seni kaybetme korkusu yaşaması gerek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGeri döneceği vakit sende aile evine git. 1 ay ailende kal. Bırak anası baksın kocacına. Yıkasın çamaşırlarını, yapsın yemeğini. Bir ay doysunlar birbirine. Sen aradan çekil. Gitmediğin sürece ana oğul hep böyle devam eder. Gör bak 1 ay ana oğul nasıl birbirini yiyecekler. Sen yeter ki onlara bu fırsatı ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılTerk edilen eş, hakime veya notere, en erken terk olayının ardından dördüncü ay sonunda başvurulabilir. Başvuru üzerine hakim veya noter, terk eden eşe 2 ay içinde ortak konuta dönmesi gerektiğini ihtar eder. Yapılan ihtarda aile konutuna dönülmemesi durumunda doğacak hukuki, sonuçlar da bildirilmelidir.
00 Yorumla
1 yılAlışkanlık ettiyse değişmesi zor. Çift terapisi almanızı öneririm.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAilesinin özellikle annesinin tutumu çok yanlış. Eşine bu durumu anlatabilmek gerek. Lakin daha toy olduğunu , hayatı iyi analiz edemeyen biri olduğunu düşünüyorum. Tartışmalarınız ne tür sebeplerle oluyor peki?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılAslında bu durum tam tersi oluyor bayan için diyorum onlar gidiyor en ufak bişey oldugu zaman evinde tartışma oldugu zaman dört duvar arasında kalıp yüzleşmektir eşiyle dogruyu egriyi oturup konusacak senle kaçmiycak
00 Yorumla Asla duzeltemezsn yaşadım ve sonunda bitti evliliğim ama bunun altında başka bir kadın olabilir zaten gitmezdi başka türlü ben yaşadım bunun acısını..
30 Yorumla
1 yılGerçekten kadınla erkek yer değiştiriyor. Eskiden kadınlar kocalarına kızdığında baba evine giderdi şimdi erkekler kızınca anne evine gidiyor çok garip. Boşan gitsin sen niye onu duzeltemeye çalışıyorsun kaç yaşında adam Allah bilir aklı fikri yok mu hastalıkta sağlıkta diye söz vermişsiniz ufak bir şey de annesine gidiyorsa hemen kaç...
11 Yorumla- 1 yıl
@Melekcimmmm 😂😂
1 yılEşin her kavgada kapıyı carpipi gitmemeyi öğrenmeli. benimkide kovsam. gitmiyor yapışık sülük. gidip anlatiyorsa bide şöyle böyle oldu diye onun kalıbına tüküreyim. yatsın uyusun mal.
00 Yorumla
1 yılEvlilik terapisi bir seçenek tabi. Ama işler bu raddeye geldiyse düzelmesi biraz zor. Priz mi bu tak çıkar ilişki mi olur. Yoksa ergen mi yani küstüm gidiyorum, barıştım geri geldim. Hadi ya oradan. İnsan olan sinirli bile olsa bunu kontrol etmeyi öğrenir. Gelir sorununu konuşur.
00 Yorumla
1 yılBosa gitsin ya bu tip insanlar her halti aileye anlatir. Kadindan daha kadin olan adamdan hayir gelmez. Ileriki yillarda kusmeler baslar. Kari gibi hic cekilmez durmadan cekip giden adam zaten seni gormek istemiyodur. Ben esimle kavga etsem cozmek isterim.
00 YorumlaGarip bi durum yani sinirliyken yanında olmak istemiyorum neysede illa aile evinemi gidilir her defasında sen otur konuş bence bu konuyu konuşarak hallede birsin yoksa böyle devam eder ya da kavga ederken kapıyı kitle evden çıkmasına engel ol o zaman sinirli olsada seninle konuşmak zorunda kalır sorunlarını evden giderek hall edemiyeceğini anlar
00 Yorumlaİçin zor ya hele birde anneci erkek gerçekten çekilmiyor Allah yardım etsin sana. Benim de sevgilim öyle yani biraz değişikler evlenmeye çekiniyorum
00 Yorumla
1 yılBoşanma kartini çekin. Başka türlü düzelmez. Sizi kaybetme korkusu.. yuvasının yıkılması endişesi yaşasin. Yinede düzelmezse zaten onun cephesinde olay bitmiştir. Boşanmalisniz.
