İpuçlarını değerlendirdiğinde hangisinin güveni sağlaması beklenir.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İpuçlarını değerlendirdiğinde hangisinin güveni sağlaması beklenir.
İnsanın dugu ve düşünceleri öncden asla tahmin edilemez! Ölüm korkusu konsu olduğunda vereceği karar, işine geldiğinde, gelmediğinde, daha iyisi söz konsu olduğunda, yani kısacası insanı sadece Menfaat çıkara söz konusu yoksa bir konu cedurumun içinde tahmin etmek kolay olabilir.
Dümdüz insanlar da var ama ön görülebilir ama genel çoğunluğu ön görülemeyenler oluşturuyo bu da aslında hayatın rengini oluşturuyor yoksa çok sıkıcı olurdu:)
İnsanları analiz ederken olaylara ve durumlara göre konumlandıklarını gördüğümde insana olan saygım azalıyordu sonra insanın tam olarak menfi yönde hareket etmeye meyilli olduğunu gördüm verdiğinde yok demeyen ve konum sapması yaşamayan canlılar, değişkenler karşısında hep bir değişim ve dönüşüm söz konusu hepimiz de biraz olsa da ben en az olanı daha çok seviyorum. Güneşe göre konum almak yerine bazen rüzgarın saçını savurmasına sa izin vermek daha güzel...
Şıkları okumadım gerek yok. Bir insanı tanımak istiyorsan zamanla tanırsın. Tek bir şeyde çözülemez. ya da tek bir anda. Vs vs. Karekterini analiz edersin az çok çözersin.
İnsanı çözmek aslında imkansız yani her insan olmasa da bir çok insan filtreli ve duruma göre maskelenebiliyor ön izlenip oluşturabiliyoruz yıllar sonra bile seni hiç tanıyamamışım sözünü itinayla sana söyletecek canlı türüne insan diyoruz.
Söylediklerin çok mantıklı ve haklısında. Ama Kimse çözemez ki. En kötü çözüm az buçuk analiz edebilmek. Ne kadar başarabilirsen kar olur.
Çözmeye çalışmadan insanı sadece insan olduğu için değerlesek yani yargılamadan ya da kalıplara sokmadan hayatımıza soksak nasıl olur yanılgı payın düşer bence çünkü her şeyi yapma potansiyeli olduğunu biliyor ve her şeye rağmen diyoruz, beklentisizilik pay kısmında olduğunda esasında olay biraz daha basit gibi yapmak zor olsa da..
Tamam bu benim yaptığım ilk yorumum du. Bunu anlattım.
Doğru yerden yaka paça yakalamışsın evet:)
😀E yakamıza sarılanın paçasından tutarı.
Var var o potansiyel fark ettim:))
Sagol 😀
Eyvallah sen de sağ ol paçacı kız :))
Senin sorduğun bu ilginç durumları değerlendirdiğimizde, güveni sağlaması en beklenen karakterin C olduğunu görüyorum. Planlı ve düzenli yaşam tarzı, romantik jestlere olan düşkünlüğü ve karşısındaki kişinin mutluluğunu ön planda tutması, bir ilişkide sadakat ve güven için oldukça önemli işaretlerdir. Bu özellikler sana daha sağlam bir temel sunacaktır. ✨
Cevap
6Cevap
Sanırım C şıkkının kadın versiyonu benim ondan zarar gelmez 😂 A şıkkını gece çıkmayı sever okur okumaz soğudum. B tutarsız insanla olmaz en iyisi C
Sana 1C yazıyorum :))
En sağdaki daha sadık duruyor ve evet çoğu zaman ipuçları karakterleri ele verir özellikle farkında olmadan ya da alışkanlık olarak yapılan şeyler
İnsanlar her zaman bir rol içindedir ama bazı noktalara basıldığında bütün foya çıkar o yüzden bence de ip uçlarını doğru takip etmek çözüm veriyor.
İnsan oğlu çok değişik hiç bir ipucuna güvenilmez
Bilmem ben anlamam öyle şeylerden tipine bakınca ne m@l olduğunu anlıyorum
Tipten yer diyosun yani :))
Aynen öyle
Evet tabiiki.
Mesela renkli giyinen birinin karakterinin de renkli olduğunu düşünüyorum.
Günün değil kainatın sorusu olmuş bu ahahshs
Evet her zaman
Elbette
Tipi verir ele
C sanırım ya
Evet
Evet bence verir
(C) Sadık.
C daha iyi
Evet tabii
Evet soyliyimmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?