AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
Aslan burcuyum ve aşık olduğumda fedakar sadık anlayışlı oluyorum dünya gözüme toz pembe gözüküyor. Sadece kötü yanım biraz fazla ilgi bekliyorum hepsi bu
#Akrep uçsuz bucaksız mutluluk, uçlarda yaşamak ve insanların bu duygum karşısında ezilmeleri aynı zamanda bu moddayken karşımdaki kadınların tahrik oluşları
Aşıkken çok sadıktır. O an milimetrik azalsa bile farkeder ve her zaman dorukta yaşamak ister. (Başak)
Akrep kadını aşk'ın diğer adıdır
asik aldugum insana 7 yasinda asik oldum halen aklimda o kizz yuregimde hiss ediyorum falima bakarmisin
Teraziyim ve uykusuz bile kaldigim zamanlar oldu takıntılı biriyim ve olaylara bazen fevri yaklaşıyorum
#AşıkBirBurç Deli gibi kıskanan ve deli gibi çok seven en ufak ayrıntılarını ezberleyen ikizler burcui
#AşıkBirBurç bir yengeç tarafından sevile bilmek herkese nasip olmaz. Güzel seven bir burçdur kendisi 😊 Sevdiyinin de kendisinin de ayaklarını yerden kesen türden bir aşık 😄😊
Aslan hararetli aşk yaşar :D
yengeç. "bir kere bir yengeç tarafından sevilirseniz bir daha asla sevilmezsiniz."
O ne demek la
@künbet knk çok deli seviyomuşuz. bizden giden bir daha aynı hissi bulamıyormuş.
O konuda haklısın bak , ama bizden gidende bidaha geri dönemiyo, pis bir uğurlama yapıyoruz psikolojik anlamda 😅
Alkış alalim
temmuzda doğduğumuz için mi?
@ŞahMat2 🤔🤔 düşündürdü biraz açarmısın 😅
Doğru olduğu için alkışladım
@ŞahMat2 bizde bir sıkıntı vardı yanlız iki tarafta yengeç ti 😅 toparlanma ihtimali düşük
Hem burcum hem de yükselenim yengeç diyeyim sen anla. :D :D :D
Fazla severim ama hak ettiğini düşünmem gerek öncesinde. Bu konuda diğer yengeçlerden ayrılıyorum sanırım. Şıpsevdi değilim en azından. Ama hak ettiğini düşündüğüm kişiyi de sonuna kadar seviyorum. #AşıkBirBurç
#AşıkBirBurç
Aşk mi? Ben genelde telden tele uçmayı, fakat hiç konmamayi yeğlerim. Çabuk sıkılır, hemen göçerim :)
Aşıkken ışık saçanlardan. Düşünüp düşünüp mutlu olur. Tek bedende iki kalple yaşar. Bazen de hüzün çöker üstüne. Baktığı her yüzde sevdiği insanı arar.
#AşıkBirBurç Leylaya bağlarımmm hayallere dalarımm ama asla saflaşıcak kadar kaptırmam😂😂 bilin bakalım ben kimim Balık burcu🐳😂😂
Ikizler burcuyum ama burcumda bahsedildiği gibi cabuk unutan ve ayran gönüllü biri değilim. Keyifli geceler.
Biz akrepler kıskanç değiliz sadece sevdiğimizi kimselerle paylaşmayı sevmeyiz o kadar. Ne demiş Neşet Ertaş ''Yar ben seni, senin gözlerinde bile kıskanırım'' #AşıkBirBurç
Bunun sadece burçla alakası yok yükselen ve ay burucda burcun kadar etkili aslında. Daha aşık olmadım :d
İkizler burcu olaraktan bu konuda sıkıntı var bizde.. Aşkta olsa durum öncelik mantıktan gidiyor. Fazla duygusallık bize göre değil ve kolay kolay bağlanmayız ki bu yüzden de genelde kalpsiz, duygusuz gibi ithamlara maruz kalırız.
#AşıkBirBurç İkizlerin özellikleri neler bilmiyorum ama, benim özelliklerim romantik ve centilmen olmam. Flörtöz biriyim :)
Koç burcu olarak cesur bir kadın olurum, istediğimi mutlaka alırım alana kadar da uğraşırım <3 #AşıkBirBurç
Koç Burcu olarak kolay kolay aşık olmam. Aşk hayatım hızlı oluyor. Koç burcu bir erkek ancak evlenince duruluyor. #AşıkBirBurç
Boga burcu olarak çok sadiğızdir bir sevdikmi gozumüz ondan baska hicbir seyi girmez, tum dunya suşun sadece o konussun isteriz:))
yay burcu oluo yükselenim akrep olmakla birlikte normalde çok rahat ve relax bir insan olmama rağmen birine aşık olunca gözümde büyütüp genelde platonik aşk yaşayan biriyim
Yalnız değilmişim
Kesinlikle katılıyorum dediklerine
@ikiartıikisonuçbeş 😊
Terazi burcuyum aşk söz konusu ise sadakat saygı sevgiden asla taviz vermem.
