İpuçlarını değerlendirdiğinde hangisinin güveni sağlaması beklenir.

İpuçlarını değerlendirdiğinde hangisinin güveni sağlaması beklenir.
Cevap
7Cevap
İnsanın dugu ve düşünceleri öncden asla tahmin edilemez! Ölüm korkusu konsu olduğunda vereceği karar, işine geldiğinde, gelmediğinde, daha iyisi söz konsu olduğunda, yani kısacası insanı sadece Menfaat çıkara söz konusu yoksa bir konu cedurumun içinde tahmin etmek kolay olabilir.
Dümdüz insanlar da var ama ön görülebilir ama genel çoğunluğu ön görülemeyenler oluşturuyo bu da aslında hayatın rengini oluşturuyor yoksa çok sıkıcı olurdu:)
İnsanları analiz ederken olaylara ve durumlara göre konumlandıklarını gördüğümde insana olan saygım azalıyordu sonra insanın tam olarak menfi yönde hareket etmeye meyilli olduğunu gördüm verdiğinde yok demeyen ve konum sapması yaşamayan canlılar, değişkenler karşısında hep bir değişim ve dönüşüm söz konusu hepimiz de biraz olsa da ben en az olanı daha çok seviyorum. Güneşe göre konum almak yerine bazen rüzgarın saçını savurmasına sa izin vermek daha güzel...
En sağdaki daha sadık duruyor ve evet çoğu zaman ipuçları karakterleri ele verir özellikle farkında olmadan ya da alışkanlık olarak yapılan şeyler
İnsanlar her zaman bir rol içindedir ama bazı noktalara basıldığında bütün foya çıkar o yüzden bence de ip uçlarını doğru takip etmek çözüm veriyor.
Bilmem ben anlamam öyle şeylerden tipine bakınca ne m@l olduğunu anlıyorum
Tipten yer diyosun yani :))
Evet tabiiki.
Mesela renkli giyinen birinin karakterinin de renkli olduğunu düşünüyorum.
Evet her zaman
Tipi verir ele
C sanırım ya
Evet
Evet bence verir
(C) Sadık.
Elbette
Evet tabii
Evet soyliyimmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin sorduğun bu ilginç durumları değerlendirdiğimizde, güveni sağlaması en beklenen karakterin C olduğunu görüyorum. Planlı ve düzenli yaşam tarzı, romantik jestlere olan düşkünlüğü ve karşısındaki kişinin mutluluğunu ön planda tutması, bir ilişkide sadakat ve güven için oldukça önemli işaretlerdir. Bu özellikler sana daha sağlam bir temel sunacaktır. ✨