Astroloji & Burçlar Burcuna göre nasıl bir aşıksın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 🐏♈Sahiplenen aşık ♈🐏 Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Burcuna göre nasıl bir aşıksın? Burcuna göre nasıl bir aşıksın? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% İkizler +1 yıl Sonuçta hepsi aşıkBuradan burçların boş olduğunu söyleyebiliriz 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aşık olup olmadığını değil,nasıl bir aşıksın onu soruyorum.Eğer görüyorsan "aşık" kelimesinden önce bazı belirtme ve nitelemeler var...Öncelikle soruyu anlamaya çalışın... Burçlara inanmak zorunda değilsiniz saygı duyarım,ama kötülemeye çalıştığınız soruya yorum yapmayın.Boş yorum yapan, boş insanların işi... Tamam mı? Yorumla Mapustayım İkizler +1 yıl Tamam değil Yorumla Mapustayım İkizler +1 yıl Astrolog hanım Yorumla
Siyahzebra Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 90% Boğa +1 yıl Boğa sağlam aşık. Dünyanın tüm erkekleri gelse o varken başkası mı? Göremiyorum kör oldum canım ya 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayalperest aşık, gerçek olanlar dışında herşeye aşık olmaya bayılırım 1 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 328 cevap paylaştı. Evet ben oğlak ♑ burcuyum dürstüm ama aşik değilim 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 673 cevap paylaştı. Boğayım bilen bilir beni 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. Sadakatli aşık. 1 0 Yorumla
buseolanbuse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% Terazi +1 yıl büyüleyici ;) 1 1 Yorumla Royalinea Yengeç +1 yıl Neşeliymis benimkide. d Yorumla
mervesevgi1 Takip Et Guru Yaş: 34 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 473 cevap paylaştı. Balık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sonuçta hepsi aşık
Buradan burçların boş olduğunu söyleyebiliriz
Aşık olup olmadığını değil,
nasıl bir aşıksın onu soruyorum.
Eğer görüyorsan "aşık" kelimesinden önce bazı belirtme ve nitelemeler var...
Öncelikle soruyu anlamaya çalışın...
Burçlara inanmak zorunda değilsiniz saygı duyarım,
ama kötülemeye çalıştığınız soruya yorum yapmayın.
Boş yorum yapan, boş insanların işi...
Tamam mı?
Tamam değil
Astrolog hanım
Boğa sağlam aşık. Dünyanın tüm erkekleri gelse o varken başkası mı? Göremiyorum kör oldum canım ya
Hayalperest aşık, gerçek olanlar dışında herşeye aşık olmaya bayılırım
Evet ben oğlak ♑ burcuyum dürstüm ama aşik değilim
Boğayım bilen bilir beni
büyüleyici aşık.
Dürüst, tutkulu
Sadakatli aşık.
Sahiplenirim 🙂
Zevkliyimdir hehe
Tutkulu aşık.
Sahiplenen aşık
fedakarmışım ☺️
Sadakatli...