00 YorumlaEvlilik terapistine gidin. Bunu da kabul etmezse biliyorum kolay değil ama o mızmız çocukla boşanırdım ben. Kimseyi düzeltemezsin, yaşını başını almış adam.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılSakın bu adama güvenip çocuk yapma. Bu adam eş olamamış baba hiç olamaz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaçıngan bağlanan bir adam. Umursadığın sürece düzelmez. Çabalamayı bırak kendi haline sal. Gene düzelmiyorsa sevgi saygı bittiği içindir. O durumda çocukta yokken boşan
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendini zeka olarak yetiştirememiş birisiyle neden evlendin? Sorumluluk alamayan birisiyle neden evlendin? Bu senin hatandır. Çocuğunuz yok ise ayrılmalısın. böyle dengesiz insanla hayat geçmez.
00 YorumlaEvlilikte öyle ben sinirlendim anamın evine gideyim olayı olmaz. Hele ki bunu erkek yapıyorsa bir şey diyemiyorum.
00 Yorumla
1 yılO çıkacağı zaman ben de çıkacağım haberin olsun de nereye derse gezecegim dersin o gittiği vakit eteklerin tutuşmasın hayatın tadına var 😊
00 Yorumla
1 yılDüzelmesi zor bunun. Seni kaybedeceğini anlaması lazım. Eğer seviyor ve değer veriyorsa duzelmeyi dener. Başka türlü s. gitsin derb
00 Yorumla
1 yılgüzel ve çekici giyin ve onu hafif hareketlerle kendine çek ve ona güzel şeyler vaat et kocan sana dönecektir
00 Yorumla
1 yılEvi terk etmesi gayet makul ama kapıyı açman kötü oluyor
00 Yorumlabirkaç defada sen evi terk et bak bakalım bir daha yapıyor mu o korkuyla
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. düzeltemezsin. sorunları konuşup düzeltmek yerine her defasında kaçması sorunları büyütür
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılErkekle evlendiğine emin misin? Memeleri falan yok dimi? 🤭
01 Yorumla- 1 yıl
Hahaha
- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
1 yılAynısını yaparak. İnsanlar yaşamadan yaşattıklarını anlamazlar.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Dua et burada kimsenin faydası olacak bir durum değil. Ancak dolduruşa getiren kadın yorumları okursun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Basit evdeki en büyük tavayı al kafasina vur bakyin olmadı sayıyı arttır
06 YorumlaO gittiği an kapıyı carp çık git uzun süre de dönme ki anlasın yani korksun bu durumdan ona tabi oncesinde o kapıyı çekip gidersen beni bı daha bulamazsın de yine giderse sen de çık git bı sure bakalım düzelecek mi
00 Yorumla
1 yılTers davranmayın ki kaçmasın karşı tarafa ailesine. Sabırlı olun Allah'tan ümit kesilmez. aile atılmaz siz size düşeni yapın saygılı olun sabırlı olun Allah elbette yanlış doğru bir şekil gösterir ikinize de.
00 YorumlaDüzelmez asla Çocuk yokken ayrılmak daha iyi olur. Bilmem ama evlenmeden önce eşinin sevdiği biri varmış gibi geliyor. Evlendin en iyisini bu arada sen bilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnneciginin evine gidiyormuş. boş ver. Başka yerlere gitmiyorsa sorun yapma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbuna benzer bir eş var bende. ezbere bilirim bu tiperi
10 YorumlaEve alma bir daha.
00 Yorumla
1 yılSen niye ugrasiyonki suçlu olan ooo.. bence kendini yorma uğraşma insan gibi konuş baktın bir kulagindan giriyor diyerinden cikiyoo.. sende on göre mesafeli ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDüzelmez, onu gittiği yerde bırak bir daha eve alma ki aklı başına gelsin
00 Yorumla
1 yılDurumu anlat sürekli kavga ettikten sonra konuşmak yerine aile evine gideceksen ben ayrılmak istiyorum diye söyle.