Yay burcuyum hiç şaşmaz adımız çapkın ya da ayran gönüllüye çıksa bile sevince çok sadık ve bağlı oluyorum
Oğlak burcuyum bir keresinde dilim tutulmuştu saçmalamıştım.
Duygusal bir burç olduğu için aşkı en dipte yaşıyordur bence heralde tam bilmiyorum ki
#AşıkBirBurç Yaklaşık yıldır aşk sarhoşuyum, ayılamadım gitti...
Edit: 20 yıldır...
Merhaba ben terazi ve aşkın bir şehir efsanesi olduğuna inanıyorum
bir değişik oluyorum valla, fazla kafama takmayla dolu dolu yaşamak arasında bir yerlerde :)
#AşıkBirBurç
23 yaşında hiç sevgilisi olmamış bir Aslan :D krallık bu değil sanırım
Aşık olduk mu olamadık mi bilemeyiz. Bazen samimi ve içten davranır sevgi yumağına döneriz bazen de soğuk ve sert davranır tersler dururuz. Kabul ediyorum biz adamı deli ederiz. :(
Ya amansiz bir hastaliga yakalansam oyle canim yanmaz, deli tutulurum ama bir anda da vazgecerim.
Böbrek taşini dusun sancisini, bir anda gecer hic birsey olmamiş gibi bilmem anlatabildimmi.
#AşıkBirBurç Aşkı dibine kadar sevmekle yaşayan bir balık burcu olarak söylüyorum "Aşık olmayın" :)
Terazi
Dizlerim titrer, elim ayağıma dolaşır.
Nefesim düzensizleşir.
Deli gibi sevip hadi ordan yiyen adamlar yerine, kendi karakterinden ödün vermeden dişileri maymun eden adamlar.
Ve daha birsürü şey
Oha bunu görünce burçlara inanasım geldi :D çok doğru beni anlatmış dkakfjsjd
Ya burcumu bilmiyorum ama aşıkken mala dönüyorum mal gibi davranıyorum
Âşık olmayalı yıllar olmuş artık hatırlamıyorum bile o halimi
Boğa burcuyum sadik ve uysalim duygusalik biraz fazladir..
Ben o işi beceremiyorum yahu bir gün bulursam orta yolu yazarım inşallah 🖤
Ben de kovayım aşık olunca çok saçmalıyor yemek yemiyorum 😍😍😍ama aşık olmaya aşığım ben.
Selams ben koç burcuyum. Çok pis sever, çok pis kıskanırım. Kaybetmeyin la bizi kfdkdfj
Bir kova burcu olarak derim ki;
Beni benden alırsan seni sana bırakmam. net
#AşıkBirBurç Terazi Burcuyum aşık olduğum zaman çok sahiplenici ve bencil oluyorum sadece ben göreyim ben dokunayım benim yanımda olsun hatta cebime sığsın her an yanımda olsun istiyorum :)
Benim burcum asikken gulerim yani cok zor asik olurum kalbim carpmaz ama carptimi asik veysel olurum yaw😀
akrep burcuyum.
aşık olduğumda tutkulu olurum ve kendimden çok karşımdakine değer verdiğimden dolayı da kaybederim.
Aşkımı konuşacaklarımı bile planlarım 😊😊çünkü ben...🤣🤣
balıgım ben hayalperestımdır belkı ama fala ınanacak kadarda ahmak ve
münafık degılım:)
Güya Başak titizmiş hadi ordan ben baya pisin leşin önde gideniyim
Aşık olunca yeme içmeden kesilirim. Hep onu düşünürüm. İnşallah bir daha aşık olmam.😊
garip caresiz bir hastaliga yakalanmis gibi ama vazgecmeye niyeti pek yok
Benim burcumu bilmem de, ben aşıkken her şeyde aşkı görürdüm heralde...
Aşıkken değilde hoşlandığımda içim içime sığmaz her türlü açık veririm 😂
Terazi çok çok Aşık olur sevdigi için aşk için herseyi yapar
Vallahi kova burcuyum ama bilmiyorum nasıl asiklardir.
Aşık olunca aptal aptal sırıtıyorum😂 çocukla telefonda konuşurken, mesajlaşırken konuşmazken bile aklıma gelir Gülerim 😄
Ha birde boğa burcuyum
Boğa burcuyum. Sanırım benim burcumun pek aşk özelliği yok
Boğalar aşkı sever aslında
Benim burcum tam aşık olunacak fakat bir yandan da acı yaşatacak bir burçmuş.