10 YorumlaFazla anneci taşının ordan ve annesinden uzak kalsın annesinden aldığı sevgiyi ve ilgiyi ona ver annesini aramicaktır bile
00 Yorumlaabla boşan çekilmez bu sürekli aile evine gitmek nedir o evde kavga da olur bağırış da olur ama oturulur yine çözülür öyle çekip gidilmez
00 Yorumla
1 yılAilesinden uzak bir yere taşının. Öyle saçmalık mı olur sizin evlenmenizi mi beklemişler barışmak için.
00 YorumlaDuygusal olarak bitmiş en azından saygı olmalı al karşına konuş
10 Yorumla
1 yılÇocuk yoksa ayrıl gitsin çekme çektikçe daha çok eziyet edecek
16 Yorumla- 1 yıl
Niye hemen ayril diyorsun ya belkide sorunu halledebilirler
- 1 yıl
Halledemezler hallolmuyor , inşallah hallederler
- 1 yıl
Nerden biliyorsun halledemeyeceklerini belkide asarlar
- 1 yıl
@xyxy19 en ufak seyde pes ediyorlar gunumuzde ki insanlar biraz mucadele biraz savas!!
- 1 yıl
@ezcanrojan evet bende onu diyorum ama maalesef ki oyle olmuyor
Arada da sen çık git maden isteyen istediğinde gidiyor birde böyle dene.
00 Yorumla
1 yılPeki eşin evden gittiği zaman sen nasıl davranıyorsun? Ne yapıyorsun
00 YorumlaBence saçmalıyor şu an madem o kadar çok seviyordu neden evlendi
00 Yorumla
1 yılAyrılarak.
Surekli bu çekilmez böyle214 Yorumla- 1 yıl
@kalpexoldu sen evli misin
- 1 yıl
Evet evliyim. @1903lasttime1903
- 1 yıl
@kalpexoldu harika bir şey sordum
- 1 yıl
Neden yalan söylüyorsun evli değilsin?
İnsanları hemen ayırmaya ne meraklısınız yaa..
Daha evleneli 8 ay olmuş dur bi sabırlı ol taşlar yerine oturacak illaki demek varken hemen AYRIL - 1 yıl
@Cehennet_26 her kavgada tartışmada ev mi terk edilir cocuk oyuncg mi bu. Bu kadr nazliysa evlenmeseydi. Artı ilişkisine burdaki insanlarn fikirleriyle ya da başkalarının fikirleriyle şekil verecekse bazi çok ağrır
Artı 8 senedr evliym - 1 yıl
Evde kalıp işi çıkılmaz bir duruma sokmaktansa sular durulana kadar evden uzaklaşması daha mantıklı bence.
- 1 yıl
En ufak kavga da evi terk etme durumuna geliyorsa o çok daha kotu bnce.
- 1 yıl
Kavga etmeyeceksiniz o zaman, bi huzur verin eşlerinize 😅
- 1 yıl
Rahat batıyor beylere aksiyon ariolar
- 1 yıl
Rahat olsalar analarının evine gitmezler emin ol 😉
- 1 yıl
Rahat dursalar gidecek durum yaratmazlar bnce
- 1 yıl
Huzur veremiyorsunuz demek ki, erkek evde rahatsız olup gidiyorsa bütün suç eşinindir başka açıklaması yok bunun..
- 1 yıl
Ahahah tabi kesin işteki gerginlig eve yastmasiyla alakası olamaz zaten kız gbi naz yapıp da evi terketmeleri falan tam olgun erkek işi dmi vasat hemcinslerini savunmak içn biraz daha mantkli şeyler yaz
- 1 yıl
Giresun'un içinde iki sokak arası
6 kurşun attılar 3 de pıçak yarası
diyor ve susuyorum 😃
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
s 1 yılÖyle bir erkek duzelmez sıkıntı
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılOnlara güveni fazla yarı yolda kalabilir
00 Yorumla
1 yılGiderse sende kendi evine git tavrını koy
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?